Banka hesapları yok benim kartıma yatırdılarSenin hesap kartin annesinde mi kendilerine hesap acsinlar ya da sen yeni bir hesap ac kendine
Kafam inanılmaz karışık birde evden falan gidiyor naza çekiyor kendini aklıncaCile cekmeye yeminli misin anlamiyorum artik
Evet para konusunda aşırı tepkili bende anlamıyorum. Bildiğim tek borcu var başka da olup olmadığını bilmiyorumNyks paranın ne olup olmadığını sorduğunda eşi ona küfrettiğinde bende bundan şüphelenmiştim.Niye bu kadar çok tepki veriyor gizlediği bir şey olabilir mi diye.Ya sen otur oturduğun yerde herşeye karışma demek istiyordu ya da gizli bir işler çeviriyordu.Para varken hacizi kapatmak istememeside enteresan
Miras şuan hesapta. Benim hesap kartımda. Kartı da annesine teslim etmiş. Nakit para alındı yani
bence de çekip gitmiş madem anasını ne dıye bırakır evde onu da alsın gitsinananı da al git deseydin.
Hayır eski bir hesap kartım vardı. Ona yatırdılar. Şuanda maaş kartım var ama eşim bilmiyor bilse alır elimden elden alıyorum diye biliyorHangi kartı annesine teslim etmiş?
Maaş kartınız da mı eşinizde?
bu naz değil canım.Kafam inanılmaz karışık birde evden falan gidiyor naza çekiyor kendini aklınca
Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiçbu naz değil canım.
uzun zamandır sana yaptığı psikolojik baskının/şiddetin ileri versiyonu.
Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
ama bitmesi durumunda ne yaparsın onu da dusun cnmEşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider h
Birşey gözümde yok artık
e herhalde. paragöz kocanın gönlünü ancak parayla alabilirsin.Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
Olsun köle yapabilirsin kocanı. Vur kırbacı sırtında patlasınbir de konu içeriğini bilmeden "kocişinin gönlünü hoş tut, alttan al, reisine o senin" temalı yorum yazanlar var.
kadın çalışıyor, ev işi onda, kurnaz kv yi idare etme görevi onda, kocişinin gönlünü yapma onda, müsrif kocasının ve kv nin lükse kaçan isteklerini yerine getirmeye mecbur tutulması vs.
bu evlilik niye sürsün ki?
kocası ve kv asalak gibi yaşasın, borçlar yüzünden sıkıntılar olmasına rağmen konu sahibine rest çekip evi terketmesin kocası, kv trip atsın.
e hani ortak bütçe, ortak karar, aileydiler hani?
kadın bunları yapsa geçimsiz aç gözlü olur, kocasına sabır dileriz.
ama kadın haklı olduğu halde kocişine öyle deme, sakın boşanma. maazallah kocası ve kv olmadan sokaklara düşer diye korkuyorlar herhalde.
köle yaptığını sananların çoğu kocasına köle olmuş ama farkında değil :)Olsun köle yapabilirsin kocanı. Vur kırbacı sırtında patlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?