Eşim engelli kardeşimi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeşil ceviz yiyorsanız ondan olabilir böyle lekelenmeler. Böyle şeyleri çok düşünmeyin aklınızı oynatırsınız, bu defa aklınız oyunlar oynamaya başlar size. 3 harfli konular yasak herhalde burada bilginiz olsun.

Kardesiniz ne sıklıkla gekiyor ?
Gün içinde eşim yokken yanmda oturmak istyr bazenleei geliyor yarım saat durup gidiyor ama eşim gelir gelmez arkasndan bize çıkıyor oturuyor inmek istemiyor eşim hadi aşağı in deyince kapıdan ckyr bağırmaya kendini sağa sola çarpmaya baslyr aglyr bende dyaanmyrm içeri geri alyrm

Depremzede kayınpeder ve kaynını kabul etmeyen üyeyi mi destekliyorsunuz? Konuyu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama konu sahibinin kaynı özel bireydi ve konuya yorum yapanlar boşan demişti.
Genel olarak diyorum. Depremzede olayını da abartmaya gerek yok. Kimse kimsenin evinde sürekli yerleşik kalamıyor işte. Bu çocuk, annesi ablası ve eniştesi için çalışıyor tek kalıyor uğruyor. Olay tamamen bu.
Ben de bir depremzedeyim. 2 çocuğumla biri bebek sokakta kaldım günlerce. Bekar bir anneyim. Kardeşimin yanına gittim başka bir ile. Maksimum 10 gün dayanabildik 7/24 kalmalı da. Uğramak başka sürekli kalmak başka. Olaylar gerçekten aynı değil.

Yok yeşil ceviz yemiyorum hiç. Bı anda oldu sabah uyandgmda vardı belki bu Tür ciltle ilgili biseydir ama o yazılanlri görünce gerildim.

Konuyu başta farklı sonda farklı yazmışsınız ilk sayfada yazdığınızı okuyan eşinizin yan gelip yattığını gariban annenizin de siz mutlu olun diye süründüğünü ve itilip kakılan bir down sendromlu kardeşiniz olduğunu düşünüyor.

Halbuki eşiniz haklı ve psikolojik problemleriniz var.

Ablacım intiharı düşünüceğüne kocanı kapıya koysa kardesinin kalbinin kırılmasına nasıl sessiz kalırsın? Bazen insanları asla anlamıyorum aslaa

Ama esiniz bu durumda hakli degil mi sizce. Esiniz gelir gelmez pesinden geliyor ve gitmek istemiyor. Esinizde eve gönderince siz hep geri iceri aliyorsunuz. Yani bu uzun süre iyi gitmez. Siz kardesinizle.cok sık bir bag örmüssünüz kücüklükten onun sorumlulugunu aldiginiz icin, ama esiniz böyle olucagini bilseydi eminim ayni binaya girmezdi

Yani esiniz icinde zor bir durum aile mahremiyeti kalmamis , insan evinde ailesiyle bas basa kalmak ister .ama kardesinizde masum belki enisteyi seviyor bilmiyorum ama bir orta yol bulmaya calisin.anneniz biraz engel olabilir belki veya kardesi oyalayacak is hobi gibi bisey bulunabilir .Allah yardimciniz olsun .

6 günde mi bu kadar tatava yaptı?
Valla o zaman eşine de ki madem öyle kiraya çıkalım bu evi de kiraya verelim borçları kapatalım. Annem çalışıyor kardeşim evde yalnız bu evde olduğumuz müddetçe ben gelme diyemem senin de hadi in falan demenden rahatsız oluyorum. Bi seçenek daha var annen işteyken sen çocukları al aşağı in kardeşinle dur çoğunlukla kardeşin nadiren gelsin. Bi de eşin neden gündüz evde?

Bu yazıda yan gelip yatıyor yazısı nerede acaba hanımefendi? Annem bu krediyi gitmiş çekmiş bize yardım etmiş sonuç itibari ile onun olmadigi yerlerde kardeşimin bana çıkması normal değilmi? Onun bu abartisi için napmam gerek die destek istedim bugün kardeşime yaptığı davranış biçimi hoşuma gitmedi! Ağladım üzüldüm ve destek istedim hepsi bu.. tekrar ve yeniden söylüyorum eşim çalışıyor iyi bir baba ama hiç minnet duygusu yok teşekkür bile etmek istemez olay bu.

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-10-01-34-22-810_com.android.chrome.webp
    62 KB · Görüntüleme: 35
İşte merak ettiğim buydu ben mi çok abartyrm ama burdaki arkadaslr çok acimazca cevap verdi bana ben anlamadm. Ben anneme zorla kredi cektirmedm haberim dahi yoktu ama artk çekmiş yapack bişey yok minnet duygusu için bile bakmak isterim o çocuğa ama eşimde bu duygu olmadığı için annemin olmadıgi anda bile aşağı inmwsini istedi diğer erkek kardesm evde die ama çocuk istemyr ve annesi gelince bidaha yukarı ckmadi çocuk

Stres yaşayınca cildinizde lekeler çıkıyor belli ki, ne kınası.

Bu bir mantar çeşidi. Ruhlarla cinlerle alakası yok.

Tamam da 6 günde bu kadar bıkıp heyheylenmesi saçma sapan bir durum. Yani madem bu kadar minnet duygusundan filan nefret ediyor taşınmayacaktı o eve.

Tamam da 6 günde bu kadar bıkıp heyheylenmesi saçma sapan bir durum. Yani madem bu kadar minnet duygusundan filan nefret ediyor taşınmayacaktı o eve.
Evet beni anladınız işte ben kötü bi adam demedim sadeeve bu yaptığına şaşırdım ve üzüldüm kırıldım hepsi bu henüz 6 gün olmuşken .. bu konuyu nasl silebilirim kardeşimle ilgili bu yazı burda kalsin istemiyorum

Bakin aileniz yardim etti diye esiniz istemedigi birsey yapmak zorunda degil. Esiniz eve gelir gelmez onun pesinden cikiyorsa o zaman tabi ki esinize söz hakki doguyor. Minnet duygusu olsun olmasin bunlar tamamen bagimsiz seyler. Adam isten geliyor ve önce bir evinde rahat etmek istiyor. 6 gün olmus ama esiniz sizin davranislarinizdan bunun önünü kesmesinin gerektigini anlamis. Bu kardesinizle alakali bile degil. Siz bu durumu yöneteceksiniz cünkü sizin kardesiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…