Anladım şimdi sizi. Teşekkür ediyorum. Burası çok çeşitli bir mecra. Yol göstericiliğiniz için teşekkür ediyorum dikkate alacağım. Manipüle edildiğimin farkında değildim buradaki arkadaşlar sayesinde farkettim.Şunu da ilave edeyim '' olmuyorsa boşanırız'' sinsi bir manipüle cümlesidir. Sizi olduracak hissi ile orada tutar ve bırakmaz. Vicdanınıza oynar oynar çünkü zaten size karşı boynu bükük bir cümle kurmuştur beklentiye sokmuştur bırakmanızı engellemiştir. Bunu yaşamış bilen biri olarak konuşuyorum. Tabiki herkesin ilişki geçmiş ve dinamiği benim gibi toksik ötesi değil biliyorum ama şu cümleyi kurup sonuca ulaşanı ben henüz göremedim. Herşey gönlünüzce olur umarım amacım üzüm yemeden bağcı dövmek değil. Psikolojik, cinsel, mali şiddetin yumuşak veya serti hiçbirine malesef tahammül gösteremiyorum. Okurken dahi
Şakaya mi vurmak lazımBence olaya ilk olarak anaçlığı bırakmakla başlayın. Sırtına havlu koymak nedir. İkinci bebeğim falan.. ne münasebet.
sizin ilginizi şevkatinizi kendine saygı sevgi olarak görmüş ama tutkuyu öldürmüşsünüz.
mesela kalkın bugün kendinizi iyi hissedecek kendinizi değerli hissettirecek bir şeyler yapın :) bi allık sürün bi ruj sürün günlük bir yere gider gibi giyinin mesela kendinize akşam saatinde çiçek siparişi verin kendime jest yaptım deyip mutlu olun :) modunuz yükselsin
cinselliği hiç aramıyor eşinizin eksikliğini hiç hissetmiyormuş gibi davranın bi süre. bende çok istekli biriyimdir. 4 gün olmadıysa 5. gün stres basar ve ister istemez yansıtır sonunda gelebildin gibi laflar söylerim istemsizceoda sinir oluyor böyle söyleyince hiç de yapasım gelmiyor diyor. galiba biraz geri çekmek lazım kendimizi bırakalım güç onlarda olsun öyle istiyorlarsa. :/
Merhabalar öncelikle, bende 11 aydır evliyim ve cinsel anlamda daha fazla istekli olan taraf benim diyebiliriz. Erkeklerin beyni gerçekten kadınlardan çok daha farklı çalışıyor. Biz kadınlar gün içerisinde yorgunluklarımızı, dertlerimizi bir kenara bırakıp cinselliğe odaklanabilirken çoğu maalesef böyle değil. Kafalarına başka bir şey taktıklarında cinsel istek duyamıyorlar resmen. Benim eşim bile bazen görev gibi hissediyor bunu biliyorum çünkü erkek için oldukça yorucu bir aktivite cinsellik. Zaman zaman 2 hafta birlikte olmadığımız bile oluyor benim isteyip geri çevrildiğim bile olmuştur ki çok kırıcı bir tavır ama anlamaya çalışıyorum hayatın yoğun temposunda zaman zaman es verilebiliyor. Bence 10 günde bir birlikte olmayı zorlamak, arzu etmek yerine ayda bir birlikte olsanız bile o günü çok güzel kılmaya çalışın.3.5 yıllık evliyiz. Son zamanlarda eşimle ufak tartışmalar büyümeye başladı. 6 aylık bebeğimiz var. Bebekten sonra ek iş yapmaya başladı yoğun bir sürece girdi. Şimdi artık bütün işleri bitti evde.
Son meselemizden bahsetmek istiyorum. Ben eşime göre cinsel anlamda daha istekli ve beklenti içindeyim. En son artık şeffaf bir şekilde söyledim. Olmayınca beklentiye giriyorum bedenen ve psikolojik olarak yakınlaşmak istiyorum olmayınca üzülüyorum, huzursuz oluyorum dedim. Bana sen yanlış insanla berabersin ben senin isteklerini karşılayamıyorum minvalinde şeyler söyledi. Benim bu kadar etkilendiğimi düşünememiş.
Fakat canımı sıkan bir mesele de şu ki evlendikten bir süre sonra artık kendi isteyerek değil de ben istiyorum diye bana yanaşmaya başlamış. Diğer odada çalışırken şimdi aradan 3 4 gün geçti gitmezsem sinirlenir gerilir diye gelip benimle birlikte oluyormuş. Bunu öğrendiğimde çok üzüldüm. Ben her şey yolunda zannediyordum o zamanlar.
Daha sonra başka birtakım sorunlar yaşadık üzerine hamilelik bebek yoğun iş temposu derken bu yaklaşımı yapamaz oldu.
