Eşim evi terketti..

vicdan değil canım.
kocası anasıyla lüks araç sefası sürmek istiyor. üstelik araç kv üzerine (yanlış hatırlamıyorsam) olacak. borcu konu sahibi ödeyecek yine.
Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor

Evet ilk başta annesinin üzerine olacaktı sonra sana doğum günü hediyesi alıcam ruhsat senin üzerine dedi?! Saçmalıyor
Anasının üzerine mi al al neyse kırılacağın şeyler yazmak istemiyorum canım bu kadar insan gerekeni yazmıstır sana zamanında kurtulursun inş.

Burada kredi ceken mi suclu cektiren mi?

Eger kocasi calismasi uzerinden konu sahibinin kadinligina laf soyleseydi ayni tepkiyi ona da verirdim.

Benim takildigim konu baska.

Ayrica konu benim degil cevap vermek zorunda hissetmeyin kendinizi.

Erkekliğine nerede laf etmiş? Erkekliğine değil reisliğine laf etmiş. Reis eşittir erkek mi ki? İkisi farklı şeyler. Konu sahibinin reis kelimesini kullanmasının sebebi de eşinin devamlı "ben bu evin reisiyim, ben ne dersem o olur" demesinden.

Bence annesi üzerine almalarını kabul etmeyeceğine emin oldu bir de bu yolu denedi. Hele senin üzerine olmasın araba annem adına alalim, eşimsin benim borcum yüzünden araca haciz koyarlar demiş ya. Resmen kandirmak bu. Çok sinir oluyorum insanların iyi niyetinin suistimal edilmesine. Sen de inanmistin soyadı aynı belki haciz koyarlar demistin. Kiyamam valla ne istiyorsan onu yap. Bizim gazımıza da gelme, yaşadıklarını otur dusun, ta en başından senin gelinliğin eşinin damatlığı olayından itibaren. Somuruldugunu dusunuyorsun eğer haklisin demektir. Bizim seni onaylamamiza gerek yok. Kararında yol gösterebiliriz sana sadece.

Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur

Gerekirse polis eşliğinde gidip eşyalarınızı alırsınız. Öyle birşey olursa, o krediyle alınan herşeyi de alın.

Evdeki durumunuz falan haklı olabilirsiniz de sonuçta gece 11 ve sonrası bir yere oturmaya gittik diyorsunuz evli bir bayan olarak uygun değil..Siz eve geliş saatlerine uygun davranın...Bir de benim param olayı erkeğe çok ağır gelir böyle konuşmalar yapmayın lütfen..Eşiniz sadece çalışıyor olsa ve benim param muhabbeti olsa kirilmaz mısınız bayan olarak ...Bir de erkeğin o gücünün gittiğini düşünüp anlık çıkışlarının bundan kaynaklı olduğunu düşünün..Dolduruşa geliyorsa bilemem...ama sizin davranışlarınız da uygun olmamış

Ooo neler oluyor böyle ben kac sayfayı okumadım gece gece yok araba annesinin üzerine filan ben ne getirirsem onu ye nerden öğreniliyor bu laflar?

Vay be ikisi farkli seyler mi?

Hayirdir can sıkıntısı mı gece gece. Sen bana cevap vermek zorunda misin ? Degilsin.

Ben sana cevap vermek zorunda miyim. Degilim.

KK yorumculari ikiye ayrilsin. Hic konuya yorum yapmayalim. Yorumculara yorum yapalim olsun bitsin.

Nefret ediyorum erkeklerin hepsinden !
Ne saniyorlar kendilerini gucleri bize yetiyor anca ! Allah islah etsin ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum ama seviyorsaniz rabbim sabir versin ..
Saliyi bekle bakalim o konusurken habersizce ses kaydi yap sonradan demedim oyle bisey demeye sansi olmasin
Allaha emanet ol uzme kendini hersey olacagina variyor benim durumumda kotu o yuzden cok iyi anliyabiliyorum hislerini

Kabalaşmanın lüzumu yok. İkisi aynı şeymiş gibi reisliğine / erkekliğine yazmışsınız, sonraki mesajlarınızda da erkekliğine laf ettiğini yazmışsınız. Yanlış bir tespit olduğunu belirtmek istedim, ki aynı şey başka arkadaşların da dikkatini çekmiş, mesajı yazdıktan sonra okudum.

Burası forum, forum kurallarına uyduğumuz sürece konu sahibine de gelen yorumlara da yorum yazabiliyoruz. Önemli olan kişilere saldırmadan konu hakkında yorum yapmak.

Polemik forum kurallarina aykiri.

Mumkun oldugu kadar konu sahibi disinda kimseye cevap vermemeye calisiyorum ama zorluyorsunuz.

Bana gelip iki kelimenin ayni olmadigini soylersen vurgulamak istedigim noktayi anlamadigini varsayarim . + Ben aciklama yapmak zorunda degilim sana.

Kabalasmaya gelince etki tepki diyelim.

Ne biliyim kadın ne kadar çalışırsa çalışsın ama benim param ben kazanıyorum istediğim gibi harcarim olayı yanlış bana göre erkek de dememeli tabi...Ben de çalışıyordum hamilelikten dolayı ayrıldım işten ..Çalışılırken asla eşime çalışıyorum istediğimi yaparım edalarında değildim gece nöbetlerine bile adımı yazdirmiyordum...Benim param senin paran değil "ortak kazanç" söz konusuydu.Şu an eşim calisiyor sadece Allah razı olsun ondan kesene bereket dememe bile kızar kesemize bereket dememi ister...Bana sormadan para bırakır gider olması gereken de budur anne babamizdan gördüğümüz gibi.Eşimden Allah razı olsun diyorum çünkü hem çalışıp hem hafta sonu evde temizliğe yardımcı oluyor Allah ağız tatliligi versin hepinize...Size dedim ya hani gece disarda bulunmanız konusunda nişandan sonra e ve donebilirdiniz ama siz heyheyleri üstünüze çekmişiniz daha nişan da yetmemiş ayrı bi yere daha gidelim valla erkek gibi rahatlık var zaten sizde mağdurum demeyin de kendinizi duzeltin

Son düzenleme:
Ağzım açık okudum şu özeti. Beyefendi g.tüne mi güveniyor da evi terk etmiş bir de. Kadın çalışmasa açlıktan nefesleri kokacak.

Arkadaşlar kredi çekmiş de zorla mı sanki o zaman evlenmeyeydi kv kışkırtıyor olabilir evdeki durumlarına göre konu sahibi haklıdır bilemem..Ama konu sahibi arkadaşın da haklı olduğu söylenemez eşiyle bi oturup şu reisligi bi çömeliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…