Evet siz benim yerime özet geçmişsiniz teşekkür ederim. İlk kez bir istediğine kati suretle hayır dediğim için bu durumdayız. Bu meseleler olmasaydı ne nişana gitmem sorun olurdu ne de evden giderdi. Ayrıca gel sende diye çağırdım kendi gelmek istemedi. Karısının yanında duramadı toplulukta bir kaç saat. Belkide planlı yaptı tek gitsin de dönünce olay çıkarayım diye bilemiyorum
Bilemiyorum ki emin olamıyorum. Annesi mi kışkırttı kendi mi patladı bilmiyorumKocanın böyle sinsilikleri var mıdır?
Banka hesapları yok benim kartıma yatırdılar
Annesinin maaşı geliri vs yok diye şimdiye dek açılmamış olabilir ama net bilmiyorum tabiiAllah allah annesinin de mi borcu hacizi var acaba. Hesap açmak zor bir şey değil.
Bende buna benzer yorum yaptim beğenmeyenler hemen bide alıntı yapip begenmedim bilmem ne diye cvp yazmışlar begenirsen butonu var tiklarsin begenmezsen geçersin koca insan kadin taş cunkubir de konu içeriğini bilmeden "kocişinin gönlünü hoş tut, alttan al, reisin o senin" temalı yorum yazanlar var.
kadın çalışıyor, ev işi onda, kurnaz kv yi idare etme görevi onda, kocişinin gönlünü yapma onda, müsrif kocasının ve kv nin lükse kaçan isteklerini yerine getirmeye mecbur tutulması vs.
bu evlilik niye sürsün ki?
kocası ve kv asalak gibi yaşasın, borçlar yüzünden sıkıntılar olmasına rağmen konu sahibine rest çekip evi terketsin kocası, kv trip atsın.
e hani ortak bütçe, ortak karar, aileydiler hani?
kadın bunları yapsa geçimsiz aç gözlü olur, kocasına sabır dileriz.
ama kadın haklı olduğu halde kocişine öyle deme, sakın boşanma.
maazallah kocası ve kv olmadan sokaklara düşer diye korkuyorlar herhalde.
Seni anlıyorum eski konuyu bilmesem ne var yani karı koca ortak yaşamda bunların sözü mu edilir derdim. Adamin annesine miras kaldı. O parayla annesine araba alabilirler ama konu sahibi buna bişey demiyor. Ama adam annesine o paradan 7-8 bin vermeyi. Konu sahibinin üstünde kredi var onu kapatmayı sonra da ihtiyaç kredisi çektirip annesinin adına 40-50 binlik araba aldırmak istiyor.kendi kredi çekmiyor çünkü geçmişte odemedigi askerlik kredisi sebebiyle maaşına haciz var. Konu Sahibi bunu reddettiği için kavga çıkarıyor zaten. Havalara girdin demesi eskiden her dediğime tamam diyordun şimdi niye kabul etmiyorsun diye. Adam her akşam tartışma çıkarıyor. Adamın tartışma çıkarma sebebi karısının maddi beklentilerini karşılamaması. Adam karısına araba aldırmaya çalışıyor ama araba kredisi çekmesin ihtiyaç kredisi çeksin istiyor. Çünkü annesine alacak arabayi. Ben de bu arada konu sahibi ile eşi arasında sevgi olduğundan şüpheliyim. Çünkü adam göz göre göre karısını maddi olarak kandırmak çalışıyor. Konu sahibine de olan sevgi bitmiştir artık.
öncelikle ben şu kırmızı ile işaretlediğim anlama gelecek birşey demedim
aksine, demek ki fazlası var ki olaylar bu raddeye gelmiş dedim
ikincisi bakın bana cevaben bu açıklamaları yazmışsınız ya, bu açıklamalar benim yorumumu değiştiriyor mu? veya geçersiz kılıyor mu?
benim yorumumla örtüşmediği bir yer var mı?
kadın dolmuş taşmış işte, saygısı kalmamış, olayın maddiyat boyutu sevgi boyutunu aşmış
vs vs vs
herkesin beni neye ikna etmeye çalıştığını anlayamıyorum inanın
ne yapmalıyım?
konu sahibi çooook haklı, bıktı tabi, aynen devam falan mı yazmalıyım?
eşini mi aşağılamalıyım?
zaten demişim ki sorun evden gitmesi, araba kredisi vs değil
bence sorun sevgi ile ilgili, konu sahibi yeterince sevgi görmüyor demişim
öyle değil mi?
