Eşim,derdim

Anladım şimdi sizi. Teşekkür ediyorum. Burası çok çeşitli bir mecra. Yol göstericiliğiniz için teşekkür ediyorum dikkate alacağım. Manipüle edildiğimin farkında değildim buradaki arkadaşlar sayesinde farkettim.

Bence olaya ilk olarak anaçlığı bırakmakla başlayın. Sırtına havlu koymak nedir. İkinci bebeğim falan.. ne münasebet.
sizin ilginizi şevkatinizi kendine saygı sevgi olarak görmüş ama tutkuyu öldürmüşsünüz.
mesela kalkın bugün kendinizi iyi hissedecek kendinizi değerli hissettirecek bir şeyler yapın :) bi allık sürün bi ruj sürün günlük bir yere gider gibi giyinin mesela kendinize akşam saatinde çiçek siparişi verin kendime jest yaptım deyip mutlu olun :) modunuz yükselsin
cinselliği hiç aramıyor eşinizin eksikliğini hiç hissetmiyormuş gibi davranın bi süre. bende çok istekli biriyimdir. 4 gün olmadıysa 5. gün stres basar ve ister istemez yansıtır sonunda gelebildin gibi laflar söylerim istemsizce oda sinir oluyor böyle söyleyince hiç de yapasım gelmiyor diyor. galiba biraz geri çekmek lazım kendimizi bırakalım güç onlarda olsun öyle istiyorlarsa. :/

Şakaya mi vurmak lazım ya bu tarz ben de yaklaştım en son seferde ama bir sus da keyfini çıkar bozma ortamı tarzı bir şey söyledi. Söylediğim de şuydu vakti azdı dışarı çıkması gerekiyordu duşa girecekti, araya sıkıştırma beni dedim. Haklıyım.
Son zamanlarda bakıyorum artık kendime. Çocuktan sonra salmistim ama artık toparlıyorum. Çiçek sevmem ben pek yaa çok yapmacık durur bende o hareket

Merhabalar öncelikle, bende 11 aydır evliyim ve cinsel anlamda daha fazla istekli olan taraf benim diyebiliriz. Erkeklerin beyni gerçekten kadınlardan çok daha farklı çalışıyor. Biz kadınlar gün içerisinde yorgunluklarımızı, dertlerimizi bir kenara bırakıp cinselliğe odaklanabilirken çoğu maalesef böyle değil. Kafalarına başka bir şey taktıklarında cinsel istek duyamıyorlar resmen. Benim eşim bile bazen görev gibi hissediyor bunu biliyorum çünkü erkek için oldukça yorucu bir aktivite cinsellik. Zaman zaman 2 hafta birlikte olmadığımız bile oluyor benim isteyip geri çevrildiğim bile olmuştur ki çok kırıcı bir tavır ama anlamaya çalışıyorum hayatın yoğun temposunda zaman zaman es verilebiliyor. Bence 10 günde bir birlikte olmayı zorlamak, arzu etmek yerine ayda bir birlikte olsanız bile o günü çok güzel kılmaya çalışın.

Birde cinsellikte sadece seks kavramını büyütmeyin, belki eşiniz yorgunluğundan yada sadece üşengeçliğinden yaşının da verdiği olgunlukla kendini geri çekiyordur. Böyle bir durum söz konusu ise zaman zaman masaj günleri ilan edip birliktelik yaşamadan uzun uzun eşinize masajlar yaparak tatmin edebilirsiniz. Hem dinlendiği hem de huzur bulduğu bir an yaşamış olur. Cinsellikten uzak durduğunu düşünmüyorum bu arada hiç bir erkek istemese ereksiyon olamaz. Siz istediniz diye birlikte oldum vs yalan yani. İstemiyor olsa hiç etkileşim yaşanmazdı. Ki kendi evliliğimde aşırı yorgunluğun getirdiği bir kaç olayda bunu gözümle gördüm. Bence eşinizle bunu konuşarak konuyu büyütmeyin. Kendi içinize de dert edinmeyin her evliliğin dinamiği farklıdır. Cinsellik harici birbirinize verdiğiniz huzur ve çocuğunuza nasıl bir baba olduğuyla ilgilenmeye çalışın. Boşanma düşüncesini uzaklaştırın sadece böyle bir konu için ihtimalini de düşünmeyin.

Eşinizin size kurduğu cümle için de şunu söylemek istiyorum, erkekler kendilerini küçük düşürmemek pahasına bazen böyle düşüncesizce konuşabiliyor, bazen bazı şeyleri çok ciddiye bile almamak lazım.

