Eşim evi terketti..

Elinde toplu para varken adam icrada olan dosyasini kapatmiyor. Hele ticari faiz falansa ohooo ode ode zor biter. Acaba bu icra isi dogru mu? Nasil bu kadar vurdumduymaz olur bir insan aklim almiyor. Para var iste ode kurtul borctan, sonra cek kredi al arabani. Bu iste bir is var.

Evet beraber oturuyoruz eşim annesini aradı annesi de şu arkadaşında kal oğlum diye akıl verdi kapattı oğlu gelmeyince

Eski konunuzu düzenli takip ettim, durumun böyle olacağı belliydi zaten. Anlamadığım tek şey şu salı olayı, o gün eline bir para falan mı gelecek bir şey olacak sanki?
Size salonda kapıyı kapatıyorsunuz diye olay çıkaran kadın şimdi suratınıza kapı çarpmış, oğlunu doldurduğu çok belli...
Geri adım atmayın sakın, yıllardır çalışıp kendi paranızı kazanıyorsunuz. Kimsenin kölesi değilsiniz, olmayın da zaten. Zamanında çok yüz verdiğiniz için çıldırmış eşiniz. Söyledikleriniz de az bile olmuş, merak etmeyin. Evlenmek için bile sizin kredi çekmeniz gerektiyse zaten kimin aile reisi olduğu belli...
Ne olur ne olmaz diye bence evde altınlarınız vs varsa alın yakın bir komşunuza verin veya yanınızda taşıyın işe giderken. Sağı solu belli olmaz eşinizle annesinin.

Aile reisi değilsin tek senin dediğin olamaz dediğim için de kötü ilan edildim burada
çünkü kimse eski konuları okumak istemiyor. baştan yazsan of çok uzun, özet geç diyorlar.
o yüzden boşver. konularını az çok bilenler sana hak verecektir.

Bilemiyorum bedelli askerlik yapmış ama yarı parasını ödememiş sorsan vatan millet sakarya. Sinirleniyorum

Bilemiyorum salı günü ne var illa o gün diyor. Altınım param birşeyim kalmadı ki

Bilemiyorum bedelli askerlik yapmış ama yarı parasını ödememiş sorsan vatan millet sakarya. Sinirleniyorum
bir de araba kv üzerine olacaktı değil mi? olur da boşarsan sana kalmasın diye galiba.

Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim

Eski konularinizi okumadim. Burada ozet gecen arkadaslar sayesinde bilgi sahibi oldum.

Belkide esiniz bazi seylerin vicdan azabi ve ezikligi ile uste cikmaya calisiyordur. Sizin maddi olarak sorumluluk almaniz onu eziyordur ve bu ezikligi boyle otoriter bir calismayacaksin havalandin tavriyla dile getiriyordur.. Uykum geldi tamda anlatamadim size meramimi. Orneklendirsem daha sahane olurdu da tek gozum kapali yaziyorum bunu da.. umarim siz anlamissinizdir beni :) kendinizi baskalariyla kiayaslamayin. Ev hanimlari da soz sahibi tabi ki . Evlilikte otoriteyi parasi olan kurmaz ki. Sizin evliliginizde maddiyat onplana cikmis sadece. Bunda esinizin katkisi buyuk gibi. Diger konulari bilmeden yorum yapmakta muallakta birakiyor beni.

Çok iyi konuşmuşsun içimin yağları eridi. Sen kadından kendinle aynı görevleri yapmasını bekle, evi geçindirmesini iste, sonra reisim saygı göster de. Ağzına sağlık bacım şahane
Teşekkür ederim.artık eşler birbirine yardımcı oluyor. Eskidenmiş o bir kişi getirsin on kişi yesin reis getiren olsun. Şartlar artık çok farklı

Pazartesi dava acip sali eline tebligat gececek diye mi dusunuyor acaba

Ihtiyac kredisi cekmistir odemek icin. Olmaz ama boyle sen olmasan ne yapacakmis merak ettim. Annesinin sigarasini, araba sevdasini, ev giderlerini, icra odemesini, hepsini nasil karsilayacakmis? Sen sakinligini koru simdilik, arama, mesaj atma. Nasıl bir şeyle gelecek karşına gör bakalım.

Teşekkür ederim.artık eşler birbirine yardımcı oluyor. Eskidenmiş o bir kişi getirsin on kişi yesin reis getiren olsun. Şartlar artık çok farklı
Aynen kimse kimseye üstünlük taslayamaz.

vicdan değil canım.
kocası anasıyla lüks araç sefası sürmek istiyor. üstelik araç kv üzerine (yanlış hatırlamıyorsam) olacak. borcu konu sahibi ödeyecek yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…