Baştan size bir söz vermiş ve sizde o söze güvenerek evlilik kararı almışsınız anladığım kadarıyla.Madem sözünde duramayacak o zaman söz verip sizinde böyle ciddi bir konudaki kararınızı etkilemeyecekti.Benimde eşimin ikinci evliliği, çocuklarda var.Ben evlilik öncesi kesin olarak eski eşle görüşmemesini istediğimi eğer bunu yapamayacaksa evlenmeyeceğimi söyledim.O da bunun garantisini verdi, daha sonrasında da herhangi bir görüşme yaşanmadı.
haaa ben görüşmek zorundayım hayatımın sonuna kadar da diyebilirdi, o zamanda ben kendime göre bir yol çizerdim.Buna da hakkım vardır sanırım.bu forumdaki çifte standartı ben bazen anlayamıyorum açıkçası.Bir kadın boşanmış olsun ve ortada çocuk değil bebek olsun, ondaki yorumlar bile farklılaşıyor."görüşmek zorunda değilsin, bebek olsa bile mecbur değilsin, almaya geldiğinde kapıya bile çıkma, annen kapıdan versin, kapıdan alsın, yüz göz olma" gibi cümleler kuruluyor, ama sizin açtığınız gibi bir konu açılınca yorumlar faklılaşıyor" kabul edeceksin, baştan bilmiyormuydun, onlar sonsuza dek görüşecekler" filana dönüşüyor.
Benim eşim görüşmüyor.Bununla ilgili bir sıkıntı da yaşamadık açıkçası.Ama sizin durumunuz biraz farklı, siz hazmetmek istiyorsunuz.Zaten görüşecek adamı da vazgeçiremezsiniz.Çok yıpratıcı şeyler de yaşama olasılığınız var.Karar sizin.