- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Şu an zor bir dönemden geçiyor evet eşinin çok suçu var ama bizim tatlı kadınimiz buna engel olabilirdi , geldi geçti artık geçmişe dönülmez gelecek için konuşulur , şimdiNyks- sen bu evliliği düzeltmek mi istersin yoksa koparmak mi ? Ona göre fikir beyan edelim
Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
düğünü de konu sahibi kredi çekerek yapmış. üstelik damatlığı da o ödemiş.Eşiniz nasıl bu hale geldi? Hep mi böyleydi? Her dediği yapıldığı için şımarmış, orası kesin de kişiliğinde de var sanırım. Başka türlü bu kadar adaletsiz ve sorumsuz olunamaz gibi geliyor.
Banka hesapları yok benim kartıma yatırdılar
Sen haksiz falan değilsin sonuna kadar haklisin. Ben calismiyorum ama esim benim onayimi almadan bir sey yapmaz. Boyle olmak zorunda. Normali bu. Sen sakin kendini haksiz hissetmeEv hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim
aşkın gözü bile bu kadar kör olamaz. adam sırf oksijen israfı bana göredüğünü de konu sahibi kredi çekerek yapmış. üstelik damatlığı da o ödemiş.
kendisi ikinci el gelinlik alırken, kocası en lüks damatlığı aldırmış karısına.
aşkın gözü kör işte.
düğünü de konu sahibi kredi çekerek yapmış. üstelik damatlığı da o ödemiş.
aşkın gözü kör işte.
seni ikna edene kadar her türlü deniyorŞuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
paraya cok zaaflı esinEvet para konusunda aşırı tepkili bende anlamıyorum. Bildiğim tek borcu var başka da olup olmadığını bilmiyorum
İçinde para yok diye. Başka da evde hesap kartı yoktu zaten o parayı yatırabileceğimizama kart annesinde ne anladım bu işten niye kartını ona veriyorsun
O zamanlar demişti bana o paranın kuruşuna dokunmayacağım sadece avukat masrafını ödeyeceğim gerisine karışmam demişti.paraya cok zaaflı esin
ole olmasa annesi anneannenin kac kere mezarına gittin de mirasının pesişndesin lafından sonra asla almazdı o parayı
yanlış mı hatırlıyorum artık almam o konu kapandı demişti
ama paraya zaafı hemen unuttu
Ufak tefek şeyler önemli değil ancak bankalar kredi araba bunlar büyük ve önemli şeyler sanki domates alırken bana sormamış gibi yapıyorSen haksiz falan değilsin sonuna kadar haklisin. Ben calismiyorum ama esim benim onayimi almadan bir sey yapmaz. Boyle olmak zorunda. Normali bu. Sen sakin kendini haksiz hissetme
Lüksünü de geçtim ben aracılarla hiç para vermeden gelinlik buldum giydim evi dayadık döşedik ona göre evlenirken çektiğim kredi boşaymış şimdi çektiğimle araba alacağımız için birşey sahibi olacakmışızdüğünü de konu sahibi kredi çekerek yapmış. üstelik damatlığı da o ödemiş.
aşkın gözü kör işte.
Reislik mi kalmış. Hangi devirdeyiz yahu kim kime zorla bişey yaptırabilir aklım almıyor. Ama eşim güzellikle yada diğer türlü her yolu deniyor diyor ki eşşek gibi çekeceksin ben düşündüm çok mantıklı çekeceksin kredi. Annesi de akşam oğlunun arkasından çaat diye kapıyı yüzüme kapattı.Reislik nedir yahu? Reisligine laf edilmis bel altiymis bik bik... Gercekten evin reisi olmasini normal mi karşılıyorsunuz?
Evde sinsi kayinvalidesiyle ugrasan evin butun islerini yapan hem çalışıp para kazanıp evi cekip ceviren kadın ama kocanin reisligine laf etmismis. Allahim kafalara bak
Kadin bir kere kredi çekmiş ve bundan pisman olmus. Onu banka gibi goren kocası eline 35 bin gibi bir para gecmesine ragmen daha luks bir araba istedigi icin karisina zorla kredi cektirmek istiyor. Kadin hayir dedikce baski yapiyor psikolojik siddet uyguluyor huzursuzluk yaratıyor. Ben dediysem olacak benim isteklerim gecerli bu evde diyor. Bir de anasi var ki kari koca basbasa kaldiklarinda salonun kapisinin kapatilmasina cemkiren basbasa tatile gitmelerine kusen evde benim sozum gececek markete bile ben gidecegim diyen. Oglu da annem depresyonda ne derse evet diyeceğiz diyip karisini ezen.
Boyle kocaya az bile soylemis. Onun reisligine tukureyim ben
Bilemiyorum ben mi araba mı desem arabayı seçer herhalde tanıyamıyorum artık.Eşiniz nasıl bu hale geldi? Hep mi böyleydi? Her dediği yapıldığı için şımarmış, orası kesin de kişiliğinde de var sanırım. Başka türlü bu kadar adaletsiz ve sorumsuz olunamaz gibi geliyor.
İşten çıkmayı da kredi çekmeyi de düşünmüyorum olay buralara kadar geldi ne olacaksa olsun düşüncesindeyimBir laf vardir "kadinin huyu para yokken, erkegin huyu para cokken belli olur" diye. Cokda dogru bence.
Nyks- dügün icin bile kendi kredi cekmis, kocasina yeni damatlik alirken, kendisi eski gelinlik giymis, simdi ama beyefendinin eline az bi para gecince bir taraflari kalkmis ap acik.
Isten cikmakda, kredi cekmekde hayatinizda yapabileceginiz en büyük hata olur.
araba bir kere külliyen masraf. ev alalım yatırım olsun dese daha mantıklı. tapu senin adına olmalı tabi.Lüksünü de geçtim ben aracılarla hiç para vermeden gelinlik buldum giydim evi dayadık döşedik ona göre evlenirken çektiğim kredi boşaymış şimdi çektiğimle araba alacağımız için birşey sahibi olacakmışız
Yok ben böyle bir adamla uzun vade ev borcuna da girmeye cesaret edemem.araba bir kere külliyen masraf. ev alalım yatırım olsun dese daha mantıklı. tapu senin adına olmalı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?