- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.108
- 598
Hicbir sey normal degil ki yaptigi en azindan bir sure kredi konusunu kapatir saniyordum e her sey ayni bir adim bile atmamis ki
Marka/model bilmiyorum satarken zarar etmeyeceği gerekirse 0 bir araba alabileceğini söyledi şartlara göre bakacakmış.Almak istediği araç ne
Şimdi almazsak ne zaman alacakmışızAdam hala araba diyor yaa
Senin kocan kadar cüretkarı nadir bulunur
Marka/model bilmiyorum satarken zarar etmeyeceği gerekirse 0 bir araba alabileceğini söyledi şartlara göre bakacakmış.
Bu adam ve annesiyle hiç birşey olacağı yok değil mibu adam senin maaşını kullanarak araba almak istiyor. bence krediyi kapatalım önce arabayı sonra düşünürüz de. bunları da mesajla fln yazma ilerde delil olarak kullanır mı bilemedim. kapatın krediyi arabayı da almazsın ertesi gün avukata boşanma dilekçesi verip o evi de bırak eşyalarına da lanet olsun yani kendi hayatına başla boşver.
Marka/model bilmiyorum satarken zarar etmeyeceği gerekirse 0 bir araba alabileceğini söyledi şartlara göre bakacakmış.
Kocanı tanısa Recaizade Mahmut Ekrem araba sevdasını yeniden yazardı
ay hala mı kapanmamıs o konuKrediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
Ben şimdi annemden 30.000 tl istesem
10.000 borclarımızı kapatsak kalan 20 ile aracı ancak dedıgım şekilde kredi ama sıfır faizle alabılırız hem senın yanı bızim adımıza olur ornek şöyle yapabılırız 600-700 arası bir kredi tutarı aylık gelırsede senden sadece 250-300 tl üzerine bana verırsın ben gerısını tamamlarım kendımden kısıp rica edıyorum düşün bunu bizim için soyluyorum.
Hala ne söylüyor
ya zaten illa barışacam diyosan da barışma şartın dün dediğim gibi ayrı eve çıkmak olmalı. o hala senden destek bekliyo annesi ile ilgili. zaten küçücük evde niye birliktesiniz ki çok saçma annesinin maaşı yoksa da kızkardeşi yarısını versin senin eşin yarısını versin bi ev tutun kadına.başta böyle konuşmamıştık fln diyecek şuanki şartım bu yoksa boşanıyorum dersinBu adam ve annesiyle hiç birşey olacağı yok değil mi
Al benden de o kadar. once krediyi kapattir. Ve silah zoruyla bile olsa bi daha bu adam icin kredi falan cekme. Hasta midir nedir! Araba icin evliligi bitiyordu, hala araba diyor. Insan az numara yapar bari. sen oyala bunu krediyi kapatsin once. Sonrada araba almiyorum. Teklif dahi etme de. Israr ve baskı yapmaya devam ederse cik git. Anlaki adam sirf araba icin barismis.Krediyi kapatalim bakariz de once sana guvenmem elinde imkan varsa beni borcta birakmayacagini gormem lazim de odedigi gun cik git
şaşkınım ya nasıl takmıs bu krediye arabayaBu adam ve annesiyle hiç birşey olacağı yok değil mi
derdi günü seni sömürmek.Krediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
Ben şimdi annemden 30.000 tl istesem
10.000 borclarımızı kapatsak kalan 20 ile aracı ancak dedıgım şekilde kredi ama sıfır faizle alabılırız hem senın yanı bızim adımıza olur ornek şöyle yapabılırız 600-700 arası bir kredi tutarı aylık gelırsede senden sadece 250-300 tl üzerine bana verırsın ben gerısını tamamlarım kendımden kısıp rica edıyorum düşün bunu bizim için soyluyorum.
Hala ne söylüyor
Borcunu ödeyip krediyi tek başına ödeyebildiği zaman.Şimdi almazsak ne zaman alacakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?