- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Gizli saklı birşeyi yokmuş. Hepsini anlatacakmış allahım ya neyimi gördüyse
Bütün bunları söylememi çok bekler üzgünümEvlilik çocuk oyuncağı mı yasaklarım, uymazsan boşanırım, annesinin evine giden erkekler çoğaldı, buna kısaca ben erkek olarak sorumluluk üstlenemiyorum demiyorlar da böyle bir havalar falan:))
Çok istiyorsa ayrılsın, sizin ağlayıp evine geri dön kocacığımmmm, ben ettim sen etme, kredi de çekerim, altına arabada alırım, sen reissin, sen ne dersen o olur demenizi mi bekliyor, beklesin:)))
Annemi aradım öğlen molasında konuştuk. Gelceksen gel ama bunları bilip gel dedimAnnenize anlatacağını düşünüyorsanız ondan önce davranıp siz anlatın isterseniz. Annenizin de kafasını karıştıramasın.
Annemi aradım öğlen molasında konuştuk. Gelceksen gel ama bunları bilip gel dedim
Tabi ki çalışacaksınız. Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız gerekiyor. Sizi çalıştırmayarak kendisine ekonomik açıdan bağımlı yapmaya çalışıyor. Sonra her istediğini yaptırabilir belki.Herşeye boğun eğmek, yapılan her davranışına sessiz kalmak gibi.Acaba sizin yaşam tarzınıza alışık değil mi?Şuan çok kötüyüm. Çalışmamı yasaklıyor kendince. Ben ne kadar getirirsem o kadar yiyeceksin diyor. Hemde illa salı konuşacağım diyor. Anlamıyorum. Kendine güvenen biri olunca karşısında hemen sen çok havalandın diyor. Allaha şükür elim ayağım tutuyor çalışırım elimden geldiğince
Ya öyle de bunlar bana hırsız der bide utanmadan. O kadarını kaldıramam afedersiniz suratlarına kusarım.Para sende zaten. Git hemen krediyi kapat. Ben oyle yapardim.
Boşarsa boşasın sen sakın kredi çekme dedi. Üzülme de boşayacaksa getirsin seni dediİyi yapmışsınız. Anneniz ne dedi? Size hak veriyor mu?
Haklısınız sevgimi sömürmeye başladılar. Bu sebeple sevgide saygı da hak getireCanım bir başbaşa bile tatile gidememeniz, söz hakkınızın olmaması, çalışan bir kadın olarak yemeğin bile size yıkılmaya çalışılması, anneme şunu yapacaksın baskısı... Bunlardan ala manevi sorun mu olur? Bu adamı sizi seviyor mu sizce? Saçınızın teline kıyamayacak kadar, el üstünden falan tutuyor mu? İnsan sevdiğine bunları yapar mı? Manevi sorun daha çok bence sizde. Manevi olarak sizi doyursa zaten böyle olmazdı. Zamanındaki bütün aksiliklere siz zaten arada sevgi var diye katlanmışsınız, arada sevgi var diye annesi ile yaşamayı kabul etmişsiniz. Arada hala sevgi olduğuna inansanız böyle olmazdı.
Ne kadar kaldi krediden?Ya öyle de bunlar bana hırsız der bide utanmadan. O kadarını kaldıramam afedersiniz suratlarına kusarım.
7-8 bin lira civarıNe kadar kaldi krediden?
Annenizi dinleyin, kredi çekmeyin, yine siz ödemek zorunda kalacaksınız, eşler birbiri için fedakarlıkta yapar, parasal konularda senin benimde olmaz ama kıymetini bilene.Boşarsa boşasın sen sakın kredi çekme dedi. Üzülme de boşayacaksa getirsin seni dedi
derler valla. eşin fiziksel şiddete bile başvurur.Ya öyle de bunlar bana hırsız der bide utanmadan. O kadarını kaldıramam afedersiniz suratlarına kusarım.
Evet aynen katılıyorum. Kıymet bilene. Bilinmiyor işte. Hep daha fazlası bekleniyorAnnenizi dinleyin, kredi çekmeyin, yine siz ödemek zorunda kalacaksınız, eşler birbiri için fedakarlıkta yapar, parasal konularda senin benimde olmaz ama kıymetini bilene.
Bu adam seni krediyle bosar. Odemez guzelim. Sen 4-5 ay bosa calisip bu krediyi mi odeyeceksin?7-8 bin lira civarı
Evet anlamışsınızdır artık eşim için para kutsal. Para için dayakta atar. Kimin parasını kimden alıyorsun diye. Annesi bile el kaldırabilir banaderler valla. eşin fiziksel şiddete bile başvurur.
2.500 tlde kredi kartında var kvdeye tv almıştık ve avukat parası ödemiştikBu adam seni krediyle bosar. Odemez guzelim. Sen 4-5 ay bosa calisip bu krediyi mi odeyeceksin?
Onlardan once davran. Sonra uzulen sen olursun.
Ya öyle de bunlar bana hırsız der bide utanmadan. O kadarını kaldıramam afedersiniz suratlarına kusarım.
Hemen şu an bankayı arayıp kartı iptal ettirseniz, kayboldu, çalındı diye. Bi iş yapmasın bunlar. Düğün için çekilen kredinin en az yarısının size geri ödenmesi lazım bence, madem evlilik ve hayat müşterek. Ha eğer ödemeyi kabul etmezlerse de annesiyle birlikte şahsi eşyalarını alıp evi terketsinler, o ev sizin ödediğiniz parayla kuruldu çünkü. Başka arkadaşlar da söylemiş, ben yine tekrar edicem, bence salı günü önünüze kredi evraklarını koyacak ve "ya imzala ya ayrılalım" diyecek. Yanlış hatırlamıyosam ikinci evliliğinizdi, boşanmaya cesaret edemez diye düşünüyor olmalı. Anne babanızı çağırmak istemesi de bu yüzden. Zamnediyor ki size kusur bulacak, sizi suçlayacak aileniz. Öyle bile olsa durum ortada, hiç bir aklı başında insan bu durumda sizi suçlayamaz. Sonuna kadar haklısınız.7-8 bin lira civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?