eğer ev işlerine yardımcı olmayacaksa neden aynı evdesiniz hasta da değil hanımefendi.babanızın hayrına bakacak değilsiniz ya kadına ev süpürdü madalyon istiyor.madem teşekkür bekleyecek yapmasın yaptıysa da teşekkür beklemesin bi zahmetAz evvel eşimin çok yakın arkadaşları aradı. Kredi konusu tamam ama aile huzurunuz annesinin gönlü olmasına bağlıysa sende elinden geleni yap falan dediler. Daha evvel de bahsettiğim gibi kvdeye her gün günaydın iyi geceler demek gibi.
Yani herkesin annesi kıymetliymiş annesinin suyuna gitmem lazımmış mutlu huzurlu olmak için.
Bir de şöyle bir konu geçmiş. Ben geçen cumartesi öğleye kadar çalıştım. Kv ben gelene kadar eve süpürge tutmuş silmiş falan. Ben geldim bana sen süpürme ben hallettim dedi tamam dedim.
Eşim arkadaşlarına demiş ki annem temizlik yapmış bi eline sağlık zahmet oldu vs dememiş nyks.
Ay çıldırıcam arkadaşlarına dedim ki afedersin de çüş b.kunu çıkarmayın yani. 7/24 dip dibeyiz ben hep temizlik yapıyorum bana kendi eşim dahil kimse eline sağlık demiyor kv buna mı takılmış şimdi dedim. Ben böyle ters yapınca hıı doğru falan dediler
buna da çok takıldım. Demek akşam eşim eee ama annemde temizlik yapmış diye acındırırken bu sebeple konuşmuşeğer ev işlerine yardımcı olmayacaksa neden aynı evdesiniz hasta da değil hanımefendi.babanızın hayrına bakacak değilsiniz ya kadına ev süpürdü madalyon istiyor.madem teşekkür bekleyecek yapmasın yaptıysa da teşekkür beklemesin bi zahmet
bence çift terapisi almanız gerek ama eğer birlikte yaşayacaksanız kayınvalideniz de gelmeli.koskoca insanlar yaptıkları hareketleri çocuklar yapmaz yahuBu
buna da çok takıldım. Demek akşam eşim eee ama annemde temizlik yapmış diye acındırırken bu sebeple konuşmuş
İnanın hiçbirşey istemiyorum artık. Yıldırdılar Benibence çift terapisi almanız gerek ama eğer birlikte yaşayacaksanız kayınvalideniz de gelmeli.koskoca insanlar yaptıkları hareketleri çocuklar yapmaz yahu
bir şeyler anlatmanın en güzel yönü karşıdakinin bunu anlamasıdır.ama karşıdaki sadece kendi fikirlerini duyduğu için sizin derdiniz onlara ulaşmıyor.çözümsüz bir noktaya doğru sürükleniyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun.İnanın hiçbirşey istemiyorum artık. Yıldırdılar Beni
Arkadaşları da diyor ki gelin bizde konuşun. Bizde dinleyelim eşine akıl verelim.Hayır dedim baş başa konuşacağız. Eşim 37 yaşında o yaşında biri gibi kafa yapısına sahipse beni teke tekte de anlayabilirbir şeyler anlatmanın en güzel yönü karşıdakinin bunu anlamasıdır.ama karşıdaki sadece kendi fikirlerini duyduğu için sizin derdiniz onlara ulaşmıyor.çözümsüz bir noktaya doğru sürükleniyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir günaydın demekle dudak aşınmaz bu konuda arkadaşlar in haklı.Az evvel eşimin çok yakın arkadaşları aradı. Kredi konusu tamam ama aile huzurunuz annesinin gönlü olmasına bağlıysa sende elinden geleni yap falan dediler. Daha evvel de bahsettiğim gibi kvdeye her gün günaydın iyi geceler demek gibi.
Yani herkesin annesi kıymetliymiş annesinin suyuna gitmem lazımmış mutlu huzurlu olmak için.
