Eşim evi terketti..

Evet anlamışsınızdır artık eşim için para kutsal. Para için dayakta atar. Kimin parasını kimden alıyorsun diye. Annesi bile el kaldırabilir bana
yaparlar. işte bu yüzden geri adım atma. eşin blöf yapıyor olsa bile barışmadan önce şartlarını belirt.
hatta şimdiden, boşanmak isterse veya vazgeçerse ne yapmak istediğine dair ön hazırlık yap. afallamazsın karşısında.

Senin yerine olsam önce annemle herşeyi konuşur ve emin vede kararlı şekilde eşim olacak adama evet ya gerçekten annemizde alalım konuşalım aslında annemlede ilgisi yok ama konuşabiliriz sıkıntı yok desen ne olduğunu şaşırır belki aslında seni korkutmak istediğiyle sen onu korkut bakalım elmi beyimi yamanmış ......

İşi bırakamam zaten maddi manevi tek dayanağım o. Evet bu aralar sıkça düşünüyorum bu yazdıklarınızı
Sakın bırakmayın. İşi bırakınca eski haline dönecek, huzursuzluk, huysuzluk yapmayacağının garantisini veremez ki? Sizin maaş alıp ona kredi çekmenizi erkeklik gururuna yedirememiş olabilir: Çorap söküğü gibi bahane buluyor. Havalandın diye Bu devirde iş bulmak zor. Yıllarca eğitim alıyoruz. Meslek sahibi olmak kendi ayaklarımız üzerinde durmak için. Ezilmemek için .Bana ailem bunu öğretti.

ne salısı ne çarşambası . bence adama deyinki kimseyi toplayıp olayı büyütme ben aileme haber verdim. kesin ve net ayrılıyoruz. ailenizi çağrıyo çünkü zannediyoki arkanızda olmayacaklar . ortak borcuda kapatıyosunuz de ve bencede kartı çalındı vs deyip iptal ettirşn siz olmadan o parayı alamazkat. diyelimki bişekilde parayı ödemediler bununla ilgili açılmış çok dava var merak etmeyin er geç öderler o parayı ama lütfen kurtulun şu adamcıktan

Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdinde
Adam sadece isteklerine rahat ulaşma derdinde. Arabaya ok desen çalışmana razı olacak belliki tehdit ediyor aklı sıra. Babam da böyleydi yıllarca anneme maaş kartına göre muamele etti en son bavulunu aldı gitti son blöfüydü bu ama annem yemedi. Yıllarca yediği blöflerden yeterince doymuştu. Boşan diyemem ama böyle adamlar insanı en olmadık zamanda yolda bırakır. Bunu da iyi düşün. Evin reisi kısmına gelince para ile olmazki o işler. Ben çalışmıyorum ama bir yatırım vs olursa eşim bana danışmak zorunda. Normali bu. Sonuçta bir ailesiniz. Sizde ağır konuşmuşsunuz ayrıca. Haketmiş olsa bile insan eşine benim masrafımı karşılarsan reis sin demez. Bu evde reis falan yok ikimizde koca insanız oturup fikir birliği yapalım demen gerekir di.

Canim seni pis yerden vurmaya calisacak gibi sıkışınca..hazirlikli ol gecen bir konu acmistin esin neden telefonu nefes nefese actin diye kavga cikarmisti.Allah korusun iftira bile atabilir ailene karsi cirkinlesebilir yani ortam bence babani ve anneni eger geleceklerse cok iyi bilgilendir ki o tuzaga düşüp sana patlamasinlar

Eşin manevi yaklaşmış, sen maddi. Ne eşini , ne de seni tanımıyorum. Burada aslında karakterler ve davranış şekilleri önemli. Eşin güler yüz istemiş, destek beklemiş. Sende galiba borçlardan bıkmışsın, sitem etmişsin. Böyle anladım. Kısmen sen haklısın. Eşin idare etmiyor gibi ama belkide sen herşeyi anlatmıyor olabilirsin. Detaylı bilmek lazım.

Bir hanımefendi yazmıştı. Mirası yatırdıkları kart benim adıma. Bankayı arar kartı iptal ettiririm. Ben ve kimliğim olmadan çekemezler bankadan parayı

Şimdi hep o paraya güvenip atarlanıyorlar ya bankaya gittiklerinde çekemezsiniz dediklerindeki hallerini görmeyi çok isterdim.

