- Konu Sahibi yeni_gelin
-
pcyi sürekli kontrol ediyorum ama hep donanım haber çıkıo zaten pcyi saklamıyo arada bakıom o lanet olası forumda ya yanına oturuyom bazn kaş göz yapıom ama tık yok adam komik videolarla katıla katıla gülüooo
benimkide arkamda pc de film izliyo bende burda geziniyorum.Elektrik olmadığı zamanlar dahamı güzeldi acaba?sohbet varmış o zaman
kızlar kocam durup duruken pcyi kapadı yanıma geldi şok oldum hala açmadı yaa ne oldu da ayrıldın diom yok bişi dio ayy ölcem kalbim küt küt atıyo adam benle sohpet edio
benimkide arkamda pc de film izliyo bende burda geziniyorum.Elektrik olmadığı zamanlar dahamı güzeldi acaba?sohbet varmış o zaman
fisfisfis allah allah nasıl olduda kapadı pc yi burdaki yazdıklarımızı okumuş gibi :1shok:
fisfisfis allah allah nasıl olduda kapadı pc yi burdaki yazdıklarımızı okumuş gibi :1shok:
kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile
demekki yaklaşması boşune değilmiş,ay şu erkekler ne kadar çıkarcı ya içinden gelmedikçe onun için hiç bişey yapma şimdi onu yaparsın yarın başka bişey ister,zaten kadınlar erkekler için ya hizmetçi yada seks makinası..kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile
Şom ağızlı seni kaydirigubbakcemile
Okumuş olabilir...Ben kötü birşey yazmadım enişte
Bak hep bunların suçu ank06 ile loca hep arkandan attılar senin...laelaelaelaelae
demekki yaklaşması boşune değilmiş,ay şu erkekler ne kadar çıkarcı ya içinden gelmedikçe onun için hiç bişey yapma şimdi onu yaparsın yarın başka bişey ister,zaten kadınlar erkekler için ya hizmetçi yada seks makinası..
:mymeka:sattın ikidakkada bizi vay yalancı.
rahat olun okuduğu bişi yok kızlaradamcağızın arkasından demediğiniz kalmadı ayıp değil mi sempatiksalakcinni
Hemen üstüme atma ben bişi yapmadım sen şıracı oldun ank da bozacı ...ben masumum :1ninca:
ya napıcam ben bilmiyorum yine kavga ettik yine ağlatıyo yapamıyorum işte napıcam ben yaa evliliğim sarsılıo mafoldumben
vallahi ben 4 yıllık evliyim bir çaresini bulamadım...bulursan çare banada söyle :umursamaz:
amaaann neden bu kadar umursuyosunki boşver sende ilgilenme kendine başka uğraşlar bul zaten evlilik böyle bişey işte,eninde sonunda sonuç bu seninki birazerken olmuş tek fark bu zaten bu evliliği icad edenin...ayy çıldırmak üzereyim yaaa bu adam kafayı yedrtçek bana 6 aylık evliyim daha ona alışmadan neler yapmamı beklioo yaaamafoldumben
kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile
Şom ağızlı seni kaydirigubbakcemile
Okumuş olabilir...Ben kötü birşey yazmadım enişte
Bak hep bunların suçu ank06 ile loca hep arkandan attılar senin...laelaelaelaelae
sempatiksalakcinni hiç güleceğim yoktu emi...
Neden sen yatıp mastırbasyon yapıyomuşsun o yapsın sen de pc de takıl sempatiksalakcinni
ya napıcam ben bilmiyorum yine kavga ettik yine ağlatıyo yapamıyorum işte napıcam ben yaa evliliğim sarsılıo mafoldumben
adamcağızın arkasından demediğiniz kalmadı ayıp değil mi sempatiksalakcinni
Hemen üstüme atma ben bişi yapmadım sen şıracı oldun ank da bozacı ...ben masumum :1ninca:
amaaann neden bu kadar umursuyosunki boşver sende ilgilenme kendine başka uğraşlar bul zaten evlilik böyle bişey işte,eninde sonunda sonuç bu seninki birazerken olmuş tek fark bu zaten bu evliliği icad edenin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?