Hiç yazmayacağım. Hala bana diyor ki annenleri çağırıcam. Arasın söylesin annem gelmez.
Annesinin haberi vardır gibi geliyo bana sonucta oglu askerlik için para cekiyo o anda ayni evde ler nasil bilemez acaba siz annesine para verdirmessiniz diyemi annemin haberi yok diyo insan asil eşinden çekinir annesinden çekinmezHaklıyım ve anlatacağım. Kusura bakmasın onun borçlarını annesinden saklamaktan sıkıldım
Boşanacaksa da borcu ödeyip boşanacak. Yok öyle evlenirken borçlandırayım boşanırken borçlu tekmeyi vurayım. Çok sinirlendim şuan ona. Ne kadar kolay söyleyebiliyorKendinizi acindirmak icin degil ki kapi gibi deliliniz olurdu.
Yarin bir gun bosanmaya karar verirseniz avukat iddalarinizi ispatlamaniz lazim der.
Annesi askerlik için para çektiğini biliyordur ama ödemeyip maaşa haciz konduğunu bilmiyordur eminimAnnesinin haberi vardır gibi geliyo bana sonucta oglu askerlik için para cekiyo o anda ayni evde ler nasil bilemez acaba siz annesine para verdirmessiniz diyemi annemin haberi yok diyo insan asil eşinden çekinir annesinden çekinmez
Boşanacaksa da borcu ödeyip boşanacak. Yok öyle evlenirken borçlandırayım boşanırken borçlu tekmeyi vurayım. Çok sinirlendim şuan ona. Ne kadar kolay söyleyebiliyor
Ee ozaman annesi demiyomu oglum krediyi sen cek neden bu kızın üstüne gidiyosun diyeAnnesi askerlik için para çektiğini biliyordur ama ödemeyip maaşa haciz konduğunu bilmiyordur eminim
Borc icin degil bosanma surecinde hakli taraf siz olmaniz icin demistim.Boşanacaksa da borcu ödeyip boşanacak. Yok öyle evlenirken borçlandırayım boşanırken borçlu tekmeyi vurayım. Çok sinirlendim şuan ona. Ne kadar kolay söyleyebiliyor
Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.
Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.
Demiştir de bana çıkmıyor nyks çekebiliyor demiştirEe ozaman annesi demiyomu oglum krediyi sen cek neden bu kızın üstüne gidiyosun diye
Gizli saklı birşeyi yokmuş. Hepsini anlatacakmış allahım ya neyimi gördüysekızınız kredi çekip bana araba almıyor diye mi şikayet edecekmiş acaba çok merak ettim..Konuyu başka yerlere çekecek kendisini haklı çıkartmak için..daha ne kadar çirkinleşebilecek acaba..
Hayatımda olmanı yasaklıyorum deseydim keşke. Gerçi ilk o boşanalım dedi. İlk onun dile getirmesi daha iyi olduBu erkekler evliliği hayat arkadaşlığı olarak değil kadının erkeğe itaat kurumu gibi görüyorlar, erkekliğine nerede laf etmişsiniz ki, gayette haklısınız, zaten evlilikte reis diye birşeyde olmaz, her konuda birlikte kararlar alınır, beraber hareket edilir, tek tarafa yüklenilmez, hem neymiş o öyle çalışmanı yasaklıyorum, sizde kredi çekmeni yasaklıyorum deseydiniz, madem konu yasaklardan açılmış.
tamam işte herles herşeyi döksün ortaya..kv de dökülsün hatta bu arada geçen sefer içinde kalanları onada say dök..Gizli saklı birşeyi yokmuş. Hepsini anlatacakmış allahım ya neyimi gördüyse
Evlilik çocuk oyuncağı mı yasaklarım, uymazsan boşanırım, annesinin evine giden erkekler çoğaldı, buna kısaca ben erkek olarak sorumluluk üstlenemiyorum demiyorlar da böyle bir havalar falan:))Hayatımda olmanı yasaklıyorum deseydim keşke. Gerçi ilk o boşanalım dedi. İlk onun dile getirmesi daha iyi oldu
Çektirdikleri krediyi şimdi tekrar çektirmek istediğini maaşından borç kesildiğini hepsini anlattım. Sakın kredi çekme diyor. Boşarsa da boşasın dedi
Bir hanımefendi yazmıştı. Mirası yatırdıkları kart benim adıma. Bankayı arar kartı iptal ettiririm. Ben ve kimliğim olmadan çekemezler bankadan parayıBorc icin degil bosanma surecinde hakli taraf siz olmaniz icin demistim.
Bir onceki konunuzda benden tazminat ister mi diye korkuyordunuz cunku.
Odemem derse ne yapacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?