- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi happyeaster07
-
Öyleyse yol yakınken vazgeçin çünkü kadınlar hislerinde pek yanılmaz.Bak w
Emindim hatta guveniyordum.Ama o mesaji gorunce kadin aklidirya. Bir kere icime suphe dusty
Bu fikri gerçek niyetini öğrenmek için sundum. Baktın hala eski eşine duygusal bir şeyler besliyor, o zaman zorlamaya gerek yok. Ileriye bak. Dünyadaki rek erkek o değil sonuçta.Aslinda harika fikir. Bunu Ben de dusunmedim degil. O zaman kadin cocuklari gormek icin bahane etmeyecekmi gorusmeyi
iki tane çocuğu var, ilk evlendiğimizde biri 14 küçükse 6 yaşındaydı.Çok çok önemli bir konu olmadığı sürece kv'min aracılık etmesi makul görüldü.zaten 14 yaşındaki çocukla da tek başına iletişim kurulabiliyor, bir de kv gün içerisinde çocuklara bakıyordu zaten.Eski eş çalıştığı için çocuklar anneleri işten gelip alana kadar kv'nin evindelerdi, eşimin görüşme sorunu olmuyordu.Şimdi büyüdüler tabi.Büyük yirmi iki oldu, şuan toptan çözüldü her şey.Yalnız eşinizi benimsedikçe, ki zaman geçtikçe tamamen size ait olduğu duygusu yerleşiyor, pekçok şey göze batmaya başlıyor.İnsan pişmanlık duyuyor, keşke dediği ve üzüldüğü kırıldığı şeyler çoğalıyor.Ama herkes aynı şeyleri hissetmiyordur belki.Umarım sizin için iyi olur, görüşecekse bile sadece çocuklar için görüşsün bari, izmirdeyim vs gibi hiç alakasız şeylerde görüşmesin.Ki ayda yılda bire düşer böylece görüşme olayı.
[/QUOTcok
iki tane çocuğu var, ilk evlendiğimizde biri 14 küçükse 6 yaşındaydı.Çok çok önemli bir konu olmadığı sürece kv'min aracılık etmesi makul görüldü.zaten 14 yaşındaki çocukla da tek başına iletişim kurulabiliyor, bir de kv gün içerisinde çocuklara bakıyordu zaten.Eski eş çalıştığı için çocuklar anneleri işten gelip alana kadar kv'nin evindelerdi, eşimin görüşme sorunu olmuyordu.Şimdi büyüdüler tabi.Büyük yirmi iki oldu, şuan toptan çözüldü her şey.Yalnız eşinizi benimsedikçe, ki zaman geçtikçe tamamen size ait olduğu duygusu yerleşiyor, pekçok şey göze batmaya başlıyor.İnsan pişmanlık duyuyor, keşke dediği ve üzüldüğü kırıldığı şeyler çoğalıyor.Ama herkes aynı şeyleri hissetmiyordur belki.Umarım sizin için iyi olur, görüşecekse bile sadece çocuklar için görüşsün bari, izmirdeyim vs gibi hiç alakasız şeylerde görüşmesin.Ki ayda yılda bire düşer böylece görüşme olayı.
bu konuyu psikolojik olarak aşmaya calisiyorum.Kabulleneceksiniz. Eski eş olsalar da o çocuklarının anne ve babası. Çocuklar onları bir arada görmek istedikleri zaman görmeliler. Doğum günü partisi olacak çocuğun gitmeyecek mi babası? Aradaki mesafeyi koruması için tavır gösterebilirsiniz ama görüşmemesi için tavır gösteremezsiniz. Sonra da adam neden benim arkamdan iş çeviriyor? E yapamayacağı şeyleri zorla diretirseniz olacağı bu.
