Eşim,derdim

Eyvah eyvah. Yani bu dinlediğim psikolog bunun, evliliği ve cinselliği yok eden bir durum olduğunu anlatıyordu..hatta diyorki adam, sizde şevkat buluyorsa, şehveti dışarda arar.

İlişkide şevkat ipinden şehvet ipine geçmeden, sizin bu sorun çok uzun yıllar devam eder.

Mastürbasyon yaptığını sanmiyorsunuz ama adam belki annesinden gizli yapan bir çocuk gibi, uzman oldu ve iyi saklıyor.

Fiziksel sorunu olmayan bir erkek, cinsellik olmadan yaşayamaz diyor doktor. Düşününce ben hakveriyorum. Çünkü devamlı üretilen hormonlar var. Kadınlar adet olmayı kimyasal müdahale yada gebelik olmadan durduramiyorsa onlarda da bu durum var.

adam belki size saygı ve sevgisinden açık edemiyor, aldatma yoluna gitmiyor ama bu sürdürülebilir bir durum değil. Şekil 1a da görüldüğü gibi yurumeyecek

Biraz kontrol etmem lazım derken?

Afedersiniz ama bir arkadaş olarak söylüyorum, adamın ölmüş annesinden size ne? Bu onun hikayesi. Siz bu duruma bişey yapmazsınız

Siz bu adamı evlat mı edindiniz?
Gerçek bir erkek olarak görüp, eş mi seçtiniz?

Bunların cevapları size çok yol gösterecektir diye düşünüyorum

Yaşla alakalı olduğunu pek zannetmiyorum. Ben 33 eşim 43 gayet her konuda da uyumluyuz. Hatta birlikte olmayı en çok o ister.

Ama tabi bu yaş konusu herkes için geçerli olmayabilir. Cinsellik içinde aslında yaşı gayet çok genç tabi sağlık sorunu yoksa.

Biz kadınlar çok duygusal düşünüyoruz.
Beni istememiş ben istediğim için görev gibi yapmış vs. diye. Gerçekten istemese sevişmeler yarım kalırdı. Erkekteki isteksizlik kadın ile aynı değil ki. Bir şekilde başlamalı,hazır olmalı ve sonlandırmalı durumu açık açık yazamıyorum. Bu evrelerde de isteksiz erkekte tık olmaaaaaz.Biyolojik olarak mümkün değil. Eşiniz isteksiz değil yorgun sadece.

Bebeğiniz çok küçük şuan. 1/2 yıla düzeniniz oturur. İstenmiyor değilsiniz.

Kontrol etmem lazım derken kendi anaç davranış ve söylemlerinden bahsettim.

Ayrıca hiç cinsellik yok değil. Bu konuda uyumsuzuz

Bildiğimiz bir sağlık sorunu yok. Yani hiç cinsellik yok diyemem. Olduğu zaman da çok iyi. Ona kalsa gözlemlediğim kadarıyla 10-15 günde bir yeterli. Benim için yetersiz.

Bildiğimiz bir sağlık sorunu yok. Yani hiç cinsellik yok diyemem. Olduğu zaman da çok iyi. Ona kalsa gözlemlediğim kadarıyla 10-15 günde bir yeterli. Benim için yetersiz.
Rahatsızlığı yok derken aslında antidepresan kullanıyor. Bunun etkisi olabilir.

Terapi bu duruma ne yapar bilmem.
Lakin duyduklarinizin kırıcı etkisini azaltabilir ya da unutturabilir mi?

Boşanın da demiyorum. Erkek cinsi eksilerle dolu, bdv okuyup anlıyoruz.
Daha iyisi sizi kollarını açmış bekliyor olmayacak.

Biraz kendinizi çekin.
Sevginize, bu istekli gunlerinize hasret bırakın onu. Hatta yaklaşırsa reddedin.
Artik seni beklemiyorum, sandığın gibi her an arzulamiyorum da kendini zorlamana gerek yok deyin.

Duygusal davranmanizin iliskinize hiç bir katkısı olmayacak.
Nasil bir nimetin kıymetini bilemedigini görmeli.

Reddetmeyi ben de istiyorum ama bunu bilinçli yaptığımı da bilsin istemiyorum. Tatlı tatlı reddedeyim ne olduğunu anlayamasın kafası karışsın istiyorum. O istekle öylece kalakalsın ama bana da kızamasın. Bunu nasıl yaparım bilemiyorum.

Yani bilinçli olsun, olmasın.
Şuan zaten çok kırgın olmalısınız.
Bu kırgınlıkla reddetmeniz kolay ve normal.
Neyine kızacak, itirafı ile bunu isteyen o.

Sizi üzmek istemem ama kendi eşimde de gördüğüm için belirtmek istedim.

Bu adamların istediği şey zaten bu.
Hayatlarında sevisme onların istediği kadar olsun, durumu onlar yönetsin.
Beklenti içinde olmamız keyiflerini kaçırıyor.
İşler yürüsün.
Evde varlığımızı bilmek, istedikleri zaman bulmak süper.
Ama konfor alanını terketmek, sevisme isini bizim istediğimiz zamana uydurmak yük onlara.

