Şuan çok kötüyüm. Çalışmamı yasaklıyor kendince. Ben ne kadar getirirsem o kadar yiyeceksin diyor. Hemde illa salı konuşacağım diyor. Anlamıyorum. Kendine güvenen biri olunca karşısında hemen sen çok havalandın diyor. Allaha şükür elim ayağım tutuyor çalışırım elimden geldiğince
hiç sesini cıkarma bırak gıtsın.ne guzel can damarından kesmıssın adamı.işini asla bırakmaKızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Canim esinle tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin. Belli ki onun sorun ettiği şeyler var öncelikle onu çözün sonra çalışma hayatına engel olmasını bende istemem. Ama çok güzel anlat. Yoksa sizin adınıza tedirgin oluyorum. Inşallah bunlar çözülür. Sen peki degistigini düşünüyor musun havalandigini falanMiras şuan hesapta. Benim hesap kartımda. Kartı da annesine teslim etmiş. Nakit para alındı yani
Evet daha öncede çıkıyordum hiç böyle şeyler yoktu. Hem ben onuda davet ettim kendi gelmek istemedi. Belli bir saatten sonra patladıAksam sen nisanda iken anasiyla kafa kafa verip seni cekistirdiler herhalde. Saat 11 den sonra mesaj yağmuruna tuttuğunu göre seni
İşte sen böyle konuşunca adam napsın , bak bu konuda haksızsın konuşmaların çok ağır yani .Ne kadar verirse o kadar yiyecekmişim. Kusura bakma ben 7 yıldır kendim çalışıp kendim yiyorum harçlığa tamah edemem dedim. Yok illa çalışmayacakmışım
Hanımefendi gerçekler kendisine ağır geliyorsa yapacak birşeyim yok. Ona bağımlı hale gelmemi istiyor. Beni tanıdığında da ben böyleydim. Eğer ev hanımı olarak bir beklentisi varsa pekala çalışmayan çalışmayı sevmeyen birini tercih edebilirdiİşte sen böyle konuşunca adam napsın , bak bu konuda haksızsın konuşmaların çok ağır yani .
Düşünmüyorum bakın tüm sakinliğimi koruyacakta anlattım ama nuh diyor peygamber demiyor benim dediğim olacak diyor başka da laf etmiyorCanim esinle tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin. Belli ki onun sorun ettiği şeyler var öncelikle onu çözün sonra çalışma hayatına engel olmasını bende istemem. Ama çok güzel anlat. Yoksa sizin adınıza tedirgin oluyorum. Inşallah bunlar çözülür. Sen peki degistigini düşünüyor musun havalandigini falan
Canim 1 hafta is yerinden izin alabilir misin ailevi meselelerim var diyerek.Düşünmüyorum bakın tüm sakinliğimi koruyacakta anlattım ama nuh diyor peygamber demiyor benim dediğim olacak diyor başka da laf etmiyor
önceki konuyu okursanız daha iyi anlarsınız.konu sahibi evlendiğinden beri borç ödüyor,bitmemiş kredileri varken eşi lüks araba alalım ruhsatı annemin üstüne olsun diye baskı yapıyor.olaylar burdan gelişti yaniOoo neler oluyor böyle ben kac sayfayı okumadım gece gece yok araba annesinin üzerine filan ben ne getirirsem onu yenerden öğreniliyor bu laflar?
niye beğen butonu varda beğenme butonu yok bu mesaja beğenmedim diyorumYerinizde olsam bi dk bile çekmem bunlar hep yıldırma politikasi işten falan çıkmanizi istemiyo blöf yaptigi belli eviniz kiraysa anali ogullu kovun gitsin sonucta evin esyalarinida siz almışsınız iyi yere dükkan açmışlar belli düşünün tam tersi siz olsaydınız surekli luks istekler surekli dayatmalar esiniz ve sevgili anacigi sizi ne kadar cekerdi oturup planmi yapiyolar nedir soyle yapalim boyle yapalim diye ogly evden cekip giderken kv afallamadiysa bisey demediyse emin olun olun oyledir
O zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?Hanımefendi gerçekler kendisine ağır geliyorsa yapacak birşeyim yok. Ona bağımlı hale gelmemi istiyor. Beni tanıdığında da ben böyleydim. Eğer ev hanımı olarak bir beklentisi varsa pekala çalışmayan çalışmayı sevmeyen birini tercih edebilirdi
Benim hiç lüks isteklerim maddi beklentilerim olmadı ki. Ne giyim ne eşya nede başka bir konuda. Eşim gittikten sonra annesini aradı annesi de yarım ağızla gel oğlum evde konuşalım dedi eşimde gelmicem dedi sanırım. Sonra da iyi madem git şu şu arkadaşında kal madem dedi. Sonra da çekti odasının kapısını yattıYerinizde olsam bi dk bile çekmem bunlar hep yıldırma politikasi işten falan çıkmanizi istemiyo blöf yaptigi belli eviniz kiraysa anali ogullu kovun gitsin sonucta evin esyalarinida siz almışsınız iyi yere dükkan açmışlar belli düşünün tam tersi siz olsaydınız surekli luks istekler surekli dayatmalar esiniz ve sevgili anacigi sizi ne kadar cekerdi oturup planmi yapiyolar nedir soyle yapalim boyle yapalim diye ogly evden cekip giderken kv afallamadiysa bisey demediyse emin olun olun oyledir
Bak gerçekler başka bişey , senin eşini rencide edecek şekilde konuşman daha başka bişey. Ev hanımı olarak bekleseydi seni eğer , zaten evlenmezdiniz kendin diyorsun ben böyleydim diye , demekki ev hanımı seçmemiş seni seçmiş , erkeklere sadece o an o dakika he evet diceksin geçiceksin , 2 saat sonra konuş . Çalışman konusunda aslında böyle düşünmüyordum sadece sen ağır konuştuğun için öyle dedim diyecek. Zıt olmayın sadece ve ağır kelimeler kullanmayın.Hanımefendi gerçekler kendisine ağır geliyorsa yapacak birşeyim yok. Ona bağımlı hale gelmemi istiyor. Beni tanıdığında da ben böyleydim. Eğer ev hanımı olarak bir beklentisi varsa pekala çalışmayan çalışmayı sevmeyen birini tercih edebilirdi
Kendiyle çelişiyor. Şimdi de çalışma diyor. Krediyi falan unuttu cepte 38.000i var ya ona güveniyor. Nyks kredi çekse şu marka/model alırım çekmezse de araba alırım ayağımı yerden keser diye düşünüyor paranın sıcak yüzüne tutuldu o şuanO zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?
Bu hafta borçları kapatacağım sonra sende çalışmayacaksın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?