Eşim evi terketti..

Oyle resti ceken adama sende rest cekeceksin tamam bosanalim de geri de adim etme.
Bu arada ailenle bu durumu simdi telle konus sonra bize soyleseydin bizde ona gore seni savunur konusurduk demesinler.
Once esinle yine orta yolu bulmaya calis.
Bence sade araba mevzusu degil esinin baska borclari sıkıntılı bir durumu var bilmedigin belki.bana kalirsa kredi cekme gerekirse kv de konus bilmedigin borclari var oglunun de.

Sizin yorumunuz üzerinden sizin gibi kadınlarda aslında şiddetin sadece fiziksel olmadığı konusunda farkındalığı arttırmaya çalışmıştım sadece.

Zira ben de evliyken farkında değildim uğradığım şiddetin. Boşanma aşamasında öğrendim. Buradaki amacım benim gibi kadınların farkındalığını arttırmak.

Tatmin olmak teriminiz çok çirkin. Sizi kınıyorum. Çok sığ düşündüğünüz için de sizin adınıza üzülüyorum.

Bir de bu tur siddet cesitleri var Lucky diye baslasaydin o zaman cirkin oldugunu dusundugun terim de soylenmemis olurdu.

Kendi adiniza uzulun canim. En azindan lastik gibi uzatmayi sevmem, uzatanlari da.

Nyks bu heriften bir cacık olmaz. Siz zaten uyumlu değilsiniz. Sadece sen bu zamana kadar alttan almışsın. Eğer en baştan tavrını koysaydın bu adam zaten senden koşarak uzaklaşırdı çünkü adamın derdi sen değilsin para. Parası olan her kadın onun için aynı.

Bu adamin bence baska borclari da var bilmedigin yoksa kredi cek diye bu kadar sey yaparmi...bu bosanalim aileni aricam da blöf.Ailene donemeyecegini arkanda olmicaklarini düşünüyor bir bakima seni mecbur birakacak way bee ne plan ama

Ilk defa esinizle ayni fikirdeyim, cagirin tabi anne babanizi herkesin arasinda konusun.
En bastan baslayin bana evlenmeden once kredi cektirdi hala oduyorum, ayni zamanda calisiyorum yine butun ev islerini ben yapiyorum annesi butun gun evde olmasina ragmen, bir tatile gittik diye olay cikardi o gunden beri surekli esimi dolduruyor kavga ediyoruz. Simdi de yine uzerime kredi cektirip bu yoklukta luks araba aldirmaya calisiyor, hatta annesinin ustune yapmayi planliyordu diye.
Kendi ustune neden kredi cekemiyor sizin haberiniz yok tabi, evlenmeden once cektigi krediyi hala odemedi borcu var, maasinin bir kisminda da haciz var.
Hala daha bana kredi cektirme derdinde, uzerine bir de isi biraktirmaya calisiyor sanki onun maasiyla gecinilebiliyormus gibi. Evi terkediyor ve bosanalim diyor. Buyrun yorum sizin.
Bence butun bunlari bir guzel soyleyin annesinin ve sizin ailenizin yaninda. Bakalim surati hangi renk olacak azicik gururu varsa.

Lucky sen mantıklı bir insansın neden polemik oluyor anlayamıyorum. Tokat yemiş kadına ama şiddet yok deseler tokatı şiddetten saymıyor musunuz diye yorum yapan çok olur. Burdaki yorum da o sadece. Fiziksel olmasına gerek yok ekonomik şiddet var her şeyden önce şeklinde. Ne olur gerilmeyin boşu boşuna.

İşte bu durumda ne yapacaksın mesela?
Birebir aynısı başıma geldi, anne babamla mı evlendin de onlara söyleyeceğiz, kimseden icazet almama gerek yok uzatma boşanıyoruz demiştim.
Sen ne yapacaksın kararı verecek olan sensin.

Bosanmaz bence blof yapiyor.
1700 lira maas aliyormus, 700 kira 300 kv sigara parasi 300 haciz sebebiyle maastan kesiliyormus,
geriye kaldi 400 fatura mi odeyecek mutfak masrafina mi harcayacak???
Bir de bunlar kaba hesap ama daha nereye harcandigi bilinmeyen ufak tefek ama birikince baya eden harcamalari da oluyor insanin. Nasil gecinecegini dusunuyor ki?

