Eşim evi terketti..

Bu ne iyice bi avrupaileştik ya neyse

Polemik yapmadım, konu hakkında efendi efendi yorumumu yaptım, tespitimi yazdım sadece. Konu dışı saldırgan yorumlar yazıyorsunuz. Söz dalaşı oluyor. Polemik söz dalaşı demek zaten. Konu hakkında yazılsın.

Nerde yapmisim o saldirgan yorumu. Belirtirsen ve bir de kendi yorumlarina bakarsan iyi olur.

Soz dalasi oluyorsa sayende ve yorumumu tam anlamadigindan oluyor.

Bana gelip iki kelime ayni degil diyorsun. Konu icinde reis kelimesi gectigine gore ben de onu erkeklikle es tuttum. Bu iki kelime aynidir demek degildir.

Senin yazdigin konu iciydi benim yazdigim konu disi oldu . Hey Allah'im.

Saldırgan yorumunuz şurada:

Konu sahibinin konusu kaynamasın. Önemli olan onun konusu. Diğer konuda yazacağım başka bir şey yok.

Nyks- konunu ve tüm yorumlarını okudum. Kimi arkadaş eski konularını bilmediği için yalnızca bu konuyu değerlendirmeye çalışmış. O nedenle tam anlaşılamamışsın. Sonuçta burada söz konusu olan senin hayatın. Bunu da 2 paragrafla özetlemek pek mümkün değil.

Anlattığına göre, evliliğinde ilk kez kocanın bir isteğine hayır demiş oldun. Sonuç ortada. Seni fiziksel olarak hırpalamaya kadar gitmiş iş. Bu adamla geçinmenin tek yolu var. O da hem annesine hem de kocana sorgusuz sualsiz itaat. Senin çalışmanı istemiyorum lafları falan da sırf ezmek için. Kimi arkadaş reis lafında falan haksız olduğunu görmüş ama haklısın. Ataerkil yaşam tarzı istiyorsa "karı" parasına dokunmayacak. İş para getirmeye gelince kadın-erkek eşit, iş harcamaya gelince erkeklik gururu...

Özetle kocanın gerçek yüzü iyice ortaya çıktı. O değil de annesini de alıp gitseymiş keşke. Sen sanki onun yemeğini, hizmetini yapmak zorundasın. Anlaşılan o ki bu ana-oğula paranı verdin mi, istediklerini yaptın mı iyisin. Yoksa böyle canını acıtırlar.

Saldırgan yorumunuz şurada:

Konu sahibinin konusu kaynamasın. Önemli olan onun konusu. Diğer konuda yazacağım başka bir şey yok.

Zaten gecti artik taylor hanim.

Bu konuda iki kere konu sahibi disinda alintilandim. Dedigim gibi konu sahibi disinda kimseye cevap vermek zorunda degilim. Oteki arkadaslara cevap verdim cunku yaklasimlari senden farkliydi.

Sen beni alintilayan ucuncu kisiydin. Sana bu sekil cevap verdim cunku acikcasi yorumunu sacma buldum ve uzatmak istemedim.

Burasi yorumcularin yorumculara yapma yeri degil. Kurallar acik ve net. Polemik sen yanlissin, ben dogruyum deyince ortaya cikiyor. Istersen sabaha kadar tartisalim ne ben dusuncemi senin yorumunla degistiririm, ne de sen. Insan kendisine sacma gelen yorumlari da gormezden gelebilmeli. Her yoruma cevap vermek zorunda hissetmemeliyiz .

O yuzden bir goz ardi et butonu , bir ban'la iyi geceler sana.

Diğer konularını da biliyorum nyks ve bence bir şeylerin değişmesini istiyorsan bu yeni duruşunu lütfen değiştirme.
Ya kendini düzeltsin yada çocuk da yokken yolun başında kendi yoluna bak.
Çünkü sen emin ol pek çok kadının kabul etmeyeceği her şeyi kabul etmiş, fazlasıyla verici olmuşsun.
Bu devirde kayınvalideyle bir ömür yaşamayı kimse kabul etmez, siz kabul etmişsiniz buna şükredeceğine daha bir de size psikolojik baskı yapıyor.
Siz olmasanız geçinemeyecek bu belli daha bir de reis meis saçma sapan konuşuyor.
Annesiyle sizin olmadığınız ortamda dedikodunuzu da etti size sormadan kararlar da aldı. Bir tatile gitmenize bile bir dünya dert çıkardılar. Temizlik yemek her şey siz de. Hem evde hem işte çalışıp bir de kaynana derdi çekiyorsunuz gık demiyorsunuz daha bir de size borç vermezsen sana dünyayı dar ederim diyor.
Kusura bakmayın ama eşiniz de annesi de aşırı şımarmışlar. Sizin iyi niyetinizi suistimal ediyorlar.
Buna bir dur demelisiniz bence. Böyle baskılarla şımarıklıklarla ömür mü geçer.
Lütfen artık sert durun biraz haddini bilsin eşiniz.
Ki bana kalsa gençken ve tek yaşayabilecek maddi güç varken kaynana çekmektense ayrı evde tek yaşamak bin kat daha iyidir. Bu seçeneği de düşünün.
Ben asla ama asla kaynanayla yaşamak istemezdim yani.

