• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..darp..aileler..

Haklısınız... İş konu sahibinde bitiyor. Adam hayatını sonlandırır diye korkup kendi hayatını mahvediyor... Ölecek korkusu sarmış. Ölmeyi bayılmak sanıyor bazı insanlar. Bu gün elimize bir iğne battı mı, acısından dakikalarca sızlanıyoruz... Az önce de yorumda okudum kv'sinin bişeyler yaptığını düşünüyor. Kafasına darbe ala ala vura vura kızın da aklını götürmüşler
Ölürüm öldürürüm ayaklari da cok mide bulandırıcı, cok basit.. Erkekliği bu sanan zavalli bi zihniyet.. Cok ciddi psikolojik sorunlari var adamin kesinlikle.. Cok tehlikeli..

Haksizmi kadin !!!
Ne istiyorsunuz siz ben cok anlayamadim acikcasi yani kendiniz icin ne yapmak istiyorsunuz tamam biz size bir yonlendirme cizelimde sizin az cok yolunuz bellidir ona gore cizelim

Bosanmak istiyor musunuz siz?

Biraz dayagini yiyim sonra duzelir mi diyorsunuz ?

Babanizin pasif olmasindan size ne hayat sizin hayatiniz omur boyu baba olmayacak kaldiki aktif ama essek gibi evli kalacaksin kapim kapali diyen babami isterdiniz?

Neden anne baba ile
Memlekete donemiyorsunuz cene ameliyati ise paranizi biriktirir olursunuz sure boyunca kalmaniz gereken sehir varsa otelde dinlenirsiniz tayininizi alip kendinize yeni bir hayat cizersiniz

surekli siddet egilimi olan sizi ailenizin yaninda dahi dovmekten cekinmeyen meslegini kaybetmekten korkmayan silahi olan ve ailesinin bile
Sahip cikmadigi bir adam icin meslegi olan egitimi olan bir kadin olarak devammi etmek istiyorsunuz
Aman arkadaş kocasını seviyo bunlar onceden çok iyidi kayınvalide bunları ayırmak için büyü yapmış adam bunun için böyle olmuş yoksa melek kendileri muhtemelen şarlatan bı hoca bulacak ufutturecek bı kaç ay sonra gününu görecek hay Allahım ya

Boşanmak size hak.. Mesleginiz var kimseye ihtiyac duymadan kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Galiba cocugunuz da yok .. Bir an evvel adami ikna edip anlasmali bir sekilde ayrilmanin yollarini arayin.. Durduk yere şiddet uygulayan bu psikopatin yaninda durmanin bir anlami yok

Canim k.b. ama sen de babana cekmissin fazla safsin elinde meslegin var al aileni yanina yasa pasalar gibi hicbir sey yapamaz merak etme ates olsa curum kadar yer yakar raporunda var surundurerek bosarsin

2 yıldır şiddet görüyorsun nerdeyse. Geç.bile kalmışsın, darp raporu almakla iyi yapmışsın
Hemşiresin ayaklarının üstünde duruyorsun ne güzel, boşan ne diye eziyet çekiyorsun?

Ayrica bosanirsam beni oldurur diyorsun evliykrn tesebbus etmiyor sanki

ben 11 sayfa ne okudum birileri açıklayabilir mi ?
konu sahibesi ciddi manada psikolojik olarak çökmüş sanırım
yazdığı tek bir cevabı anlamış değilim gerçekten lütfen
birisi beni yeşillendirsin :kahve:

Senin babanın yerinde benim rahmetli babam olsaydı ya da erkek kardeşim...düşünemedim bile,böyle saflık olmaz kusura bakma

Çok güzel bir mesleğin var hayatın daha da güzel olabilir ne zaman istersen biz , ben buradayım :)

Daha çok gencsin ve cok güzel bir hayat seni bekliyor olabilir :)

Karamsar olma , boşan ve koşar adımlarla uzaklaş...

Kendine ev tut ve kazandığın parayla gül gibi yaşa hem baba evinde kalirsan belki geri döndüğün icin kendini eskisi gibi rahat hissetmeyip daha üzülebilirsin.

Bu insanlar ayrıldıktan sonra bulaşık olan tipler ..
Bu yüzden ayrı bir yerde ev tut kendine ve kimseye söyleme bir süre ..

