- 11 Şubat 2016
- 55
- 8
- 86
- 31
- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Sanırım karışık yazmışım ağlarken üzüntüden burası 4 duvarı yaplms bı evdi babamlar ısrarla kira vermeyin gelin oturun dedi bizim ev sahibi bı anda 47 milyar istedi kira sıva boya babam yaptı ev içi dolapları parkesi sermagi usta parası eşim yaptı 200 bine içeride kalan bazı çeşmeler duşa kabin doğalgaz hattıji annem yaptı o yüzden benden habersiz kredi cekms ev yarım kaldı diye yani aslnda ise gdyrdu eskidende ama şuanda daha çok gdyr krediyi ödemek için ben anneme kredi cektirmedm onları. Tüm işlerine ben koşarım ben götürrm araba ile ama kardeşim anlamyr eşimi sevyr die inmek istemyr o geldiğinde istenE anneniz evin içine ev hediyesi bir şeyler yaptırmış siz 'kredi çekip ev yaptırdı bize' yazmışsınızlütfen şu konuları yazarken anlaşılır şekilde yazın.
Yine anlaşılmıyor. Ev, anne ve babanıza aitti size mi verdi? Yoksa sadece içindeki tadilatlara mı destek oldular?Sanırım karışık yazmışım ağlarken üzüntüden burası 4 duvarı yaplms bı evdi babamlar ısrarla kira vermeyin gelin oturun dedi bizim ev sahibi bı anda 47 milyar istedi kira sıva boya babam yaptı ev içi dolapları parkesi sermagi usta parası eşim yaptı 200 bine içeride kalan bazı çeşmeler duşa kabin doğalgaz hattıji annem yaptı o yüzden benden habersiz kredi cekms ev yarım kaldı diye yani aslnda ise gdyrdu eskidende ama şuanda daha çok gdyr krediyi ödemek için ben anneme kredi cektirmedm onları. Tüm işlerine ben koşarım ben götürrm araba ile ama kardeşim anlamyr eşimi sevyr die inmek istemyr o geldiğinde isten
O benim canm ciğerim eşim evet kendince haklı olabilir alistirmamwk için kendince böyle seyle yapıyor. Ama benim içim agryr kardeşimin üzüldüğünü gördüğüm de çünkü çok masum bı çocuk kimseye kötülüğü yok sevecen bı cocukDedigim gibi esiniz kendi evinde rahat oturmak konusunda bence hakli. Bazi arkadaslar söz konusu engelli bir birey oldugu icin katilmayacaklar ama engelli ve hasta bakan bir cok insan taniyorum ve insanlarin kendi alanlari muhakkak yinede olmali, cünkü tükenince hic kimseye faydaniz olmuyor. O yüzden esiniz de bu konuda ihtiyaclarini dile getirince ciddiye alin ve cözüm odakli düsünün. Allah uzun ömürler versin ama günün sonunda kardesinize muhtemelen siz sahip cikacaksiniz. Bunu esinizle de beraber yapacaksiniz.
İçindeki tadilata destek oldular ev onlara ait. Ama babam tapuyu bana veriyor bu kat senin diyorYine anlaşılmıyor. Ev, anne ve babanıza aitti size mi verdi? Yoksa sadece içindeki tadilatlara mı destek oldular?
Yani hem evi size verdiler, hem de tadilat yaptırdılar. Eşiniz rahatsız oluyorsa, başka bir ev bulup gitmeniz gerekiyor.İçindeki tadilata destek oldular ev onlara ait. Ama babam tapuyu bana veriyor bu kat senin diyor
evin içinde sürekli gelmesi yanlış. olmaz. kimse istemez. her gün saatlerce oturulmaz.o sizin kardeşiniz, eşinizle bir bağı yok. sizden dolayı var ama dolaylı. down sendromu olsun olmasın her gün gelinmez. insanın eşref saati var eşek saati var. adam rahatça eşiyle kanepede oturamayacak mı. koltuğa şortuyla yayılamayacak mı. cinsellik için evden gitmesini mi bekleyecek. sizinle özel bir aile sohbeti olamayacak mı. sürekli misafir olur mu. istediği kadar sessiz otursun sonuçta kardeşiniz sizi eşinizi izliyor bakıyor duyuyor.insan diken üstünde durur. bir noktadan sonra da mırın kırın eder. doğal yani. evlilik karşı tarafın ailesiyle aynı evde yaşamak demek değil. siz taşının. madem eşiniz de varını yoğunu o eve koydu asalak parazit bir adam değil. rolleri ayarlamayan sizsiniz. anne babanızdan destek almamalıydınız. kendi yağınızda kavrulmalıydınız. çok iç içe hale gelmişsiniz. anne baba yaşarken kardeşinize siz bakmak zorunda değilsiniz. çünkü siz doğurmadınız. o yüzden önce sizin evlatlarınız gelir sonra kardeş gelir. kimse kimsenin ailesini her gün saatlerce görmek zorunda değil. taşının.alışmasın sürekli yukarda oturmasin bizimde aile hayatımız var die yapıyorum diyor.