Burdaki insanlarin hepsi cocuk var cocuklar icin gorusmek zorundalar dediler.kafam karisti allak bullak oldu. Umarim cocuklari bahane edip Beni keriz yerine koymazlarBen boşanmış insanların eski eşleriyle görüşmesini doğru bulmuyorum arada çocuklar olsa bile bir aracı bulunabilir. Hadi küçük çocuk olsa neyse de eğer çocuklar büyükse çocuklarla konuşulur eski eşle konuşmanın bide mesajlaşmanın anlamı ne
Eski esi benden haberdar. Cunku cocuklari Beni biliyor. Kizi kesin soylemistir. Ben de eşimin ona karsi hala duygulari bitmedigini dusunuyorum. O kadindan hep iyi bahsediyor. X Boyle iyiydi. Sabah erken kalkardi,tasarrufluydu,kitap okurdu falan falan. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime, esim benimle evli,fiziken benim yanimda ama sanki ruhen o kadinin yaninda hep. Sanki onunla yasiyor. Bu arada esim ondan ayrilali 2 sene olmus ama son 5 senesini ayri evlerde gecirmisler. Alman Kadin esim turkle evlenip buna donunce kabullenememis. Esimin basinin etini yemis,sen bana dugun yapmadin bir bilezik bile almadin ona taktin falan diye bir suru altini(eski turk esinden bahsediyorm benden onceki)alman onu kiskanmis. Birlestiklerinden sonra da devamli esimin basina kakmis. En sonunda yapamamis ayrilmislar. Eşim onunlayken huzur bulamiyormus . Eve bile gitmek istemiyormus. Eski esi adam yerine koymuyormus. Telwvizyon da bile istedigi kanali acamiyormus. Sahura kalktigi zaman bile alman esi bagirip kapa o isigi diyormus. Rahatsiz oluyormus. Esimi Alman esinin ailesi de dislamis turk oldugu için. En son 1.5 sene once konu olmus benle tanismadan once barismalari.Alman Esi demis eger cocuklar icin bariscaksan kabul. Esimde demis cocuklar icin degil, sen istedigin icin barisirim diye. Sonra barismamislar. Simdi Alman esinin bir sevgilisi var,haftasonlari cocuklari esime birakip onunla evde beraber oluyor. Ama adam parasiz pulsuz fakir biriymis.Cocuklarla ilgili ortak kararlar oluyor hastalıgı eğitimi susu busu oluyor illaki görüşecekler
Ancak sizin adam belliki cok sevmiş ve ayrılırkende gururundan ayrılmıs büyük ihtimal hala seviyor
Sadece cocuklarla ilgili bi konusma yapsaydı eminimki silmezdi ve senden gizleyecek seyi olmazdı bak cocukları yazdım oda bunu cevap verdi gibi
Ama attıgı adıma kadar hala haber vermesi bana tuhaf geldi
Büyük ihtimal Almanya’da ki kadın varlıgınızdan bile bi haber olacak ki umarım İzmir iyi gecer ne yazmış eşine selam söyle veya ne bileyim eşinle iyi eglenceler vs belirtmemiş
Soyle bi gercek var ayrilsalar bile cocuklar icin hayatlarinin sonuna kadar gorusecekler fakat bu durumu suistimal etmemeli her iki tarafta.evet cocuk icin buyuseler bile gorusecekler fakat cocugu bahane ederek baska haltlarda karistirilmamali..keske hic evlenmenis biriyle evlenseydnz kafanz daha rahat olurduMerhabalar. Bundan 3 ay once evlendim. Eşim Almanya'da yasiyor, turk asilli.Benim I'll evliligi fakat o daha once evlenmis. Evlendigi esinden 2 tane cocugu var biri 6 biri 14 yasinda. Yakinda yanina gidecegim,vize işleri yuzunden biraz meşakatli oluyor. Başvuru aşamasindayiz. Beni her ay gormeye geliyor. Yakinda Almanyaya da goturecek vizemi bekliyoruz.
Benim sikintim şu; Esim Alman eşini cok severek evlenmis esim. 15 sene evli kalmis. Severek ayrilmis,kadin Onu aldatmis.
