- 9 Temmuz 2021
- 3.243
- 6.065
- 108
- 29
- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Yeşil ceviz yiyorsanız ondan olabilir böyle lekelenmeler. Böyle şeyleri çok düşünmeyin aklınızı oynatırsınız, bu defa aklınız oyunlar oynamaya başlar size. 3 harfli konular yasak herhalde burada bilginiz olsun.Yemin ederim kına sevmeyen bı insanm asla yapmsglm yok kına gecem harici ama 2 kez aynı şeyi yasadm geçen ayda kolumda vardı cildiye ye gitmek istedm ama akşam yok oldu buaslk yikamakdan belki dedgm gibi ben inanmam böyle şeylere int bakınca uyurken ruhun bedenden çıkıp başka aleme gitmesiymis . Ne bilim 3 harfli düğüne gitmsm birisi aşık olmus musattlt olms böyle saçma seyler
Yemin ederim kına sevmeyen bı insanm asla yapmsglm yok kına gecem harici ama 2 kez aynı şeyi yasadm geçen ayda kolumda vardı cildiye ye gitmek istedm ama akşam yok oldu buaslk yikamakdan belki dedgm gibi ben inanmam böyle şeylere int bakınca uyurken ruhun bedenden çıkıp başka aleme gitmesiymis . Ne bilim 3 harfli düğüne gitmsm birisi aşık olmus musattlt olms böyle saçma seyler
Gün içinde eşim yokken yanmda oturmak istyr bazenleei geliyor yarım saat durup gidiyor ama eşim gelir gelmez arkasndan bize çıkıyor oturuyor inmek istemiyor eşim hadi aşağı in deyince kapıdan ckyr bağırmaya kendini sağa sola çarpmaya baslyr aglyr bende dyaanmyrm içeri geri alyrmKardesiniz ne sıklıkla gekiyor ?
Genel olarak diyorum. Depremzede olayını da abartmaya gerek yok. Kimse kimsenin evinde sürekli yerleşik kalamıyor işte. Bu çocuk, annesi ablası ve eniştesi için çalışıyor tek kalıyor uğruyor. Olay tamamen bu.Depremzede kayınpeder ve kaynını kabul etmeyen üyeyi mi destekliyorsunuz? Konuyu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama konu sahibinin kaynı özel bireydi ve konuya yorum yapanlar boşan demişti.
Yok yeşil ceviz yemiyorum hiç. Bı anda oldu sabah uyandgmda vardı belki bu Tür ciltle ilgili biseydir ama o yazılanlri görünce gerildim.Yeşil ceviz yiyorsanız ondan olabilir böyle lekelenmeler. Böyle şeyleri çok düşünmeyin aklınızı oynatırsınız, bu defa aklınız oyunlar oynamaya başlar size. 3 harfli konular yasak herhalde burada bilginiz olsun.
Ablacım intiharı düşünüceğüne kocanı kapıya koysa kardesinin kalbinin kırılmasına nasıl sessiz kalırsın? Bazen insanları asla anlamıyorum aslaaArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Gün içinde eşim yokken yanmda oturmak istyr bazenleei geliyor yarım saat durup gidiyor ama eşim gelir gelmez arkasndan bize çıkıyor oturuyor inmek istemiyor eşim hadi aşağı in deyince kapıdan ckyr bağırmaya kendini sağa sola çarpmaya baslyr aglyr bende dyaanmyrm içeri geri alyrm
Yani esiniz icinde zor bir durum aile mahremiyeti kalmamis , insan evinde ailesiyle bas basa kalmak ister .ama kardesinizde masum belki enisteyi seviyor bilmiyorum ama bir orta yol bulmaya calisin.anneniz biraz engel olabilir belki veya kardesi oyalayacak is hobi gibi bisey bulunabilir .Allah yardimciniz olsun .Gün içinde eşim yokken yanmda oturmak istyr bazenleei geliyor yarım saat durup gidiyor ama eşim gelir gelmez arkasndan bize çıkıyor oturuyor inmek istemiyor eşim hadi aşağı in deyince kapıdan ckyr bağırmaya kendini sağa sola çarpmaya baslyr aglyr bende dyaanmyrm içeri geri alyrm
6 günde mi bu kadar tatava yaptı?Daha taşınali 6 gün oldu buraya. Evin içi için eşim 200 bin kredi çekti kendisi ödüyor yetişmedi herşey çok pahalı olduğu için annemde ev hediyesi gibi düşünüp kredi çekmiş bana sormadan destek olmak için öğrendgmde artk çekmişti ve yardım etti temizlge gider oderm dedi aşağıya inyrm onun evini toplyrm geldgnde işi olmasn die ben elimden geleni yapym.
