- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.980
- 798
kim?Sen 2. Uyelikmi aldin biriyle cok fazla cakisiyorsun o uyede iptal etmis sanirim dikkatimi cekti kim oldugunu yazmayayim ama merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim?Sen 2. Uyelikmi aldin biriyle cok fazla cakisiyorsun o uyede iptal etmis sanirim dikkatimi cekti kim oldugunu yazmayayim ama merak ettim
Ölürüm öldürürüm ayaklari da cok mide bulandırıcı, cok basit.. Erkekliği bu sanan zavalli bi zihniyet.. Cok ciddi psikolojik sorunlari var adamin kesinlikle.. Cok tehlikeli..Haklısınız... İş konu sahibinde bitiyor. Adam hayatını sonlandırır diye korkup kendi hayatını mahvediyor... Ölecek korkusu sarmış. Ölmeyi bayılmak sanıyor bazı insanlar. Bu gün elimize bir iğne battı mı, acısından dakikalarca sızlanıyoruz... Az önce de yorumda okudum kv'sinin bişeyler yaptığını düşünüyor. Kafasına darbe ala ala vura vura kızın da aklını götürmüşler
Aman arkadaş kocasını seviyo bunlar onceden çok iyidi kayınvalide bunları ayırmak için büyü yapmış adam bunun için böyle olmuş yoksa melek kendileri muhtemelen şarlatan bı hoca bulacak ufutturecek bı kaç ay sonra gününu görecek hay Allahım yaHaksizmi kadin !!!
Ne istiyorsunuz siz ben cok anlayamadim acikcasi yani kendiniz icin ne yapmak istiyorsunuz tamam biz size bir yonlendirme cizelimde sizin az cok yolunuz bellidir ona gore cizelim
Bosanmak istiyor musunuz siz?
Biraz dayagini yiyim sonra duzelir mi diyorsunuz ?
Babanizin pasif olmasindan size ne hayat sizin hayatiniz omur boyu baba olmayacak kaldiki aktif ama essek gibi evli kalacaksin kapim kapali diyen babami isterdiniz?
Neden anne baba ile
Memlekete donemiyorsunuz cene ameliyati ise paranizi biriktirir olursunuz sure boyunca kalmaniz gereken sehir varsa otelde dinlenirsiniz tayininizi alip kendinize yeni bir hayat cizersiniz
surekli siddet egilimi olan sizi ailenizin yaninda dahi dovmekten cekinmeyen meslegini kaybetmekten korkmayan silahi olan ve ailesinin bile
Sahip cikmadigi bir adam icin meslegi olan egitimi olan bir kadin olarak devammi etmek istiyorsunuz
Hmm olabilir benzerlik var ama onun bebegi de vardı.
Bosanmayı kabul etmiyor o gun ölümum diyor ama sırf ben onu şikayet ettim diye bosanmadilekcesi hazırlamış babası diyo kopek gibi sürdürecek bu evliligi ama bilmiyorum ne bosanılıyor ne adam gibi devam inanın herkesten herseyden utaniyorum
bence senin korkutugun başka seylerde var konu sahibiArkadaslar hepinize tek tek çoooook tesekkur ediyorum rabbim razi olsun evet inanın psikolojik olarak hic ama hic iyi değilim kusuruma bakmayin ne olur ben yeni uyeyim 10 gun falan olmustur daha once uyeligim yok bu arada.yazip yazmamakta kararsiz kalmistim ama iyi ki yazmisim cok guzel yol gosterdiniz ne olur dua edin ne olur..boşanacagim o kadar komik ki kafasini toplamak icin misafirhaneye flan giymis saka gibi ben daha kötu durumdayim niye oyle davranamiyorum?kendimi o kadar guçsüz çaresiz zayif hissediyorum ki inanin hastaneye gitmeye utaniyorum insanlar aciyarak bakacaklar ezecekler nasil okumus memur olmussn diyecekler bu kafayla ayy ne bileyim icim cok kötü gercekten bitmis haldeyim rabbim kimsenin ahini kimsede birakmasin
dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik