Eşim..darp..aileler..

Size şu an yapmaz gibi geliyor öldürmez döver ama o kadar ileri gitmez. Ama yapıyorlar. Bi cinnet anında emin olun yapıyorlar. O evde durmayin daha fazla can sağlığınız tehlikede

Birde kadını dövecek kadar aciz insan kendine asla zarar veremez, Canları pek bi kıymetlidir onların. Yemeyin bu blöfleri, kum torbasını kaybetmek istemiyor sadece.
o kadar cinayet haberi izliyoruz.
öldüren keyif sürerken, vah haybeye ölene.

Ne aileler ne insanlar delireceğim resmen.
Oğullarını ne diye savunuyorlar ya?
Şiddetin neresini savunuyorlar.
Lütfen çıkın evden gidin. Hemşiresiniz kendi hayatınızı kurun.
Ve bir avukat ile iletişim halinde olun.
Size haklarınızı söyler. Elinde raporun ve şahitlerin var.
Ortada sizi süründürecek bir şey yok. Siz mağdursunuz zaten mahkeme boşar sizi rıza gözetmez.
Bu adam sizi öldürür canınızı kurtarın lütfen!

Demek ki aileniz sizi kendi yaşamını kurabilsin ayakları üstünde durabilsin diye okutmamış, demek ki anneniz ateşiniz çıkınca başınızda nöbet tutarken, saçınızı tararken, yürümeyi öğrendi, konuşmayı öğrendi diye büyütürken aslında dengesiz, ruh hastası birinin kum torbası olun diye doğurmuşlar. Yanlış anlaşılmasın burda lafım sadece size, o güzel anne babanıza değil. Çünkü siz kendinize hiç kıymet vermiyorsunuz.

Ben bosanacagimi soyluyorum ama o gun ölümüm gelir diyor eger oyle birsey olursa benim hayatimida bitirirler
Ya birakin Allah askina havlayan kopek isirmaz gec git ac davani zaten haftada iki rapor hastane mesai arkadaslarin sahit bosanirsin tayinini ister gecer gidersin olmadi kararla isim degistirirsin bir
Muddet hic kimseyi aramazsin sormazsin tel vs degisince bulamaz yapmak isteyene yol cok hayatini kurarsin ayrica bu kadar hasta ruhlu siddet egilimli bir adami askeriye nasil tutuyor aciga alinmadimi sorusturma baslamadimi psikiyatrik kontrol zorunlulugu falan

konu sahibi şoku atlatamamış sanırım ... anlamadığım ise boşanmak isteyip istemediği umarım boşanırsınızda kendinize yazık etmezsiiniz

Bu cevabını yeni okudum çok kızdım sana.saçmalama lütfen hadi diyelim size büyü yaptılar onu demeye çalışıyorsun sanırım.öyle bile olsa bu dayaklara göz yumacagın anlamınamı geliyor büyünün etkisi nede olsa diyip susmaya devammı edeceksin.kendini kandırma.kafana darbe almaktan saglıklı düşünemiyorsun bence

valla
valla pes yani bende hemsireyim ama sen hala buyu muska gibi seylerle iyi yada kotu bi evlilik yasayacagina inaniyosan..daha otesi yok.. konusmakta anlamsiz....

kafa gitmiş dayak yiye yiye.

demek ki bu mantıkla bakınca kocalarımız bizi sevmiyor çünkü dövmüyor. üzüldüm şimdi

sayın hemşire, kendini kandırmaktan vazgeç. ortada sevgi falan yok. ruh hastası aile üyeleri var. sen onları iyi edemezsin.
ha kocamdır canım feda olsun diyorsan, sen bilirsin.

ailenin evine git bu manya silahla ya sana ya kendine zarar verir benzetmek olmasin daha yeni bir polis karisini da kendini de vurdu lutfen ailenin yanina git lutfen

Konu sahibi derdin ne? Ne istiyorsun yani ? Bunu bi söylebilir misin? Ben anlayamadım.
Aynen tane tane madde madde sordum cvp olarak haklisiniz demis oysa soru sordum ben dalga gectigini dusunuyorum Belki egleniyordur
Hayir bosanmak istemiyorum dese saygi duyucam onun evliligi onun hayati ama hic bir yonledirmeye cvp vermiyor konu daginik yazilan yonlendirmeler var kaynamis

Inanin ki bosanip bosanmama degil mesele bosanirim zaten ama cok kotu seyler yasadim inanin ne kadar anne babamizda olsa ayni psikolojiyi kimse anlamiyor cok asagilandim sonra dalga gecer gibi el ustunde tutuyorlar guye
Hala ayni şeyleri anlatıp duruyorsunuz inanin bi faydası yok

Sizin cesaretiniz yok

Bosan arkadasim, nasil bosanmiyor.
Gebersin madem bosandigi gun olum gunuymus.
Darp var hakaret tehdit hersey var.
O bosanmiyorum dese mahkeme bosar

Bu mesajı okudum ya daha da yorum yapıp kendimi yormayacağım.

Konu sahibi önce size üzülmüştüm ama şu an sadece kızgınım.

Senin hala o ewde kalıyor olman ne kadar mantıklı ?

Ailen arkanda olmasa,
Güzel bir mesleğin elinde olmasa dicem ki ne yapsın kız mecbur gidecek yeri yok.
Ama siz bence şanslısınız ve hala çok kötü şeyler yaşadım değip duruyorsunuz.
Tamam kes at kurtul işteee.... Daha neyi bekliyorsun? N nerbeyza

Darp raporu alırken şikayet ederken göz altına alınırken vs vs kızımız korkmuyor ama bosanirsa olacaklardan korkuyor

ilginç
büyü yanlış tutmuş.
boşansınlar diye yapılmış ama gelin safa bağlasın, dayak yese de gitmesin büyüsü olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…