Güclü duramaz aile meclisinde konuşursanız bu konuyu her şeyi dök ortaya. Kredi çektiğini, düğünü aslında senin yaptığını, eşinin maaşında haciz olduğunu, borcun durumunu sorduğunu ama cevap alamadığını, evin giderlerini ve krediyi senin ödediğini, eşinin sana hakaret ettiğini, işine gelmeyen bir durumda dövmekle tehdit ettiğini, kendini sağılacak inek gibi gördüğünü, bunun hayatın yükünü beraber omuzlamak değil tepene binmek olduğunu her şeyi atlamadan anlat.
Eğer ki boşanmaya niyetliysen boşanmak istiyorum de, emin değilsen o hengamede bir karara varırsınız zaten. Zaman mı tanınır, sana kredi çek mi derler, boşanamazsın mı derler bilmiyorum..
Annenden niye bu kadar çekiniyorsun ayrıca. Annen mi kıydı nikahı, sen evlisin.

Yorumlarimin saptirilmasina karsiyim ben, bir de sapla samanin ayirt edilmemesine.

Ben orada dayagi kastediyorum. Yoksa , elbette ki biliyorum baska siddet turleri var.

Genel olarak konular yorumcular uzerinden donuyor ve ben gercekten sıkıldım.

muzurtilki arkadasa da yapildi bu konuda ve bir cok konuda baska arkadaslara da yapiliyor.

Kimse yorumlarin altina ceviri yazmak zorunda degil. Kimse eski konulari bilmek zorunda degil.

Konularin tekrari niteliginde konular kapatiliyor. Bu konu madem oteki konunun tekrari/devami ise kapatilmali.

Ben ilk mesaja yorum yaptim. Vay efendim koca sunu yapmis, kredi cektirmis , bunu yapmis.

Benim icin aslolan ilk mesajdir. Gerekli duzenleme yapilsin o zaman.

Yani gerçekten madem karşındaki insan çocuk gibi anneleri çağıralım falan diyor. Hayatta bir adımını da bir yetişkin gibi kendi atamıyor. Söyle her şeyi şeffaf olsun ortam. Kendi annesi de öğrensin. Her şeyi bilsinler ki ona göre müdahale olsun. Yoksa arada sen kaynayacaksın.
Nyks- Bak burda geçmiş konun bilinmeden nasıl yorumlar aldın. Ailen de öyle olacak. Bilsinler her şeyi.

Bu forumda o kadar çok evlilik tek taraflı gidiyor ki
Hep kadın fedakarlık yaptığı için
Hep kadın alttan aldığı için
Hep kadın sustuğu için.

Kadın bir kez sesini çıkarmaya kalkınca erkeğin hemen boşanalım lafları ortaya çıkıyor. Neden? Tıkır tıkır işleyen düzen bozuluyor çünkü.

Benim asıl üzüldüğüm ise kadınların gerçekten eşlerini seviyor olması. Kadın seviyor ama kendi sevdiğinin yarısı kadar bile sevilmiyor. Gerçekten üzülüyorum.

Konu sahibi, eşinizin boşanalım lafı çok çirkin. Bana kalırsa bu söz sadece gerçekten boşanmaya karar verince söylenmeli. Bu kadar seviyesi düşürülmemeli evliliklerin. Ama sizin ne istediğinizi biliyor olmanız, buradaki diğer çoğu kadın gibi, sadece seviyor olduğunuz için kendinize yapılan tüm haksızlıklara, saygısızlıklara, atm gibi görülmenize sessiz kalmamanız takdir edilesi. Keşke herkes sizin gibi olsa.

Konularin tekrari niteliginde konular kapatiliyor. Bu konu madem oteki konunun tekrari ise kapatilmali.

Canım eski konusu başka bir siteye malzeme oldu diye kapandığı için bu açıldı. Yoksa devam niteliğindeki konuları ben çok kibliyorum. Bu o tarz bir şey değil.
İlk mesaj güncellense gerçekten iyi olur. Umarım günceller konu sahibi.
Cidden konu öyle polemik çıkacak da bir konu değil aslında.

Wall hic belli olmaz tum.bunlara rağmen o kv ve kocasi ne hikayeler uydururak kizi suclu cikarabilirler

Laf ağızdan çıktı bi kere anneme beni boşayacakmış diyorum para yüzünden yapacaksa durmasın diyor

O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradım
Ne kadarini anlattin ve annenin tepkisi nasil?

O yüzden ben önceden annemi aradım. Konu tamamen maddi kaynaklı. Çarpıtırlarsa da annem ilk halini bilsin diye aradım
Her şeyi anlatsaydın. Kredileri, sana yapılan baskıyı, para para demelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…