Sana el mahkum kalacaklar

Son düzenleme:
Boşarsa boşasın sen sakın kredi çekme dedi. Üzülme de boşayacaksa getirsin seni dedi

Çok sevindim. Bu çok güzel bir haber. Artık daha güçlüsünüz. Annenizle yaşamasanız bile, verdiği manevi güç yeter. Eşiniz artık o kadar abarttı ki anneniz bile hak vermeye başladı. Eşiniz de belki nasıl olsa ona annesi bile hak vermiyor, destek olmuyor deyip abartmıştı.

Şimdi hep o paraya güvenip atarlanıyorlar ya bankaya gittiklerinde çekemezsiniz dediklerindeki hallerini görmeyi çok isterdim.

Sana el mahkum kalacaklar
Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyor

Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyor

Bana taktığın borçları unutma. İzlediğin televizyonun bile taksidini ben ödüyorum de. Daha da çirkinleşirlerse televizyonu da al öyle git. Ay delirdim oturduğum yerden.

Ohh icimin yaglari eridi cok guzel konusmussun. Erkekler istiyor ki kadinlae calissada calismasada kadinlar ezilsin , buzulsun.

Cok iyi konusmussun. Adama bak... onu yap bunu yap... simdide ezebilmek icin calisma diyor.
Calisinca dogrularo soyleyince saniyorlarki dik basli oluyorsun. Calisma ki kafana kafana vursun ezsin buzsun.
Helal olsun sana...
Kavgalariniz umarim duzelir. Umarim hersey yoluna girer. Ama tavrini taktir ettim. Güçlü kadinlari hep taktir etmissimdir. Kv de kapiyi carpiyorsa. O gectigindede. Sen carpmadan kapiyi. Kapatabilirsin. Gorusmek istemedigini belli etmis olursun

vicdan değil canım.
kocası anasıyla lüks araç sefası sürmek istiyor. üstelik araç kv üzerine (yanlış hatırlamıyorsam) olacak. borcu konu sahibi ödeyecek yine.
Bir onceki konusuna da baktim. Bu adamdan bir cacik olmaz haklisin. Emek somurucu..

yavaştan blöfü yemediğini anladı gibi.
bakalım başka nasıl bir çirkeflik yapacak?

Bana taktığın borçları unutma. İzlediğin televizyonun bile taksidini ben ödüyorum de. Daha da çirkinleşirlerse televizyonu da al öyle git. Ay delirdim oturduğum yerden.

Aynen. Çoluk çocuk yok, ne şartı diyormuş utanmadan. Nyks bavulunu alıp çıkacak diye düşünüyor herhalde. Ortak borç var. Onun kalan kısmını ödemesi kazım. Ayrıca, Nyks o borcun yarıdan fazlasını ödemiş, o fazladan ödenen kısmı da ödemesi lazım. Annesinin avukat masrafı var. Televizyon var ki onun faturası da Nyks üzerinedir zaten. Konu sahibinin maaşı sayesinde kayınvalideye verilen harçlıkları, sigara parasını saymıyorum bile.

Bir de @nyks- eşe zorla kredi çektirmeye çalışıp, yapmayınca kavga çıkartıp işi boşanmaya götürmenin hukukta bir karşılığı olmalı. Haksız fiil yaparak evlilik birliğinin sarsılmasına sebep olmak veya psikolojik şiddet uygulamak gibi. İyi bir avukata danışın. Bunun için manevi tazminat bile isteyebilirsiniz.

Tek korkum, eşiniz bu kadar para verme ihtimalini duyunca sizinle barışma yoluna gidebilir. Çok paragöz dediğiniz için aklıma bu bile geldi.

Şuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
Sen neyi bekliyosunki hala. işini bırakmıyosun o adamıda boşuyosun hayatını yaşıyosun. cık git o evden annene anlat herşeyi. o üzülmesin bu üzülmesin diye düşüne düşüne ne hale geldik ya. aldıkları mirasla borçlarını ödesin. analı oğullu evin ortasında tam tam dansı yapsınlar reis ya kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…