Burdaki çoğu kişi sizin gibi düşünüyor taktik diyor.Suan bisey yapmana gerek yok zaten sen bankaya gitmeden o paranin tamamini cekemezler gunluk limit var kartta biliyorsun.O yuzden herhalukarda kredini odetirsin odemezlerse parayi cekmem dersin gunluk en fazla ne kadar cekebilecekler sonucta 40 bin tl yi birden alamazlar ona gore davranirsin sen de.
Ama bu son iyi davranışlar taktik gibi geliyor bana.Dikkat derim
Avukat falan değilim ama resmi olarak hesap senin o paranın miras olması birşeyi değiştirmez belki sana borcu vardı kv nin verdi birşey kanıtlayamazlar o para resmi olarak seninOrtak hesap değil hesap komple benim adıma hemde kızlık soyadımla olan bi hesap
Şuan inanılmaz saçma bir durumdayım. Kafam karman çorman nasıl bitecek. Kavga olacak mı. Peki küfür, şiddet?Hiçbir sey olmaz.
Rahat ol.
Hem de kızlık soyadında hesabın varsa hiiiiic olmaz.
Bu adama o parayı sakın ola ki verme nyks. Sakın.
Bak minnacık için sızlamasın.
O şirret anasıyla yaşayıp mutlu olsun. Zilli karı ya. Ne demek evden kovmak.
Tobe tobe.
En kısa sürede kendine uygun bir ev bul.
Tek başına yeter maasın sana.
O hesapta ki parayla da borcu kapat.
Eşyalarını da bırakma onları da al.
İyice sinir oldum.
Oof of bu durumdan bir an evvel kurtulmak istiyorumAvukat falan değilim ama resmi olarak hesap senin o paranın miras olması birşeyi değiştirmez belki sana borcu vardı kv nin verdi birşey kanıtlayamazlar o para resmi olarak senin
Şuan inanılmaz saçma bir durumdayım. Kafam karman çorman nasıl bitecek. Kavga olacak mı. Peki küfür, şiddet?
Yukarıdaki söylediklerinizin hepsinde haklısınız. Gözlerimi kapatıp düşününce bile çok rahatlatıyor beni. Evet bu konu açıldığından beri hiç ağlamadım. Taki annesi bana o lafları söyleyene kadar. Ama sanmayın ki annesi öyle konuştu bende annesini çok seviyordum ondan kırılıp ağladım. Sebep bu değil. Kendi aptallığıma ağladım. Gururum kırıldı ona ağladımhayat sana yeterince çektirmedi mi aynı evde yaşadığın insanlardan ? anne ve baba baskısından kaçıp koca ve kv baskısına girdin . Sırf kaçabilmek kurtulabilmek için düğününü kendin yaptın evini kendin dizdin orada da umduğunu bulmadın ama yine de iyileştirile bilir geliyor gözüne sanırım ... bence çok yorulmuşsun . ama şunları bil ki tekrar girmek istemediğin baba evi için asalak bir koca çekilmez . senin paranı yiyip sana hizmetçi muamelesi yapan bir kayınvalide çekilmez . Eşin fark etmiş senden güzel banka kartı olur geçmişin yüzünden az bir sevgiye karşılık dünyaları veriyorsun oo ben bunu kullanırım moduna girmiş .
maaşın ne kadar bilmiyorum ama sen o maaşla kredi ödüyorsun belki elektrik su yada mutfak masrafı sonra kv nin cebine harçlık sonra kendi ihtiyaçların bence bu maaşla kendinden biraz kısarak 1+1 eve çıkılır çok lüks bir semt olmaz ama yapılır yani ... Çevre ve aile baskını kenara bırak bu adamla yola devam edebilecek misin ? 37 yaşına kadar annesinin yanından ayrılmamış bir adamın annesini bırakabileceğine inanıyor musunuz ? 37 yaşındaki bir adamın kişiliğinin değişebileceğine ...
gözlerini yum ve düşün radikal bir kararla alınmış 1+1 sessiz sakin belki içinde 1 kedi bir köpeğin yaşadığı bir ev mi ki hayat senin için yeni başlamış 24 yaş ne ki belki tekrar yada sıfırdan üniye başlarsın klüplere katılırsın tekrar aşık olursun bilemezsin yoksa şuan ki evliliğini düzeltmek mi mantıklı
ben şuan boşanma taraftarı konuşmuş olabilirim beni buna biraz itende 2 gündür hiç ağlamadım demeniz oldu .. Ama hayat sizin hangisi gözünüze daha güzel geliyor ... unutma her şey inanç ve her iki yaşamda da gördüğün ışığa bağlı
Zaten hiç kavga etmedim sakin konuştum çünkü gördüğüm tepkilerden duyduğum laflardan sonra yıkıldım.Umarım öyle şeyler olmaz. Şiddet olursa mutlaka darp raporu al.
