Eşim evi terketti..

Bilemiyorum ki emin olamıyorum. Annesi mi kışkırttı kendi mi patladı bilmiyorum
bi dinleme cihazı koy eve. nolcakki sanki onların yaptığından daha hafif kalır

Evet @nyks- bir avukata danışıp haklarını sor istersen. Maddi manevi sömürüldüğün yeter bence. Boşanırken de son bir kazık atamasınlar.

bunu niye kaynanaya sölemiyosunki. az dudakları uçuklasın

Bu akşam konuşacağız işte blöfünü yemeyeceğim. Şimdi yersem geri kalan hayatımda her dediğini yapmak zorunda kalıcam

Bence hiç birşeyi ödemeye yanaşmayacak. Barışma yoluna giderse de deneme süresi olsun. Bir iki ay sonra yine kredi annem vs diye tutturacaksa hiç gerek yok

Bu blöf yapıyor aramismi annengili yok aramamistir kesin.Sen tamam demen için nerden vuracagini bilemedi adam

valla ben senin yerinde olsam bu adamı boşardım. bunun hiç bi şekilde affedilir yanı yok. seni kandırmasına izin verme. bir an önce bi avukatla konuş. haklarını öğren. bu arada ne zaman evlendiniz

valla ben senin yerinde olsam bu adamı boşardım. bunun hiç bi şekilde affedilir yanı yok. seni kandırmasına izin verme. bir an önce bi avukatla konuş. haklarını öğren. bu arada ne zaman evlendiniz
2015 mayıs ayında evlendik. Yeni yani daha. Zaten diyorum ya blöfünü yemeyeceğim

Bence hiç birşeyi ödemeye yanaşmayacak. Barışma yoluna giderse de deneme süresi olsun. Bir iki ay sonra yine kredi annem vs diye tutturacaksa hiç gerek yok

Barışın veya barışmayın demek çok zor. Bana değişme olasılığı düşük gibi geliyor. Yine de siz bilirsiniz. Barışma yoluna giderse de ya artık elini cebine atıp şu gelen paradan sizin krediyi biraz olsun ödesin, hiç olmadı avukat parası vs ödensin veya siz normalde yatırdığınızdan daha fazla yatırın da borcu bir an önce kapatın, hareket özgürlüğünüz olsun bari.

O borç bittikten sonra da bireysel emeklilik yaptırın. O ödediğiniz aylık kredi miktarı kadar bir meblağı her ay bireysel emekliliğinize yatırın. Devlet de katkı yapıyor, siz 400 yatırsanız, devlet de 100 yatırıyor, avantajlı oluyor. Yoksa o parayı eşiniz her türlü sizden alır gibi geliyor. Yani hayat boyu sırtınızı kollamanız lazım.

Nyks- ben bir seyi cok merak ediyorum.
Evlenirken siz kredi cekmissiniz damatligina kadar almissiniz.
Peki kendisi bir masrafa girdi mi? Yani evdeki her esyayi koltugu sehpayi masayi canagi comlegi avizedeki ampule kadar herseyi siz mi aldiniz?
Dugun salonu saci makyaji fotografcisi iviri ziviri......?
Nasil oldu bu evlilik?

Tümü benim aldığım krediden yapıldı. Annesi çalışıyordu o zaman oda taksitle bir fırın ve çatal kaşık falan almıştı. Zaten beyaz eşyaları değiştirmedik. Kvdenin çoğu eşyasını kullanıyoruz hala

Bana da değişmez gibi geliyor. Çok ince bir çizgideyiz şuan farkında değil. Ya beni de bir birey olarak kabul edecek. Sevmek yetmiyor sayacakta. Benimde fikrimi alacak bana birşey yaptırmak için eşşek gibi yapacaksın cümlesini asla ve asla kullanmayacak. Yada ayrılacağız olup bitecek

sen yine kredi çekmem deyince yani paran eşine yar olmayınca diyecem :))-eşin de işten çıkarmaya kalkıyo seni ha:))
çok akıllıymış kendisi.
sen neden bu kadar maddi yüke girdin evlenirken?
şu an yorumlarına bakıyorum gayet aklı başında neyin ne olduğunun farkındasın.
kesinlikle de boyun eğme bir daha maddi konularda eşine.
o kim oluyor ki işten çık deme hakkını görüyor kendinde.
anladığım kadarıyla kv den gizli borçlar da var.
fırsat bu fırsat herşeyi anlat.
ne bu be.
maaşınla rezil etmeye çalışıyorlar seni analı oğullu.

Valla sizde ne yüce gönül varmış. Hem of ile otur hem eşyalarını kullan.

Arkadaşın biri yazmış maaşını giderini bence de o sebepten boşayamaz sizi. Parası yetmez yaşamaya. Bundan dolayı geri adım atarsa iyi kollayın. Bu kez de siz rest çekin. Adama bak.

Aslında bence bütün olay kredi çekmememde. Annesi günaydınlar iyi geceler hep bahane. Sataşacak yer arıyor. Bilmiyorum neden öyle birşey yaptım. Daha o zamanlar kredi çekmezsen en az 2 sene evlenemeyiz dediğinde çat diye koparmam gerekirdi. Oda benim aptallığım işte

Beyimiz o kadar güveniyor ki kendine bana çalışma diyor. Yahu etimiz ne budumuz ne ne hakla ayrıca böyle birşeye bile karışma hakkını görüyorsun kendinde.
Çalıştığım halde evde hiç birşey eksik etmedim. Temizlik ütü vs vs. E kadınlığımıda eksik etmedim ona kapılar kapandığında. Daha ne istiyor

Dayak

böylelerine evde boş oturan çalışmayan evi bile temizlemeyen annesinin yüzüne gülen ama arkasından her türlü dalgasını geçip yolan çingen kadınlardan lazım cidden ya.buldukça bunuyorlar şükretmek gibi bi özellikleri yok.hiç umursama blöf yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…