Eşim evi terketti..

Burdaki çoğu kişi sizin gibi düşünüyor taktik diyor.

Şuan inanılmaz saçma bir durumdayım. Kafam karman çorman nasıl bitecek. Kavga olacak mı. Peki küfür, şiddet?

hayat sana yeterince çektirmedi mi aynı evde yaşadığın insanlardan ? anne ve baba baskısından kaçıp koca ve kv baskısına girdin . Sırf kaçabilmek kurtulabilmek için düğününü kendin yaptın evini kendin dizdin orada da umduğunu bulmadın ama yine de iyileştirile bilir geliyor gözüne sanırım ... bence çok yorulmuşsun . ama şunları bil ki tekrar girmek istemediğin baba evi için asalak bir koca çekilmez . senin paranı yiyip sana hizmetçi muamelesi yapan bir kayınvalide çekilmez . Eşin fark etmiş senden güzel banka kartı olur geçmişin yüzünden az bir sevgiye karşılık dünyaları veriyorsun oo ben bunu kullanırım moduna girmiş .

maaşın ne kadar bilmiyorum ama sen o maaşla kredi ödüyorsun belki elektrik su yada mutfak masrafı sonra kv nin cebine harçlık sonra kendi ihtiyaçların bence bu maaşla kendinden biraz kısarak 1+1 eve çıkılır çok lüks bir semt olmaz ama yapılır yani ... Çevre ve aile baskını kenara bırak bu adamla yola devam edebilecek misin ? 37 yaşına kadar annesinin yanından ayrılmamış bir adamın annesini bırakabileceğine inanıyor musunuz ? 37 yaşındaki bir adamın kişiliğinin değişebileceğine ...

gözlerini yum ve düşün radikal bir kararla alınmış 1+1 sessiz sakin belki içinde 1 kedi bir köpeğin yaşadığı bir ev mi ki hayat senin için yeni başlamış 24 yaş ne ki belki tekrar yada sıfırdan üniye başlarsın klüplere katılırsın tekrar aşık olursun bilemezsin yoksa şuan ki evliliğini düzeltmek mi mantıklı

ben şuan boşanma taraftarı konuşmuş olabilirim beni buna biraz itende 2 gündür hiç ağlamadım demeniz oldu .. Ama hayat sizin hangisi gözünüze daha güzel geliyor ... unutma her şey inanç ve her iki yaşamda da gördüğün ışığa bağlı

Avukat falan değilim ama resmi olarak hesap senin o paranın miras olması birşeyi değiştirmez belki sana borcu vardı kv nin verdi birşey kanıtlayamazlar o para resmi olarak senin
Oof of bu durumdan bir an evvel kurtulmak istiyorum

İlk kez yorum yapıyorum sevgili @nyks-

Evliliğiniz ile ilgili söylenebilecek her şey söylendi zaten, o konuda söyleyebileceğim yeni bir argüman yok.

Çalışıyorsunuz, bence harika bir şey.

Yerinizde olsam sırtımdaki yükten kurtulup direkt YGS&LYS girip üniversiteye başlarım. İkinci öğretim bir bölüm yazar, özel bir yurda yerleşir, yaşıtlarımla hayatımı yaşardım.

Böylece hem yaşamınızda yeni bir sayfa açılır, hem ailenizin aynı ev deme şansı kalmaz, hem siz rahatça kafanızı dinlersiniz, hem de seçtiğiniz bölüme göre uzun vadede mesleki açıdan da işinize yarar.

İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni atılmaya çalışıyor hayata, aslında şartlarınız o kadar uygun ki sıfırdan başlamaya.

Şuan inanılmaz saçma bir durumdayım. Kafam karman çorman nasıl bitecek. Kavga olacak mı. Peki küfür, şiddet?

Umarım öyle şeyler olmaz. Şiddet olursa mutlaka darp raporu al.

Bak sakın o parayı verme. Hiçbir şekilde hakları yok. İspat eedemezler bibi de demiş.

Bundan sonra hayatın daha güzel olacak.
Buna emin ol.
Kendine güven yeter.

Çünkü o ikisi mutsuz olacaklar. Pişman olacak ama sen o sırada mutluluğu yakalamış olacaksın. Bunları düşün.

Lütfen sakın pes etme.
Ilımlı konuş.
Ancak taviz verme.

Yukarıdaki söylediklerinizin hepsinde haklısınız. Gözlerimi kapatıp düşününce bile çok rahatlatıyor beni. Evet bu konu açıldığından beri hiç ağlamadım. Taki annesi bana o lafları söyleyene kadar. Ama sanmayın ki annesi öyle konuştu bende annesini çok seviyordum ondan kırılıp ağladım. Sebep bu değil. Kendi aptallığıma ağladım. Gururum kırıldı ona ağladım

Zaten hiç kavga etmedim sakin konuştum çünkü gördüğüm tepkilerden duyduğum laflardan sonra yıkıldım.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bana kimse ayrılma çok mutsuz olursun demedi. Annem bile bana ayrılma sık dişini katlan demedi. Bir tek onun arkadaşları dedi. Çok saçma. Çok şey kaybedebilirmişim. Artıları eksileri iyi düşünmem gerekirmiş.

