Eşim eski eşiyle gőrűsuyor.Uyardim dinlemedi.Yardim edin.

Bu turk asilli almanlarda sikinti oliyor biraz sanirim. Benim bi arkadasim evlendi. Adam ne dediyse tersi cikti. Yapma dediklerini yapti. Bosan demeyeyim ama evli kalirsan hele hele almanya da cok sikintilar cekebilirsin. Dikkatli ol

Arada çocuk var mecbur görüşecek.hatta olması gereken bu.siz baskı yaptığınız için yalan söylemek zorunda kalıyor.görüsmesine izin verin,mesaj içerikleri vs haberiniz olması şartıyla.

Bak w
Emindim hatta guveniyordum.Ama o mesaji gorunce kadin aklidirya. Bir kere icime suphe dusty
Öyleyse yol yakınken vazgeçin çünkü kadınlar hislerinde pek yanılmaz.

Ben sadece çocuklarını kabul ettim, eski eşini değil ki demişsiniz. Eski eşiyle görüşmeyeceğini düşünmek fazla iyimserce. Ona karşı duyguları bitmiş olsun ya da olmasın, mecbur görüşmek zorundalar ve bunu göze alarak evlenmiş olmanız gerekiyordu.

Adam iki evlilik yapmış sizden önce, üstüne çocukları var, siz pürüzsüz bir beraberlik düşlüyorsunuz. Hayret.

Cocuklarla ilgili ortak kararlar oluyor hastalıgı eğitimi susu busu oluyor illaki görüşecekler
Ancak sizin adam belliki cok sevmiş ve ayrılırkende gururundan ayrılmıs büyük ihtimal hala seviyor
Sadece cocuklarla ilgili bi konusma yapsaydı eminimki silmezdi ve senden gizleyecek seyi olmazdı bak cocukları yazdım oda bunu cevap verdi gibi
Ama attıgı adıma kadar hala haber vermesi bana tuhaf geldi
Büyük ihtimal Almanya’da ki kadın varlıgınızdan bile bi haber olacak ki umarım İzmir iyi gecer ne yazmış eşine selam söyle veya ne bileyim eşinle iyi eglenceler vs belirtmemiş

15 senelik evliyim aynı yaşlarda çocuklarım var. Bugün eşimle ayrılsak her gün görüşmek zorunda kalırız valla çocuklar için. Çocuğunuz olmadığı için çocuklu hayatın nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Çocukların hakkında alınacak bir sürü ortak karar,konuşulacak çok konu oluyor. Biz eşimle çocuksuz tatile bile gitsek tek konu gene onlar oluyor . Evlenirken bunları düşünmeniz gerekirdi.

siz mi çok hayalperestsiniz adam mı iyi oyuncu eski eş ile görüşmemesi olabilecek bir şey değil ki

hoş siz Türkiye kültürü ile "boşandılar kanlı bıçaklı oldular,

çocuklar alınacaksa da büyük kız arar gel baba al der adam gider alır,

dönüşte de anneyi aralar kapının önünde indirir" gibi düşünmüş olabilirsiniz

lakin kadın Almanmış ayrıca muhtemelen velayet de ortaktır onlarda zira boşanan Türklerde bile ortak oluyor Almanya da

o çocuklar hakkında ortak yapılacak çokkkk şey var

akla gelen gelmeyen

bir de bu insanlar 15 yıl birlikte zaman geçirmişler

en fazla 5 yıldır ayrılar

arada arkadaşlık tanışlık vs boyutu fazla

yani eşimle 20 yıldır birlikteyim bugün boşansam iki yıl sonra d a5 yıl sonra da tek bri bakışından ruh halini anlarım

tabii insanlar değişir ama temel özellikleri kalır

eski eş de adamın tedirginliğini vs hissedip ayağına bağ olmayacağını düşünmesi için o tarz mesajlar atıyor olabilir

çözüm adama baskı yapmayı bırakıp o çocukların anne ve babası olarak ömür boyu görüşeceklerini kabul edin

bir süre birlikte yaşayıp bu durumu içselleştirmeden de asla çocuk yapmayın
gidin eşinizle yaşayın bir süre ama kendinize eşiniz dışında hayat kurun mutlaka

yoksa eski eşi ile 3 dakika telefonda konuştu diye benimle geçireceğin zamanda onunla konuşmayı tercih ettin diye kavga çıkarabilirsiniz

15 senelik evlilik, 2 tane çocuk. görüşmemeleri imkansız. bunlar düşman değiller ki. bence durumu sindirin.

Kabulleneceksiniz. Eski eş olsalar da o çocuklarının anne ve babası. Çocuklar onları bir arada görmek istedikleri zaman görmeliler. Doğum günü partisi olacak çocuğun gitmeyecek mi babası? Aradaki mesafeyi koruması için tavır gösterebilirsiniz ama görüşmemesi için tavır gösteremezsiniz. Sonra da adam neden benim arkamdan iş çeviriyor? E yapamayacağı şeyleri zorla diretirseniz olacağı bu.

