yaparlar. işte bu yüzden geri adım atma. eşin blöf yapıyor olsa bile barışmadan önce şartlarını belirt.Evet anlamışsınızdır artık eşim için para kutsal. Para için dayakta atar. Kimin parasını kimden alıyorsun diye. Annesi bile el kaldırabilir bana
Yahu sen demiyo musun be adam ustune 10bin tl borc var. sen bik biklenecegine once bunlari kapat diye.2.500 tlde kredi kartında var kvdeye tv almıştık ve avukat parası ödemiştik
Sakın bırakmayın. İşi bırakınca eski haline dönecek, huzursuzluk, huysuzluk yapmayacağının garantisini veremez ki? Sizin maaş alıp ona kredi çekmenizi erkeklik gururuna yedirememiş olabilir: Çorap söküğü gibi bahane buluyor. Havalandın diye Bu devirde iş bulmak zor. Yıllarca eğitim alıyoruz. Meslek sahibi olmak kendi ayaklarımız üzerinde durmak için. Ezilmemek için .Bana ailem bunu öğretti.İşi bırakamam zaten maddi manevi tek dayanağım o. Evet bu aralar sıkça düşünüyorum bu yazdıklarınızı
Yahu sen demiyo musun be adam ustune 10bin tl borc var. sen bik biklenecegine once bunlari kapat diye.
Krediyi biliyo benim anladigim. Kocasinin ayrica olan 17 binlik borcunu bilmiyo?Annesi o borcu bilmediğinden para nereye gitti hesabını veremeyeceğinden öyle yapamıyor beyimiz.
Adam sadece isteklerine rahat ulaşma derdinde. Arabaya ok desen çalışmana razı olacak belliki tehdit ediyor aklı sıra. Babam da böyleydi yıllarca anneme maaş kartına göre muamele etti en son bavulunu aldı gitti son blöfüydü bu ama annem yemedi. Yıllarca yediği blöflerden yeterince doymuştu. Boşan diyemem ama böyle adamlar insanı en olmadık zamanda yolda bırakır. Bunu da iyi düşün. Evin reisi kısmına gelince para ile olmazki o işler. Ben çalışmıyorum ama bir yatırım vs olursa eşim bana danışmak zorunda. Normali bu. Sonuçta bir ailesiniz. Sizde ağır konuşmuşsunuz ayrıca. Haketmiş olsa bile insan eşine benim masrafımı karşılarsan reis sin demez. Bu evde reis falan yok ikimizde koca insanız oturup fikir birliği yapalım demen gerekir di.Hesapları ayırmayı da kabul etmiyor. Kese ortak olsun. Araba alalım kredi alalım alalımda alalım hep bunun derdinde
Bir hanımefendi yazmıştı. Mirası yatırdıkları kart benim adıma. Bankayı arar kartı iptal ettiririm. Ben ve kimliğim olmadan çekemezler bankadan parayı
Boşarsa boşasın sen sakın kredi çekme dedi. Üzülme de boşayacaksa getirsin seni dedi
Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyorŞimdi hep o paraya güvenip atarlanıyorlar ya bankaya gittiklerinde çekemezsiniz dediklerindeki hallerini görmeyi çok isterdim.
Sana el mahkum kalacaklar
Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyor
çoluk yok çocuk yok nur topu gibi taktığın borçlarım var deseydin..Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyor
Ohh icimin yaglari eridi cok guzel konusmussun. Erkekler istiyor ki kadinlae calissada calismasada kadinlar ezilsin , buzulsun.Kızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Bir onceki konusuna da baktim. Bu adamdan bir cacik olmaz haklisin. Emek somurucu..vicdan değil canım.
kocası anasıyla lüks araç sefası sürmek istiyor. üstelik araç kv üzerine (yanlış hatırlamıyorsam) olacak. borcu konu sahibi ödeyecek yine.
yavaştan blöfü yemediğini anladı gibi.Onu yapmayacağım. Bu akşam oturup boşanma şartlarını konuşalım dedim. Ne şartı çoluk yok çocuk yok diyor
Bana taktığın borçları unutma. İzlediğin televizyonun bile taksidini ben ödüyorum de. Daha da çirkinleşirlerse televizyonu da al öyle git. Ay delirdim oturduğum yerden.
Sen neyi bekliyosunki hala. işini bırakmıyosun o adamıda boşuyosun hayatını yaşıyosun. cık git o evden annene anlat herşeyi. o üzülmesin bu üzülmesin diye düşüne düşüne ne hale geldik ya. aldıkları mirasla borçlarını ödesin. analı oğullu evin ortasında tam tam dansı yapsınlar reis ya kendileriŞuan arayıp özür dilesem gel bankaya gidelim desem emin olun gelir hiç
Birşey olmamış gibi devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?