Eşim evi terketti..

En aklı başında en güzel öneri bu olmuş, aklınıza sağlık.

+1

Eşimle konuştuk. Kuyruğunu kıstırıp gelmiş. Tekrar özür diledi. Annem çok haksızdı. Ben onunla konuştum. Zaten ablamda aramış onu çok kızmış ona dedi. Ablası beni takdir etmiş annesi bana bunları söylerken ben tek kelime etmedim diye. Çok yüce bir hareketmiş eşimde katılıyormuş.

Herkesin eksikleri varmış. Zamanla herşey gecermiş. Herkes eksiklerini zamanla düzeltmeye çalışmalıymış. Vs vs.

Beni bırakamazmış çok seviyormuş. Annesi bir daha asla böyle bişey yapamazmış.

Ben dedim ki annenle konuşmak istemiyorum. Hatta annenle yaşamakta istemiyorum. Zamanla aşıcaz ben herşeyi düzelticem hep aynı şeyleri söyledi durdu.
Ben düşünücem sizi hep izlicem bakalım napıyorsunuz laflarınız hareketleriniz nasıl ben hep sorgulıcam dedim.yap tabii hakkın diyor

Benim kararımsa değişmedi. Önce annemlerle konuşacağım. Sonra bir ev bakacağım. Düzenimi yavaştan kuracağım. En son eşime çıkıp diyeceğim.

Kusura bakma ben atlatamıyorum. Benden bu kadar. Bana müsade.

ben mezun katagorisin de bu sene pek hissetmesem de üni sınavına hazırlanıyorum bu konuda herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa kafana takılan ufacık bir soruda hemen bana yazabilirsin yardımcı olurum :))
Çok teşekkür ederim sağolun

@Nyks- bu çok iyi bir fikir. Lise dersleri bittikten sonra bunu mutlaka düşünün derim. O zamana kredi de her türlü bitmiş olur.

Gündüzleri çalışıp geceleri mesleğiniz olan konuda okuyarak, kariyerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Sizin yüzünüzü hayatta en çok güldüren konu bu olmuş zaten. Ve/veya isterseniz dil kursuna gidersiniz. Nasıl olsa ufak evin işi de pek olmaz.

Böyle bir uğraş olunca, yeni ortam vs. kocaymış, kayınvalideymiş aklınıza bile gelmez.

Bırakamazmış çok seviyomuş ama iki gün önce benim kaybetmekten korktuğum hiç bir şey yok diyordu. Neyse artık, bu salı günkü konuşma meselesini de hallettiniz. Geçmiş olsun. Eşiniz de sizin kararlılığınızı anlamış oldu. Bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim temiz güvenilir iyi insanlarla karşılaştırsın, yolunuz bahtınız açık olsun.

Arkadaşlarına hadi anltiyo onlar nereden cesaret buluyoda sizi arayip size akil veriyolar onlara ne okadar dusunuyosalar arkadaslarini ona akil versinler insanlar baska insanların işlerine burunlarini sokmayi nasılda seviyorlar sanki kendi yuvalari cok huzurlu cok mutlu esiniz tutusmus belli arkadaslarininda agzinin payini verin bende çok pasifimdir konusamam edemem ama arkadaslarini yirtarim adamin bi guzel paylar kaparim o teli dahada arayamazlar hadsizler

Reactions: anu

Ya bu adam sizi hiç dinlemiyor, kafasında birşeyler var hep onları tekrarlıyor. Birkaç gün önce kredi çekmen lazım diyordu, istemiyorum çekmeyeceğim diyordunuz, çekmemiz lazım diyordu, hayır diyordunuz, ama çekmeden olmaz, çekmen lazım diyordu.

Şimdi de kırık plak gibi ben herşeyi düzelteceğim, zamanla herşey düzelir diye tutturmuş. İtiraz edip annenle yaşamak istemiyorum diyorsunuz, zamanla aşıcaz, ben düzelticem diye cevap veriyor. Neyi düzeltecekse. İstemiyorum demişsiniz. Dediğim gibi dinlemiyor, siz orada A değil B deseniz yine aynı şeyleri söyleyecek.

Anne konusu açmak yerine krediyi söyleseydiniz keşke. Zaten boşanmayı istiyorsunuz, anne konusunun size faydası veya zararı olmayacak. Anne konusunda birşey yapmayacağı da kesin. Gücü yok zaten. Ama şu kredi işi hallolurdu belki.

Bari su surecte hazur yelkenleri indirmisken borcunu odet. Ben yine ayril demiyorum sana ama oyle bi niyetin varsa en azindan krediyi kapttir hazir iyiken. Kv hic yuz verme. Birak odusunsun busaatten sonra senin yuzune nsil bakacagini. Buyuk ihtimal sonunda sen affedeceksin ama bari kuyrugu dik tut. Bir daha sana ultimatom veremesinler, istemedigin seyi teklif dahi edemesinler, cekinsinler senden. Guclu ol. Ozur dilemeden aciklama yapmadan selam dahi verme.

belki kızarsınız ama ben yinede söyleyeceğim. siz ayrılmayacaksınız yani bence buna hiç ihtimal bile vermediniz.çünkü ipler elinizdeyken inceldiği yerden koparmamak için çabalıyorsunuz. burda bi ton tavsiye verildi yapmadınız çünkü geri dönüşü olmamasından korktunuz.hayat sizin kim ne diyebilirki

Ayni fikirdeyim.
Elbette herkes kendi bilir, ama bu tarz konularda bazi konu sahipleri kozlar kendi eline gecince yelkenleri suya indiriyor.
Bu konusmada da aslinda esi hicbir somut vaadte bulunmamis. Yapacağım, edecegim, duzelttecegim.
Barissinlar haftaya yeniden kredi konusunu acacak simdiden besbelli.

Bana da ayrılacak ama eşine krediyi ödemesi için ısrar edecek cesareti yok, fiziksel şiddet kullanmasından vs de çekiniyor, o yüzden önce evi falan bulup hatta belki krediyi biraz kolaylayıp ondan sonra ayrılmak istediğini söyleyecek gibi geliyor. O arada eşine de şans vermiş gibi olacak ama düzelmeyeceğini bildiği için aslında boşanma ve boşanma sonrasına odaklanmış gibi geliyor.

Arkadaşları aradı yine beni bir saate yakın konuştuk. Ayrılırsak ikimizde mutsuz olurmuşuz. Ben ailemin yanında rahat edemezmişim.

Size ne bizim meselemizden bunları konuşmak sizemi kaldı deyip yüzlerine kapatsaydın keşke.Ne terbiyesizler . Eşin ailenin yanında rahat olmayacağını onlara anlatmış herşeyden haberleri var demekki.

Nyks- neden annene planlarını anlatıyorsun? senin maaş onların evine girmiyor madem, sırf mutlu olma diye, elalem ne der bahanesiyle kocana fiştekler seni.
sadece sen bil. boşandığında annen evine dön dediğinde benim evim var diye o zaman haber verirsin. adres verme ki babanla seni dövmeye gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…