Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Bence adam karısını değil çocuğunu koruma peşinde gibi geldi. Açıkça dillendiremedi tabi bu düşünceyi. Ben böyle düşündüm nedense.
Ha karısına kondurmaktan utanmadı, çocuğuna kondurmaktan mı utandı ? İyi niyet ama fazla zorlama.

Ha karısına kondurmaktan utanmadı, çocuğuna kondurmaktan mı utandı ? İyi niyet ama fazla zorlama.
Bi komşumuzun kızı nişanlısını 5 yaşındaki yeğeninden kıskanıyordu. Sevmiceksin dokunmayacaksın falan. Hatta bu olay patlak verdi kayın peder arayıp kızı terslemişti falan öyle olaylar dönmüştü. Kimin aklında ne düşünce var bilemeyiz tabi.

Valla su zihniyete söyleyebileceğim tek şey eşinizi kizinizdan uzak tutun. İki kardeşin arasında birşey olabileceğine ihtimal verip kisakanan adam, baba ile kızın arasinda da olabileceğini düşünecek igrencliktedir.

olaya farklı bir bakış açısıyla geldim ''kardeşi yalnız kalmasın diye bir çocuk daha yapan anne babaya, ensest enişte şoku abla kardeş ömür boyu görüşemez .

Var boyle sapık ruhlular ama bu adam karısını kıskanıyor. Benden daha samimi davranıyorsun ona demis ama kendi sohbet bile etmeyen bir adam. Kadını kendi pis dünyasında köreltmek isteyen bir erkek cinsi işte.
Ya bosanacak ya adamın eceli gelip ölmesini bekleyecek.
Bu cinsler değişmez. Hele ki yaşlanınca daha beter oluyorlar.

yorumlar uçmuş iyice

adam belki evde başkasının kalmasını, 1 kişinin daha masrafını kabullenmek istemiyordur.

belki de sapık.bilemicem ama konu sahibi eşinizin huyunu biliyorsunuz neden kardeşinizi bu duruma düşürüyosunuz. bari şartları ayarlasaydınız eşinizi ikna etseydiniz. aranızda bi konuşsaydınız önce

sizin eşinizle iletşim probleminiz var. nasıl evlilik bu. burda millet adama demediğini bırakmadı sizin emrivakiliğiniz yüzünden

Adam kendi ailesi ile altlı üstlü yaşıyor. Zaten ailesine de bağlı her anlamda. O zaman ailesinin de aynı düşünmesi gerekiyor. Ama öyle değil, ailesi gelinlerinin kardeşinden rahatsız değil. Bu durumda adamın da fikirlerinin yumuşaması lazımdı, her şeyde uydum akıl yaşayan adam eşinin erkek kardeşi konusunda mı özgür fikre sahip oldu birden?

Kardeşi yük olmamak için geçici bir işe girmiş. Ayrıca başkası değil öz kardeşi. Magandanın kendi kardeşi de alt katta oturuyormuş ve o bile kızmış abisine, ben gelince bana da mı bunu söylüyorsun diye. Yani kendi ailesine kendi erkek kardeşine geliş gidiş serbest. Ama konu sahibinin öz kardeşi gelemez ve zaten ailesinden sebepsiz hazzetmiyormuş.

İnsan tam tersini düşünür, eşim küçük çocukla yalnız değil der aklı evde kalmaz.

Şimdiye kadar sessiz kalıp kabullenmişsin herşeyi, mahçup duruma düşüyorsun suçlu gibi, önce kendine gel doğru birdir fikirlerini söyle konuş karşı cik tartış anlayana kadar anlat tavrını koy kaybetmekten korktuğun için idare ediyorsun,cinnettin tık tık diye kapıyı çaldımi gözün hicbisey görmez

Ooo yılın ablası! Eveeeet, bir koca için can parçamızı da sattığımıza göre devam edebiliriz.
Kocacığı için kardeşine soğuk davranıyormuş! Yazık ya, çocuk ağırlaşıyordur, ablam beni istemiyor diyordur. Kocanız gibi bir adam için değer mi?
Benim de erkek kardeşim var. Bizim de muhabbetimiz vardır. 27 senedir kardeşim yani, tabi ki 3-5 yıllık kocamdan fazla şey paylaşmışızdır, iletişimiz farklı olacaktır!
Yarın bir gün kendi çocuğunu da kıskanır, korktum ben bu adamdan.
Ben olsam net boşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…