Bir de şöyle bir konu geçmiş. Ben geçen cumartesi öğleye kadar çalıştım. Kv ben gelene kadar eve süpürge tutmuş silmiş falan. Ben geldim bana sen süpürme ben hallettim dedi tamam dedim.
Eşim arkadaşlarına demiş ki annem temizlik yapmış bi eline sağlık zahmet oldu vs dememiş nyks.
Ay çıldırıcam arkadaşlarına dedim ki afedersin de çüş b.kunu çıkarmayın yani. 7/24 dip dibeyiz ben hep temizlik yapıyorum bana kendi eşim dahil kimse eline sağlık demiyor kv buna mı takılmış şimdi dedim. Ben böyle ters yapınca hıı doğru falan dediler
destek olacaklar ve sayıca çoğunluk sağlayacaklar akıllarınca.gitmeyin,böyle şeyler iki kişi arasında hallolur.ne kadar çok kişi karışırsa o kadar dallanıp budaklanıyorArkadaşları da diyor ki gelin bizde konuşun. Bizde dinleyelim eşine akıl verelim.Hayır dedim baş başa konuşacağız. Eşim 37 yaşında o yaşında biri gibi kafa yapısına sahipse beni teke tekte de anlayabilir
Bunlar daha önceden sorun olmuyordu. Şimdi ne değişti. Ayrıca söylediğim zamanlar da oldu. Kv karşılık vermedi. Bende bi süre sonra söylemeyi bıraktım. Bundan bahsedince ay hatırlamıyorum diyorBir günaydın demekle dudak aşınmaz bu konuda arkadaşlar in haklı.
Sadece evi süpürmek değil her türlü iş yaptığı zaman bi "sağol anne" denilmeli bunu minnettarlık için değil bu evin sahibinin sen olduğunu anlamasi için yapılmalı hatta ona görevler verebilirsiniz.
Diğer konularda haklisiniz.
Az evvel eşimin çok yakın arkadaşları aradı. Kredi konusu tamam ama aile huzurunuz annesinin gönlü olmasına bağlıysa sende elinden geleni yap falan dediler. Daha evvel de bahsettiğim gibi kvdeye her gün günaydın iyi geceler demek gibi.
Bunlar daha önceden sorun olmuyordu. Şimdi ne değişti. Ayrıca söylediğim zamanlar da oldu. Kv karşılık vermedi. Bende bi süre sonra söylemeyi bıraktım. Bundan bahsedince ay hatırlamıyorum diyor
Once ciddi ciddi okuyordum sonunda kahkaha attim :))Çok ayıp etmişsin. Temizlik yapan elleri öperek çok sağol kurbanın olayım o ellere diyerekten ayaklarına yapışıp canım annem sen olmasaydın mokumuzla gülle oynardık demeliydin. Olmamış yakışmadı.
bu kadar yüzsüzlük, pişkinlik.Az evvel eşimin çok yakın arkadaşları aradı. Kredi konusu tamam ama aile huzurunuz annesinin gönlü olmasına bağlıysa sende elinden geleni yap falan dediler. Daha evvel de bahsettiğim gibi kvdeye her gün günaydın iyi geceler demek gibi.
meali:Arkadaşları da diyor ki gelin bizde konuşun. Bizde dinleyelim eşine akıl verelim.Hayır dedim baş başa konuşacağız. Eşim 37 yaşında o yaşında biri gibi kafa yapısına sahipse beni teke tekte de anlayabilir
Bence o arkadaşlar biraz gerizekalı olabilir.Hayır önce bi herkesin şunu anlaması gerek.Siz kv ile aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz böyle bi zorunluluğunuz yok yani dinen falan da yok.Az evvel eşimin çok yakın arkadaşları aradı. Kredi konusu tamam ama aile huzurunuz annesinin gönlü olmasına bağlıysa sende elinden geleni yap falan dediler. Daha evvel de bahsettiğim gibi kvdeye her gün günaydın iyi geceler demek gibi.
bence taktik yine. boşanma blöfünü yemedi çünkü.Yalnız bak, kredi işinde sen sağlam durunca nasıl da vazgeçti. Hoşuna gitmeyen her konuda yapacaksın bunu ki düzelsin bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?