- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.108
- 598
Sen çalışma 1 sene içinde bosanirsiniz. İsinden gücünden olursun bir de.işi bırakmayacağını biliyor blöf yapıyordur.Kendiyle çelişiyor. Şimdi de çalışma diyor. Krediyi falan unuttu cepte 38.000i var ya ona güveniyor. Nyks kredi çekse şu marka/model alırım çekmezse de araba alırım ayağımı yerden keser diye düşünüyor paranın sıcak yüzüne tutuldu o şuan
Malesef konu sahibi için bu bir opsiyon olamadı. Kvnin bir geliri yok ve eşi de iki ev geçindiremiyor. O yüzden ayrı ev olamıyor.
Çok iyi cevaplar vermişsin. Ben olsam geri adım atmam. Annesi sizinle mi yaşıyor. Keşke onu da alıp gitseymis.Kızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Ben getirmedim hanımefendi eşim getirdi. Bugün gündüz bana ben evin reisiyim ben ne dersem o olacak dedi. Benden çıkmadı yani konu
Canim senin bu kV tatil olayından sonra sizin huzurunuzu kaciracagina yemin etti bence. Bu selam sabah olayı tatilden sonra patladı. Gerçi araba işi miras parasıyla alakali ama arabayi annesi de istiyor sanırım. Sanırım bankada ki ahbabi ile kredi başvurusu yaptılar senin adına kredi salı günü çıkacak. Sana da gidip evrakları imzalayip krediyi almak düşecek. Aldığın krediden öbür krediyi kapatırlar hemen orada üstü para ile de annesine araba alır artık.Evet daha öncede çıkıyordum hiç böyle şeyler yoktu. Hem ben onuda davet ettim kendi gelmek istemedi. Belli bir saatten sonra patladı
Calismayi yasaklamak nedir yahu?
Esiniz sizi tapulu mali gibi gormeye basliyor sanirim. Ne munasebet yani?
Konu sahibi orda ironi yapıyor aslında. Eskiden erkek evi gecindirirdi, ev reisi denirdi hukukta da böyleydi. Şimdi kadın da çalışıyor yasadan bile kaldırıldı evin reisi erkektir cümlesi. Yani hem her şeyi bana yukluyorsun hem ataerkil zihniyettesin kendini ev reisi olarak goruyorsun madem öyle dusunuyorsun sen de gereğini yerine getir minvalinde söylenmiş bir söz.Benim eşimde bana " benim yolumu suyumu sen karsilarsan seni reis bilirim derse, bende bundan sonra iş miş yok,şimdiden başlamıştır reisligim derim.
Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdinde
O zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?
Bence eldeki parayla kapatilamayacak kadar bir borç var. Gözden çıkarmış maaşından 1/4 kesintisi aidat oder gibi alsınlar diyor olabilir. İnsan eşine neden borcu söylemez, oturup beraber odeme planı yapılmaz ? Kadın eve para getirsin hiiiiiccc söz hakkı olmasın. Ne güzelmiş erkek olsaymisim :)Nyks paranın ne olup olmadığını sorduğunda eşi ona küfrettiğinde bende bundan şüphelenmiştim.Niye bu kadar çok tepki veriyor gizlediği bir şey olabilir mi diye.Ya sen otur oturduğun yerde herşeye karışma demek istiyordu ya da gizli bir işler çeviriyordu.Para varken hacizi kapatmak istememeside enteresan
Kendiyle çelişiyor. Şimdi de çalışma diyor. Krediyi falan unuttu cepte 38.000i var ya ona güveniyor. Nyks kredi çekse şu marka/model alırım çekmezse de araba alırım ayağımı yerden keser diye düşünüyor paranın sıcak yüzüne tutuldu o şuan
Zaten var demedimki hani siz olsaydiniz ne olurdu diye soyledimBenim hiç lüks isteklerim maddi beklentilerim olmadı ki. Ne giyim ne eşya nede başka bir konuda. Eşim gittikten sonra annesini aradı annesi de yarım ağızla gel oğlum evde konuşalım dedi eşimde gelmicem dedi sanırım. Sonra da iyi madem git şu şu arkadaşında kal madem dedi. Sonra da çekti odasının kapısını yattı
eski konularınızı bilmiyorum, sadece bu yazdıklarınız üzerine yazıyorum
bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş
Bence eldeki parayla kapatilamayacak kadar bir borç var. Gözden çıkarmış maaşından 1/4 kesintisi aidat oder gibi alsınlar diyor olabilir. İnsan eşine neden borcu söylemez, oturup beraber odeme planı yapılmaz ? Kadın eve para getirsin hiiiiiccc söz hakkı olmasın. Ne güzelmiş erkek olsaymisim :)
Siz begenin diyede yazmadim zaten alıntı yapip ta yazmaniza gerek yoktuniye beğen butonu varda beğenme butonu yok bu mesaja beğenmedim diyorum
Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur
Konu sahibi orda ironi yapıyor aslında. Eskiden erkek evi gecindirirdi, ev reisi denirdi hukukta da böyleydi. Şimdi kadın da çalışıyor yasadan bile kaldırıldı evin reisi erkektir cümlesi. Yani hem her şeyi bana yukluyorsun hem ataerkil zihniyettesin kendini ev reisi olarak goruyorsun madem öyle dusunuyorsun sen de gereğini yerine getir minvalinde söylenmiş bir söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?