Cocuklar yuzunden mesajlasiyorlar. Ben esime dedim evlenirken,asla o kadinla g orusmeni istemiyorum. Kizin 14 yasinda. Kadinla mesajlasma ,kizinla mesajlas cocuklari alcaksan bile dedim.Tamam dedi. Kapandi konu.
1 ay sonra yanima geldi esim. Otelde kaliyorduk.Esime cok guvenirdim. Bir baktim ki eski esi mesaj atmis.
-evet
-umarim Izmir iyi geçer yazmis (izmirdeydik.
Mesaji gorunce esime bisey belli etmedim 1 hafta icimde tuttum. En sonunda patladim he dedim ki,
1.si neden ben mesajlasmani istemememe ragmen mesajlasiyorsun
2.si neden mesaj siliyorsun?onceden mesaj atmissin ki kadin mesaj olarak evet yazmis
3.su neden bizim izmirde oldugumuzu soyluyorsun?o kim ki?ona rapor mu veriyorsun dedim.
Eşim de Hemen bahaneleri siralamaya basladi. Yok cocuklari alacakmis pazar gunu,onun icin haber etmis. Yok cocuklari ilgisiz biraksa yarin birgun uyusturucuya baslasalar alkolik olsalar iyi mi olurmus.
ICINIZDEN simdi daha once evlenmis but adamla niye evlendin diye soracak olacak.Bikere ben onun cocuklarini kabul ettim. Eski esini kabul etmedim ki. O kadinla gorusmesini kabul etmedim. Uyariyorum gizli yapiyor. Ben ne yapmaliyim bu durumda. Kendi kendimi yiyorum. Nasil engelleyebilirim.daha yani evliyim bosan demeyin. TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM
ben eşimin 2. evliliğiyim yazmamış mıydınız konu da bu durumda 3. evliliği oluyorsunuzBen her seyi kabullendim evlenirken.Fakat eşim bu Almanla arasi limoni oldugu bir donem,turk bir kadinla evlenmis.1yil evli kalmis. Sonra turk kadini birakip yine bu kadina donmus. Medeni biriyim ama esimin sanki ona karsi dolu oldugunu dusunuyorum
Sanki Bana hala duygulari varmis gibi geliyor. Eger oyle hissetmesem zaten dusunmem bile.
Yanlis yazmisim.turkten olan evliligine pek takilmiyorum.cunku kadin 1kere bile aramiyor. Hep sikinti yaratan bu 15sene evli kaldigi.adam ne zaman evlense kiymete biniyo. Eski alman esinin ruhunda o..luk var . Elde edip edip birakiyor.baskasiyla evlenince adam daha sık ariyor.boşandiriyor. sonda kendi de tekmeyi basiyor.derdi cocuk degil kadinin.ben eşimin 2. evliliğiyim yazmamış mıydınız konu da bu durumda 3. evliliği oluyorsunuz
ne olursa olsun görüşecek illa ki çocuklar olduğu için
ama böyle yok inşallah izmir iyi geçer tarzı değil
sadece çocuklarla ilgili
Evet Ben engelledikce daha tatli geliyoSen engelledik daha tatlı gelecektir. Hertürlü mutsuz olursun sürekli bunu takarsan.mecburen bir ortak paylaşımları var çocukları düşün ki senden çocugu var ve gideceği okulu yaşayacağı hayatı birlikte planlamak zorundalar.
eşiniz de kanmayıversin hemen kadına da yüklenmeyelimYanlis yazmisim.turkten olan evliligine pek takilmiyorum.cunku kadin 1kere bile aramiyor. Hep sikinti yaratan bu 15sene evli kaldigi.adam ne zaman evlense kiymete biniyo. Eski alman esinin ruhunda o..luk var . Elde edip edip birakiyor.baskasiyla evlenince adam daha sık ariyor.boşandiriyor. sonda kendi de tekmeyi basiyor.derdi cocuk degil kadinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?