Eşim eltimi duşta çıplak gördü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğurdu mu acaba ya?

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan bir günahı,
Cavidan'ı beklediğim kadar.

Bak Cavidan okuyorsan sana şiir bile uyarladım. Gel artık, hiçbir troll senin verdiğin tadı vermiyor. Gel de bebeğini nasıl pembiş kurdeleyle kundakladığını falan anlat.

Banyoya dalınca çığlık atmamış himmm anladım banyoya dalan insan duşakabin tiklamaz oda saçma ..git fantazini başka yerde kullan

Cavidanı buldum komedi yaaa nasıl uyduruyorlar
Birgaripanne

Hayır cavidan bu kadar basit olamaz hayır

Yeni üyesin bu 1
Bebeği uyutup kuaföre gittin kime bıraktın eltine mi eşine bu 2
Eşiniz sizin nereye gittiğinizi bilmiyor mu bebek küçük lavaboya gitmiyorsunuz kuaföre gidiyorsunuz kuaföre en az yarım saat bu 3
Ban yememek için sana sövmüyorum bu 4
Anladın mı fake olduğun sebepler neler biraz birbiriyle örtüşsün yahu! Atarken bari tutarlı at!
Soru: Durdun durdun kuaföre kaynanagillerin ordaki kuaföre mi gittin üstelik eltinle eşini kıskanırken onları bırakıp gittin yeme biziiiiiii iyi ki fake bir konu gerçekse şayet iğrenç eşim ve eltim Allah muhafaza düşman başına gelmeye

Baya eğlenceli biri keşke gelse. Bunun içindeki arama kayıtları bomba, intersex kavramını kullanmasını ayrıca takdir etmiştim.

Bence Cavidanlar korunmali, sevgiyle anilmali, yasatilmali, yasaklanmamali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…