Eşim..darp..aileler..

Ben hala neden bosanmadiginizi anlamadim desem... yani bunlarin hicbiri dayak yiyip evlilige devam etmek icin gecerli neden degil.

Temelden, aileden bozuk olduğu belli. Ama babanızın sessiz kalmasına da üzüldüm. Sadece siz değil aileler de çok zıt belli ki. Ne diyeyim bu durumdan en az hasarla kurtulmaya bakın.

dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik

Boşanın acilen. Eşiniz başka şansı haketmiyor. Ailesinin adam edemediğini siz mi edeceksiniz?

Bir de nasıl böyle psikopatların eline silah veriyor devlet. Psikolojik test falan yapmıyorlar mı? Eşine şiddet uygulayan polis, asker vs duyunca sinirlerim oynuyor. Beline silah takınca kendini adam zannedenlere lafım.

Lütfen bahane aramayın. Eşiniz manyakmış siz de anlamamışsınız bu kadar.

Aile sırrimız kalmadi ailelere anlatiyoruz sikintiları ben anlasamiyoruz küfur var diyorum ama o edilen küfurleri falan acik acik soyluyor bende gercekten cok utanan bir insanim ama o utanmiyor edip eyleyip sonra gülup geciyorlar guya kin nefret yok ve biseler yasatincada sonra o kdar pisman oluyor ki anlatamam sanki onlari yapan o degil

Yuh diyorum! Burda neyin yardımını istiyorsunuz o zaman.

Ya siz ölmeyi mi bekliyosunuz?
Babası çok biliyo o dayağı yiyen sensin
Of çok fena
Bazı meslek grupları nedense şiddete pek meyilli

Elinizde darp raporu var. Uzaklaştırma kararı çıkarabilirsiniz. Böyle hayat mı geçer? Allah yardımcınız olsun.

3 sayfa o pisligi ve yaptıklarını anasının babasının ne dediğini tekrarlayıp durmuşsunuz da bu hikayede boşanma cümlesi neden yok onu çözemedim.

Adam sizi defalarca darp etmiş herkes duymuş görmüş raporlarınız var hala ayni yatağa girip size sarilmasina izin verebiliyorsunuz

Boşanmak için ölmeyi mi bekliyorsunuz

Aynen dayak yedim babam duyarsa uzulur diye cok canim yandi sustum annemde sinirli yanimiza gelseydin dedi niye susup vurmasına musade edip altina yatip dayak yiyorsun diyor
Haksizmi kadin !!!
Ne istiyorsunuz siz ben cok anlayamadim acikcasi yani kendiniz icin ne yapmak istiyorsunuz tamam biz size bir yonlendirme cizelimde sizin az cok yolunuz bellidir ona gore cizelim

Bosanmak istiyor musunuz siz?

Biraz dayagini yiyim sonra duzelir mi diyorsunuz ?

Babanizin pasif olmasindan size ne hayat sizin hayatiniz omur boyu baba olmayacak kaldiki aktif ama essek gibi evli kalacaksin kapim kapali diyen babami isterdiniz?

Neden anne baba ile
Memlekete donemiyorsunuz cene ameliyati ise paranizi biriktirir olursunuz sure boyunca kalmaniz gereken sehir varsa otelde dinlenirsiniz tayininizi alip kendinize yeni bir hayat cizersiniz

surekli siddet egilimi olan sizi ailenizin yaninda dahi dovmekten cekinmeyen meslegini kaybetmekten korkmayan silahi olan ve ailesinin bile
Sahip cikmadigi bir adam icin meslegi olan egitimi olan bir kadin olarak devammi etmek istiyorsunuz

Böyle şeyleri cilve olarak nitelendiriyor sanırım bazıları.

Kizlar allah askına yüzum suratim cok asikmiş benim bu suratımi bilseymiş evlenmezmiş sanki durduk yere suratsız oluyorum ya anneside oyle edip eyleyip birsey olmamis gibi davraniyorlar ben yuvami boyle gulup soyleyerek kurtaracakmisim

Çok haklısınız çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…