Eşim evi terketti..

Adamın hareketleri en başından faullü.Maşallah bir yılda dünyanın olayını yaşatmış sağolsun .

Görünen köy klavuz istemiyor.Sevginin saygının güvenin olmadığı bir ilişki hayal kırıklığı ve üzüntüden başka ne verecek.Annenlerle veya tek yaşa bunların ağız kokusunu çekmekten iyidir

Annemlerle yaşamak istemiyorum. Onlarla da sorunlarım var. Bide onları ikna etmesi var da o sonraki iş

bu adamla devam edicekmisin sen. tamam özür dilerim derse..

Hayır etmeyeceğim. En ufak bir konuda boşanalım derse ben ona güvenip ne çocuk yaparım ne mal alırım
ikinci evliliğin, ailenle sorunlar var.
bunların senin zaafın olduğunu, ona mecbur olduğunu, terkedemeyeceğini düşünüyor.
tüm pişkinlikleri bundan bence.

Birazdan konuşmaya gideceğim. Ne anlatacak hiç
Bir fikrim yok. Sizce ses kaydı yapmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Soğukkanlı olmalıyım dimi. Net ve kesin bir dille konuşmalıyım

Habersiz yapılan ses kayıtları mahkemede delil olarak kullanılamıyor ama ailenize dinletmek için vs. ihtiyacınız olacaksa yapabilirsiniz.
Lütfen geri adım atmayın. Soğukkanlı olun, dinleyin ne söylemek istiyormuş onu dinledikten sonra tüm yaşadıklarınızı dikkate alarak cevap verin lütfen. Sinirlenmeye başlarsa da sakinleşene kadar konuşmayın.

Bence çalışmayın eşiniz reis olsun

Yap ses kaydı yap. Büyük ihtimalle hakaret edecek sana zaten konusurken. Elin kuvvetli olur

eşinden nefret ettim...
hem anaci.(anasini ariyo hemen)
hem bencil.(calisma diyo)
hem dik kafali (sali gunu diye tutturuyo)
hem aciz (kredi icin seni zorluyo evi nasil gecindiriyosa )
sinir oldum okurken saydirdim

eşinde aşağılık kompleksi var sanırım canım...sakın işten çıkmayı düşünme,daha fazla ezilirsin..yürüdüğü yere kadar yürüt,dünyanın sonu değil,son erkek te o değil

Birazdan konuşmaya gideceğim. Ne anlatacak hiç
Bir fikrim yok. Sizce ses kaydı yapmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Soğukkanlı olmalıyım dimi. Net ve kesin bir dille konuşmalıyım
senin konun nasıl böyle oldu. adama bak ya. senin kanıtlara ihtiyacın var. ses kaydı yap ama mahkemede kullanamazsın. mesaj at. mesajlar çok işini görür. aynen soğukkanlı ol net ve kesin konuş. geri adım atma. senin için bişeylerin bittiğini hissetsin. şimdiye kadar hep sen alttan aldığın için adam seni cepte görüyor. gelişmeleri yaz kesinlikle. hayırlısı olsun. güçlü dur tamam mı. gitmek istiyorsa boşanmak istiyorsa sen bilirsin de sadece. ikna etmeye çalışma asla. arada oku konuyu. bide onun ailesiyle kendi ailene tüm para olayını dök ortaya. herkes bilsin herşeyi. bişey çıkarsa yaz aklımdasın. senin olay etkiledi baya beni

Sevmek yetmiyor demişsiniz de bu adam sizi sevmiyor bence.
Seven insan sevdiğini böyle müşkül durumda bırakmaz ki kıyamaz yani mümkün değil.
Gerçekten boşanmazsanız daha çok çekersiniz bunlardan.
Ya hadi krediyi şunu bunu geçtim annesiyle aynı evde yaşamak bile boşanma sebebi.
Şu an işten geldim ayaklarımı uzattım bulaşıkları da yığdım mutfağa yayılıyorum ve sizin kv ile aynı evde bunlar yapmanız bi lüks mesela.
Onun annesiyle yaşamak zorunda değilsiniz sizi bu hayata mahkum edemez.
Boşanma şartlarını adam akıllı konuşun borcu bari ödesin boşanırken kazık atmasınlar.
Ayrıca bi de bu size telefonu nefes nefese açtın demişti değil mi zihniyeti çok bozuk bi insan bana göre ruh hastası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…