eşim eve gelmedi :(

Başlıbaşına yanlış. Bir erkek eşini evde yalnız bırakıp dışarıda erkek arkadaşları ile sabahlayacaksa hiç evlenmesin. Eşini ara ve eve gel de. Gelmezse de kendi bilir. Hiç taviz verme, romantik mesaj da atma derim. Tatlı dili hak edene. Hayat kısa ve çok güzel. Canını sıkacak hiç bir olaya taviz verme.

Bu tür konularda çok feminist arkadaş çıkıyo bu yüzden rahat rahat yazamıyorum kavga çıkacak diye ama bu akşam yoklar herhalde ben de bu durumlarda romantik acitasyon yönteminden yanayımdır

en iyisi emrahtan-götür beni gittigin yere sarkisini dinletsin...

hovardalığı yoktur canım o kadar serefsiz bi adam olamaz benm kocam

e iyi bari ozaman canım yaa korkcak bişii yokmuş yazılanların hepsini okudumda şimdi neyseki tanıyomuşsun sende gittiği kişiyi eğer güveniyosan çok sıkma ozaman 1 kereliğe mahsus göz yum ama bidaa böyle bir şey yaparsa ozaman asıl tavrını ortaya koyarsın annenlere gitmekte hayla kararlımısın git bence bikaç gün değişiklik olur senin için sinirin geçer eşinde yaptığının farkına varır böylece bende 9 aylık evliyim canım allah gönlüme göre verdi evcimendir kocam zaten yorgunnluktan öyle gezcek tozcak hali bile pek olmuyo gezmemizede zaten hep beraber gidiyoz ki öyle erkek erkeğe falanda izin mizin vermem zaten görüşülcekse eşli görüşülsünki öylede oluyo zaten işteyken yeterince aklım onda kaldığı için bide bensiz dışarda naaptığına kafa yormak istemem şahsen :26: ne çok sıkmak lazım nede çok serbest bırakmak lazım bu erkek milletini

canim bence artik daha fazla arama,belki kizabilirde arkadaslarinin yaninda surekli telefonu calarsa,
arkadaslari alay konusu edebilir erkekler sevmezler boyle seyleri...

Bu tür konularda çok feminist arkadaş çıkıyo bu yüzden rahat rahat yazamıyorum kavga çıkacak diye ama bu akşam yoklar herhalde ben de bu durumlarda romantik acitasyon yönteminden yanayımdır

çıkmış biri çıkmış

kesinlikle romantik olmak daha iyidir çünkü ardından , ben sana öyle mesajlar attım takmadın bileeeeeeee , diye adamın üstüne atlanabilir ama kavga edersek eğer adamda der sende hiç anlayışlı değilsin bilmemne ,

aman ya şu adamlar bizi ne hale getirdiler, erkekler kulubu falan var mı acaba , onlarından bizler gibi ilişkileri hakkında düşündüğü şeyler varmıdır? karım geçen saçlarını boyatmış hiç beğenmedim ama beğendim dedim , napsam şimdi falan

canim bence artik daha fazla arama,belki kizabilirde arkadaslarinin yaninda surekli telefonu calarsa,
arkadaslari alay konusu edebilir erkekler sevmezler boyle seyleri...

çok doğru aslında.. daha bugün nişanlım beni aradı, işteyken çok fazla arar beni, kendi iş yerindeki evli arkadaşları '' biz evliyiz bu kadar konuşmuyoruz eişlerimizle kılıbık mısın sen '' demişler.. açık ve net söyledi bunu..

hadi gitmesini geçtim telefonuda açmamaya hakkı yok yani! bu kadarı sorumsuzluğa girer.Bak izin vermişsin ne güzel gitmiş içmiş sohbet etmiş niye kıymetini bilmiyolarki anlamadım.

hadi gitmesini geçtim telefonuda açmamaya hakkı yok yani! bu kadarı sorumsuzluğa girer.Bak izin vermişsin ne güzel gitmiş içmiş sohbet etmiş niye kıymetini bilmiyolarki anlamadım.

ama adam haber vermis gelmiyecem demis,daha sonrada sessize almis olabilir telefonu...

açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum

o biri kimdir acep

açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum

canim birak birgunluk olsun boyle geldiginde tavrini koyarsin iste,
o gelmeden gitme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…