Ben barışmak istemiyorum. Ben ayrılmak istiyorum. Eşiminde çirkinleşmeden ayrılmasını istiyorumYa arkadaşım seni kırmak istemiyorum ama sen belliki barışmak istiylrsun bak benden 11 yaş küçüksün yazık değilmi gençliğine benim şükür ki evliliğim çok güzel geçiyor nerdeyse hiç tartışan çift değiliz ama illaki oluyor, olduğunda( ki çok basit şeyler emin ol) çok kötü etkileniyorum sen nasıl bu kadar şeylere katlanıyorsun üzülüyorum ben senin adına genceciksin yazık koca adamlada evlenmişsin
Korkusundan gitmedi bence. Yoksa aklı başında olan biri bırakayım konuşsunlar halletsinler diye 1-2 gün uzaklaşırdı. Ama oğlum biz gitmeyelim o gitsin demesinden belliydi. Yok ama illa tepemizde duracak. Hale bak kendi evimde konuşamıyorum eşimle. Cafelerde sokaklarda konuşuyoruz
Sende çirkinleşmiyecek mi bu mümkün mü?o yüzden dunden beri kartı iptal ettir o paranın 10 bin tlsiyle borcunu öde boşan gitsin hiç birşey idda edemezler para senin hesaptBen barışmak istemiyorum. Ben ayrılmak istiyorum. Eşiminde çirkinleşmeden ayrılmasını istiyorum
Ben barışmak istemiyorum. Ben ayrılmak istiyorum. Eşiminde çirkinleşmeden ayrılmasını istiyorum
Psikolojisi bozukmuş kadının. Annenin değil oğlanın suçu var benceEşimle dışarıda oturup konuştuk hep aynı şeyler. Bir yere varamadık. Ne o annesinden geçiyor ne arabasından ne kredisinden.
Boşanma kararı aldık. Çok uzun konuştuk hiç orta yol bulamadık. Anlaşmalı boşanalım kavga gürültü olmasın dedim. Kredi borcumu ödemeyecekmiş. Kredi kartının 1.400 tllik kısmını ödermiş. Avukat parasıymış o. Soyadım düşene kadar bu evde kalayım dedim. Tamam dedi.
Her neyse eve geldik. Asıl bundan sonra şok oldum. Eve geldik. Eşim annesini çağırdı. Geldi dedi ki anne biz boşanma kararı aldık. Konuştuk anlaşamıyoruz dedi. Nyks soyadı değişene kdar bu evde kalacak ben bi arkadaşımda kalırım dedi.
Annesi dedi ki sen niye gidiyosun o gitsin. Hemen yarın gitsin. Anlaşmalı boşanın imza atın tek celsede bitsin dedi.
Bana döndü kızım sen neden evlendin rahat mı battı sana dedi. Hiç cevap vermedim. Eşim annesine yanlış konuşuyorsun sus dedi susmuyor.
Oğlum sen bunu arsız yaptın iyice. Ben sana dedim sen beni dinlemedin. Sen gitmiceksin bu evden o gidicek. İkimiz toplanıp gidelim de ev ona mı kalsın falan dedi. Benim kanım dondu. Şok üzerine şok oldum. Hiç demedi ki noldu neyi paylaşamadınız neden anlaşamadınız.
Hemen döktü eteğindeki taşları.
Keske benımkıde evı terketseKızlar iyi akşamlar,
SON GELİŞMELER 51. SAYFADA
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.Nyks- kaynanana benden selam soyle.
Bir arkadas var sana totosuyla guluyomus de.
Tovbe Ya Rabbim yaaa insani oturdugu yerden zorla gunaha sokuyolar.
24 ve 37 mi bu çift, 13 yaş yaw ergen bir çocuk yaşı aradaki fark, üstelik 37 yaşında adamım bir dikili ağacı onuru gururu yok, ya sen çok cirkinsin ya adam über yakışıklı ya da sana büyü yaptılar ben diyim, çünkü bu kadar saçma sapanlik ayık kafayla çekilmez, 24 yaş yaa tazecik kızın kart bi adamla ne işi olur hani yaş farkı olur ama adam büyüktür ve hayatta bir yeri vardır kır saçlı karizmatik isinde gücünde falan...o durumda neyse de kımıl zararlısı bir adam bu
24 yaşa 2 evlilik sığdırmakta neden diye sordurtuyo, babaevinde mi huzur yoktu neydi yani
Bi gece dışarda kaldı. Sonra geldi konuştuk boşanalım deyince yine arkadaşında kalmak istedi. Annesi de oğluna kıyamamış annelik iç güdüsüyle beni kovuvermiş. Böyle bir açıklama yapmış. Hani benim oğluma bişey olacağına el kızına olsun diyeyaa bu arada eşim evi terk etti demişsiniz
ama hala hıyar gibi evde oturuyor uyuz anasıyla beraber
nerede onda kendine ev kuracak ev terk edebilecek arka taraf af edersin
adi kadınBi gece dışarda kaldı. Sonra geldi konuştuk boşanalım deyince yine arkadaşında kalmak istedi. Annesi de oğluna kıyamamış annelik iç güdüsüyle beni kovuvermiş. Böyle bir açıklama yapmış. Hani benim oğluma bişey olacağına el kızına olsun diye
Psikolojisi zaten normal değil. Tatile gittiğimizden beri deli deli yaptı kendini artarak devam ediyor tepkileriPsikolojisi bozukmuş kadının. Annenin değil oğlanın suçu var bence
Hayatımda artık huzursuzluk istemiyorum. Bulayım kendimce bir ev. Annemlerde istediği zaman gelsinler görsünler kaldığım yeri . Ama uzak olalım burun buruna ilişkiler beni çok yıprattıAcikcasi ailen sadece oraya buraya gitme diye karisacak olsa borc bitene kadar katlan git derdim en cok biraz asosyal bir hayat olur Biraz toplaninca kacardin ama onlarda para icin cagiriyor ilk firsatta maasi isteyecekler ailende siddet yanlisi hir gur sen ne yap et huya git su borcu odet aksam gerekirse bunu sart koy sonra en azindan kendine kredi cekebilirsin ailenin yanina donme zaten bir ailelikte yok evlensin gitsin diye bakmislar kopar gerekirse bagini 1 yila alisirlar normale doner aile iliskin kabullenirler
Onemli olan sen aldiginla kira gider vs karsilayip kendine bir hayat kurabilecekmisin yetebilirmisin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?