- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
En aklı başında en güzel öneri bu olmuş, aklınıza sağlık.İlk kez yorum yapıyorum sevgili @nyks-
Evliliğiniz ile ilgili söylenebilecek her şey söylendi zaten, o konuda söyleyebileceğim yeni bir argüman yok.
Çalışıyorsunuz, bence harika bir şey.
Yerinizde olsam sırtımdaki yükten kurtulup direkt YGS&LYS girip üniversiteye başlarım. İkinci öğretim bir bölüm yazar, özel bir yurda yerleşir, yaşıtlarımla hayatımı yaşardım.
Böylece hem yaşamınızda yeni bir sayfa açılır, hem ailenizin aynı ev deme şansı kalmaz, hem siz rahatça kafanızı dinlersiniz, hem de seçtiğiniz bölüme göre uzun vadede mesleki açıdan da işinize yarar.
İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni atılmaya çalışıyor hayata, aslında şartlarınız o kadar uygun ki sıfırdan başlamaya.
Evet mantıklı, parayı konu sahibi olmadan çekemezler ve bi an önce kartı iptal ettirmek lazım, çünkü hergün hergün gidip azar azar parayı çekip bitirebilirler bu süreçte. Benim kartım bi seferde en çok 1600 veriyo mesela, böyle böyle bankamatikle işlerini halledebilirler. O yüzden kartı iptal ettirip eşyalarımı almadan ve borç ödenmeden parayı vermemek en iyi seçenek.
Çok teşekkür ederim sağolunben mezun katagorisin de bu sene pek hissetmesem de üni sınavına hazırlanıyorum bu konuda herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa kafana takılan ufacık bir soruda hemen bana yazabilirsin yardımcı olurum :))
İlk kez yorum yapıyorum sevgili @nyks-
Evliliğiniz ile ilgili söylenebilecek her şey söylendi zaten, o konuda söyleyebileceğim yeni bir argüman yok.
Çalışıyorsunuz, bence harika bir şey.
Yerinizde olsam sırtımdaki yükten kurtulup direkt YGS&LYS girip üniversiteye başlarım. İkinci öğretim bir bölüm yazar, özel bir yurda yerleşir, yaşıtlarımla hayatımı yaşardım.
Böylece hem yaşamınızda yeni bir sayfa açılır, hem ailenizin aynı ev deme şansı kalmaz, hem siz rahatça kafanızı dinlersiniz, hem de seçtiğiniz bölüme göre uzun vadede mesleki açıdan da işinize yarar.
İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni atılmaya çalışıyor hayata, aslında şartlarınız o kadar uygun ki sıfırdan başlamaya.
Bırakamazmış çok seviyomuş ama iki gün önce benim kaybetmekten korktuğum hiç bir şey yok diyordu. Neyse artık, bu salı günkü konuşma meselesini de hallettiniz. Geçmiş olsun. Eşiniz de sizin kararlılığınızı anlamış oldu. Bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim temiz güvenilir iyi insanlarla karşılaştırsın, yolunuz bahtınız açık olsun.Eşimle konuştuk. Kuyruğunu kıstırıp gelmiş. Tekrar özür diledi. Annem çok haksızdı. Ben onunla konuştum. Zaten ablamda aramış onu çok kızmış ona dedi. Ablası beni takdir etmiş annesi bana bunları söylerken ben tek kelime etmedim diye. Çok yüce bir hareketmiş eşimde katılıyormuş.
Herkesin eksikleri varmış. Zamanla herşey gecermiş. Herkes eksiklerini zamanla düzeltmeye çalışmalıymış. Vs vs.
Beni bırakamazmış çok seviyormuş. Annesi bir daha asla böyle bişey yapamazmış.
Ben dedim ki annenle konuşmak istemiyorum. Hatta annenle yaşamakta istemiyorum. Zamanla aşıcaz ben herşeyi düzelticem hep aynı şeyleri söyledi durdu.
Ben düşünücem sizi hep izlicem bakalım napıyorsunuz laflarınız hareketleriniz nasıl ben hep sorgulıcam dedim.yap tabii hakkın diyor
Benim kararımsa değişmedi. Önce annemlerle konuşacağım. Sonra bir ev bakacağım. Düzenimi yavaştan kuracağım. En son eşime çıkıp diyeceğim.
Kusura bakma ben atlatamıyorum. Benden bu kadar. Bana müsade.
Eşimle konuştuk. Kuyruğunu kıstırıp gelmiş. Tekrar özür diledi. Annem çok haksızdı. Ben onunla konuştum. Zaten ablamda aramış onu çok kızmış ona dedi. Ablası beni takdir etmiş annesi bana bunları söylerken ben tek kelime etmedim diye. Çok yüce bir hareketmiş eşimde katılıyormuş.
Herkesin eksikleri varmış. Zamanla herşey gecermiş. Herkes eksiklerini zamanla düzeltmeye çalışmalıymış. Vs vs.
Beni bırakamazmış çok seviyormuş. Annesi bir daha asla böyle bişey yapamazmış.
Ben dedim ki annenle konuşmak istemiyorum. Hatta annenle yaşamakta istemiyorum. Zamanla aşıcaz ben herşeyi düzelticem hep aynı şeyleri söyledi durdu.
Ben düşünücem sizi hep izlicem bakalım napıyorsunuz laflarınız hareketleriniz nasıl ben hep sorgulıcam dedim.yap tabii hakkın diyor
Benim kararımsa değişmedi. Önce annemlerle konuşacağım. Sonra bir ev bakacağım. Düzenimi yavaştan kuracağım. En son eşime çıkıp diyeceğim.
Kusura bakma ben atlatamıyorum. Benden bu kadar. Bana müsade.
Ayni fikirdeyim.belki kızarsınız ama ben yinede söyleyeceğim. siz ayrılmayacaksınız yani bence buna hiç ihtimal bile vermediniz.çünkü ipler elinizdeyken inceldiği yerden koparmamak için çabalıyorsunuz. burda bi ton tavsiye verildi yapmadınız çünkü geri dönüşü olmamasından korktunuz.hayat sizin kim ne diyebilirki
belki kızarsınız ama ben yinede söyleyeceğim. siz ayrılmayacaksınız yani bence buna hiç ihtimal bile vermediniz.çünkü ipler elinizdeyken inceldiği yerden koparmamak için çabalıyorsunuz. burda bi ton tavsiye verildi yapmadınız çünkü geri dönüşü olmamasından korktunuz.hayat sizin kim ne diyebilirki
Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.
Evet bu beni arayan arkadaşı aramış kv gündüz. Onunla konuşmuşlar açıklaması buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?