Komple cevap vermeyi bilmiyorim buradan eşim çalışılıyor kendiside kredi çekti. Annemin kredi cektiginden onun da benimde haberimiz yoktu annem duşa kabin vs bazi şeyleri kendisi yaptırmak istedi yardım etti sonra dediki kredi çektim kızım annem aslnda babam emekli olduğu için ise giden birisi zaten ama cafede calsyrdu ordan ckti Temizlige gdcm tezyenle iş ciktida ayda bı kaç kez gitsem krediyi oderm ev hediyem olsun dedi size olay bu eşimde ben evimde rahat oturamayackmym hep böyle mi olacak sürekli kardeşin burada mı oturacak dedi sorun bu işte. 3 katlı burası giriş katta teyzem oturuyor 2 ci kat annem 3 cu kat ben
Belkide haklısınız kimseye bu kadar iyilik yapılmamali. Evet onunda söylediği bu evimde rahat edemeyeckmym burası benm evimse ben rahat olamayckmym hic.. ama sorunda su kendisi tüm hun işte o geldiğinde ckyr kardesm onu görmeye çünkü sevyr bugüne kadar hiç kardeşime kötü davranmadi ama bugün abarttı ve zaten başka sorunlarında var herşey üst üste geldiği için ölmek isteyen dedim.. kardeşim asla benim için sorun olmadı ama çevremde oldu küçükken çok yaramzdi.kimseye gidemezdk insanlar yüz ifadesiyle belli ederdi bize. çocukken ben onunla sokağa cktgmda bazen oyun oynamazdm istemezlerdi. Sokak sokak adana sıcağında kardeşimi arardim ablamla beraber kaçardı. Ben liseye giderken yaz tatilinde baladi annem çalışmayaevin içinde sürekli gelmesi yanlış. olmaz. kimse istemez. her gün saatlerce oturulmaz.o sizin kardeşiniz, eşinizle bir bağı yok. sizden dolayı var ama dolaylı. down sendromu olsun olmasın her gün gelinmez. insanın eşref saati var eşek saati var. adam rahatça eşiyle kanepede oturamayacak mı. koltuğa şortuyla yayılamayacak mı. cinsellik için evden gitmesini mi bekleyecek. sizinle özel bir aile sohbeti olamayacak mı. sürekli misafir olur mu. istediği kadar sessiz otursun sonuçta kardeşiniz sizi eşinizi izliyor bakıyor duyuyor.insan diken üstünde durur. bir noktadan sonra da mırın kırın eder. doğal yani. evlilik karşı tarafın ailesiyle aynı evde yaşamak demek değil. siz taşının. madem eşiniz de varını yoğunu o eve koydu asalak parazit bir adam değil. rolleri ayarlamayan sizsiniz. anne babanızdan destek almamalıydınız. kendi yağınızda kavrulmalıydınız. çok iç içe hale gelmişsiniz. anne baba yaşarken kardeşinize siz bakmak zorunda değilsiniz. çünkü siz doğurmadınız. o yüzden önce sizin evlatlarınız gelir sonra kardeş gelir. kimse kimsenin ailesini her gün saatlerce görmek zorunda değil. taşının.
O benim canm ciğerim eşim evet kendince haklı olabilir alistirmamwk için kendince böyle seyle yapıyor. Ama benim içim agryr kardeşimin üzüldüğünü gördüğüm de çünkü çok masum bı çocuk kimseye kötülüğü yok sevecen bı cocuk
Asıl kadın düşmanlığı bu işte. Emeği sömürülen hemcinslerine bedavaya yaşıyorsun diyebilecek kadar kötü biri.Sanırsın hepsi yedi kuşak çalışan kadın sülalesinden gelmiş nedir bu küçümseme ya hiç mi birinin annesi ninesi ev hanımı değildi ne saçma.
