- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bilmiyordum sayende ogrendim.
Ben fiziksel siddeti kastetmistim ama benim ne kastettigim onemli degil. Siz nasil olsa cimbizla ceker benim uzerimden konuyu dagitirsiniz.
Konuya yorum var mi? yok
Lucky'e yorum var mi ? evet
Tatmin olmak var mi? evet
Konu sahibi gercekten ne istiyor? Onemli degil.
Bosanmak mi istiyor? Bunu gercekten goze alabiliyor mu? Kocasini seviyor mu? Bu evlilik kurtulur mu? Konu sahibi devam etse mi pisman olur, bosansa mi?
Bunlar onemli degil. Siz yeter ki bana yorum yapin.
Sizin yorumunuz üzerinden sizin gibi kadınlarda aslında şiddetin sadece fiziksel olmadığı konusunda farkındalığı arttırmaya çalışmıştım sadece.
Zira ben de evliyken farkında değildim uğradığım şiddetin. Boşanma aşamasında öğrendim. Buradaki amacım benim gibi kadınların farkındalığını arttırmak.
Tatmin olmak teriminiz çok çirkin. Sizi kınıyorum. Çok sığ düşündüğünüz için de sizin adınıza üzülüyorum.
Bilmiyordum sayende ogrendim.
Ben fiziksel siddeti kastetmistim ama benim ne kastettigim onemli degil. Siz nasil olsa cimbizla ceker benim uzerimden konuyu dagitirsiniz.
Konuya yorum var mi? yok
Lucky'e yorum var mi ? evet
Tatmin olmak var mi? evet
Konu sahibi gercekten ne istiyor? Onemli degil.
Bosanmak mi istiyor? Bunu gercekten goze alabiliyor mu? Kocasini seviyor mu? Bu evlilik kurtulur mu? Konu sahibi devam etse mi pisman olur, bosansa mi?
Bunlar onemli degil. Siz yeter ki bana yorum yapin.
İşte bu durumda ne yapacaksın mesela?Eşim şimdi yazdı bana. Bu ay son işyerine çıkışını ver dedi. Bende çalışıp çalışmayacağıma sen karar veremezsin dedim. O zaman boşanalım diyor. Annen ve babanı arıcam akşam bize gelsinler onların yanında konuşalım boşanalım diyor
Lucky sen mantıklı bir insansın neden polemik oluyor anlayamıyorum. Tokat yemiş kadına ama şiddet yok deseler tokatı şiddetten saymıyor musunuz diye yorum yapan çok olur. Burdaki yorum da o sadece. Fiziksel olmasına gerek yok ekonomik şiddet var her şeyden önce şeklinde. Ne olur gerilmeyin boşu boşuna.
Ilk defa esinizle ayni fikirdeyim, cagirin tabi anne babanizi herkesin arasinda konusun.
En bastan baslayin bana evlenmeden once kredi cektirdi hala oduyorum, ayni zamanda calisiyorum yine butun ev islerini ben yapiyorum annesi butun gun evde olmasina ragmen, bir tatile gittik diye olay cikardi o gunden beri surekli esimi dolduruyor kavga ediyoruz. Simdi de yine uzerime kredi cektirip bu yoklukta luks araba aldirmaya calisiyor, hatta annesinin ustune yapmayi planliyordu diye.
Kendi ustune neden kredi cekemiyor sizin haberiniz yok tabi, evlenmeden once cektigi krediyi hala odemedi borcu var, maasinin bir kisminda da haciz var.
Hala daha bana kredi cektirme derdinde, uzerine bir de isi biraktirmaya calisiyor sanki onun maasiyla gecinilebiliyormus gibi. Evi terkediyor ve bosanalim diyor. Buyrun yorum sizin.
Bence butun bunlari bir guzel soyleyin annesinin ve sizin ailenizin yaninda. Bakalim surati hangi renk olacak azicik gururu varsa.
Konularin tekrari niteliginde konular kapatiliyor. Bu konu madem oteki konunun tekrari ise kapatilmali.
Wall hic belli olmaz tum.bunlara rağmen o kv ve kocasi ne hikayeler uydururak kizi suclu cikarabilirlerIlk defa esinizle ayni fikirdeyim, cagirin tabi anne babanizi herkesin arasinda konusun.
En bastan baslayin bana evlenmeden once kredi cektirdi hala oduyorum, ayni zamanda calisiyorum yine butun ev islerini ben yapiyorum annesi butun gun evde olmasina ragmen, bir tatile gittik diye olay cikardi o gunden beri surekli esimi dolduruyor kavga ediyoruz. Simdi de yine uzerime kredi cektirip bu yoklukta luks araba aldirmaya calisiyor, hatta annesinin ustune yapmayi planliyordu diye.
Kendi ustune neden kredi cekemiyor sizin haberiniz yok tabi, evlenmeden once cektigi krediyi hala odemedi borcu var, maasinin bir kisminda da haciz var.
Hala daha bana kredi cektirme derdinde, uzerine bir de isi biraktirmaya calisiyor sanki onun maasiyla gecinilebiliyormus gibi. Evi terkediyor ve bosanalim diyor. Buyrun yorum sizin.
Bence butun bunlari bir guzel soyleyin annesinin ve sizin ailenizin yaninda. Bakalim surati hangi renk olacak azicik gururu varsa.
Laf ağızdan çıktı bi kere anneme beni boşayacakmış diyorum para yüzünden yapacaksa durmasın diyorBosanmaz bence blof yapiyor.
1700 lira maas aliyormus, 700 kira 300 kv sigara parasi 300 haciz sebebiyle maastan kesiliyormus,
geriye kaldi 400 fatura mi odeyecek mutfak masrafina mi harcayacak???
Bir de bunlar kaba hesap ama daha nereye harcandigi bilinmeyen ufak tefek ama birikince baya eden harcamalari da oluyor insanin. Nasil gecinecegini dusunuyor ki?
O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradımWall hic belli olmaz tum.bunlara rağmen o kv ve kocasi ne hikayeler uydururak kizi suclu cikarabilirler
Ne kadarini anlattin ve annenin tepkisi nasil?O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradım
O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradım
Her şeyi anlatsaydın. Kredileri, sana yapılan baskıyı, para para demelerini.O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?