Eşim evi terketti..

Hiç yazmayacağım. Hala bana diyor ki annenleri çağırıcam. Arasın söylesin annem gelmez.

Kendinizi acindirmak icin degil ki kapi gibi deliliniz olurdu.
Yarin bir gun bosanmaya karar verirseniz avukat iddalarinizi ispatlamaniz lazim der.

Haklıyım ve anlatacağım. Kusura bakmasın onun borçlarını annesinden saklamaktan sıkıldım
Annesinin haberi vardır gibi geliyo bana sonucta oglu askerlik için para cekiyo o anda ayni evde ler nasil bilemez acaba siz annesine para verdirmessiniz diyemi annemin haberi yok diyo insan asil eşinden çekinir annesinden çekinmez

Kendinizi acindirmak icin degil ki kapi gibi deliliniz olurdu.
Yarin bir gun bosanmaya karar verirseniz avukat iddalarinizi ispatlamaniz lazim der.
Boşanacaksa da borcu ödeyip boşanacak. Yok öyle evlenirken borçlandırayım boşanırken borçlu tekmeyi vurayım. Çok sinirlendim şuan ona. Ne kadar kolay söyleyebiliyor

Annesinin haberi vardır gibi geliyo bana sonucta oglu askerlik için para cekiyo o anda ayni evde ler nasil bilemez acaba siz annesine para verdirmessiniz diyemi annemin haberi yok diyo insan asil eşinden çekinir annesinden çekinmez
Annesi askerlik için para çektiğini biliyordur ama ödemeyip maaşa haciz konduğunu bilmiyordur eminim

Boşanacaksa da borcu ödeyip boşanacak. Yok öyle evlenirken borçlandırayım boşanırken borçlu tekmeyi vurayım. Çok sinirlendim şuan ona. Ne kadar kolay söyleyebiliyor

Zaten kart kv de de olsa bile hesap adınıza açılmış bir hesap değil mi
Gidip kimliğinizle çekebilirsiniz o parayı

Borc icin degil bosanma surecinde hakli taraf siz olmaniz icin demistim.
Bir onceki konunuzda benden tazminat ister mi diye korkuyordunuz cunku.
Odemem derse ne yapacaksiniz?

Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.

Haklısınız. Yarın ne yapacak bir tahmininiz var mı? Bir arkadaş yazmıştı, sizin adınıza krediye başvurduysa belki Salı günü çıkıyordur, sizden imza atmanızı isteyebilir. Veya sizinle konuşsunlar diye eve birilerini getirebilir. Aklıma başka bir şey de gelmiyor.

Her ihtimale hazırlıklı olun da güçlü olabilin. İleride size karşı kullanabileceği bir tepki vermemek de önemli. Siz bankada bağırıp çağırsanız, kimse "kadın kesin haklıdır" demez. Her koşulda mümkün mertebe metanetinizi koruyun lütfen.

Bu konular çok fazla enerjinizi alıyordur. İşinizi düzgün yapabiliyor musunuz? Moraliniz bozulunca performansınız düşmesin, işinizden olmayın. Kendinize çok iyi bakım lütfen.

Evet manevi sorun yoktu ki. Ama maddi konularda hep istekler ve baskılar oldu. Şuan bunlar dayanılmaz hale geldi.

Canım bir başbaşa bile tatile gidememeniz, söz hakkınızın olmaması, çalışan bir kadın olarak yemeğin bile size yıkılmaya çalışılması, anneme şunu yapacaksın baskısı... Bunlardan ala manevi sorun mu olur? Bu adamı sizi seviyor mu sizce? Saçınızın teline kıyamayacak kadar, el üstünden falan tutuyor mu? İnsan sevdiğine bunları yapar mı? Manevi sorun daha çok bence sizde. Manevi olarak sizi doyursa zaten böyle olmazdı. Zamanındaki bütün aksiliklere siz zaten arada sevgi var diye katlanmışsınız, arada sevgi var diye annesi ile yaşamayı kabul etmişsiniz. Arada hala sevgi olduğuna inansanız böyle olmazdı.

Bu erkekler evliliği hayat arkadaşlığı olarak değil kadının erkeğe itaat kurumu gibi görüyorlar, erkekliğine nerede laf etmişsiniz ki, gayette haklısınız, zaten evlilikte reis diye birşeyde olmaz, her konuda birlikte kararlar alınır, beraber hareket edilir, tek tarafa yüklenilmez, hem neymiş o öyle çalışmanı yasaklıyorum, sizde kredi çekmeni yasaklıyorum deseydiniz, madem konu yasaklardan açılmış.

kızınız kredi çekip bana araba almıyor diye mi şikayet edecekmiş acaba çok merak ettim..Konuyu başka yerlere çekecek kendisini haklı çıkartmak için..daha ne kadar çirkinleşebilecek acaba..
Gizli saklı birşeyi yokmuş. Hepsini anlatacakmış allahım ya neyimi gördüyse

Hayatımda olmanı yasaklıyorum deseydim keşke. Gerçi ilk o boşanalım dedi. İlk onun dile getirmesi daha iyi oldu

Terbiyesizler. Sömürmüşler seni. Bide gurur yapıyorlar. Sanki gurur yapacak karakter var. İstediği olmayınca "gururluymuş" havalarına girmiş. Kvnin böyle bir durumda taraf tutması evliliği bozar ama umurunda değil görünüşe göre. Allah sabır versin. Sinirim bozuldu gülmeye başladım resmen.

Hayatımda olmanı yasaklıyorum deseydim keşke. Gerçi ilk o boşanalım dedi. İlk onun dile getirmesi daha iyi oldu
Evlilik çocuk oyuncağı mı yasaklarım, uymazsan boşanırım, annesinin evine giden erkekler çoğaldı, buna kısaca ben erkek olarak sorumluluk üstlenemiyorum demiyorlar da böyle bir havalar falan:))
Çok istiyorsa ayrılsın, sizin ağlayıp evine geri dön kocacığımmmm, ben ettim sen etme, kredi de çekerim, altına arabada alırım, sen reissin, sen ne dersen o olur demenizi mi bekliyor, beklesin:)))

Borc icin degil bosanma surecinde hakli taraf siz olmaniz icin demistim.
Bir onceki konunuzda benden tazminat ister mi diye korkuyordunuz cunku.
Odemem derse ne yapacaksiniz?
Bir hanımefendi yazmıştı. Mirası yatırdıkları kart benim adıma. Bankayı arar kartı iptal ettiririm. Ben ve kimliğim olmadan çekemezler bankadan parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…