Laf ağızdan çıktı bi kere anneme beni boşayacakmış diyorum para yüzünden yapacaksa durmasın diyor
Eşim şimdi yazdı bana. Bu ay son işyerine çıkışını ver dedi. Bende çalışıp çalışmayacağıma sen karar veremezsin dedim. O zaman boşanalım diyor. Annen ve babanı arıcam akşam bize gelsinler onların yanında konuşalım boşanalım diyor
Eşim şimdi yazdı bana. Bu ay son işyerine çıkışını ver dedi. Bende çalışıp çalışmayacağıma sen karar veremezsin dedim. O zaman boşanalım diyor. Annen ve babanı arıcam akşam bize gelsinler onların yanında konuşalım boşanalım diyor
Yok işten ayrılamam zaten her dediğim olsuna getiriyor lafı hep
Bir kere daha demişti boşanalım. Hep o dile getiriyor. Ağzına sakız etti. Çok istiyorsa boşansınBu forumda o kadar çok evlilik tek taraflı gidiyor ki
Hep kadın fedakarlık yaptığı için
Hep kadın alttan aldığı için
Hep kadın sustuğu için.
Kadın bir kez sesini çıkarmaya kalkınca erkeğin hemen boşanalım lafları ortaya çıkıyor. Neden? Tıkır tıkır işleyen düzen bozuluyor çünkü.
Benim asıl üzüldüğüm ise kadınların gerçekten eşlerini seviyor olması. Kadın seviyor ama kendi sevdiğinin yarısı kadar bile sevilmiyor. Gerçekten üzülüyorum.
Konu sahibi, eşinizin boşanalım lafı çok çirkin. Bana kalırsa bu söz sadece gerçekten boşanmaya karar verince söylenmeli. Bu kadar seviyesi düşürülmemeli evliliklerin. Ama sizin ne istediğinizi biliyor olmanız, buradaki diğer çoğu kadın gibi, sadece seviyor olduğunuz için kendinize yapılan tüm haksızlıklara, saygısızlıklara, atm gibi görülmenize sessiz kalmamanız takdir edilesi. Keşke herkes sizin gibi olsa.
Çektirdikleri krediyi şimdi tekrar çektirmek istediğini maaşından borç kesildiğini hepsini anlattım. Sakın kredi çekme diyor. Boşarsa da boşasın dediNe kadarini anlattin ve annenin tepkisi nasil?
cok iyi :))Nyks- hala mesajlasiyormusunuz bilmiyorum ama,
"Evlendigimiz gunden beri ben borc oduyorum, evlenirken bana bir gelinlik bile almadin,
dugunumuzu de senin damatligina varana kadar bile herseyi ben aldim gene de seviyorum diye evlendim.
Evlendik annenle birlikte yasamaya mahkum ettin basbasa tatile cikmamiz bile sorun ben kendi evimde bile rahat degilim.
Simdi de calisma diyorsun kisitliyorsun araba almak istiyorum diyorsun beni kredi cekmek icin zorluyorsun, ben istemiyorum diyince de evi terk ediyorsun siddetle bosanmakla tehdit ediyorsun. Sen beni hic sevmemissin ki ;((( " diye mesaj cekin.
Dursun bir kenarda.
Haklıyım ve anlatacağım. Kusura bakmasın onun borçlarını annesinden saklamaktan sıkıldımSusma haklıysan sonuna kadar konuş ki zaten haklı sensin bence sende şartlarını orta koy kv ile aynı evde istemem yaşamak evliliğimizi kötü etkendir diye çıkış yap zaten herşey kv başının altından çıkmış sanırım
Canim çalışıyor olman eşine karşı görevlerini eksik yapacağın anlamına mi geliyor. O senin eşin. Saygı beklemeden önce saygı duymak gerekir aslında erkekler çocuk gibidir ilgilendiğinde senden başkasını gözü görmez karısına ağzını acamaz. Isterlerse 60 yaşında olsunlar hepsi aynı. Güler yüz ilgi sıcak söz erkeği dünyanın en büyük servetinden daha çok mutlu eder ve inanin bu saydiklarim saniyelik zamaninizi alır sadece . Bende bu devirin insaniyim daha eşim bana bunları söylemedi 4 yıllık evliyim sürekli diyorum eğer ki farkında olmadan sana karşı ilgilesizlesirsem beni uyar konuş . O da çok ilgilisin der daima. Evlilik o kadar kolay değil bu devirde adam bulmak da kolay değil . Şiddet alkol ihanet bağımlısı kocalari olanlar varken dünyada inanin biz çok basit şeyleri dert edinir olduk . Kadın çok akıllı yaratılmıştır isterse bir kadın kocasını eve bir köle yapar ama asla belli etmez ve paşam diye sever erkek de halinden hiç bir zaman şikayet etmez
Hiç yazmayacağım. Hala bana diyor ki annenleri çağırıcam. Arasın söylesin annem gelmez.Nyks- hala mesajlasiyormusunuz bilmiyorum ama,
"Evlendigimiz gunden beri ben borc oduyorum, evlenirken bana bir gelinlik bile almadin,
dugunumuzu de senin damatligina varana kadar bile herseyi ben aldim gene de seviyorum diye evlendim.
Evlendik annenle birlikte yasamaya mahkum ettin basbasa tatile cikmamiz bile sorun ben kendi evimde bile rahat degilim.
Simdi de calisma diyorsun kisitliyorsun araba almak istiyorum diyorsun beni kredi cekmek icin zorluyorsun, ben istemiyorum diyince de evi terk ediyorsun siddetle bosanmakla tehdit ediyorsun. Sen beni hic sevmemissin ki ;((( " diye mesaj cekin.
Dursun bir kenarda.
Evet paraları var rahat hareket ediyorlar. Normalde biz eşimle tartışsak eşim evden gitse bile ağlama kızım üzülme düzelir vs vs diyen kadın akşam çat diye kapı kapadı yüzüme. Ah para ahhKv nin eline uc kuruş gecti yine ortalik toz duman oldu bu kv evliliginizin beyni sanirim
Bence ailemi karıştırma diyin. Sonuçta siz kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız. Anneniz daha önce yanınızda olmamıştı. Şimdi de olacağının garantisi yok. Bence kocanız, annesi, anneniz hep birlikte çek ne olacak, yap ne olacak diye baskı kuracaktır.
Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.Siz iyi bir insana denk gelmişsiniz, ne güzel. Herkes sizin gibi şanslı değil. Konu sahibinin eşi ilgisizlikten şikayet etmiyormuş, ben ne istersem onu yapacaksın, kredi çekeceksin diyorum, çekmiyorsun diyerek kızıyormuş. Konu sahibi ne yaparsa yapsın ikna olmuyormuş, illa o krediyi çekeceksin, lüks araba alacağım diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?