- Konu Sahibi yeni_gelin
-
iyi fikimiş ama o yolunu bulur yine donanım haber die forum cnm korkulur benim heriften bilmediği yok pcle ilgili onada çözüm bulurklava:
benimde eşim sürekli bilgisayar başındaydı ben ve oğlumla hiç ilgilenmezdi okey oynardı nereye gitsem git derdi yetreki bilgisayar başında rahat olsunda ben bazen sabah namazına klakardım üstünde bi akşamda siz uyuyun ben hemen gelecm diye yok dedim sende gelecen birlikte yatağa girdik ben uyuyor numarası yaptım yarım saat sonra yin ebilgisayar başındaydı ve yine çok geç yatağa geldi işe giiit bnede hemen baktımki neler göreyim beni evli 2 kız annesiyele aldatıyor şok oldum çok kavga etik aam nafile küstük bi süreliğine annnemem gititm şimdi pek oturmuyor evde ama eminimki iş yerinde hep açıyordur ama beni artık ilgilendirmiyor zaten ona karşı güvenimde yok böyle yaşayıp gidiyoruz
çalışıyo canım faturaları ben yatırmıyorum eşim otomatik ödemi talimatıyla ödüyo bunlar bana çözüm olmuyo kafayı yicem artık
Ya isteyen öyle bir atar ki o pc yi evden ...
bende artık tehdit etçem napim yosa sarsılıoz hatta tehdit blörf deil ciddi ciddi dicem sabrım kalmadı yaa düzelirse düzelir düzelmezse kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?