Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.
Ben şuan çok şükür 2.000 tl alıyorum. 500ü kredi. Kuaföre aylık 50 veriyorum 160 tl sigaram var. Fatura 100 gelse hepsi 30 tel faturası dediğiniz gibi işyerine yakın bir yer olsa yol masrafım da olmaz. Kredi bitene kadar biraz sıkışırım sadecePlanınız nedir peki? Ne zaman boşanmayı düşünüyorsunuz? Geçinebilecek misiniz? Krediden sonra aylık ne kadar kalıyor? Kira, faturalar (elektrik, su, doğalgaz, ısınma, cep telefonu), market alışverişi (yiyecek, temizlik malzemesi, kişisel bakım), ulaşım gibi şeylere yetecek mi?
Gerçi 1+1 veya 1+0 evin ısınma ve elektrik gideri de az olur. İşyerine yakın ev bulursanız ulaşım masrafınız olmaz. Tek kişinin market alışverişi de sizin şu anki evdeki kadar olmaz.
Yine de şu kredi borcunu ödetseniz iyiydi.
Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.
savunması bu mu yani ancak bu kadar masumlaştırılabilirdi pesssBi gece dışarda kaldı. Sonra geldi konuştuk boşanalım deyince yine arkadaşında kalmak istedi. Annesi de oğluna kıyamamış annelik iç güdüsüyle beni kovuvermiş. Böyle bir açıklama yapmış. Hani benim oğluma bişey olacağına el kızına olsun diye
24 yaşa 2 evlilik sığdırmakta neden diye sordurtuyo, babaevinde mi huzur yoktu neydi yani şu kopyaladığım son kısımı saymazsak aynı fikirdeyim hatta dün yazacaktım ama çekinmiştim siz dile getirmişsiniz
Ona bahaetmeyeceğim. Kendi aileme bahsedeceğim. Zaten şuan kendi ailemin oturduğu yer işyerime çok uzak. Bunu da bir sebep olarak sunabilirim aileme.krediyi nasıl yaparız bilmiyorum. Benim hesabımda olan paradan onu kendi başıma çekip ödersem neler olur avukattan fikir almam gerekBence ayrı ev planında falan bahsetme. Burada da mutlu değilim dersin. Önemli olan şu krediyi odemesi ve eşyaların yarısımi senin alman olacak. Yeni hayata borç ile başlamani istemem
500 kredi dediğin o adamın ödemediği kredimiBen şuan çok şükür 2.000 tl alıyorum. 500ü kredi. Kuaföre aylık 50 veriyorum 160 tl sigaram var. Fatura 100 gelse hepsi 30 tel faturası dediğiniz gibi işyerine yakın bir yer olsa yol masrafım da olmaz. Kredi bitene kadar biraz sıkışırım sadece
Bence eşinize iş düşüyor. Sizin çözeceğiniz bir durum değil.Psikolojisi zaten normal değil. Tatile gittiğimizden beri deli deli yaptı kendini artarak devam ediyor tepkileri
Evet bu beni arayan arkadaşı aramış kv gündüz. Onunla konuşmuşlar açıklaması buymuşsavunması bu mu yani ancak bu kadar masumlaştırılabilirdi pesss
Evet evlenirken çekilen kredi500 kredi dediğin o adamın ödemediği kredimi
İşler bu raddeye geldikten sonra çözmese de olur ben vazgeçtimBence eşinize iş düşüyor. Sizin çözeceğiniz bir durum değil.
Aaa 10 kere yazdım be arkadaşım sen neden beni umursamıyorsun hesap senin adınaysa bir sey olmazOna bahaetmeyeceğim. Kendi aileme bahsedeceğim. Zaten şuan kendi ailemin oturduğu yer işyerime çok uzak. Bunu da bir sebep olarak sunabilirim aileme.krediyi nasıl yaparız bilmiyorum. Benim hesabımda olan paradan onu kendi başıma çekip ödersem neler olur avukattan fikir almam gerek
Bizim hiç özelimiz yok ki herkes herşeyi biliyor. Ben bugün kendi anneme kv beni eden kovdu deyince eşim aa neden anlattın ne gerek var dediArkadaslarina senin aileni mi anlatmis herhalde onlara da borcu var ayrilirsa odeyemez diye korkuyorlar arkadaslari da kendi gibi pis insanlarmis
Bilemiyorum çekiniyorumAaa 10 kere yazdım be arkadaşım sen neden beni umursamıyorsun hesap senin adınaysa bir sey olmaz
Chelzy sen mi avukattın canım
Ortak hesap değil hesap komple benim adıma hemde kızlık soyadımla olan bi hesapOrtak hesapsada yarısını çekebilirsin yani sorun olmamayacak şekilde sonrasında sana
Hayır bekliyorum şuan gelmedi henüz yoldabu akşam dışarıda konuşacaktınız konuştunuzmu acaba???
Ortak hesap değil hesap komple benim adıma hemde kızlık soyadımla olan bi hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?