Eşim evi terketti..

Tatlı kadınımız buna engel olabilirdi deyince tuhafıma gitti.Afedersiniz eşiniz sülalenize mıçarsa tatlı olurmuydunuz ?Zannetmiyorum ama bu kadın kocasına çok bile iyi davranmış .Ne yapsın poposunun kalktığı arsız kocasının önüne bundan sonra kırmızı halılarmı sersin ayağına yatıp yalvarsın mı ?

Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz

Eşiniz nasıl bu hale geldi? Hep mi böyleydi? Her dediği yapıldığı için şımarmış, orası kesin de kişiliğinde de var sanırım. Başka türlü bu kadar adaletsiz ve sorumsuz olunamaz gibi geliyor.

Reislik nedir yahu? Reisligine laf edilmis bel altiymis bik bik... Gercekten evin reisi olmasini normal mi karşılıyorsunuz?

Evde sinsi kayinvalidesiyle ugrasan evin butun islerini yapan hem çalışıp para kazanıp evi cekip ceviren kadın ama kocanin reisligine laf etmismis. Allahim kafalara bak

Kadin bir kere kredi çekmiş ve bundan pisman olmus. Onu banka gibi goren kocası eline 35 bin gibi bir para gecmesine ragmen daha luks bir araba istedigi icin karisina zorla kredi cektirmek istiyor. Kadin hayir dedikce baski yapiyor psikolojik siddet uyguluyor huzursuzluk yaratıyor. Ben dediysem olacak benim isteklerim gecerli bu evde diyor. Bir de anasi var ki kari koca basbasa kaldiklarinda salonun kapisinin kapatilmasina cemkiren basbasa tatile gitmelerine kusen evde benim sozum gececek markete bile ben gidecegim diyen. Oglu da annem depresyonda ne derse evet diyeceğiz diyip karisini ezen.

Boyle kocaya az bile soylemis. Onun reisligine tukureyim ben

düğünü de konu sahibi kredi çekerek yapmış. üstelik damatlığı da o ödemiş.
kendisi ikinci el gelinlik alırken, kocası en lüks damatlığı aldırmış karısına.
aşkın gözü kör işte.

Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim
Sen haksiz falan değilsin sonuna kadar haklisin. Ben calismiyorum ama esim benim onayimi almadan bir sey yapmaz. Boyle olmak zorunda. Normali bu. Sen sakin kendini haksiz hissetme

aşkın gözü bile bu kadar kör olamaz. adam sırf oksijen israfı bana göre

Evet para konusunda aşırı tepkili bende anlamıyorum. Bildiğim tek borcu var başka da olup olmadığını bilmiyorum
paraya cok zaaflı esin
ole olmasa annesi anneannenin kac kere mezarına gittin de mirasının pesişndesin lafından sonra asla almazdı o parayı
yanlış mı hatırlıyorum artık almam o konu kapandı demişti
ama paraya zaafı hemen unuttu

O zamanlar demişti bana o paranın kuruşuna dokunmayacağım sadece avukat masrafını ödeyeceğim gerisine karışmam demişti.

Sen haksiz falan değilsin sonuna kadar haklisin. Ben calismiyorum ama esim benim onayimi almadan bir sey yapmaz. Boyle olmak zorunda. Normali bu. Sen sakin kendini haksiz hissetme
Ufak tefek şeyler önemli değil ancak bankalar kredi araba bunlar büyük ve önemli şeyler sanki domates alırken bana sormamış gibi yapıyor

Lüksünü de geçtim ben aracılarla hiç para vermeden gelinlik buldum giydim evi dayadık döşedik ona göre evlenirken çektiğim kredi boşaymış şimdi çektiğimle araba alacağımız için birşey sahibi olacakmışız

Reislik mi kalmış. Hangi devirdeyiz yahu kim kime zorla bişey yaptırabilir aklım almıyor. Ama eşim güzellikle yada diğer türlü her yolu deniyor diyor ki eşşek gibi çekeceksin ben düşündüm çok mantıklı çekeceksin kredi. Annesi de akşam oğlunun arkasından çaat diye kapıyı yüzüme kapattı.

Bilemiyorum ben mi araba mı desem arabayı seçer herhalde tanıyamıyorum artık.

Bir laf vardir "kadinin huyu para yokken, erkegin huyu para cokken belli olur" diye. Cokda dogru bence.

Nyks- dügün icin bile kendi kredi cekmis, kocasina yeni damatlik alirken, kendisi eski gelinlik giymis, simdi ama beyefendinin eline az bi para gecince bir taraflari kalkmis ap acik.

Isten cikmakda, kredi cekmekde hayatinizda yapabileceginiz en büyük hata olur.

İşten çıkmayı da kredi çekmeyi de düşünmüyorum olay buralara kadar geldi ne olacaksa olsun düşüncesindeyim

araba bir kere külliyen masraf. ev alalım yatırım olsun dese daha mantıklı. tapu senin adına olmalı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…