İşte merak ettiğim buydu ben mi çok abartyrm ama burdaki arkadaslr çok acimazca cevap verdi bana ben anlamadm. Ben anneme zorla kredi cektirmedm haberim dahi yoktu ama artk çekmiş yapack bişey yok minnet duygusu için bile bakmak isterim o çocuğa ama eşimde bu duygu olmadığı için annemin olmadıgi anda bile aşağı inmwsini istedi diğer erkek kardesm evde die ama çocuk istemyr ve annesi gelince bidaha yukarı ckmadi çocukAma esiniz bu durumda hakli degil mi sizce. Esiniz gelir gelmez pesinden geliyor ve gitmek istemiyor. Esinizde eve gönderince siz hep geri iceri aliyorsunuz. Yani bu uzun süre iyi gitmez. Siz kardesinizle.cok sık bir bag örmüssünüz kücüklükten onun sorumlulugunu aldiginiz icin, ama esiniz böyle olucagini bilseydi eminim ayni binaya girmezdi
Stres yaşayınca cildinizde lekeler çıkıyor belli ki, ne kınası.Yemin ederim kına sevmeyen bı insanm asla yapmsglm yok kına gecem harici ama 2 kez aynı şeyi yasadm geçen ayda kolumda vardı cildiye ye gitmek istedm ama akşam yok oldu buaslk yikamakdan belki dedgm gibi ben inanmam böyle şeylere int bakınca uyurken ruhun bedenden çıkıp başka aleme gitmesiymis . Ne bilim 3 harfli düğüne gitmsm birisi aşık olmus musattlt olms böyle saçma seyler
Oalbilir buda bı ihtimal ben kınaya benzettim int öyle yazdm nedir dieStres yaşayınca cildinizde lekeler çıkıyor belli ki, ne kınası.
Bu bir mantar çeşidi. Ruhlarla cinlerle alakası yok.Eşimin 6 gündür bu konuyla alakli üzerime gelmesi beni yordu üzdü kırdı çaresiz bıraktı ve 2 kez başıma ilginç bı.olay geldi ben pek inanmam böyle şeylere ama yine bu sabah elime kına yakilms halde uyandm ve int arstrdm saçma sapan şeyler okudum üzerine kardeşimin olayıda olunca bı anda buraya yazdm artk ölmek istyrm die. Su elimdeki şey gece ben uyurken yoktu daha öncede oldu işte sorunlar üstüne sorunlwr olunca kendimi öldürmek istyrm dedim yapmak istediğim için değil aslnda psikolojim bozuldu artk
Tamam da 6 günde bu kadar bıkıp heyheylenmesi saçma sapan bir durum. Yani madem bu kadar minnet duygusundan filan nefret ediyor taşınmayacaktı o eve.İşte merak ettiğim buydu ben mi çok abartyrm ama burdaki arkadaslr çok acimazca cevap verdi bana ben anlamadm. Ben anneme zorla kredi cektirmedm haberim dahi yoktu ama artk çekmiş yapack bişey yok minnet duygusu için bile bakmak isterim o çocuğa ama eşimde bu duygu olmadığı için annemin olmadıgi anda bile aşağı inmwsini istedi diğer erkek kardesm evde die ama çocuk istemyr ve annesi gelince bidaha yukarı ckmadi çocuk
Evet beni anladınız işte ben kötü bi adam demedim sadeeve bu yaptığına şaşırdım ve üzüldüm kırıldım hepsi bu henüz 6 gün olmuşken .. bu konuyu nasl silebilirim kardeşimle ilgili bu yazı burda kalsin istemiyorumTamam da 6 günde bu kadar bıkıp heyheylenmesi saçma sapan bir durum. Yani madem bu kadar minnet duygusundan filan nefret ediyor taşınmayacaktı o eve.
Konu silinmiyor yasak.Evet beni anladınız işte ben kötü bi adam demedim sadeeve bu yaptığına şaşırdım ve üzüldüm kırıldım hepsi bu henüz 6 gün olmuşken .. bu konuyu nasl silebilirim kardeşimle ilgili bu yazı burda kalsin istemiyorum
İşte merak ettiğim buydu ben mi çok abartyrm ama burdaki arkadaslr çok acimazca cevap verdi bana ben anlamadm. Ben anneme zorla kredi cektirmedm haberim dahi yoktu ama artk çekmiş yapack bişey yok minnet duygusu için bile bakmak isterim o çocuğa ama eşimde bu duygu olmadığı için annemin olmadıgi anda bile aşağı inmwsini istedi diğer erkek kardesm evde die ama çocuk istemyr ve annesi gelince bidaha yukarı ckmadi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?