Bak sakın o parayı verme. Hiçbir şekilde hakları yok. İspat eedemezler bibi de demiş.
Bundan sonra hayatın daha güzel olacak.
Buna emin ol.
Kendine güven yeter.
Çünkü o ikisi mutsuz olacaklar. Pişman olacak ama sen o sırada mutluluğu yakalamış olacaksın. Bunları düşün.
Lütfen sakın pes etme.
Ilımlı konuş.
Ancak taviz verme.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bana kimse ayrılma çok mutsuz olursun demedi. Annem bile bana ayrılma sık dişini katlan demedi. Bir tek onun arkadaşları dedi. Çok saçma. Çok şey kaybedebilirmişim. Artıları eksileri iyi düşünmem gerekirmiş.İlk kez yorum yapıyorum sevgili @nyks-
Evliliğiniz ile ilgili söylenebilecek her şey söylendi zaten, o konuda söyleyebileceğim yeni bir argüman yok.
Çalışıyorsunuz, bence harika bir şey.
Yerinizde olsam sırtımdaki yükten kurtulup direkt YGS&LYS girip üniversiteye başlarım. İkinci öğretim bir bölüm yazar, özel bir yurda yerleşir, yaşıtlarımla hayatımı yaşardım.
Böylece hem yaşamınızda yeni bir sayfa açılır, hem ailenizin aynı ev deme şansı kalmaz, hem siz rahatça kafanızı dinlersiniz, hem de seçtiğiniz bölüme göre uzun vadede mesleki açıdan da işinize yarar.
İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni atılmaya çalışıyor hayata, aslında şartlarınız o kadar uygun ki sıfırdan başlamaya.
Hakkınızda hayırlısı olsun.İşler bu raddeye geldikten sonra çözmese de olur ben vazgeçtim
Teşekkür ederim sağolunHakkınızda hayırlısı olsun.
Zaten hiç kavga etmedim sakin konuştum çünkü gördüğüm tepkilerden duyduğum laflardan sonra yıkıldım.
Bir daha arkadaslari aradiginda iyi niyetli davraniyorsunuz biliyorum ancak bu bizim aile meselemiz birakin kendi aramizda cozelim diyin (nazikce haddinizi yerinizi bilin demektir)herkes yerini bilsin anlamadimki onlarada mi kredi cektiniz aksamdan beri tutustular hayir siz arasaniz konudan haberdar etseniz anlayacagimda bu nedir Allah askinaArkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.
Ondan sana yanaşıyor zaten. Annesi evden gitse bile eşin annesinin ağzına bakıyor. Telefon bile işinizi görür ailecekOrtak hesap değil hesap komple benim adıma hemde kızlık soyadımla olan bi hesap
Yukarıdaki söylediklerinizin hepsinde haklısınız. Gözlerimi kapatıp düşününce bile çok rahatlatıyor beni. Evet bu konu açıldığından beri hiç ağlamadım. Taki annesi bana o lafları söyleyene kadar. Ama sanmayın ki annesi öyle konuştu bende annesini çok seviyordum ondan kırılıp ağladım. Sebep bu değil. Kendi aptallığıma ağladım. Gururum kırıldı ona ağladım
Bizim hiç özelimiz yok ki herkes herşeyi biliyor. Ben bugün kendi anneme kv beni eden kovdu deyince eşim aa neden anlattın ne gerek var dedi
çok güzel fikirİlk kez yorum yapıyorum sevgili @nyks-
Evliliğiniz ile ilgili söylenebilecek her şey söylendi zaten, o konuda söyleyebileceğim yeni bir argüman yok.
Çalışıyorsunuz, bence harika bir şey.
Yerinizde olsam sırtımdaki yükten kurtulup direkt YGS&LYS girip üniversiteye başlarım. İkinci öğretim bir bölüm yazar, özel bir yurda yerleşir, yaşıtlarımla hayatımı yaşardım.
Böylece hem yaşamınızda yeni bir sayfa açılır, hem ailenizin aynı ev deme şansı kalmaz, hem siz rahatça kafanızı dinlersiniz, hem de seçtiğiniz bölüme göre uzun vadede mesleki açıdan da işinize yarar.
İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni atılmaya çalışıyor hayata, aslında şartlarınız o kadar uygun ki sıfırdan başlamaya.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bana kimse ayrılma çok mutsuz olursun demedi. Annem bile bana ayrılma sık dişini katlan demedi. Bir tek onun arkadaşları dedi. Çok saçma. Çok şey kaybedebilirmişim. Artıları eksileri iyi düşünmem gerekirmiş.
Ben şuan lise son öğrencisiyim. Açıktan son yılımı veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?