Evet siz benim yerime özet geçmişsiniz teşekkür ederim. İlk kez bir istediğine kati suretle hayır dediğim için bu durumdayız. Bu meseleler olmasaydı ne nişana gitmem sorun olurdu ne de evden giderdi. Ayrıca gel sende diye çağırdım kendi gelmek istemedi. Karısının yanında duramadı toplulukta bir kaç saat. Belkide planlı yaptı tek gitsin de dönünce olay çıkarayım diye bilemiyorum

Güzellikle hallolsun herşey dedim ama olmadı. Bundan sonra geri adım atmayacağım. Zaten dedikleri olmuyor diye eşim de çirkinleşti yani burda yazılanlar gibi sadece ben çirkinleşmedim.

Güzellikle hallolsun herşey dedim ama olmadı. Bundan sonra geri adım atmayacağım. Zaten dedikleri olmuyor diye eşim de çirkinleşti yani burda yazılanlar gibi sadece ben çirkinleşmedim.
Sen cirkinlesmedin. Geleneksel bir aile yapısı istiyorsa bakacak evine. Hem eski kafayi yasayayim, hem karıma aldirayim her şeyi olmaz.
Bu erkekler iyi alıştı hem ataerkil yaşamı surdurup ev reiisligi istiyorlar hem kadın da çalışacak eve para getirecek diyorlar. Oh işte çalışsın kadın, evde çalışsın, çocuğa baksın, kocasının gönlünü eylesin. İyice hamal bellediler bizi.Sonuna kadar haklisin sen.

Şu son aylarda genel bir sorun bu , eşlerin çalışılması istenmiyor , sebebi ise çok havalanma oluyormuş , 5 dk bile işle ilgili birşey yapsan bir mana bulacak sana , ve işten çıkmanı isteyecek yada yasaklayacak. Parantez açıyorum (YASAKLAYACAK) sanki çocuksun sen ya neyi yasaklıyormuş

Beni kızdıran da o hem böyle konuşup hemde farklı beklentiler içinde olması. İşine geldiği gibi konuşuyor açıkçası bir öyle bir böyle.

Akşam açtı hesap makinesini kendince bişeyler hesapladı diyor ki bu ay son daha çalışmayacaksın. Artık neyin hesabını yaptıysa bilemiyorum iki dakikada yapılacak bir hesaptı sanki bu

Canim çalışıyor olman eşine karşı görevlerini eksik yapacağın anlamına mi geliyor. O senin eşin. Saygı beklemeden önce saygı duymak gerekir aslında erkekler çocuk gibidir ilgilendiğinde senden başkasını gözü görmez karısına ağzını acamaz. Isterlerse 60 yaşında olsunlar hepsi aynı. Güler yüz ilgi sıcak söz erkeği dünyanın en büyük servetinden daha çok mutlu eder ve inanin bu saydiklarim saniyelik zamaninizi alır sadece . Bende bu devirin insaniyim daha eşim bana bunları söylemedi 4 yıllık evliyim sürekli diyorum eğer ki farkında olmadan sana karşı ilgilesizlesirsem beni uyar konuş . O da çok ilgilisin der daima. Evlilik o kadar kolay değil bu devirde adam bulmak da kolay değil . Şiddet alkol ihanet bağımlısı kocalari olanlar varken dünyada inanin biz çok basit şeyleri dert edinir olduk . Kadın çok akıllı yaratılmıştır isterse bir kadın kocasını eve bir köle yapar ama asla belli etmez ve paşam diye sever erkek de halinden hiç bir zaman şikayet etmez

Bizim manevi bir sorunumuz yokki salonda tv bakarken de dışarda gezerken de özelimizde de mutluyuz. İlgiliyiz. Bakın ben yoruldum strateji geliştirmek istemiyorum kocam nasıl bana köle olsun değil dert köle de olmasın zaten o zaman da kendi karakterinden benliğinden vazgeçmiş olur konu maneviyatta böyle anlaşırken maddiyatta sömürmeye çalışmak.

Akşam açtı hesap makinesini kendince bişeyler hesapladı diyor ki bu ay son daha çalışmayacaksın. Artık neyin hesabını yaptıysa bilemiyorum iki dakikada yapılacak bir hesaptı sanki bu
Kendi kredileri ödeyebilirmi ödeyemezmi , evin giderlerini hesap etmiştir canım başka neyin hesabını yapacak...
Öyle dediğine bakma sen onun , he de geç , sonra kızgınlıkla söylediğini bırakmaman gerektiğini söyler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…