- Konu Sahibi lelelesakine
-
sen zaten bi çok kez demedin mi , üzerine çok düşüp sıkıcaksın adamı valla , gelmicem dicek gene ve üzülen sen olcaksın ,
az sabret istiyosan , yarım saat bişey yapma, yarım saat sonra romantik bir mesaj at ama son mesajın olsun hakkaten, sonra eğer gelmezse hem mesajınada saygısızlık yapmış olur, istediğini yaparsın sende
mesela ; sıcacık yatağımızda sensiz yatmak çok zormuş , yatak sıcak ama benim içim çok soğuk seni çok özledim , bu gece bitmek bilemedi sanki günler geçti vs vs işte sen yazarsın bişeyler :)
hovardalığı yoktur canım o kadar serefsiz bi adam olamaz benm kocam
Aynı şeyi sen ona yapsaydın ne olurdu. Bunu düşün ve ona göre davran derim.
3 kere aradım açmalı deli olcam Allahım sabır ver nolurrrr
3 kere aradım açmalı deli olcam Allahım sabır ver nolurrrr
Bu tür konularda çok feminist arkadaş çıkıyo bu yüzden rahat rahat yazamıyorum kavga çıkacak diye ama bu akşam yoklar herhaldeben de bu durumlarda romantik acitasyon yönteminden yanayımdır
canim bence artik daha fazla arama,belki kizabilirde arkadaslarinin yaninda surekli telefonu calarsa,
arkadaslari alay konusu edebilir erkekler sevmezler boyle seyleri...
canim bence artik daha fazla arama,belki kizabilirde arkadaslarinin yaninda surekli telefonu calarsa,
arkadaslari alay konusu edebilir erkekler sevmezler boyle seyleri...
hadi gitmesini geçtim telefonuda açmamaya hakkı yok yani! bu kadarı sorumsuzluğa girer.Bak izin vermişsin ne güzel gitmiş içmiş sohbet etmiş niye kıymetini bilmiyolarki anlamadım.
çıkmış biri çıkmış
kesinlikle romantik olmak daha iyidir çünkü ardından , ben sana öyle mesajlar attım takmadın bileeeeeeee , diye adamın üstüne atlanabilir ama kavga edersek eğer adamda der sende hiç anlayışlı değilsin bilmemne ,
aman ya şu adamlar bizi ne hale getirdiler, erkekler kulubu falan var mı acaba , onlarından bizler gibi ilişkileri hakkında düşündüğü şeyler varmıdır? karım geçen saçlarını boyatmış hiç beğenmedim ama beğendim dedim , napsam şimdi falan
o biri kimdir acep
açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?