Bu 3 secenek disinda birsey yapman gerekiyo!Ben iyilikle gitme dedim. Kavga etmeyelim otur konuşalım dedim bileklerimden tutup savurdu beni. Ben şimdi ne yapayım. İşten mi çıkayım, kredi mi çekeyim sabır mı edeyim
ne zannediyor kendini acaba paşam..seni kuklası falan mı zannediyor..bu kafa değişmez..işin zor..kendine kastın varsa çek derim ama hayat kısa kimsenin kahrını çekmeye değmez..annesinin borçtan haberi yok demişsin..artık haberi olmalı bence..sonrasında sen borç bıraktın gittin olur adı..huzurum yok diye evin huzurunu mahvetti kv olacak kişi..ev öyle terkedilmez böyle terkedilir diye al eşyalarını git bakalım..bir yemek yapmaktan gocunan annesi baksın başının çaresine..eşin üstlensin tüm giderleri..anlarlarbelki o zaman değerini..Evet siz benim yerime özet geçmişsiniz teşekkür ederim. İlk kez bir istediğine kati suretle hayır dediğim için bu durumdayız. Bu meseleler olmasaydı ne nişana gitmem sorun olurdu ne de evden giderdi. Ayrıca gel sende diye çağırdım kendi gelmek istemedi. Karısının yanında duramadı toplulukta bir kaç saat. Belkide planlı yaptı tek gitsin de dönünce olay çıkarayım diye bilemiyorum
Annesinin maaşı geliri vs yok diye şimdiye dek açılmamış olabilir ama net bilmiyorum tabii
Aaa annesine borcu söyleyemeyiz üzülmesin durduk yere. Kadının birşeyden haberi yok. Bizi refah içinde sanıyor. Sonra da kendisine verilen parayı beğenmiyor. Bizde çok varda ona vermiyoruz sanıyor. Eşime borcumuz olmasın kazandığımızı belli ölçülerde harcayalım kalanını da kenara koymaya çalışalım diyorum biz harcamıyor muyuz tatile gidiyoruz geziyoruz yiyoruz içiyoruz vs diyor bu bahsettiği tatillet vsde hep denk gelen şeyler. Geçen yıl balayında bile onun tanıdığı birinin evinde kaldık. Ama ona sorsan ooo çok para harcamışız çok tatil yapmışızne zannediyor kendini acaba paşam..seni kuklası falan mı zannediyor..bu kafa değişmez..işin zor..kendine kastın varsa çek derim ama hayat kısa kimsenin kahrını çekmeye değmez..annesinin borçtan haberi yok demişsin..artık haberi olmalı bence..sonrasında sen borç bıraktın gittin olur adı..huzurum yok diye evin huzurunu mahvetti kv olacak kişi..ev öyle terkedilmez böyle terkedilir diye al eşyalarını git bakalım..bir yemek yapmaktan gocunan annesi baksın başının çaresine..eşin üstlensin tüm giderleri..anlarlarbelki o zaman değerini..
Bu saçma sapan konulardan kavga çıkarması hep o yüzden zaten. Bahane arıyor hızursuz etmeye beniAnnesi dolduruyor ,eziklenmişler sen kazanoyorsun kafana vurup otur aşağı diyemedikleri kursaklarında kalmış ,bu arada araba alalım diye ısrar edip istediği olmadığı için caz yapıyor da olabilir ,çocuk yoksa hiç uğraşmayın derim
Ben dolduranı biliyorum. Son kavgadan sonra kv dolduruyor eşimi. Bizimki de saf hemen inanıyor. Kv isteyince hasta oluyor trip atıyor benim dediğim olsuna getiriyor olayıBi dolduran var işte çalışıyor seni koca yerine saymıyor vs ..yada tehdid amaçlı ya paşa paşa verirsin parayı yada sana zindan ederim demeye getiriyor yıldırma planıda olabilir tabiki kocanı en iyi sen tanırsın fakat her halükarda güven vermeyen bir tip dikkatli ol derim ben
Hayır yok ben bu saatte gitme dedim kapıda durdum diye çekti beni kollarımdan sadeceKonunu şimdi gordum canım. Bileklerinde iz var mi. Yada az bisey. Hemen darp raporu al. Direk uzaklastirma aldirip direk kurtulursun nafakasiz tazminatsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?