Eşim evi terketti..

Hazır ipler senin eline geçmişken, istediğin herşeyi yaptır. Artık güç sende önce kredinin kapattır. Sonra kendine güzel bir ev bul ve uzaklaş onlardan

Konunuzu kaç gündür okuyorum,yorum yapamadım kafamı toparlayıp. Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle,dilerim bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur.
Evden şimdilik çıkmayın,çıkarken a'dan z'ye neyiniz varsa alın öyle gidin,zerresini bırakmayın eşyaların,alsın o kayınvalideniz bomboş evi başına çalsın. Yüzsüz kadın. Ev ev diyorda sanki tapulu malı,kiralık evmiş ona bile sahip çıkıyor,maksat eşyalarınızı vermemek emin olun. Siz oradan iğnenizi dahi alamadan gidin istiyor.

Evden şuan çıkmama sebebim hem kredi hem kart borcuyla bir anda çıkamam. Sağlam ilerlemeliyim. Avukatla görüşüp haklarımı öğrenip hatta o arada bi ev bulmalıyım. Borcum olmasa çoktan çıkmıştım o evden. Bakın bundan sonra olmaz. Çünkü annesiyle evi ayırma ihtimalimiz dahi yok. Kadın bu kadar olaydan sonra bir kaç günlüğüne bile uzaklaşmıyor evden. Daha nasıl anlatayım. Hiç birşey eskisi gibi olmaz

Annemin son konuşmalarından ümitlendim sanırım. Bahsettiğiniz gibi de benim evim var ben hallettim demem için bir gün içinde şuanki evden çıkamam

Kendi adına en doğru karar olur.
Kaynvaliden özür dilese üç beş gün gitse bile bir ömür çekilecek çile değil.
Öyle çiçekle böcekle özürle falan düzelmez üzgünüm.
Daha düne kadar yok süpürge tuttu teşekkür et, işten gel yemekte yap diye resmen psikolojik baskıya maruz kalıyordun. Şimdi kayınvaliden o beklediği teşekkürleri etti mi bu kadar olgun davrandığın için.
O kadın zaten affetsen de bir kaç gün sonra eskisi gibi benim evim beni oğlum sen el kızısın hizmetçiliğimi yap der. Eminim buna.
Bilmiyorum o kadar gençsin ki 40ına merdiven dayamış sorumsuz bir anneci koca ve sorunlu bir kayınvalideyle aynı evde çileli bir yaşama evet demek için çok gençsin. Dulum ailem de arkamda değil diye kendini bu sorunlu aileye muhtaç hissetme. Kendi başına kraliçe gibi yaşarsın zaten. Kayınvalidenin masrafı kocanın sorumsuzlukları da üstünden düştü mü şimdiki halinden de daha rahat yaşarsın.

Haklısınız bundan sonra yine aynı şeyler tekrar edecek. Ne eşim ne kv düzelmeyecek. Ve bence şuan kopmaya bu kadar yakınken bitmeli. Kv geçen akşamki boşanma fikrinin benden çıktığını sandığı için kovmuş beni evden. Bu sefer ben karşısına geçip bu kararı ben verdim diyeceğim. Bakalım o zaman neler dökülecek ağzından

Annemin son konuşmalarından ümitlendim sanırım. Bahsettiğiniz gibi de benim evim var ben hallettim demem için bir gün içinde şuanki evden çıkamam
şu an boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyeceksin annene de.

O bile seni ne olarak gördüğünü gösteriyor.
Kusura bakma ama seni oğluyla arasına giren evden kovulacak kadar dış kapının dış mandalı biri olarak görüyor.
Ki son olaylarında o kadar kendi dediğini yapmaya alıştı ki kovarım da nasılsa oğlum arkamda diyordu.. İstediği kadar at koşturabiliyor kocanın pasifliği ve anacılığı sayesinde.
Bence bu kadar gençken boşan kurtul
Cidden bir kadının hizmetçiliğini yapıp daha sitemini dinlemen sürekli öyle yap böyle yap canım annem üzülmesin baskısıyla yaşayacak değilsin.
Yazık günah sana da.
Ben bugün kocam melek olsa kayınvalidem melek olsa beraber oturmam. Beraber oturacağıma da boşanırım. Bir kere hatalı bir karar verdin diye bir ömür kayınvalideyle yaşama sana yazık.

Para senin hesapta. Ada'm kredi borcunu ödemem demiş. Boşansan da yarısı senin o paranın alır ödersin kredini

Para senin hesapta. Ada'm kredi borcunu ödemem demiş. Boşansan da yarısı senin o paranın alır ödersin kredini
Evet kredi kartından aldığım avukat parasını öderim sadece demişti.

Sana kayınvalıdeyle mutluluklar
kocanı bosamıyorsunda barı kaynananı bosayıver
Kayınvalideyi de boşayamadığım için ikisinden de kurtulacağım yoksa genç yaşta öldürür beni bunlar. Analık iç güdüsü çok kuvvetliymiş otursunlar ana oğul

Akşam eşime dedim ben ayrılık kararı alamaz mıyım? Bunu ben söylemiş olsam ne sen söylemiş olsam ne? Bütün bunlar anneni haklı çıkarmıyor dedim

Kvdeye kalan miras annesinden. Öyle deme sebepleri benim kartımda olduğu için
Eşinize kalan mirassa mirasta hak iddia edilmiyor öyle biliyorum yine eşinizin olur o para.

Mirasmış ama miras için de durum değişir.

Sevgili nyks, herkesin dediği gibi para senin hesapta ve o krediyi Kocan olacak herif kapatmak zorunda zaten. Muhtemelen o parayı sen çekip krediyi kapatırsan başına geleceklerden ya da sana yapacaklarından korkuyorsun ama korkma. Şartlarını ayarla,avukatla görüş,dilekçeni ver. Bunların hepsini çaktırmadan hallet. Çıkıp karşılarına söyleyemiyorsan, mesajla dikkatli bir şekilde yaz durumu. Eğer bi süre daha bekliycem diyorsan hala, bu ayki maaşını kocanın eline vermemekle başla bi yerden. 100-200 her ay ne kadar biriktirirsen kendine kardır. Daha fazla yazık etme kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…