Aslinda harika fikir. Bunu Ben de dusunmedim degil. O zaman kadin cocuklari gormek icin bahane etmeyecekmi gorusmeyi
Bu fikri gerçek niyetini öğrenmek için sundum. Baktın hala eski eşine duygusal bir şeyler besliyor, o zaman zorlamaya gerek yok. Ileriye bak. Dünyadaki rek erkek o değil sonuçta.
Eğer kabul ederse o zaman kadın da 14 yaşındaki kızı ile iletişime geçsin bir zahmet.

bu konuyu psikolojik olarak aşmaya calisiyorum.

Ben boşanmış insanların eski eşleriyle görüşmesini doğru bulmuyorum arada çocuklar olsa bile bir aracı bulunabilir. Hadi küçük çocuk olsa neyse de eğer çocuklar büyükse çocuklarla konuşulur eski eşle konuşmanın bide mesajlaşmanın anlamı ne

6 yasindaki cok kucuk daha, onun icin gorusmek zorundalar,
14 yasindaki de anne babanin sekteri degil ki, kardesi ile ilgili olan her konuda o arabulucu olsun.
beklentiniz mantiksizmis zaten, en guzeli bundan sonrasini kabul edin ama haberdar olmayi sart kosun.

Burdaki insanlarin hepsi cocuk var cocuklar icin gorusmek zorundalar dediler.kafam karisti allak bullak oldu. Umarim cocuklari bahane edip Beni keriz yerine koymazlar

Eski esi benden haberdar. Cunku cocuklari Beni biliyor. Kizi kesin soylemistir. Ben de eşimin ona karsi hala duygulari bitmedigini dusunuyorum. O kadindan hep iyi bahsediyor. X Boyle iyiydi. Sabah erken kalkardi,tasarrufluydu,kitap okurdu falan falan. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime, esim benimle evli,fiziken benim yanimda ama sanki ruhen o kadinin yaninda hep. Sanki onunla yasiyor. Bu arada esim ondan ayrilali 2 sene olmus ama son 5 senesini ayri evlerde gecirmisler. Alman Kadin esim turkle evlenip buna donunce kabullenememis. Esimin basinin etini yemis,sen bana dugun yapmadin bir bilezik bile almadin ona taktin falan diye bir suru altini(eski turk esinden bahsediyorm benden onceki)alman onu kiskanmis. Birlestiklerinden sonra da devamli esimin basina kakmis. En sonunda yapamamis ayrilmislar. Eşim onunlayken huzur bulamiyormus . Eve bile gitmek istemiyormus. Eski esi adam yerine koymuyormus. Telwvizyon da bile istedigi kanali acamiyormus. Sahura kalktigi zaman bile alman esi bagirip kapa o isigi diyormus. Rahatsiz oluyormus. Esimi Alman esinin ailesi de dislamis turk oldugu için. En son 1.5 sene once konu olmus benle tanismadan once barismalari.Alman Esi demis eger cocuklar icin bariscaksan kabul. Esimde demis cocuklar icin degil, sen istedigin icin barisirim diye. Sonra barismamislar. Simdi Alman esinin bir sevgilisi var,haftasonlari cocuklari esime birakip onunla evde beraber oluyor. Ama adam parasiz pulsuz fakir biriymis.

Sen engelledik daha tatlı gelecektir. Hertürlü mutsuz olursun sürekli bunu takarsan.mecburen bir ortak paylaşımları var çocukları düşün ki senden çocugu var ve gideceği okulu yaşayacağı hayatı birlikte planlamak zorundalar.

Soyle bi gercek var ayrilsalar bile cocuklar icin hayatlarinin sonuna kadar gorusecekler fakat bu durumu suistimal etmemeli her iki tarafta.evet cocuk icin buyuseler bile gorusecekler fakat cocugu bahane ederek baska haltlarda karistirilmamali..keske hic evlenmenis biriyle evlenseydnz kafanz daha rahat olurdu

ben eşimin 2. evliliğiyim yazmamış mıydınız konu da bu durumda 3. evliliği oluyorsunuz
ne olursa olsun görüşecek illa ki çocuklar olduğu için
ama böyle yok inşallah izmir iyi geçer tarzı değil
sadece çocuklarla ilgili

Yanlis yazmisim.turkten olan evliligine pek takilmiyorum.cunku kadin 1kere bile aramiyor. Hep sikinti yaratan bu 15sene evli kaldigi.adam ne zaman evlense kiymete biniyo. Eski alman esinin ruhunda o..luk var . Elde edip edip birakiyor.baskasiyla evlenince adam daha sık ariyor.boşandiriyor. sonda kendi de tekmeyi basiyor.derdi cocuk degil kadinin.

eşiniz de kanmayıversin hemen kadına da yüklenmeyelim
dediğim gibi sadece çocuklarla ilgili konuşmasına izin verin
yok sizi dinlemiyorsa o zaman şüphelenin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…