- Konu Sahibi ceylin350a
-
Evet o benim. Ama yanlış cevap.antipatik üye seniii
Tüm konularını okumamışsın bile.ben cavidan
Pes, senden korkulur, ben hiç dikkat etmemişim, saygıyla efendimSen cavidanı nerden biliyon? Haftan dolmamış?
bugün cok yoruldun uyumalisinTüm konularını okumamışsın bile.
Kurgu kalitesi 10/10ingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com kayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
Buda diğer konularıBirgaripanne
Doğru iyi geceler. Eski hesabını bana özelden yazmayı unutma müsait olduğunda.bugün cok yoruldun uyumalisin
neden ?Doğru iyi geceler. Eski hesabını bana özelden yazmayı unutma müsait olduğunda.
Ardınızdan yetişmeye çalışıyoruz.Pes, senden korkulur, ben hiç dikkat etmemişim, saygıyla efendim
Merakneden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?