Eşim evi terketti..

Ben barışmak istemiyorum. Ben ayrılmak istiyorum. Eşiminde çirkinleşmeden ayrılmasını istiyorum

sen kendini çok ezdiriyorsun. orası benim evim deyip tavrını koymuyorsun. kadın her istediğini yaptıran, dominant bir hal almış evinizde. tamam annedir, önemlidir tabi ama böyle huzur kaçıranlar, yuva bozanlar bir de kalkıp saygı sevgi beklemesinler.
korku filan değil onun ki, ben gitmem bir yere inadı ve siz konuşurken karışmak istemesi. üstüne üstlük merak da var kesin.

Eşimede sordum muhasebeci hoş avukat arkadaşlar daha iyi bilir ortak hesapsa yarısını kendi hesabınsa hepsini çekebilirmişsin
Geçen bir haber vardı milyon dolar mı ne bir kızın hesabına yanlışlıkla aktarılmıştı ve kız bu parayı yemişti dava sürüyordu kız hapise falan girmedi yani öyle yanlışlıklar bi bize denk gelmez

Bencede boşanmak senin için en iyisi şu durumda. O kv den uzaklaşman lazım. Kopman lazım. Kadın kendisi hasta çevresini de hasta eder

Ben barışmak istemiyorum. Ben ayrılmak istiyorum. Eşiminde çirkinleşmeden ayrılmasını istiyorum

Planınız nedir peki? Ne zaman boşanmayı düşünüyorsunuz? Geçinebilecek misiniz? Krediden sonra aylık ne kadar kalıyor? Kira, faturalar (elektrik, su, doğalgaz, ısınma, cep telefonu), market alışverişi (yiyecek, temizlik malzemesi, kişisel bakım), ulaşım gibi şeylere yetecek mi?

Gerçi 1+1 veya 1+0 evin ısınma ve elektrik gideri de az olur. İşyerine yakın ev bulursanız ulaşım masrafınız olmaz. Tek kişinin market alışverişi de sizin şu anki evdeki kadar olmaz.

Yine de şu kredi borcunu ödetseniz iyiydi.

Son düzenleme:
Acikcasi ailen sadece oraya buraya gitme diye karisacak olsa borc bitene kadar katlan git derdim en cok biraz asosyal bir hayat olur Biraz toplaninca kacardin ama onlarda para icin cagiriyor ilk firsatta maasi isteyecekler ailende siddet yanlisi hir gur sen ne yap et huya git su borcu odet aksam gerekirse bunu sart koy sonra en azindan kendine kredi cekebilirsin ailenin yanina donme zaten bir ailelikte yok evlensin gitsin diye bakmislar kopar gerekirse bagini 1 yila alisirlar normale doner aile iliskin kabullenirler
Onemli olan sen aldiginla kira gider vs karsilayip kendine bir hayat kurabilecekmisin yetebilirmisin kendine

Psikolojisi bozukmuş kadının. Annenin değil oğlanın suçu var bence

insanlar seni eskisi gibi kullanamadıkların da değiştiğini söylerler
bu sözün ispatı gibi olmuş yaşadıkların
tek bir defa seni kullanamadılar bu hale geldiniz

lütfen bir daha seni maddi manevi sömürmelerine izin verme

Naptın evden eşin mi gitti yoksa Kv seni mi gönderdi eşine deseydin bak çok sevdiğin annen boşanmamıza dünden razıymış kadının amacı zaten seni gönderip oğluyla rahat yaşamak

Keske benımkıde evı terketse

yaa bu arada eşim evi terk etti demişsiniz
ama hala hıyar gibi evde oturuyor uyuz anasıyla beraber
nerede onda kendine ev kuracak ev terk edebilecek arka taraf af edersin

Nyks- kaynanana benden selam soyle.
Bir arkadas var sana totosuyla guluyomus de.
Tovbe Ya Rabbim yaaa insani oturdugu yerden zorla gunaha sokuyolar.
Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.

24 yaşa 2 evlilik sığdırmakta neden diye sordurtuyo, babaevinde mi huzur yoktu neydi yani şu kopyaladığım son kısımı saymazsak aynı fikirdeyim hatta dün yazacaktım ama çekinmiştim siz dile getirmişsiniz

yaa bu arada eşim evi terk etti demişsiniz
ama hala hıyar gibi evde oturuyor uyuz anasıyla beraber
nerede onda kendine ev kuracak ev terk edebilecek arka taraf af edersin
Bi gece dışarda kaldı. Sonra geldi konuştuk boşanalım deyince yine arkadaşında kalmak istedi. Annesi de oğluna kıyamamış annelik iç güdüsüyle beni kovuvermiş. Böyle bir açıklama yapmış. Hani benim oğluma bişey olacağına el kızına olsun diye

adi kadın
eşyalarını çekte güzel güzel otursunlar ana oğul boş evde

Hayatımda artık huzursuzluk istemiyorum. Bulayım kendimce bir ev. Annemlerde istediği zaman gelsinler görsünler kaldığım yeri . Ama uzak olalım burun buruna ilişkiler beni çok yıprattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…