Kendi istediği zaman yanaşır oldu. Tabii benim için uzun bir aralık oluyor.
Birkaç gün düşünelim çözüm üretmeye çalışalım, terapi alalım gerekirse yıllarca hatta ömür boyu uğraşalım vs dedi bir yandan da senin isteklerini karşılayamıyorum ayrılalım gibi konuştu.
Onu incittigim için çok üzgünüm. Kendini yetersiz hissetmesini istemezdim. Belki de ufak seylerin büyüme sebebi bu konu. Nasıl çözeriz ne yaparız bilmiyorum. Eşimi seviyorum. Lütfen yorum yaparken onu çok sevdiğimi ve minicik bir bebeğimiz olduğunu unutmayın
İşte bu standartlar kime göre belirlenmiş. Ortalamayı oluşturanlar da yine bizler değil miyiz. Kimimiz ortalamanın üstünde kimimiz altında. Bu şekilde bir istatistik oluşturuyoruz. Ortalama olanlar şanslı oluyor altta kalanlar da pasif kabul ediliyor.
Ben birkaç yıldır hep bu ortalamayı yakalamaya çalıştım ortalamanın altındayız diye üzüldüm bekledim durdum. O da bunu öğrendiğinde istemese bile gelmeye başladı. Sırf benim sevişmelerimizi saydığımı bildigi için yaptı bunu.
İçinden sevişmek gelmeyen adam da nasıl çözer bu sorunu bilmiyorum. Şimdi bana benim istediğim kadar gelse bile kafamda hep istemeden benimle olduğu olacak. Bu durum da beni ne kadar mutlu edebilir ki. Kafamdan bunu atıp işime bakıp yola devam mı etmeliyim şu saatten sonra bilemiyorum
Şakaya mi vurmak lazımya bu tarz ben de yaklaştım en son seferde ama bir sus da keyfini çıkar bozma ortamı tarzı bir şey söyledi. Söylediğim de şuydu vakti azdı dışarı çıkması gerekiyordu duşa girecekti, araya sıkıştırma beni dedim. Haklıyım.
Son zamanlarda bakıyorum artık kendime. Çocuktan sonra salmistim ama artık toparlıyorum. Çiçek sevmem ben pek yaa çok yapmacık durur bende o hareket
İyi misiniz ne oldu ?Çok kötü şeyler yaşandı. Sanırım bosanacagiz aklımı kaybedeceğim
evet antidepresan etkiliyo bende yıllar önce kullanmıştım. benide çok etkilemişti.Rahatsızlığı yok derken aslında antidepresan kullanıyor. Bunun etkisi olabilir.
Çok büyük kavga ettik iyi değilim. Gitmek istedim göndermedi her yer toprak oldu saksı kırmış. Ne yapacağım bilmiyorum
Evet. Olay daha da büyüdü. Ben çok sakindim ama büyüdükçe koruyamadim sakinliğimi o da aynı şekildeYeni mi kavga ettiniz?
Evet. Olay daha da büyüdü. Ben çok sakindim ama büyüdükçe koruyamadim sakinliğimi o da aynı şekilde
. Bebeğim heba oldu aramızda . Bu mesajları okuyan herkesten dua bekliyorum bizim için
Birikmişlik kavgası bu ..Evet. Olay daha da büyüdü. Ben çok sakindim ama büyüdükçe koruyamadim sakinliğimi o da aynı şekilde
. Bebeğim heba oldu aramızda . Bu mesajları okuyan herkesten dua bekliyorum bizim için
kendini kotu hissetmene gerek yok 3-4 gunde bir zaten hafta 1-2 kere oluyor, ki o da normal genc insanlar icin minimum. utanmayi birakip doktora gitmesi lazim. once doktora, sonra gerekirse psikologa.3.5 yıllık evliyiz. Son zamanlarda eşimle ufak tartışmalar büyümeye başladı. 6 aylık bebeğimiz var. Bebekten sonra ek iş yapmaya başladı yoğun bir sürece girdi. Şimdi artık bütün işleri bitti evde.
Son meselemizden bahsetmek istiyorum. Ben eşime göre cinsel anlamda daha istekli ve beklenti içindeyim. En son artık şeffaf bir şekilde söyledim. Olmayınca beklentiye giriyorum bedenen ve psikolojik olarak yakınlaşmak istiyorum olmayınca üzülüyorum, huzursuz oluyorum dedim. Bana sen yanlış insanla berabersin ben senin isteklerini karşılayamıyorum minvalinde şeyler söyledi. Benim bu kadar etkilendiğimi düşünememiş.
