Eşim engelli kardeşimi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E anneniz evin içine ev hediyesi bir şeyler yaptırmış siz 'kredi çekip ev yaptırdı bize' yazmışsınız lütfen şu konuları yazarken anlaşılır şekilde yazın.
Sanırım karışık yazmışım ağlarken üzüntüden burası 4 duvarı yaplms bı evdi babamlar ısrarla kira vermeyin gelin oturun dedi bizim ev sahibi bı anda 47 milyar istedi kira sıva boya babam yaptı ev içi dolapları parkesi sermagi usta parası eşim yaptı 200 bine içeride kalan bazı çeşmeler duşa kabin doğalgaz hattıji annem yaptı o yüzden benden habersiz kredi cekms ev yarım kaldı diye yani aslnda ise gdyrdu eskidende ama şuanda daha çok gdyr krediyi ödemek için ben anneme kredi cektirmedm onları. Tüm işlerine ben koşarım ben götürrm araba ile ama kardeşim anlamyr eşimi sevyr die inmek istemyr o geldiğinde isten

Yine anlaşılmıyor. Ev, anne ve babanıza aitti size mi verdi? Yoksa sadece içindeki tadilatlara mı destek oldular?

O benim canm ciğerim eşim evet kendince haklı olabilir alistirmamwk için kendince böyle seyle yapıyor. Ama benim içim agryr kardeşimin üzüldüğünü gördüğüm de çünkü çok masum bı çocuk kimseye kötülüğü yok sevecen bı cocuk

alışmasın sürekli yukarda oturmasin bizimde aile hayatımız var die yapıyorum diyor.
evin içinde sürekli gelmesi yanlış. olmaz. kimse istemez. her gün saatlerce oturulmaz.o sizin kardeşiniz, eşinizle bir bağı yok. sizden dolayı var ama dolaylı. down sendromu olsun olmasın her gün gelinmez. insanın eşref saati var eşek saati var. adam rahatça eşiyle kanepede oturamayacak mı. koltuğa şortuyla yayılamayacak mı. cinsellik için evden gitmesini mi bekleyecek. sizinle özel bir aile sohbeti olamayacak mı. sürekli misafir olur mu. istediği kadar sessiz otursun sonuçta kardeşiniz sizi eşinizi izliyor bakıyor duyuyor.insan diken üstünde durur. bir noktadan sonra da mırın kırın eder. doğal yani. evlilik karşı tarafın ailesiyle aynı evde yaşamak demek değil. siz taşının. madem eşiniz de varını yoğunu o eve koydu asalak parazit bir adam değil. rolleri ayarlamayan sizsiniz. anne babanızdan destek almamalıydınız. kendi yağınızda kavrulmalıydınız. çok iç içe hale gelmişsiniz. anne baba yaşarken kardeşinize siz bakmak zorunda değilsiniz. çünkü siz doğurmadınız. o yüzden önce sizin evlatlarınız gelir sonra kardeş gelir. kimse kimsenin ailesini her gün saatlerce görmek zorunda değil. taşının.

Daha taşınali 6 gün oldu buraya. Evin içi için eşim 200 bin kredi çekti kendisi ödüyor yetişmedi herşey çok pahalı olduğu için annemde ev hediyesi gibi düşünüp kredi çekmiş bana sormadan destek olmak için öğrendgmde artk çekmişti ve yardım etti temizlge gider oderm dedi aşağıya inyrm onun evini toplyrm geldgnde işi olmasn die ben elimden geleni yapym.

Konu sahibi yanlış anlama da annenin kredi çekmesinden nasıl haberiniz olmaz? Bu kadının düzenli geliri mi var güvencesi mi var banka nasıl kredi veriyor?

Belkide haklısınız kimseye bu kadar iyilik yapılmamali. Evet onunda söylediği bu evimde rahat edemeyeckmym burası benm evimse ben rahat olamayckmym hic.. ama sorunda su kendisi tüm hun işte o geldiğinde ckyr kardesm onu görmeye çünkü sevyr bugüne kadar hiç kardeşime kötü davranmadi ama bugün abarttı ve zaten başka sorunlarında var herşey üst üste geldiği için ölmek isteyen dedim.. kardeşim asla benim için sorun olmadı ama çevremde oldu küçükken çok yaramzdi.kimseye gidemezdk insanlar yüz ifadesiyle belli ederdi bize. çocukken ben onunla sokağa cktgmda bazen oyun oynamazdm istemezlerdi. Sokak sokak adana sıcağında kardeşimi arardim ablamla beraber kaçardı. Ben liseye giderken yaz tatilinde baladi annem çalışmaya