Güzel genç arkadaşım, boşuna dert ediyorsun
Erkekler bu konuda konuşmaktan acizdir, konuştuklarında da böyle kafa göz yarıyorlar işte :)
Cinsellik evlilikte önemli lakin yaşadığımız dünya artık insanlara izin vermiyor, eşin yoğunda çalışsa normal düzende de olsa bir kere bir evi döndürmenin sorumluluğunu taşıyor, bir de bebeğiniz olmuş bu daha ağır bir sorumluluk. Çocukla birlikte yaşamınızın şekli değişiyor ve taşıdığı sorumluluk karşısında yavaşlaması gayet normal. Eşinin cinsel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum, herkesin normali başka, haftada şu kadar olmalı, bu kadar saat olmalı bunlar hep fasarya , cinsellik kişiye özel uyaranları ve şartları olan bir alan. Bazısına haftada bir normaldir, bazısına on günde bir. Sanılanın aksine erkekler cinselliğe her an hazır, başka bir şey düşünmeyen varlıklar değiller. Bilakis erkek cinselliği kadın cinselliğinden daha zordur, performans kaygısı vardır çünkü.
Seninle yaptığı hiç bir şeyi zorla yapamaz o yüzden kafana takma ben istediğim için geliyor diye, o istek olmasa o eylem olmaz inan bana. On yılı aştı evliliğim, 36 da evlendim, libidom her zaman yüksek olmuştur, evliliğin ilk zamanları eşimin benden daha yüksek olduğunu fark ettim, herkesin normalinin çok üstündeydi zor zamanlar yaşadım bu yüzden. Ama şimdi o da bende durulduk, buna bir zaman bir sınır koymuyoruz canımız nasıl isterse... Şu an 46 yaşındayım inan eskisi gibi değil duygularım, libido kalıcı bir şey değil. Cinsellik evlilikte önemli ama zamana yenilen bir durum, yapı taşlarından ama yapının kendisi değil o yüzden seni seven, sana iyi olan, sorumluluklarını yerine getiren eşini bunun için gözden çıkarma derim, zamanla çözülecek inan bana, istediğiniz terapi desteğini de alırsanız daha kolay geçer bu süreç

çiçek olmasın git çanta al kargom geldi kendime hediye aldım diye çıldır evde bazen hayatı dalgaya almak lazım gerçekten aklımızla oynamasınlar biz oynayalım enerjinizi yüksek tutun düzelir bence :)

Çok büyük kavga ettik iyi değilim. Gitmek istedim göndermedi her yer toprak oldu saksı kırmış. Ne yapacağım bilmiyorum

Rahatsızlığı yok derken aslında antidepresan kullanıyor. Bunun etkisi olabilir.
evet antidepresan etkiliyo bende yıllar önce kullanmıştım. benide çok etkilemişti.

Yeni mi kavga ettiniz?
Evet. Olay daha da büyüdü. Ben çok sakindim ama büyüdükçe koruyamadim sakinliğimi o da aynı şekilde
. Bebeğim heba oldu aramızda . Bu mesajları okuyan herkesten dua bekliyorum bizim için

Evet. Olay daha da büyüdü. Ben çok sakindim ama büyüdükçe koruyamadim sakinliğimi o da aynı şekilde
. Bebeğim heba oldu aramızda . Bu mesajları okuyan herkesten dua bekliyorum bizim için

Kavga nedeninizi bilmiyorum ancak. Olabildiğince sakin olmaya çalışın, karşınızdaki sinirinizi bozsada asla pişman olacağınız sözler ve hareketler yapyın.

Birikmişlik kavgası bu ..
İyi olmuş boşalmışsınız …
Büyütmeyin gözünüzde Bu kavgayı , bebek de var herşey üstüyse gibi olmuş
Sakin olun lütfen
Konuşmayın sakinleşene kadar

kendini kotu hissetmene gerek yok 3-4 gunde bir zaten hafta 1-2 kere oluyor, ki o da normal genc insanlar icin minimum. utanmayi birakip doktora gitmesi lazim. once doktora, sonra gerekirse psikologa.

Kendisi o kadar
kendini kotu hissetmene gerek yok 3-4 gunde bir zaten hafta 1-2 kere oluyor, ki o da normal genc insanlar icin minimum. utanmayi birakip doktora gitmesi lazim. once doktora, sonra gerekirse psikologa.
Kısa sürede hazır olamıyor maalesef. Beni fazla buluyor. Bu işlerin normali olmadığını söylüyor.

Kendisi o kadar

Kısa sürede hazır olamıyor maalesef. Beni fazla buluyor. Bu işlerin normali olmadığını söylüyor.
burada yazilanlarla gaza geldiniz muhtemelen. dedigim gibi oncelikle bir doktora gidin, sonra da terapiye gidin, kendi kendine cozebilmeniz zor.

burada yazilanlarla gaza geldiniz muhtemelen. dedigim gibi oncelikle bir doktora gidin, sonra da terapiye gidin, kendi kendine cozebilmeniz zor.
Yok hayır gaza gelmedim. Çok sakin ve yapıcı konuşuyordum eşim fazla üstüme geldi. Kendimi savunmaya başladım. Bu konuyu ilk açtığımda eşim bambaşka yaklaşıyordu bugün bambaşka yaklaştı. Terapiyi reddetti. Benim sebep olabilecek şeylere çözüm üretmemi anlamsız buldu.

Beni idare edebilirsin diyor( 1.5 yıl önce ereksiyon sorunu yaşamıştı ondan sonra terapi aldı ) ben ne zorluklar yaşadım bile bile usteliyorsun diyor.
Ben zamanında terapi aldım sen al şimdi de dedi.

o zaman siz baslayin terapiye (cift terapisi gibi bir sey bulup, once siz gidebilirsiniz), bir sure sonra onu da cagirir terapist zaten. bence 10 gun sevismeyince zorlaniyorsaniz, bu cok cok cok cok normal bir sey. sizi anormalmis gibi hissettirmesine izin vermeyin. antidepresan ciddi libido eksikligi, orgzm olamama sorunu yapar, psikiyatristine soylerse baska ilac yazabilirler, cok zor bir sey degil. anaclik vs mevzusunda da terapistle beraber bir seyler yapmaya calisin. kendi kendinize ikarim yapip davranis degistirmenizin cok etkisi olmaz.

O bunu çok çok normal görmüyor. Benim için hem fizyolojik hem duygusal bir ihtiyaç dedim ona. Kendimi güvende hissediyorum dedim. Anlıyor gibi ama hak verdiğini sanmıyorum. Onu idare etmemi istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…