Eşim evi terketti..

Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.

Arkadaslarina senin aileni mi anlatmis herhalde onlara da borcu var ayrilirsa odeyemez diye korkuyorlar arkadaslari da kendi gibi pis insanlarmis

Ben şuan çok şükür 2.000 tl alıyorum. 500ü kredi. Kuaföre aylık 50 veriyorum 160 tl sigaram var. Fatura 100 gelse hepsi 30 tel faturası dediğiniz gibi işyerine yakın bir yer olsa yol masrafım da olmaz. Kredi bitene kadar biraz sıkışırım sadece

Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.

Bence ayrı ev planında falan bahsetme. Burada da mutlu değilim dersin. Önemli olan şu krediyi odemesi ve eşyaların yarısımi senin alman olacak. Yeni hayata borç ile başlamani istemem

savunması bu mu yani ancak bu kadar masumlaştırılabilirdi pesss

Babaevi sıkıntılıymış be canım anne babası ikisi de bir alem

Bence ayrı ev planında falan bahsetme. Burada da mutlu değilim dersin. Önemli olan şu krediyi odemesi ve eşyaların yarısımi senin alman olacak. Yeni hayata borç ile başlamani istemem
Ona bahaetmeyeceğim. Kendi aileme bahsedeceğim. Zaten şuan kendi ailemin oturduğu yer işyerime çok uzak. Bunu da bir sebep olarak sunabilirim aileme.krediyi nasıl yaparız bilmiyorum. Benim hesabımda olan paradan onu kendi başıma çekip ödersem neler olur avukattan fikir almam gerek

500 kredi dediğin o adamın ödemediği kredimi

Psikolojisi zaten normal değil. Tatile gittiğimizden beri deli deli yaptı kendini artarak devam ediyor tepkileri
Bence eşinize iş düşüyor. Sizin çözeceğiniz bir durum değil.

Aaa 10 kere yazdım be arkadaşım sen neden beni umursamıyorsun hesap senin adınaysa bir sey olmaz
Chelzy sen mi avukattın canım

Arkadaslarina senin aileni mi anlatmis herhalde onlara da borcu var ayrilirsa odeyemez diye korkuyorlar arkadaslari da kendi gibi pis insanlarmis
Bizim hiç özelimiz yok ki herkes herşeyi biliyor. Ben bugün kendi anneme kv beni eden kovdu deyince eşim aa neden anlattın ne gerek var dedi

Ortak hesapsada yarısını çekebilirsin yani sorun olmamayacak şekilde sonrasında sana

bu akşam dışarıda konuşacaktınız konuştunuzmu acaba???

Suan bisey yapmana gerek yok zaten sen bankaya gitmeden o paranin tamamini cekemezler gunluk limit var kartta biliyorsun.O yuzden herhalukarda kredini odetirsin odemezlerse parayi cekmem dersin gunluk en fazla ne kadar cekebilecekler sonucta 40 bin tl yi birden alamazlar ona gore davranirsin sen de.

Ama bu son iyi davranışlar taktik gibi geliyor bana.Dikkat derim

Ortak hesap değil hesap komple benim adıma hemde kızlık soyadımla olan bi hesap

Hiçbir sey olmaz.
Rahat ol.
Hem de kızlık soyadında hesabın varsa hiiiiic olmaz.

Bu adama o parayı sakın ola ki verme nyks. Sakın.
Bak minnacık için sızlamasın.

O şirret anasıyla yaşayıp mutlu olsun. Zilli karı ya. Ne demek evden kovmak.
Tobe tobe.

En kısa sürede kendine uygun bir ev bul.
Tek başına yeter maasın sana.
O hesapta ki parayla da borcu kapat.

Eşyalarını da bırakma onları da al.

İyice sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…