Kizlar dava falan hersey açıldı evet ailesi berbat ve ben dava actim kasten adam yaralama hakaret davasi falan açilmış silahını almıslar askeriyede bir yaptırim uygulayacakmış o kadar farklı bir yerdeyim ki bunları yasatıp yasayıp herseyi rafa kaldır temiz bir sayfa açın diyorlar tamam benim ailem arkamda ama inanın babam aşırı sessiz onun yanında bağirıyor falan ya babam ağzını açmiyor annem acıncada kadın konusur mu diyorlar beni verem ettiler inanın ki 4 yıllık memurum falan artık hani ortamda gorduk arkadaslarım diyor sen utanma ama hastaneme gidecek yuzüm yok iyi olur sen gul soyle diyorlar çunku inanin o ve ailesi oyle iki dk once ana baba kufrediyorlar 2 dk sonra birşey olmamiş gibi davraniyorlar benim midem almiyor yureğim catliyor guya onlar kin tutmuyormus
Temelden, aileden bozuk olduğu belli. Ama babanızın sessiz kalmasına da üzüldüm. Sadece siz değil aileler de çok zıt belli ki. Ne diyeyim bu durumdan en az hasarla kurtulmaya bakın.Kizlar dava falan hersey açıldı evet ailesi berbat ve ben dava actim kasten adam yaralama hakaret davasi falan açilmış silahını almıslar askeriyede bir yaptırim uygulayacakmış o kadar farklı bir yerdeyim ki bunları yasatıp yasayıp herseyi rafa kaldır temiz bir sayfa açın diyorlar tamam benim ailem arkamda ama inanın babam aşırı sessiz onun yanında bağirıyor falan ya babam ağzını açmiyor annem acıncada kadın konusur mu diyorlar beni verem ettiler inanın ki 4 yıllık memurum falan artık hani ortamda gorduk arkadaslarım diyor sen utanma ama hastaneme gidecek yuzüm yok iyi olur sen gul soyle diyorlar çunku inanin o ve ailesi oyle iki dk once ana baba kufrediyorlar 2 dk sonra birşey olmamiş gibi davraniyorlar benim midem almiyor yureğim catliyor guya onlar kin tutmuyormus
Lütfen bahane aramayın. Eşiniz manyakmış siz de anlamamışsınız bu kadar.dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik
annenle baban çok akıllı ve haklı ama sen daha aynı hatayı devam ettiriyorsunAynen dayak yedim babam duyarsa uzulur diye cok canim yandi sustum annemde sinirli yanimiza gelseydin dedi niye susup vurmasına musade edip altina yatip dayak yiyorsun diyor
Yuh diyorum! Burda neyin yardımını istiyorsunuz o zaman.dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik
Elinizde darp raporu var. Uzaklaştırma kararı çıkarabilirsiniz. Böyle hayat mı geçer? Allah yardımcınız olsun.Bosanmayı kabul etmiyor o gun ölümum diyor ama sırf ben onu şikayet ettim diye bosanmadilekcesi hazırlamış babası diyo kopek gibi sürdürecek bu evliligi ama bilmiyorum ne bosanılıyor ne adam gibi devam inanın herkesten herseyden utaniyorum
Haksizmi kadin !!!Aynen dayak yedim babam duyarsa uzulur diye cok canim yandi sustum annemde sinirli yanimiza gelseydin dedi niye susup vurmasına musade edip altina yatip dayak yiyorsun diyor
Böyle şeyleri cilve olarak nitelendiriyor sanırım bazıları.3 sayfa o pisligi ve yaptıklarını anasının babasının ne dediğini tekrarlayıp durmuşsunuz da bu hikayede boşanma cümlesi neden yok onu çözemedim.
Adam sizi defalarca darp etmiş herkes duymuş görmüş raporlarınız var hala ayni yatağa girip size sarilmasina izin verebiliyorsunuz
Boşanmak için ölmeyi mi bekliyorsunuz
Çok haklısınız çoookHaksizmi kadin !!!
Ne istiyorsunuz siz ben cok anlayamadim acikcasi yani kendiniz icin ne yapmak istiyorsunuz tamam biz size bir yonlendirme cizelimde sizin az cok yolunuz bellidir ona gore cizelim
Bosanmak istiyor musunuz siz?
Biraz dayagini yiyim sonra duzelir mi diyorsunuz ?
Babanizin pasif olmasindan size ne hayat sizin hayatiniz omur boyu baba olmayacak kaldiki aktif ama essek gibi evli kalacaksin kapim kapali diyen babami isterdiniz?
Neden anne baba ile
Memlekete donemiyorsunuz cene ameliyati ise paranizi biriktirir olursunuz sure boyunca kalmaniz gereken sehir varsa otelde dinlenirsiniz tayininizi alip kendinize yeni bir hayat cizersiniz
surekli siddet egilimi olan sizi ailenizin yaninda dahi dovmekten cekinmeyen meslegini kaybetmekten korkmayan silahi olan ve ailesinin bile
Sahip cikmadigi bir adam icin meslegi olan egitimi olan bir kadin olarak devammi etmek istiyorsunuz
Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirlerBöyle şeyleri cilve olarak nitelendiriyor sanırım bazıları.
E boşanma zaten bitmiş hayatın. Valla çok sinirleniyorum. Anlamıyorum. Kusura bakmayın.Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?