O kadar karışık kiİçindeki tadilata destek oldular ev onlara ait. Ama babam tapuyu bana veriyor bu kat senin diyor
Kadın milleti iki yüzlü yaratık filan da yazmış. Bi köşede oturmuş, kadınlara zehir akıtacak an bekliyormuş sanki.Asıl kadın düşmanlığı bu işte. Emeği sömürülen hemcinslerine bedavaya yaşıyorsun diyebilecek kadar kötü biri.
Konu sahibi yanlış anlama da annenin kredi çekmesinden nasıl haberiniz olmaz? Bu kadının düzenli geliri mi var güvencesi mi var banka nasıl kredi veriyor
Arkadaşlar çok şeyler yazmışsınız benimlede ilgili benim annemin kredi cektiginden haberim yoktu annem cahil bı kadin değil ki nasl haberin olmaz yazanlardan olmuş bankaya gidiyor çarşıya gdyr her işini kendisi hallediyor tek başına herşeyi yapablck bı kadin annem devlet gibi kadın derler ya işte öyle. Ben liseye giderken yaz tatillerinde çalışmaya başladı annem yaz boyu ablamla ben kardeşime bakardık ablam evlendi ben lise 1 deyken ben yalnız başıma kaldım 2 erkek kardeşimle downlu kardeşimden 6 yaş küçük erkek kardeşim var oda normal bı birey annem o zamanlar bunalyrdu Sanrm tüm gün evde engelli kardeşim diğer kardeşim babmin stresi çalışmak istedi bende karşı gelmedim annem ise başladığında downlu kardeşim 9 yaşındaydı diğer kardesimde 3 yaşındaydı ben tüm yaz onlara baktım sabahın erken saatlerinde uyandım hergun dışarı gitmedm nadiren gittim gezdim annemin evde olduğu günler.. annem işteyken yemegide ben yaptm sobayı da ben yaktm çamaşırında ben ykdm çocuklarida ben doyurdum o zamanlar bir sürü şeyi üstlendim şimdi bazı arkadaşlar yazma bu kadın annesine kredi çektirmiş sonsuz iyiliğe ses çıkarmamış diye olaylar öyle değil işte ben gençlik feda ettim sonra downlu kardesm benim ince cizgim oldu bu yüzden buraya yazdm napmam lazm diye ben mi hakszm esimmi çözemedim diye.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Eşimin 6 gündür bu konuyla alakli üzerime gelmesi beni yordu üzdü kırdı çaresiz bıraktı ve 2 kez başıma ilginç bı.olay geldi ben pek inanmam böyle şeylere ama yine bu sabah elime kına yakilms halde uyandm ve int arstrdm saçma sapan şeyler okudum üzerine kardeşimin olayıda olunca bı anda buraya yazdm artk ölmek istyrm die. Su elimdeki şey gece ben uyurken yoktu daha öncede oldu işte sorunlar üstüne sorunlwr olunca kendimi öldürmek istyrm dedim yapmak istediğim için değil aslnda psikolojim bozuldu artkArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Bu nasıl mümkün olabilir kına kendi kendine nasıl gelip konmuş oraya? Ne çıktı araştırınca? E kardeşiniz de gelip gideli daha 6 gün olmuş ne kadar çabuk bıkıp pes etmiş böyle beyefendi?Eşimin 6 gündür bu konuyla alakli üzerime gelmesi beni yordu üzdü kırdı çaresiz bıraktı ve 2 kez başıma ilginç bı.olay geldi ben pek inanmam böyle şeylere ama yine bu sabah elime kına yakilms halde uyandm ve int arstrdm saçma sapan şeyler okudum üzerine kardeşimin olayıda olunca bı anda buraya yazdm artk ölmek istyrm die. Su elimdeki şey gece ben uyurken yoktu daha öncede oldu işte sorunlar üstüne sorunlwr olunca kendimi öldürmek istyrm dedim yapmak istediğim için değil aslnda psikolojim bozuldu artk
Bu nasıl mümkün olabilir kına kendi kendine nasıl gelip konmuş oraya? Ne çıktı araştırınca? E kardeşiniz de gelip gideli daha 6 gün olmuş ne kadar çabuk bıkıp pes etmiş böyle beyefendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?