- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Kvdeye kalan miras annesinden. Öyle deme sebepleri benim kartımda olduğu için
Bende onu düşündüm. Haksız konuma gelirim o zaman daParayı çekip harcama, çekişmeli boşanma davasına dönerse iş hakim nezdinde iyi bir etki bırakmaz bu durum. Zararlı çıkarsın.
Evet haklısınız. Bankadaki parayla alakalı birşey yapmayı düşünmüyorum şuan içinOlsun,sende de olsa bi yerden yattı senin hesabina,miras yoluyla geçtiği ispatlanır verasetten şundan bundan, eşinin bile değil ki yarısı senin olsun, ki eşinin de olsa miras yoluyla kalan mallar paylaşım dışıdır
Bu bekleyeceğim bir süre çok uzun bir süre olmayacak. Katlanamam. Avukatla görüşüp detaylı bilgi almam gerekiyor.Sevgili nyks, herkesin dediği gibi para senin hesapta ve o krediyi Kocan olacak herif kapatmak zorunda zaten. Muhtemelen o parayı sen çekip krediyi kapatırsan başına geleceklerden ya da sana yapacaklarından korkuyorsun ama korkma. Şartlarını ayarla,avukatla görüş,dilekçeni ver. Bunların hepsini çaktırmadan hallet. Çıkıp karşılarına söyleyemiyorsan, mesajla dikkatli bir şekilde yaz durumu. Eğer bi süre daha bekliycem diyorsan hala, bu ayki maaşını kocanın eline vermemekle başla bi yerden. 100-200 her ay ne kadar biriktirirsen kendine kardır. Daha fazla yazık etme kendine lütfen
kendine bankada ayrı bir hesap açıp bu hesabı eşine söylemezsin. Birikimini oraya yaparsın.Bu bekleyeceğim bir süre çok uzun bir süre olmayacak. Katlanamam. Avukatla görüşüp detaylı bilgi almam gerekiyor.
Öyle bir hesabım var zaten. İçinde de ufak bir miktar varkendine bankada ayrı bir hesap açıp bu hesabı eşine söylemezsin. Birikimini oraya yaparsın.
Hakkınızda hayırlısı olsun en azından karttan cektırdıgı avukat parasını kurtarmaya bakın artık huyuna mı gidersiniz son yaşananların kozumu olur bilmiyorum ne kurtarırsanız kardır.Öyle bir hesabım var zaten. İçinde de ufak bir miktar var
Teşekkür ederim. Haklısınız. Başta herkesi iyiydi kvdem eşim vs. Başta kendi annemde iyi olur. Sonradan baskıya başlayıp beklentiye girerlerHakkınızda hayırlısı olsun en azından karttan cektırdıgı avukat parasını kurtarmaya bakın artık huyuna mı gidersiniz son yaşananların kozumu olur bilmiyorum ne kurtarırsanız kardır.
Aklınıza kendinize bir hayat kurmayı koymuşsunuz başlarken eşyaya ihtiyacınız olacak hem kredi kapatıp hem yeni esya alamazsınız gel görki kaynanada o eşyalarda hır çıkarır vermez zarar verir gibime geliyor. O kısım içinde bir yol düşünseniz iyi olur evlilik kredisini kapatsa bırakın gidin öteki türlü hem kredi hem eşya zor
Annenizide bir şey söylemeyin herkes işine geldimi deliyi oynuyor psikolojisi bozuluyor falan sizde oynayın psikolojim çok bozuk kımseyle konusmak gormek falan istemiyorum moduna gidin önce evine dön her evlilikte olur diycek sonra kararlıysanız el alem ne der eve geleceksin dıyecek sonra senimi besleyeceğiz çalışıp eve vericeksin diyecek ayda 2000 lira az paramı kendi hayatınızı kurun bunun içinde o kırıldı bu ayıldı öteki bayıldılara bakmayın kimseye birşey olmaz olan sizin hayatınıza olur
Düzen oturduktan sonra ilişkilerde düzelir emin olun
Nyks- neden annene planlarını anlatıyorsun? senin maaş onların evine girmiyor madem, sırf mutlu olma diye, elalem ne der bahanesiyle kocana fiştekler seni.
sadece sen bil. boşandığında annen evine dön dediğinde benim evim var diye o zaman haber verirsin. adres verme ki babanla seni dövmeye gelmesin.
Neyi düzeltecekti bu adam???Krediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
Ben şimdi annemden 30.000 tl istesem
10.000 borclarımızı kapatsak kalan 20 ile aracı ancak dedıgım şekilde kredi ama sıfır faizle alabılırız hem senın yanı bızim adımıza olur ornek şöyle yapabılırız 600-700 arası bir kredi tutarı aylık gelırsede senden sadece 250-300 tl üzerine bana verırsın ben gerısını tamamlarım kendımden kısıp rica edıyorum düşün bunu bizim için soyluyorum.
Hala ne söylüyor
Krediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
10.000 borclarımızı kapatsak kalan 20 ile aracı ancak dedıgım şekilde kredi ama sıfır faizle alabılırız hem senın yanı bızim adımıza olur ornek şöyle yapabılırız 600-700 arası bir kredi tutarı aylık gelırsede senden sadece 250-300 tl üzerine bana verırsın ben gerısını tamamlarım kendımden kısıp rica edıyorum düşün bunu bizim için soyluyorum.
Hala ne söylüyor
Annesinin davranışlarını. Ama benimde ona yardımcı olmam lazımmış. Yani hala benden destek bekliyor.Neyi düzeltecekti bu adam???
Krediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
Hala ne söylüyor
Hala bunları söylemesi normal mi sizce allah aşkınaGozunu kredi burumusbir hafta rol bile yapamadi
Ben cevaben krediyi kapatalım dedim yani araba almayalım mı? Yazmışhala arabamı diyor bu
Neyse sakin kalalım. Araba için bir şey söyleme uzatırsa bakarız de.Hazır krediyi ödemeyi ağzına almışken sıcağı sıcağına borcunu kapattır.
Hala bunları söylemesi normal mi sizce allah aşkına
Ben cevaben krediyi kapatalım dedim yani araba almayalım mı? Yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?