- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
O adam vurduğu için mi çenenizden ameliyat olmanız lazım?Ailem evimdeyken odada dövdü ben duymasınlar diye sustum ama sabah rapor alınca gelince söyledim zaten yuzum gozum şiş ama ş var babam saf yani gercekten aşırı sessiz sakin ve çok hasta olan biri çok zayif duşkün yani zaten ben baktırmaya getirmiştim götürmeyi cok iatiyorlar ama benim çene ameliyatı olmam lazım suan kötü durumda cenem ve inanın git gel yapıyorum ayy cok uzattım kusura bakmayın yani benim memlekeyimde bu saglık imkanı yok o yuzden gidemiyorum
Yok doguştan gelen bi egrilik damak darliğj falan var ama cok vurdugu icin darbe yuzunden biraz daha isleri hizlandirdilar dilim flan sistiO adam vurduğu için mi çenenizden ameliyat olmanız lazım?
İyi ya boşanma o zaman.Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirler
Inanin ki bosanip bosanmama degil mesele bosanirim zaten ama cok kotu seyler yasadim inanin ne kadar anne babamizda olsa ayni psikolojiyi kimse anlamiyor cok asagilandim sonra dalga gecer gibi el ustunde tutuyorlar guyeDün ki 21 yaşında ki kıza ortada boyle iğrenç şeyler olmamasına rağmen iki de çocuk vardi onda kız çalışmıyordu boşan dedik mahvettik kızı burada bu üye gelmiş hala öyle dedi böyle yaptı e tamam boşanma
Of
hala boşanmamayı düşünüyor ise en mantıklı çözümİyi ya boşanma o zaman.
Bir an önce karate ya da boks kursuna git de adam vurduğunda karşılık verebilirsin.
Beyin kanaması geçirmeyi mi bekliyorsun peki?Yok doguştan gelen bi egrilik damak darliğj falan var ama cok vurdugu icin darbe yuzunden biraz daha isleri hizlandirdilar dilim flan sisti
Devam et kardeşim o zaman...Inanin ki bosanip bosanmama degil mesele bosanirim zaten ama cok kotu seyler yasadim inanin ne kadar anne babamizda olsa ayni psikolojiyi kimse anlamiyor cok asagilandim sonra dalga gecer gibi el ustunde tutuyorlar guye
Cekmemi soylediler utanmadan ama cekmedim cekmem deSen şimdi bütün davaları çektin mi onu anlamadım?
artık bir kavga anında boğduğunda ya da silah kullanınca ölürsün.Ayrica annesine göre bu çok ayıp birşey o boğazimı sıktı diyorum vücudum morluk icinde ben onun kolunu kanatmışim şoka ugramış gibi konuşuyor ya biride demedi ki oglum bu ne demek yani kendi ailesi bile biz mi uğrasacaz adam olsun bıktik biz diyip evlerine gittiler ya
Birde kadını dövecek kadar aciz insan kendine asla zarar veremez, Canları pek bi kıymetlidir onların. Yemeyin bu blöfleri, kum torbasını kaybetmek istemiyor sadece.Konu sahibi derdin ne? Ne istiyorsun yani ? Bunu bi söylebilir misin? Ben anlayamadım.
aşiret mi bunlar mafya mı?Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirler
O zaman onun ölüsünü dirisini düşünme, sen kendinden sorumlusun. Kendini öldürürse, sana verdiği zararların yanında bide kendi bedenine yaptığıyla yargılanır öbür tarafta o onun problemi.Cekmemi soylediler utanmadan ama cekmedim cekmem de
dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?