Eşim evi terketti..

Laf ağızdan çıktı bi kere anneme beni boşayacakmış diyorum para yüzünden yapacaksa durmasın diyor

Ayy hakkaten aksam cagirsaniza ananizi babanizi eve, dokun herseyi ortaya bakalim kim hakli.
Bu arada kaynana ile yasamak hukuken basli basina bosanma sebebi oldugunu biliyorum ben.
Yani siz delil toplamasaydiniz bile kocanizin size ayri ev acamamasi onu kusurlu yapiyor.

Olur deseydin çalışacaksın diye bunu söylüyorsa saniye bekleme..Kendini padişah senide köle bellemiş.EVLİLİK BU DEĞİL

Ben şunu gördüm, eğer KK kadınlarının %90'ı aynı kanıdaysa o çıkıyor.
Mesela üyeye yazmışlar evlenme diye, 3 sene sonra geliyor boşanıyoruz diye konu açıyor. Sana demiştik diyor buradaki kadınlar.
Nişanlanma ayrılırsın diyorlar, 1 sene geçiyor nişanı attık keşke hiç yüzük takmasaydım diye konu açılıyor.
Bizim amacımız insanları ayırmak değil, öğrenilmiş çaresizliği, bastırılmayı üzerlerinden atmaya yardımcı olmak aslında.
Çünkü insan sürekli aynı muameleye maruz kaldığında onu artık normalleştiriyor ve olması gereken olarak algılıyor. Bir konu açıyor, içinden aslında bambaşka ve sorunun temeli olan konular doğuyor.

işini bırakma da bu adama güvenip ....

delirmis

adamdaki ego yeri gogu deliyor.
insan calisiyor diye esini bosar mi? aklinca sizi kendine muhtac edecek.
ailenizi arayin,o laflari ona yedirin..
bu devirde kv ile yasamayi kim kabul ediyor,eline harclik verip bastaci ediyor ki..
ne yapcakmissiniz evde gelin kaynana butun gun dipdibe..
ben boyle suursuzluk gormedim kusura bakmayin.
bosanalimi da blof olarak diyor ama o lafi madem atti ortaya,burnundan fitil fitil getirin.

Yok işten ayrılamam zaten her dediğim olsuna getiriyor lafı hep

Kocan olacak adam her türlü dediğini yaptırmaya çalışıyor .Bu nasıl bir egodur anlamadım.İşi inada bindirmiş.

Önce normal sonra baskı ile sonra evi terkederek en sonda aile baskısı ve boşanma tehdidi ile deniyor.

Aman yapma ne olur vazgeçtim demeni bekliyor.Bu adamın zerre sevgisi yok

Bir kere daha demişti boşanalım. Hep o dile getiriyor. Ağzına sakız etti. Çok istiyorsa boşansın

Nyks- kocan seni canından bezdirmeye ve sömürmeye kararlı da senin kararın ne?

Nyks- hala mesajlasiyormusunuz bilmiyorum ama,

"Evlendigimiz gunden beri ben borc oduyorum, evlenirken bana bir gelinlik bile almadin,
dugunumuzu de senin damatligina varana kadar bile herseyi ben aldim gene de seviyorum diye evlendim.
Evlendik annenle birlikte yasamaya mahkum ettin basbasa tatile cikmamiz bile sorun ben kendi evimde bile rahat degilim.
Simdi de calisma diyorsun kisitliyorsun araba almak istiyorum diyorsun beni kredi cekmek icin zorluyorsun, ben istemiyorum diyince de evi terk ediyorsun siddetle bosanmakla tehdit ediyorsun. Sen beni hic sevmemissin ki ;((( " diye mesaj cekin.
Dursun bir kenarda.

cok iyi :))

Susma haklıysan sonuna kadar konuş ki zaten haklı sensin bence sende şartlarını orta koy kv ile aynı evde istemem yaşamak evliliğimizi kötü etkendir diye çıkış yap zaten herşey kv başının altından çıkmış sanırım

Haklıyım ve anlatacağım. Kusura bakmasın onun borçlarını annesinden saklamaktan sıkıldım

Siz iyi bir insana denk gelmişsiniz, ne güzel. Herkes sizin gibi şanslı değil. Konu sahibinin eşi ilgisizlikten şikayet etmiyormuş, ben ne istersem onu yapacaksın, kredi çekeceksin diyorum, çekmiyorsun diyerek kızıyormuş. Konu sahibi ne yaparsa yapsın ikna olmuyormuş, illa o krediyi çekeceksin, lüks araba alacağım diyormuş.

Hiç yazmayacağım. Hala bana diyor ki annenleri çağırıcam. Arasın söylesin annem gelmez.

Kv nin eline uc kuruş gecti yine ortalik toz duman oldu bu kv evliliginizin beyni sanirim

Kv nin eline uc kuruş gecti yine ortalik toz duman oldu bu kv evliliginizin beyni sanirim
Evet paraları var rahat hareket ediyorlar. Normalde biz eşimle tartışsak eşim evden gitse bile ağlama kızım üzülme düzelir vs vs diyen kadın akşam çat diye kapı kapadı yüzüme. Ah para ahh

Karıştırma deyince hoşuna gider ailesinden korktuğunu düşünür daha da ezmeye çalışır şuan psikolojik şiddet yaptığı.

Aksine ondan korkmadığını göstermesi lazım

Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…