Ben şuan lise son öğrencisiyim. Açıktan son yılımı veriyorum

Zaten hiç kavga etmedim sakin konuştum çünkü gördüğüm tepkilerden duyduğum laflardan sonra yıkıldım.

Ya bence allahın sevgili kulusun biliyor musun.
Bak daha yaşın gencecik.
Cocuk yok.
İsin var.

Bayağı şanslısın. Bunu ileride daha net göreceksin.

Haketmiyor onlar seni.
Sürekli ikili konusuyorum bak. Çünkü iki kişiler. Tek eşin adına bile konuşamıyorum.
Hoş o hiç mi hiç haketmiyor.

Bugün ne konuşacağınız belli mi?

Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.
Bir daha arkadaslari aradiginda iyi niyetli davraniyorsunuz biliyorum ancak bu bizim aile meselemiz birakin kendi aramizda cozelim diyin (nazikce haddinizi yerinizi bilin demektir)herkes yerini bilsin anlamadimki onlarada mi kredi cektiniz aksamdan beri tutustular hayir siz arasaniz konudan haberdar etseniz anlayacagimda bu nedir Allah askina
Siz hayatiniza neden herkesin bu kadar karismasina fikir shibi olmasina izin veriyorsunuz ne demek ailenle rahat edemezsin esin arkadasi fazla bir karisma bu sonucta sizin kankaniz degil
Bence burasida dahil belli bir mesafede durup ozgur kararinizi kendiniz verin ay sinir oldum koca ayri tutustu yiyemeyecem diye arkadaslari ayri kankamiz yiyemeyecek paralari diye

Son düzenleme:

ya aslında yaşadıklarınız şuan size böyle çok acıklı görünüyor ama ben bardağın dolu tarafına bakmayı tercih ediyorum . siz bence bir çok yaşıtınıza yada ben gibi yaşı size yakın olan bir çok kişiye belki 2 belki 3-0 öndesiniz şuan neden mi ;

*hayırsız anne babayı görmüşsünüz ne kadar kan bağı olursa olsun aslında kimseye medet umulmayacağını anlamışsın ...
*karaktersiz bir kişiliğin size duyduğu sevginin yarardan çok zarar getirdiğini öğrenmişsiniz
*hani böyle ilk başta size çok iyi davranan hatta bir dönem belki kendi annenizden bile daha iyi davrandığını aklınzın ucundan geçirdiğiniz kişiden kazık yiyerek herkesin 2. bir yüzü olduğunu öğrendiniz
*hani şu son dönemde çok popüler olan mutlu olmak için yeri geldiğinde gururundan vazgeçeceksin sözünün ne kadar aldatıcı kısa süreli çözüm olduğunu öğrenmişsiniz
*insan oğlunun paraya nasıl taptığını öğrenmişsin
*elalem katagorisindeki insanların hiç bir b*ktan çakmayan ağız yerine çuval taşıyan topluluk olduğunu öğrenmişsin
* yeri geldiğinde bırakılması gerektiğini öğrendin SEN BUNLARIN HEPSİNİ ACI ACI YAŞAYARAK ÖĞRENDİN
şimdi senin ayakların yere o kadar sağlam basmalı ki basıyor olmalı bastığın yerler tir tir titremeli ... tabii ki bundan sonrada hata yapacaksın ama daha az daha zevkli hatalar belki...

şimdi size yazacağım söy ya bir hadis yada 4 halifeden birinin sözü '' bu dünyada yaşadığınız acılar ahiretteki günahlarınıza kefaret olur ''

bardağın dolu tarafı önemli efendim

Bizim hiç özelimiz yok ki herkes herşeyi biliyor. Ben bugün kendi anneme kv beni eden kovdu deyince eşim aa neden anlattın ne gerek var dedi

Siz bizzat kendi başınıza gelen bir şeyi annenize anlatmamalısınız, ama o sizin anne ve babanızla, belki bir psikoloğa bile anlatırken zorlanabileceğiniz özelinizi hiç düşünmeden arkadaşlarına anlatıyor. Çok adilmiş.

çok güzel fikir

ben mezun katagorisin de bu sene pek hissetmesem de üni sınavına hazırlanıyorum bu konuda herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa kafana takılan ufacık bir soruda hemen bana yazabilirsin yardımcı olurum :))

Bu adamın arkadaşları ne iş sürekli arayıpta kocanı iyi adam moduna sokmuşlar. Şunlar seni aradıgında yada bunları arada deki. Siz hayırdır benimle aynı evdemi yaşıyosunuzda bu adamı benden iyi tanıyosunız desene. Öküz ölür badem gözlü olur mu ne derler buda o hesap. Sen bu zaman kdr kimseyi kırmamışsın kırılan sen olmussun. Artık susma bence. Bana fenalık geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…