Esim cocuk doktoru ve down sendromlu cocuklar icin hep "Onlar birer melek" diyor. Kimse onlarin üzülmesini istemez, ama onlara yinede herseyin her zaman mümkün olmadigini anlatabilirsiniz. Ben bu konuda kötü niyetli kimseyi görmüyorum. Esiniz asla evime gelmesin demiyor, sadece kendi evinde de istedigi gibi oturabilmek istiyor bu da en dogal hakki. Bu baska bir evde de otursaniz gecerli olurdu. Her insanin kendinde özel yasam alani olmasi lazim. Cünkü oraya geri cekiliyoruz ve huzur buluyoruz. Orda tekrar herseye bas cikmak icin güc topluyoruz. Ailemize sahip cikmak da dahil buna.. Dengeyi kurmak cok önemli. Sizi de anliyorum, ama esinizi de anlamaya calisin

Sanırsın hepsi yedi kuşak çalışan kadın sülalesinden gelmiş nedir bu küçümseme ya hiç mi birinin annesi ninesi ev hanımı değildi ne saçma.
Asıl kadın düşmanlığı bu işte. Emeği sömürülen hemcinslerine bedavaya yaşıyorsun diyebilecek kadar kötü biri.

Annem cafede çalışırken düzenli geliri vardı kredi kartlarini falan düzenli ödediği için özel bankalar kredi veriyor cahil bı kadin değil ki gidip kendi işlemini yaptryr heryerdr aktif bir kadın

Arkadaşlar çok şeyler yazmışsınız benimlede ilgili benim annemin kredi cektiginden haberim yoktu annem cahil bı kadin değil ki nasl haberin olmaz yazanlardan olmuş bankaya gidiyor çarşıya gdyr her işini kendisi hallediyor tek başına herşeyi yapablck bı kadin annem devlet gibi kadın derler ya işte öyle. Ben liseye giderken yaz tatillerinde çalışmaya başladı annem yaz boyu ablamla ben kardeşime bakardık ablam evlendi ben lise 1 deyken ben yalnız başıma kaldım 2 erkek kardeşimle downlu kardeşimden 6 yaş küçük erkek kardeşim var oda normal bı birey annem o zamanlar bunalyrdu Sanrm tüm gün evde engelli kardeşim diğer kardeşim babmin stresi çalışmak istedi bende karşı gelmedim annem ise başladığında downlu kardeşim 9 yaşındaydı diğer kardesimde 3 yaşındaydı ben tüm yaz onlara baktım sabahın erken saatlerinde uyandım hergun dışarı gitmedm nadiren gittim gezdim annemin evde olduğu günler.. annem işteyken yemegide ben yaptm sobayı da ben yaktm çamaşırında ben ykdm çocuklarida ben doyurdum o zamanlar bir sürü şeyi üstlendim şimdi bazı arkadaşlar yazma bu kadın annesine kredi çektirmiş sonsuz iyiliğe ses çıkarmamış diye olaylar öyle değil işte ben gençlik feda ettim sonra downlu kardesm benim ince cizgim oldu bu yüzden buraya yazdm napmam lazm diye ben mi hakszm esimmi çözemedim diye.

Eşimin 6 gündür bu konuyla alakli üzerime gelmesi beni yordu üzdü kırdı çaresiz bıraktı ve 2 kez başıma ilginç bı.olay geldi ben pek inanmam böyle şeylere ama yine bu sabah elime kına yakilms halde uyandm ve int arstrdm saçma sapan şeyler okudum üzerine kardeşimin olayıda olunca bı anda buraya yazdm artk ölmek istyrm die. Su elimdeki şey gece ben uyurken yoktu daha öncede oldu işte sorunlar üstüne sorunlwr olunca kendimi öldürmek istyrm dedim yapmak istediğim için değil aslnda psikolojim bozuldu artk

Eklentiler

• IMG-20230609-WA0007.webp
    19 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20230609-WA0016.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 77
Bu nasıl mümkün olabilir kına kendi kendine nasıl gelip konmuş oraya? Ne çıktı araştırınca? E kardeşiniz de gelip gideli daha 6 gün olmuş ne kadar çabuk bıkıp pes etmiş böyle beyefendi?

Yemin ederim kına sevmeyen bı insanm asla yapmsglm yok kına gecem harici ama 2 kez aynı şeyi yasadm geçen ayda kolumda vardı cildiye ye gitmek istedm ama akşam yok oldu buaslk yikamakdan belki dedgm gibi ben inanmam böyle şeylere int bakınca uyurken ruhun bedenden çıkıp başka aleme gitmesiymis . Ne bilim 3 harfli düğüne gitmsm birisi aşık olmus musattlt olms böyle saçma seyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…