Aslında o cok sevdikleri düzeni bozmak lazim. Evden, işten, seksten eli çekip dışarıya yönelmek..

Bilmiyorum ya bu duruma mi geldik gerçekten bu mu istediği.

Şu an zaten regliyim. İstese de olmaz. Bu konu konuşulmadan da isteyeceğini sanmıyorum. İyi kötü bir sonuca bağlanması gerek. Şu an çok havada kaldı. Üzerine bir daha konuşmadık. Biraz uzak duruyoruz birbirimizden. Gerektiği kadar konuşuyoruz. Arada birkaç güzel söz o kadar

Sizin ayağınızın altını öperek özür dileyeceğine, sana layık bir erkek değilim söz düzelticem bu durumu diyeceğine birde siz suçlu psikolojisine mi girdiniz.??? PES DOĞRUSU. Ayrıca ne demek yanlış kişi ile evlisin bunu bir erkek olarak cinsel performans mevzusunda kendine nasıl yakıştırır da karısına söyler o zaman yallah. Sizde kendi cinsel performansınıza uygun koca bulursunuz bunu mu demek ,stemiş??? Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Tersi bir durum olsaydı bana yetemiyosun diyip sizi çoktan kucağınızda bebekle kaba tabirle babanızın evine göndermişti.

Evet tam olarak böyle söyledi ben de farklı bir şey aramadım aramadım altında. Destekliyorum da onu.
farklı bişey aramayın zaten adam da sizi seviyor kıyamıyor bence
o yüzden güzel de bir öneri sunmuş sizi sevdiği için

ben pek üzüldüm bu konuya yaaa
inşallah ennn parlak aydınlıklara çıkın

Karşımdaki benim kölem değil değer verdiğim bir insan. Zaten bu durumun altında eziliyor erkeklik gururuna yediremiyor ve çözüm üretmeye çalışalım diyor, gereken her şeyi yaparım çözüm bulamazsak seni yıpratmak istemiyorum istersen boşayabilirsin beni diyor. Bu bir erkek için ne kadar zor tahmin edersiniz ki. Tersi bir durum olsaydı bir kadın olarak benim için de zor bir durum olurdu. Sizin tabirinizle kapının önüne koyar miydi bilmem ama en az benim kadar incitmeden, yıpratmadan çözüm bulmaya çalışırdı. Yanımdaki erkeğe sizin diliniz kadar ağır konuşsam çileden çıkar adam benlik sorunları yaşar. bu bir insana yapılmaz. He ona sen de erkek misin desem elime ne geçecek? Sizin Hayatıniza giren erkekler bu cümleleri hakediyor olabilir ama benim yanımdaki erkek haketmiyor.

farklı bişey aramayın zaten adam da sizi seviyor kıyamıyor bence
o yüzden güzel de bir öneri sunmuş sizi sevdiği için

ben pek üzüldüm bu konuya yaaa
inşallah ennn parlak aydınlıklara çıkın
Sevdiğinden eminim ben de. Çok teşekkür ederim. Bu sitedeki bazı kadinlari anlamıyorum erkek düşmanı ya da insan düşmanı gibi davranıyorlar. Günlük hayatta hoşlarına gitmeyen bir durum olduğunda kabalıkla mı çözmeye çalışıyorlar anlamıyorum.

O zaman sorun nedir neden konu açıyorsunuz? tatlı tatlı uyarmanız yetmemişş ki buraya soruyorsunuz. Benim yazdığım yazı sizin kendinizi üzüntüde ve ezik hissetmenizden dolayıydı burda üzülmesi gereken siz değilsiniz. Ha konu tabikide beni alakadar etmez ben aşırı merkezde birisiyim ve beni üzenlere tepkim biraz serttir sizin tabirinizle. Sadece bir hemcinsimin kendisini bir erkek yüzünden eksik ve üzgün hissetmesi beni üzer. Ama bazı yüzleşmeler sert yaşanmalı ki çözülsün. Yumuşaklık gördüğünüz üzere yetmemiş. Tabi bu da benim fikrim.

Şunu da ilave edeyim '' olmuyorsa boşanırız'' sinsi bir manipüle cümlesidir. Sizi olduracak hissi ile orada tutar ve bırakmaz. Vicdanınıza oynar oynar çünkü zaten size karşı boynu bükük bir cümle kurmuştur beklentiye sokmuştur bırakmanızı engellemiştir. Bunu yaşamış bilen biri olarak konuşuyorum. Tabiki herkesin ilişki geçmiş ve dinamiği benim gibi toksik ötesi değil biliyorum ama şu cümleyi kurup sonuca ulaşanı ben henüz göremedim. Herşey gönlünüzce olur umarım amacım üzüm yemeden bağcı dövmek değil. Psikolojik, cinsel, mali şiddetin yumuşak veya serti hiçbirine malesef tahammül gösteremiyorum. Okurken dahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…