Eşim evi terketti..

Sen çalışma 1 sene içinde bosanirsiniz. İsinden gücünden olursun bir de.işi bırakmayacağını biliyor blöf yapıyordur.

Çok iyi cevaplar vermişsin. Ben olsam geri adım atmam. Annesi sizinle mi yaşıyor. Keşke onu da alıp gitseymis.

Ben 30 yaşından sonra şunu öğrendim, değişik bir nesil yetişmiş erkeklerde hele yeni nesilde çok fazla.
Kadın erkek eşitliği adı altında kadını daha çok somurme diyorum ben buna. Kadın da çalısacak tabi, eskide kaldı kadin çalışmaz zihniyeti derken, eve gelip tv kumandisini eline alıp yemek bekliyor bu erkekler kendisiyle güya eşit olan eşinden. Temizlik, ütü her şey yine kadında, çocuk bakımı kadın da. Çalışan kadınların %80i de ortak bütçe diye maaşlarını eşlerinin eline sayıyorlar. Tamam ortak olur bütçe ama erkek sanki sadece kendi kazanmış gibi hareket ediyor, kadın bir şey söyleyince sen simardin çalışınca oluyor.
Kadınlara esitiz derken aslında artık daha fazla sömürülen kadınlarla dolu etrafımız.
Eskiden kadının gorevi ev işleri, çocuk bakımı erkeğin gorevi evi gecindirmekti.
Şimdi kadının gorevi ev işleri, çocuk bakımı, ev geçimine katki erkeğin gorevi yine hala sadece evi gecindirmek. Trajikomik bir toplumda yaşıyoruz.

Ben getirmedim hanımefendi eşim getirdi. Bugün gündüz bana ben evin reisiyim ben ne dersem o olacak dedi. Benden çıkmadı yani konu

KIzmayın , kendinizi dışarıdan görün biraz.

" Ben para kazanıyorum , bu evin reisi benim " dememiş ki .
Siz işi para kazanan , benim yolumu suyumu veren benim reisimdir demişsiniz.
Bu cümle onur inciticidir bilesiniz.

Yazdığınız diğer yorumları okudum. Eşinizin dediği gibi maasiniza guveniyorsunuz, bu çok açık. Ve eşinizi sevmediginizi düşünüyorum.
Aranızda bir iletişim köpüklü varsa sevgisizlik konusunda yaniliyorsam, eşinizle bunu cozebilirsiniz biliyorsunuz.
Destek alabilirsiniz. Almiyorsaniz birbirinize karşı kulaklarınızı açabilirsiniz.

Evet daha öncede çıkıyordum hiç böyle şeyler yoktu. Hem ben onuda davet ettim kendi gelmek istemedi. Belli bir saatten sonra patladı
Canim senin bu kV tatil olayından sonra sizin huzurunuzu kaciracagina yemin etti bence. Bu selam sabah olayı tatilden sonra patladı. Gerçi araba işi miras parasıyla alakali ama arabayi annesi de istiyor sanırım. Sanırım bankada ki ahbabi ile kredi başvurusu yaptılar senin adına kredi salı günü çıkacak. Sana da gidip evrakları imzalayip krediyi almak düşecek. Aldığın krediden öbür krediyi kapatırlar hemen orada üstü para ile de annesine araba alır artık.

Neyse kocan hakkında bu kadar olumsuz düşünmek istemiyorum. Belki isinde terfi etmiştir salı günü açıklanacaktır falan. Ama o zaman sana bir haller oldu salı günü konuşacağız demesi çok saçma

Calismayi yasaklamak nedir yahu?
Esiniz sizi tapulu mali gibi gormeye basliyor sanirim. Ne munasebet yani?

Benim eşimde bana " benim yolumu suyumu sen karsilarsan seni reis bilirim derse, bende bundan sonra iş miş yok,şimdiden başlamıştır reisligim derim.

Benim eşimde bana " benim yolumu suyumu sen karsilarsan seni reis bilirim derse, bende bundan sonra iş miş yok,şimdiden başlamıştır reisligim derim.
Konu sahibi orda ironi yapıyor aslında. Eskiden erkek evi gecindirirdi, ev reisi denirdi hukukta da böyleydi. Şimdi kadın da çalışıyor yasadan bile kaldırıldı evin reisi erkektir cümlesi. Yani hem her şeyi bana yukluyorsun hem ataerkil zihniyettesin kendini ev reisi olarak goruyorsun madem öyle dusunuyorsun sen de gereğini yerine getir minvalinde söylenmiş bir söz.

Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdinde

Hepimiz bir şekilde müşterek hayatlar yaşıyoruz
Çalışan kadınlar olarak mutlaka eşlerimizle birlikte birşeyler alıyoruz
Ancak eşinizin tarzı çok çirkin, erkek ağırlığını kendisi sağlar kadına posta koymakla adam olunmaz
Yerinde olsam bir kuruş vermediğim gibi, geldiğinde de eve almazdım, basıp gidecek kadar herifse geri de dönmeyecek paşam

O zaman kim onu mal mülk sahibi yapacaktı? Nasıl gecinecekti haciz var maasta, hiçbir sey bilmiyorsun başka borcu harcı var mı, senden gizliyor her şeyi. Çalışmayan bir kadınla evlenir miydi sence?

Nyks paranın ne olup olmadığını sorduğunda eşi ona küfrettiğinde bende bundan şüphelenmiştim.Niye bu kadar çok tepki veriyor gizlediği bir şey olabilir mi diye.Ya sen otur oturduğun yerde herşeye karışma demek istiyordu ya da gizli bir işler çeviriyordu.Para varken hacizi kapatmak istememeside enteresan

Bence eldeki parayla kapatilamayacak kadar bir borç var. Gözden çıkarmış maaşından 1/4 kesintisi aidat oder gibi alsınlar diyor olabilir. İnsan eşine neden borcu söylemez, oturup beraber odeme planı yapılmaz ? Kadın eve para getirsin hiiiiiccc söz hakkı olmasın. Ne güzelmiş erkek olsaymisim :)

Adı üstünde mirasyedi olacak sonrası peki .. İki gram aklı yok gerçekten.Böyle bir eşin olmuş gönlünü hoş tutsana bu daha basit

Böyle erkeklere hem kel hem fodul diyesim geliyor.Hem elinde yok yıllarca eşinin maaşıyla yapılmış herşey hemde eşine kabadayılık taslıyor

Zaten var demedimki hani siz olsaydiniz ne olurdu diye soyledim

Seni anlıyorum eski konuyu bilmesem ne var yani karı koca ortak yaşamda bunların sözü mu edilir derdim. Adamin annesine miras kaldı. O parayla annesine araba alabilirler ama konu sahibi buna bişey demiyor. Ama adam annesine o paradan 7-8 bin vermeyi. Konu sahibinin üstünde kredi var onu kapatmayı sonra da ihtiyaç kredisi çektirip annesinin adına 40-50 binlik araba aldırmak istiyor.kendi kredi çekmiyor çünkü geçmişte odemedigi askerlik kredisi sebebiyle maaşına haciz var. Konu Sahibi bunu reddettiği için kavga çıkarıyor zaten. Havalara girdin demesi eskiden her dediğime tamam diyordun şimdi niye kabul etmiyorsun diye. Adam her akşam tartışma çıkarıyor. Adamın tartışma çıkarma sebebi karısının maddi beklentilerini karşılamaması. Adam karısına araba aldırmaya çalışıyor ama araba kredisi çekmesin ihtiyaç kredisi çeksin istiyor. Çünkü annesine alacak arabayi. Ben de bu arada konu sahibi ile eşi arasında sevgi olduğundan şüpheliyim. Çünkü adam göz göre göre karısını maddi olarak kandırmak çalışıyor. Konu sahibine de olan sevgi bitmiştir artık.

Haklısın sanki çok borç varda battı balık yan gider hesabı davranıyor.Umursuz.

Keyfindende geri kalmıyor tatiller lüks arabalar eşi ödeyecek nasılsa o da keyfini sürsün.Bu dünyada erkek olmak varmış

Kilidi değiştirirlerse çok üzülürüm evde bir sürü eşyam var kişisel bağım olan. Beni eve almazlarsa gidecek bir yer bulurum ama olan biriktirdiğim anılara olur

Kilidi degistirirlerse korkma orada senin ikamet var. Polise git onları al öyle içeri girersin. Korkma bişey yapmazlar daha sen onlara kredi çekeceksin. :)

Burada haksız olan erkek , bende bu şekilde düşünüyorum.
Ama bu şekilde kurulmuş ego tatmini bir cümle( ben reisim ), maddiyatla karşılık verilirse karşı taraf o şekilde şekil alır.

Bunun cevabı bu şekilde olmaz. Hatasizken hatalı konuma düşer kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…