Benim kızdığım nokta da bu eşitliğin bozulması. Bir tarafın diğerini ezmeye çalışmasıAynen kimse kimseye üstünlük taslayamaz.
Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyorvicdan değil canım.
kocası anasıyla lüks araç sefası sürmek istiyor. üstelik araç kv üzerine (yanlış hatırlamıyorsam) olacak. borcu konu sahibi ödeyecek yine.
ay o saçmalıktı ya, resmen sizin paranızla size hediye almak bu.Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor
senin paranla sana hediye mi?Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor
Anasının üzerine mi al alEvet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor
Burada kredi ceken mi suclu cektiren mi?
Eger kocasi calismasi uzerinden konu sahibinin kadinligina laf soyleseydi ayni tepkiyi ona da verirdim.
Benim takildigim konu baska.
Ayrica konu benim degil cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi.
Bence annesi üzerine almalarını kabul etmeyeceğine emin oldu bir de bu yolu denedi. Hele senin üzerine olmasın araba annem adına alalim, eşimsin benim borcum yüzünden araca haciz koyarlar demiş ya. Resmen kandirmak bu. Çok sinir oluyorum insanların iyi niyetinin suistimal edilmesine. Sen de inanmistin soyadı aynı belki haciz koyarlar demistin. Kiyamam valla ne istiyorsan onu yap. Bizim gazımıza da gelme, yaşadıklarını otur dusun, ta en başından senin gelinliğin eşinin damatlığı olayından itibaren. Somuruldugunu dusunuyorsun eğer haklisin demektir. Bizim seni onaylamamiza gerek yok. Kararında yol gösterebiliriz sana sadece.Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor
Yukarda yazdım ben.Neden annesinin uzerine alacakti arabayi, aciklamasi ne? Allahim ne sabirli kadinlar var.
l
Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur
Evdeki durumunuz falan haklı olabilirsiniz de sonuçta gece 11 ve sonrası bir yere oturmaya gittik diyorsunuz evli bir bayan olarak uygun değil..Siz eve geliş saatlerine uygun davranın...Bir de benim param olayı erkeğe çok ağır gelir böyle konuşmalar yapmayın lütfen..Eşiniz sadece çalışıyor olsa ve benim param muhabbeti olsa kirilmaz mısınız bayan olarak ...Bir de erkeğin o gücünün gittiğini düşünüp anlık çıkışlarının bundan kaynaklı olduğunu düşünün..Dolduruşa geliyorsa bilemem...ama sizin davranışlarınız da uygun olmamışKızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Neden biliyormusun boşanırsa kadına kalmasın bölünmesin diye uyanıklık fena ama konu sahibi pek pasif geldi bana göre herşeye eyvallah demişNeden annesinin uzerine alacakti arabayi, aciklamasi ne? Allahim ne sabirli kadinlar var.
l
Erkekliğine nerede laf etmiş? Erkekliğine değil reisliğine laf etmiş. Reis eşittir erkek mi ki? İkisi farklı şeyler. Konu sahibinin reis kelimesini kullanmasının sebebi de eşinin devamlı "ben bu evin reisiyim, ben ne dersem o olur" demesinden.
Vay be ikisi farkli seyler mi?
Hayirdir can sıkıntısı mı gece gece.Sen bana cevap vermek zorunda misin ? Degilsin.
Ben sana cevap vermek zorunda miyim. Degilim.
KK yorumculari ikiye ayrilsin. Hic konuya yorum yapmayalim. Yorumculara yorum yapalim olsun bitsin.
Kabalaşmanın lüzumu yok. İkisi aynı şeymiş gibi reisliğine / erkekliğine yazmışsınız, sonraki mesajlarınızda da erkekliğine laf ettiğini yazmışsınız. Yanlış bir tespit olduğunu belirtmek istedim, ki aynı şey başka arkadaşların da dikkatini çekmiş, mesajı yazdıktan sonra okudum.
Burası forum, forum kurallarına uyduğumuz sürece konu sahibine de gelen yorumlara da yorum yazabiliyoruz. Önemli olan kişilere saldırmadan konu hakkında yorum yapmak.
Ağzım açık okudum şu özeti. Beyefendi g.tüne mi güveniyor da evi terk etmiş bir de. Kadın çalışmasa açlıktan nefesleri kokacak.Az bile söylemiş, eski konusunu biliyorum. Evlenmek için kredi çektirmiş kıza, kredi çekmezsen evlenemeyiz diye. Konu sahibi krediyi hala ödüyormuş. Kv ile birlikte yaşıyorlarmış ve kv yok bana iyi geceler demedi, yok bana günaydın demedi benim halimi hatrımı sormadı vs diye eşini konu sahibine karşı kışkırtıyormuş. Kv ye kalan bi miras gibi bi şey oşmuş, onun alınması için avukat masrafı çıkmış, o parayı bile kızın kredi kartından çekmişler. Bu arada mutfak masrafı vs de konu sahibinin üzerindeymiş. Eşi sadece eski borçlarını kv sigara parasını ve kendi masraflarını karşılıyormuş. Ve de ben bu evin reisiyim ben ne dersem o olacak kafasında, az bile söylemiş benceNyks- eksik bi yer varsa siz tamamlayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?