Eşim çocuk istiyor.

Kendimi anne olmaya bir insanı büyütüp yetiştirmeye hazır hissetmiyorum.
Ay birde açıklama yapıyorsunuz kime ne canım sizin kararınız sonuçta nasıl istiyorsanız öyle yapın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz sorumluluğu siz alacaksınız sonuçta ben şuan istiyorum fakat olmuyor maalesef ama milletin sorgu suali delirtiyor gerçekten evlendim 1 ay geçti e bebek ne zaman? Çocuk yok mu çocuk? Yahu yapsam sana ne yapmasam sana ne yani şu elalemden gına geldi yeminle

İnanın dertleşmek için açtım bu konuyu o yüzden her görüşe saygılıyım. Annemlede tartıştık cocuk mevzusu açılınca huzursuz oluyorum diye.

Hic tuhaf degilsiniz ,insan once kendini gerceklestirmeli sonra cocuk sahibi olmali ,ben yillarca hic istemedim,evlendigimde de 39 yasindaydim olmaz dite korunmadim bile ,kismet oldu ,olmasa da cok takmazdim,bunu esinize anlatin,ben bir insan olarak tamamlanmadan cocuk istemiyorum diyin

Kadının argümanı ne? : Anneliğe hazır değilim.
Kocanın cevabı ne?: Baba olmak istiyorum.
Kaç yıllık evliler: 1.
Çözüm: Evet kocacım ben de baba olmanı isterim ama hazır değilim ve benim hazır olmamam bebeğe yapabileceğim en büyük kötülük. Yıllar da çuvala girmediği için birazcık bu isteğini erteleyebiliriz, ne dersin?

Sizin tam aksinize, kadının hazır olmasını önemsemeyen erkeğin onun başka duygu ve ihtiyaçlarını da göremeyeceğini düşünüyorum.
İşte oyüzden öyle bi adamdan ancak kendimi hazır hissettiğimde çocuk yaparım ki en zor anımda beni yüzüstü bıraktığında kendimden güç alabileyim.

İnanın dertleşmek için açtım bu konuyu o yüzden her görüşe saygılıyım. Annemlede tartıştık cocuk mevzusu açılınca huzursuz oluyorum diye.
Bizimkilerde aynı canım benim çok iyi anlıyorum o bakımdan daha 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim annem geçen hafta rüyamda hamile gördüm müjde yok mu diyor Türkiyede yeni evli olmak gerçekten çok zor

Başkalarının olmuyor diye sizinki olmak zorunda değil kimse yazamaz. Bence atanmadan yapmayın. Korunabilirsiniz hap ile

Kısacası bnm de dediğim gibi eşlerin ortak kararı olmalı. Aynı şeyi söylüyorsunuz. Sadece başka yoldan söylediğiniz için ters anlıyorsunuz. Bi taraf kendini hazır hissetmezse diğet taraf bekler. Kısaca ortak karar. Siz herşeyi ben yapıcam sen sevicen sadece sevmeye gelen babaya bebek yapılmaz tavrında olduğunuz için bunun yanlış olduğunu söylüyorum sadece. Babalar da bebeğe bakar. Eğer müsaade ederseniz. Sizin eşiniz sizi yüz üstü bırakacak durumdaysa bebek yapmayın.

13 yıllık evliyim..bşlarda hep istemedim. Hatta bu işi cok abartıp tam 10 yıl istemedik.. Rahattık cunku rahata cok alısmıstık. Ama sonra istedık olmadı, tüplerim kapalıymış, demem o ki tabiki ne zaman kendini hazır hissedıyorsan ozaman yap, ama oncesınde bir kadın dogumcuya görün. Iyı geceler sevgiyle, saglıkla kalın

Benim de eşim evlendiğimiz de hemen istiyordu ben net çizgimi koymuştum en az 2 sene diye. Sizin hazır olmanız lazım aceleye gerek yok ki. Ha yaklaşık 6 aydır deniyoruz henüz yok. Ama yapacak bir şey de yok. O zamanda olacağının garantisi yoktu.

4 yil boyunca atanirim diye cocuk yapmadim ne atandim ne cocugum oldu.4 yilin sonunda yapmaya karar verdik allaha sukur ki oldu.bi arkadasim ertleedi ertelesi cocugu olmadi bu yuzden.bence atanmak icin hayatini erteleme cocuk cok guzel bi sey

İsterse tüm dünya istesin. Eğer sen istemiyorsan yapma. Hamile kalan, doğuran, gece gündüz ona bakacak olan sizsiniz. Haliyle hazır değilsen bu çocuk olayı seni mutlu etmez.

Yani okurken kendimi gördüm
Yaşım 27 öğretmenim kpss çalışıyorum ve ben de çocuk istemiyorum

Senin eşin istiyor, benim Kv istiyor. İngiltere de yaşıyor her aradığında 2. Çocuk konusunu açıyor,oğlum henüz 18 aylık ne ben nede eşim istemiyoruz 3-4 yıl daha. Hatta gelecek ay spiral takmak için randevu aldım,ona bunu söylemeye cesaret edemiyorum. Hayır ilgili bir babaanne değil o kadar büyür etmeme rağmen gelip oğlumu görmedi bile,ayda 1 kez arar 2-3 dakika yüzünü görür o kadar.

Ortak karar da kaç baba anne kadar zihnen yoruluyor? Benimki müthiş baba olduğunu düşünüyor ve çevresindekiler de çok ilgili diyor. İşten gelir oynar, kitap okur uyutur. Sabah ben kahvaltı hazırlarken oynar, gece uyanırsa bakar. Ee bitti mi ilgi peki? Kıyafetlerini, mamasını, bezini, aşısını, hastalığını, kullanacağı takviyeleri, yiyeceği yemeği , yoğurdu, yumurtayı, gelişimini,oyuncaklarını, kitaplarını, diş fırçalamasını, sorduğu sorulara nasıl cevap vereceğimizi, nasıl cinsiyetçi olmadan büyüteceğimizi, kendine zarar vermeden nasıl özgürce davranabileceğini, hangi etkinlikleri yapacağımızı ve daha bilimum şeyi ben düşünüp takip ettikten sonra 5 saat oyaladı diye ilgilenilmiş olunmuyor bence.
Daha bunlarla ortak ilgilenebilen bir baba görmedim ben, o yüzden böyle olacağını bilsem asla onun fikrini kendi fikrimle eşdeğer tutmazdım.

Bu konuda karar mercii sensin. Cocuk olduktan sonra o cocuk isteyen guruh elini etegini cekiyor. Kocalar basta. En ozverilisi bile annenin yarisi kadar emek vermiyor. Istemiyorsan yapma. Kimseyi de dinleme. Yasin genc. Kimi vardir 25indr yumurtalik rezervi azdir, kimi vardir 35inde cabucak hamile kalir. Bunlar cocuk dusunmeye basladiktan sinra dusunulecek konular.

Rahim sizde siz taşıyacaksınız meme sizde siz besleyecek siniz aslında anne istemeden çocuk yapılmaz babanın ne fiziği ne kimyası değişiyor ne yıpranıyor ama annenin değişmeyen bittek yipranmayan yeri kalmıyor.cocuk sabır emek işi istemiyorsaniz yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…