Dua Et , boşan , uzaklaştırma al

Arkadaslar hepinize tek tek çoooook tesekkur ediyorum rabbim razi olsun evet inanın psikolojik olarak hic ama hic iyi değilim kusuruma bakmayin ne olur ben yeni uyeyim 10 gun falan olmustur daha once uyeligim yok bu arada.yazip yazmamakta kararsiz kalmistim ama iyi ki yazmisim cok guzel yol gosterdiniz ne olur dua edin ne olur..boşanacagim o kadar komik ki kafasini toplamak icin misafirhaneye flan giymis saka gibi ben daha kötu durumdayim niye oyle davranamiyorum?kendimi o kadar guçsüz çaresiz zayif hissediyorum ki inanin hastaneye gitmeye utaniyorum insanlar aciyarak bakacaklar ezecekler nasil okumus memur olmussn diyecekler bu kafayla ayy ne bileyim icim cok kötü gercekten bitmis haldeyim rabbim kimsenin ahini kimsede birakmasin

canım bu raporlar yaşadıklarin zaten bosanma davası için fazlasi ile yeterli mesleğin de varmıs gül gibi oncelikle şikayet ederek uzaklastirma karari aldir sonra dava aç avukat tutmuycaksan bilgi konusunda burdan yardimci olurum ama tavsiyem mutlaka bi avukatla işlemleri yürüt ki hak kaybın olmasın emin ol şiddetin gerekçesi olmaz ve asla bitmez artarak devam eder onlarca müvekkilim var bu şekilde boşanmak için dosyasını aldıgım ben kendimi onlarin yerine koyuyorum aklim almiyor nasil susuyorlar hepsinin psikolojisi bozuk davraniş bozuklugu var bir nevi travma olarak görüyorum bu tepkisizliğinizi

Bosanmayı kabul etmiyor o gun ölümum diyor ama sırf ben onu şikayet ettim diye bosanmadilekcesi hazırlamış babası diyo kopek gibi sürdürecek bu evliligi ama bilmiyorum ne bosanılıyor ne adam gibi devam inanın herkesten herseyden utaniyorum

inan bana canim hic ölmez hicbisey olmaz ona. Peeh ölcekmismis seni öldürecek az daha allah korusun

Arkadaslar hepinize tek tek çoooook tesekkur ediyorum rabbim razi olsun evet inanın psikolojik olarak hic ama hic iyi değilim kusuruma bakmayin ne olur ben yeni uyeyim 10 gun falan olmustur daha once uyeligim yok bu arada.yazip yazmamakta kararsiz kalmistim ama iyi ki yazmisim cok guzel yol gosterdiniz ne olur dua edin ne olur..boşanacagim o kadar komik ki kafasini toplamak icin misafirhaneye flan giymis saka gibi ben daha kötu durumdayim niye oyle davranamiyorum?kendimi o kadar guçsüz çaresiz zayif hissediyorum ki inanin hastaneye gitmeye utaniyorum insanlar aciyarak bakacaklar ezecekler nasil okumus memur olmussn diyecekler bu kafayla ayy ne bileyim icim cok kötü gercekten bitmis haldeyim rabbim kimsenin ahini kimsede birakmasin
bence senin korkutugun başka seylerde var konu sahibi
yoksa kimse meslegi varken ayklarının üstünde durubilyorken üstelik cocukda yokken 1 dakika düşünmez
başka birşeyler var ?

dişarıdan o kadar mukemmel gozukuyor ki herkes hatayi bende biliyor ve şuda var gecen yilda kaynanamlar geldiginde yine ayni seyler olmustu ve ben bi yerden kaynanamlarin birsey yaptigini ogrenmistim anlamissinizdir umarim ama birseylerin etkisi gecincede o kadar mutlu ediyor ki ve kaynanam bu tartismalarimiz olunca aninda bosanin diyor ve gecen yil benim evimdeyken beni tehdit etmisti seni bosatacam demisti ben seviyorum birbirimizi seviyoruz demistim ama gorürsun demisti ve ondan sonra kendimize gelemedik

Yaa hanimlar anlamiyorsunuz aslinda kocasi melek. O sey var ya o sey hep onun yuzunden. Adamin ne sucu var annesi cadi.

Bu yazdiklarim agir kacabilir ama yazdiklarinizi okuduktan sonra belki de adam sizin bu pasif tavrinizdan dolayi isi bu kadar azitmistir. Kendinize gelin lutfen.Bana kocam birak vurmayi elini bile kaldirsa bin pisman ederim. Siz yemissiniz dayagi yemissiniz dayagi hala alakasiz mevzulardan bahsediyorsunuz. Aklinizi basiniza devsirin ve harekete gecin

eşinizin iş yerine bildirim yapıldı mı? silahına el koyarlar lojmandaysanız da sokmazlar. mesleğinden bile olur gereğini yaparsanız onun kaybedeceği çok şey var. komutanları ile görüşmeye çalışın muhakkak eşleri ile irtibat haline geçip bildirin. silahla gezmemesi lazım. iş yeri için de tehlikeli bu adam.kimsenin başını yakmasın.

Silahinı hemen aldılar tum komutanlarının haberi var ve daha yeni bir yere tayin olmustu gider gitmez bu olay oldu

Back
X