- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Aslında bence bütün olay kredi çekmememde. Annesi günaydınlar iyi geceler hep bahane. Sataşacak yer arıyor. Bilmiyorum neden öyle birşey yaptım. Daha o zamanlar kredi çekmezsen en az 2 sene evlenemeyiz dediğinde çat diye koparmam gerekirdi. Oda benim aptallığım işte
Annemlerle yaşamak istemiyorum. Onlarla da sorunlarım var. Bide onları ikna etmesi var da o sonraki işAdamın hareketleri en başından faullü.Maşallah bir yılda dünyanın olayını yaşatmış sağolsun .
Görünen köy klavuz istemiyor.Sevginin saygının güvenin olmadığı bir ilişki hayal kırıklığı ve üzüntüden başka ne verecek.Annenlerle veya tek yaşa bunların ağız kokusunu çekmekten iyidir
Hayır etmeyeceğim. En ufak bir konuda boşanalım derse ben ona güvenip ne çocuk yaparım ne mal alırımbu adamla devam edicekmisin sen. tamam özür dilerim derse..
ikinci evliliğin, ailenle sorunlar var.Hayır etmeyeceğim. En ufak bir konuda boşanalım derse ben ona güvenip ne çocuk yaparım ne mal alırım
Bir allaha bir kendime güveniyorum. Çok şükür sağlıklıyım elim ayağım tutuyor.ikinci evliliğin, ailenle sorunlar var.
bunların senin zaafın olduğunu, ona mecbur olduğunu, terkedemeyeceğini düşünüyor.
tüm pişkinlikleri bundan bence.
Hayır etmeyeceğim. En ufak bir konuda boşanalım derse ben ona güvenip ne çocuk yaparım ne mal alırım
Ona bağlı olarakta eşimin bencil tavırları sadece kendini düşünmesi baskı yapması vs vsYaa tek sıkıntı annesinin omur boyu sizinle yaşamak zorunda olmasi.
ikinci evliliğin, ailenle sorunlar var.
bunların senin zaafın olduğunu, ona mecbur olduğunu, terkedemeyeceğini düşünüyor.
tüm pişkinlikleri bundan bence.
Bence çalışmayın eşiniz reis olsunKızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
eşinde aşağılık kompleksi var sanırım canım...sakın işten çıkmayı düşünme,daha fazla ezilirsin..yürüdüğü yere kadar yürüt,dünyanın sonu değil,son erkek te o değilKızlar iyi akşamlar,
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
senin konun nasıl böyle oldu. adama bak ya. senin kanıtlara ihtiyacın var. ses kaydı yap ama mahkemede kullanamazsın. mesaj at. mesajlar çok işini görür. aynen soğukkanlı ol net ve kesin konuş. geri adım atma. senin için bişeylerin bittiğini hissetsin. şimdiye kadar hep sen alttan aldığın için adam seni cepte görüyor. gelişmeleri yaz kesinlikle. hayırlısı olsun. güçlü dur tamam mı. gitmek istiyorsa boşanmak istiyorsa sen bilirsin de sadece. ikna etmeye çalışma asla. arada oku konuyu. bide onun ailesiyle kendi ailene tüm para olayını dök ortaya. herkes bilsin herşeyi. bişey çıkarsa yaz aklımdasın. senin olay etkiledi baya beniBirazdan konuşmaya gideceğim. Ne anlatacak hiç
Bir fikrim yok. Sizce ses kaydı yapmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Soğukkanlı olmalıyım dimi. Net ve kesin bir dille konuşmalıyım
olmaz öyle şey. yanlış yönlendirme yapmayınBence çalışmayın eşiniz reis olsun
Kızılderili reisi mi?Bence çalışmayın eşiniz reis olsun
Oturan boğaKızılderili reisi mi?
Sevmek yetmiyor demişsiniz de bu adam sizi sevmiyor bence.Bana da değişmez gibi geliyor. Çok ince bir çizgideyiz şuan farkında değil. Ya beni de bir birey olarak kabul edecek. Sevmek yetmiyor sayacakta. Benimde fikrimi alacak bana birşey yaptırmak için eşşek gibi yapacaksın cümlesini asla ve asla kullanmayacak. Yada ayrılacağız olup bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?