Eşim evi terketti..

Aksam sen nisanda iken anasiyla kafa kafa verip seni cekistirdiler herhalde. Saat 11 den sonra mesaj yağmuruna tuttuğunu göre seni

hiç sesini cıkarma bırak gıtsın.ne guzel can damarından kesmıssın adamı.işini asla bırakma

Miras şuan hesapta. Benim hesap kartımda. Kartı da annesine teslim etmiş. Nakit para alındı yani
Canim esinle tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin. Belli ki onun sorun ettiği şeyler var öncelikle onu çözün sonra çalışma hayatına engel olmasını bende istemem. Ama çok güzel anlat. Yoksa sizin adınıza tedirgin oluyorum. Inşallah bunlar çözülür. Sen peki degistigini düşünüyor musun havalandigini falan

Aksam sen nisanda iken anasiyla kafa kafa verip seni cekistirdiler herhalde. Saat 11 den sonra mesaj yağmuruna tuttuğunu göre seni
Evet daha öncede çıkıyordum hiç böyle şeyler yoktu. Hem ben onuda davet ettim kendi gelmek istemedi. Belli bir saatten sonra patladı

Ne kadar verirse o kadar yiyecekmişim. Kusura bakma ben 7 yıldır kendim çalışıp kendim yiyorum harçlığa tamah edemem dedim. Yok illa çalışmayacakmışım
İşte sen böyle konuşunca adam napsın , bak bu konuda haksızsın konuşmaların çok ağır yani .

Kızlar biraz yapıcı olur musunuz ya ne biçim mesajlar atıyorsunuz yok annesini de alsın gitsin yok arkandan konusmuslardir falan filan aynı durum sizin başınıza gelse sizi böyle mi teselli etsinler istersiniz

İşte sen böyle konuşunca adam napsın , bak bu konuda haksızsın konuşmaların çok ağır yani .
Hanımefendi gerçekler kendisine ağır geliyorsa yapacak birşeyim yok. Ona bağımlı hale gelmemi istiyor. Beni tanıdığında da ben böyleydim. Eğer ev hanımı olarak bir beklentisi varsa pekala çalışmayan çalışmayı sevmeyen birini tercih edebilirdi

Düşünmüyorum bakın tüm sakinliğimi koruyacakta anlattım ama nuh diyor peygamber demiyor benim dediğim olacak diyor başka da laf etmiyor

Düşünmüyorum bakın tüm sakinliğimi koruyacakta anlattım ama nuh diyor peygamber demiyor benim dediğim olacak diyor başka da laf etmiyor
Canim 1 hafta is yerinden izin alabilir misin ailevi meselelerim var diyerek.

Yerinizde olsam bi dk bile çekmem bunlar hep yıldırma politikasi işten falan çıkmanizi istemiyo blöf yaptigi belli eviniz kiraysa anali ogullu kovun gitsin sonucta evin esyalarinida siz almışsınız iyi yere dükkan açmışlar belli düşünün tam tersi siz olsaydınız surekli luks istekler surekli dayatmalar esiniz ve sevgili anacigi sizi ne kadar cekerdi oturup planmi yapiyolar nedir soyle yapalim boyle yapalim diye ogly evden cekip giderken kv afallamadiysa bisey demediyse emin olun olun oyledir

Ooo neler oluyor böyle ben kac sayfayı okumadım gece gece yok araba annesinin üzerine filan ben ne getirirsem onu ye nerden öğreniliyor bu laflar?
önceki konuyu okursanız daha iyi anlarsınız.konu sahibi evlendiğinden beri borç ödüyor,bitmemiş kredileri varken eşi lüks araba alalım ruhsatı annemin üstüne olsun diye baskı yapıyor.olaylar burdan gelişti yani

niye beğen butonu varda beğenme butonu yok bu mesaja beğenmedim diyorum

O zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?

Benim hiç lüks isteklerim maddi beklentilerim olmadı ki. Ne giyim ne eşya nede başka bir konuda. Eşim gittikten sonra annesini aradı annesi de yarım ağızla gel oğlum evde konuşalım dedi eşimde gelmicem dedi sanırım. Sonra da iyi madem git şu şu arkadaşında kal madem dedi. Sonra da çekti odasının kapısını yattı

Bak gerçekler başka bişey , senin eşini rencide edecek şekilde konuşman daha başka bişey. Ev hanımı olarak bekleseydi seni eğer , zaten evlenmezdiniz kendin diyorsun ben böyleydim diye , demekki ev hanımı seçmemiş seni seçmiş , erkeklere sadece o an o dakika he evet diceksin geçiceksin , 2 saat sonra konuş . Çalışman konusunda aslında böyle düşünmüyordum sadece sen ağır konuştuğun için öyle dedim diyecek. Zıt olmayın sadece ve ağır kelimeler kullanmayın.

Nyks- eşinizi babama benzetiyorum biraz.defalarca iş batırıp annemin babasından para aldı.boşanırken de üzerindeki daireyi babaanneme verdi annem hak iddia etmesin diye.sonra ne oldu biliyor musunuz anneme kalmasın diye babaanneme verilen evi amcama verdi babaannem,amcamlar satıp 300 bin tllik ev aldı kendilerine.kendi çocuğundan sakındığı ev kendine de yar olmadı.

bu tarz bi adam düzelmez bence,daha da çirkefleşecektir.umarım daha da zarar görmezsiniz.

O zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?
Kendiyle çelişiyor. Şimdi de çalışma diyor. Krediyi falan unuttu cepte 38.000i var ya ona güveniyor. Nyks kredi çekse şu marka/model alırım çekmezse de araba alırım ayağımı yerden keser diye düşünüyor paranın sıcak yüzüne tutuldu o şuan

Şu an zor bir dönemden geçiyor evet eşinin çok suçu var ama bizim tatlı kadınimiz buna engel olabilirdi , geldi geçti artık geçmişe dönülmez gelecek için konuşulur , şimdi Nyks- sen bu evliliği düzeltmek mi istersin yoksa koparmak mi ? Ona göre fikir beyan edelim

Ayrıca konu sahibine ağır konuşmuş diyenlere şaşırıyorum.Bu adamla düzgün konuşulmaz ki.Kaç kez oldu düzgünce hayır istemiyorum kredi deyişiniz psikolojik baskı yaparak elde etmeye çalışıyor istediğini çünkü annesinin gözünde imajının zedelendiğine inanıyor.Bence gayet yerinde olmuş söyledikleriniz geri adım atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…