Eşim evi terketti..

Senin hesap kartin annesinde mi kendilerine hesap acsinlar ya da sen yeni bir hesap ac kendine

Evet para konusunda aşırı tepkili bende anlamıyorum. Bildiğim tek borcu var başka da olup olmadığını bilmiyorum

Bu adam zaten sadece ayak bağı olur.
En güzeli yüklerinizden kurtulun.
Şuan bile kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz aslında.
Manevi katkısı da olmadığına göre yol verin gitsin.

eski konunuza baktım da eşiniz sizin çalışıyo olmanıza ciddi ciddi takık. büyük bi güven problemi var.

Eşim evden gitti. İlk defa yapıyor bunu. Şu saatten sonra konuşmayacağım ya kendi düşünür taşınır bana az da olsa hak verir yada biter gider h
Birşey gözümde yok artık
ama bitmesi durumunda ne yaparsın onu da dusun cnm
b planın hazır olsun ailenin yanına donme mesela kendine yetebilirmisin

bir de konu içeriğini bilmeden "kocişinin gönlünü hoş tut, alttan al, reisin o senin" temalı yorum yazanlar var.

kadın çalışıyor, ev işi onda, kurnaz kv yi idare etme görevi onda, kocişinin gönlünü yapma onda, müsrif kocasının ve kv nin lükse kaçan isteklerini yerine getirmeye mecbur tutulması vs.
bu evlilik niye sürsün ki?
kocası ve kv asalak gibi yaşasın, borçlar yüzünden sıkıntılar olmasına rağmen konu sahibine rest çekip evi terketsin kocası, kv trip atsın.
e hani ortak bütçe, ortak karar, aileydiler hani?

kadın bunları yapsa geçimsiz aç gözlü olur, kocasına sabır dileriz.
ama kadın haklı olduğu halde kocişine öyle deme, sakın boşanma.

maazallah kocası ve kv olmadan sokaklara düşer diye korkuyorlar herhalde.

ya bu adam size büyümü yaptıki anlamıyorumki sizin bu adamı çooooktan boşamış olmanız gerekiyodur adam size yük resmen. bide evi terketmiş haspam. siz canınızın kıymetini bilmiyosubuz yemin ederim anasınıda gönderin evden açın davayı

Olsun köle yapabilirsin kocanı. Vur kırbacı sırtında patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…