Fakat canımı sıkan bir mesele de şu ki evlendikten bir süre sonra artık kendi isteyerek değil de ben istiyorum diye bana yanaşmaya başlamış. Diğer odada çalışırken şimdi aradan 3 4 gün geçti gitmezsem sinirlenir gerilir diye gelip benimle birlikte oluyormuş. Bunu öğrendiğimde çok üzüldüm. Ben her şey yolunda zannediyordum o zamanlar.
Daha sonra başka birtakım sorunlar yaşadık üzerine hamilelik bebek yoğun iş temposu derken bu yaklaşımı yapamaz oldu.
Kendi istediği zaman yanaşır oldu. Tabii benim için uzun bir aralık oluyor.
Birkaç gün düşünelim çözüm üretmeye çalışalım, terapi alalım gerekirse yıllarca hatta ömür boyu uğraşalım vs dedi bir yandan da senin isteklerini karşılayamıyorum ayrılalım gibi konuştu.
Onu incittigim için çok üzgünüm. Kendini yetersiz hissetmesini istemezdim. Belki de ufak seylerin büyüme sebebi bu konu. Nasıl çözeriz ne yaparız bilmiyorum. Eşimi seviyorum. Lütfen yorum yaparken onu çok sevdiğimi ve minicik bir bebeğimiz olduğunu unutmayın
Kısa sürede hazır olamıyor maalesef. Beni fazla buluyor. Bu işlerin normali olmadığını söylüyor.kendini kotu hissetmene gerek yok 3-4 gunde bir zaten hafta 1-2 kere oluyor, ki o da normal genc insanlar icin minimum. utanmayi birakip doktora gitmesi lazim. once doktora, sonra gerekirse psikologa.
burada yazilanlarla gaza geldiniz muhtemelen. dedigim gibi oncelikle bir doktora gidin, sonra da terapiye gidin, kendi kendine cozebilmeniz zor.Kendisi o kadar
Kısa sürede hazır olamıyor maalesef. Beni fazla buluyor. Bu işlerin normali olmadığını söylüyor.
Yok hayır gaza gelmedim. Çok sakin ve yapıcı konuşuyordum eşim fazla üstüme geldi. Kendimi savunmaya başladım. Bu konuyu ilk açtığımda eşim bambaşka yaklaşıyordu bugün bambaşka yaklaştı. Terapiyi reddetti. Benim sebep olabilecek şeylere çözüm üretmemi anlamsız buldu.burada yazilanlarla gaza geldiniz muhtemelen. dedigim gibi oncelikle bir doktora gidin, sonra da terapiye gidin, kendi kendine cozebilmeniz zor.
o zaman siz baslayin terapiye (cift terapisi gibi bir sey bulup, once siz gidebilirsiniz), bir sure sonra onu da cagirir terapist zaten. bence 10 gun sevismeyince zorlaniyorsaniz, bu cok cok cok cok normal bir sey. sizi anormalmis gibi hissettirmesine izin vermeyin. antidepresan ciddi libido eksikligi, orgzm olamama sorunu yapar, psikiyatristine soylerse baska ilac yazabilirler, cok zor bir sey degil. anaclik vs mevzusunda da terapistle beraber bir seyler yapmaya calisin. kendi kendinize ikarim yapip davranis degistirmenizin cok etkisi olmaz.Yok hayır gaza gelmedim. Çok sakin ve yapıcı konuşuyordum eşim fazla üstüme geldi. Kendimi savunmaya başladım. Bu konuyu ilk açtığımda eşim bambaşka yaklaşıyordu bugün bambaşka yaklaştı. Terapiyi reddetti. Benim sebep olabilecek şeylere çözüm üretmemi anlamsız buldu.
Beni idare edebilirsin diyor( 1.5 yıl önce ereksiyon sorunu yaşamıştı ondan sonra terapi aldı ) ben ne zorluklar yaşadım bile bile usteliyorsun diyor.
Ben zamanında terapi aldım sen al şimdi de dedi.
O bunu çok çok normal görmüyor. Benim için hem fizyolojik hem duygusal bir ihtiyaç dedim ona. Kendimi güvende hissediyorum dedim. Anlıyor gibi ama hak verdiğini sanmıyorum. Onu idare etmemi istedi.o zaman siz baslayin terapiye (cift terapisi gibi bir sey bulup, once siz gidebilirsiniz), bir sure sonra onu da cagirir terapist zaten. bence 10 gun sevismeyince zorlaniyorsaniz, bu cok cok cok cok normal bir sey. sizi anormalmis gibi hissettirmesine izin vermeyin. antidepresan ciddi libido eksikligi, orgzm olamama sorunu yapar, psikiyatristine soylerse baska ilac yazabilirler, cok zor bir sey degil. anaclik vs mevzusunda da terapistle beraber bir seyler yapmaya calisin. kendi kendinize ikarim yapip davranis degistirmenizin cok etkisi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?