Eşim evi terketti..

bu adam senin maaşını kullanarak araba almak istiyor. bence krediyi kapatalım önce arabayı sonra düşünürüz de. bunları da mesajla fln yazma ilerde delil olarak kullanır mı bilemedim. kapatın krediyi arabayı da almazsın ertesi gün avukata boşanma dilekçesi verip o evi de bırak eşyalarına da lanet olsun yani kendi hayatına başla boşver.

Ayranı yok içmeye 38 binlik araba az geliyo adama..

Demezler mi ulan adam önce kendin dogru düzgün maas al da arabayı sonra haket.. oksijen yerine ne kullanıyo bu millet bilmiyorum. Herkes gelirine göre yaşasa ne güzel olacak, gereksiz bir alım hırsı var ve bu cidden normal bi sey değil.

20 binlik araba da yeter ona ne güzel arabalar var.

He madem diyorki cok daha yüksek bi arabaya binicem, o zama o arabaya binenler gibi anasına ayrı ev açsın. Annesini baska evde oturtacak maddi durumu yok, kalkıp karısının maasina güvenip araba aliyor te allahım..

Bu adam ve annesiyle hiç birşey olacağı yok değil mi

Marka/model bilmiyorum satarken zarar etmeyeceği gerekirse 0 bir araba alabileceğini söyledi şartlara göre bakacakmış.

Tabi canım illa ki sıfır aşağısı seninkini kurtarır mı

Sana birsey diyim kafasında model de marka da hepsi belli sadece seni ürkütmemek için söylemiyo

ay hala mı kapanmamıs o konu

ya zaten illa barışacam diyosan da barışma şartın dün dediğim gibi ayrı eve çıkmak olmalı. o hala senden destek bekliyo annesi ile ilgili. zaten küçücük evde niye birliktesiniz ki çok saçma annesinin maaşı yoksa da kızkardeşi yarısını versin senin eşin yarısını versin bi ev tutun kadına.başta böyle konuşmamıştık fln diyecek şuanki şartım bu yoksa boşanıyorum dersin

Krediyi kapatalim bakariz de once sana guvenmem elinde imkan varsa beni borcta birakmayacagini gormem lazim de odedigi gun cik git
Al benden de o kadar. once krediyi kapattir. Ve silah zoruyla bile olsa bi daha bu adam icin kredi falan cekme. Hasta midir nedir! Araba icin evliligi bitiyordu, hala araba diyor. Insan az numara yapar bari. sen oyala bunu krediyi kapatsin once. Sonrada araba almiyorum. Teklif dahi etme de. Israr ve baskı yapmaya devam ederse cik git. Anlaki adam sirf araba icin barismis.

şaşkınım ya nasıl takmıs bu krediye arabaya
seni kaybetmekten korkuo olsa konuyu kapatırdı
seninle arayı duzeltmeyi de araba için mi yaptı acaba die düşünecegin ne kadar onemliymiş bu araba
sen ne düşünüyorsun kredi konusunda

derdi günü seni sömürmek.
peh.
tahammül edilemez bir insan.
bpşanma aşamasına geldiniz.
daha araba sevdasında daha seni sömürme derdinde.
önce ne yap et krediyi kapattır lütfen.
sonra kalan para ile naparsa yapsın
bu ne ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…