Aynen bekarken bıle yapamıyorsamŞahsen ben yapamazdım her dakika para hesabı yapan biriyle.
Durumunuz da kötü değil, olsa hadi neyse.
İnşallah çocuk olunca durumu iyice abartmaz.
Kendi maaşını kendin harca... Calışıyor sun emeğin var niye gönlün neyi cekiyorsa almıyorsun ki... İçinde hersey kaldıktan sonra çalışmanın da paranın da anlamı yok...Arkadaşlar bende eşimde öğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor götürürüm gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama ömür geçiyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hiç hesap yapmayı sevmem markette her ürünün fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hiç erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gördükçe çok sinir oluyorum.Çarşıya gidicem araba sürmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı çalıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir sürü para biriktirmiş geleceğimiz için der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde çıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yönelikhemen bağırır çağırır asla kabul etmez suçunu .Artık bıktım eşimle mücadele etmekten çok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ay aman abla git korkutma beniİşte canım sevince farketmiyorsun o zamanlar gözüme pek gelmiyordu ama şimdi çok ama çok batıyor özgrlğümü kısıtlıyor istediğim şeyleri yapamıyorum hep ona sormam lazım her şey onun kontrolünde ...Kendi fikirleri doğru diye düşünüyor sağlamcı benden 6 yaş büyük olunca.. Birde istanbulda okumuş daha lisedeyken üniversiteyi de orada bayağı hayatın çemberinden geçmiş..Kimseye güvenmez mali çok kıymetlidir araba ya vururlar diye gideceğimiz yerden uzağa daha sakin yere parkeder.
Zaten kabullendim canım yapacak bir şey yok bu saatten sonra böyle birşey için boşanılmazda zaten kendide abisinden bende ablamdan biliyırum boşanmanın insanları çocukları ne kadar yıprattığını ama şu 'nu yapmadım artık çok canıma tak ederse internet bankacılığımı falan ele geçireceğim çok zorlamadım aslında bu konuda...değiştiremiyorsanız kabullenin
madem 2.çocuğunuza hamilesiniz
sizde adamı böyle kabul edin bari başınız ağrımasın
Evet eşimle iletişim kurmak biraz zor malesef hiç eleştiri kabul etmez hemen alınır küser ya da kızar .Ben para biriktirdiğini biliyordum ama bayağı biriktirmiş çok şaşırdım meblayı söyleyince .Sevindim tabi ama sonra düşününce şunu alayım mı boşver bunu alayım mı boşver ne gerek var ...doğru iletişim olsaymış sorun olmazmış. yoksa bu devirde para biriktirebilmek güzel bence.
cimrilik dozunu kaçırmadığınız sürece sizi ilerki yaşamınız için kurtarır. gene siz rahat edersiniz.
sizin yapınıza biraz ters kaçmış anlıyorum bende pek fiyatlara bakmam hesap yapmam ama sonra ben çekerim sıkışmışlığın ceremesini.
bence eşinizle uygun dilde konusun hem o biraz size yakın düşünsün hem siz ona yakın...
umarım çekebilirsin o resti. erkeklere rest çekemediğimiz için kaybediyoruz hepBenden kaynaklı sanırım en sonunda resti çekeceğim az kaldı ama çok duygusalım çabuk üzülüyor yıpranıyorum işte
Adam hamile karısının, cocuğunun yediği yemeğin hesabını yapıyo nesine helal olsun yaNe mutlu size ki boyle bir ese sahipsiniz. Sukretmeniz gerekirken, soyleniyorsunuz. Akilli adammis helal olsun
Aslında evde asla öyle değilizdir bol bol alır yeriz hemde kaliteli şeyler komşulara bakarım bizim gibi alışveriş yapan yoktur onlar tek tek alıyor sanırım biz haftada toplu alırız ama arabanın arkası doludur. Sorunumuz dışarıda yersek ona giden paraya kıyamaması birde alacağımız şeyleri iyice fiyat incelemesi yapması malesef ..Adam hamile karısının, cocuğunun yediği yemeğin hesabını yapıyo nesine helal olsun ya
Ama canınız evde yapılamayacak bişi de isteyebilir hamilesiniz bide cok doğal o yüzden yazdım ama işin içini en iyi siz bilirsiniz tabiAslında evde asla öyle değilizdir bol bol alır yeriz hemde kaliteli şeyler komşulara bakarım bizim gibi alışveriş yapan yoktur onlar tek tek alıyor sanırım biz haftada toplu alırız ama arabanın arkası doludur. Sorunumuz dışarıda yersek ona giden paraya kıyamaması birde alacağımız şeyleri iyice fiyat incelemesi yapması malesef ..
Malesef bir ömür böyle geçecek sanki hiç gezmiyormuşuz gibi algılanabilir ama arkadaşların dediği siz ne çok geziyorsunuz pikniğe mangala doğa gezisine sürekli gideriz ilçemiz ormanlı bir yer sorun işte hesapçı olması birşey alırken falan kafayı çok yorması bugün mesela araba yokuş çıkarken klimayı kapattı o zaman benzin çok gidiyormuş off off ..Birşey yapmayacaksın böyle devam edecek. Buraya yazdıydı Nil dersin...
Ve bir ömür geçecek böyle...
İki üç mutluluğu gözüne ağzına dize dize bitecek bu ömür...
Alışacaksın sonra bunu normalleştireceksin bir süre sonra..
Ve bir ömür geçecek böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?