Eşim evi terketti..

ya inanmıyorum kredimi kapat dediğinizde hala araba diyemi sayıklıyor yaşananlardan hiç mi ders almamış

Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Yine mi üzülücez bilmem ne. Bi akşam gelelim konuşalım vs dedi. Şimdilik sakin kal bari krediyi ödesin dedi. Gelin dedim sizin yanınızda söyleyeceğim ayrılacağımı kesin ve net dedim. Üzülücez diyor napayım diyorum bir ömür bunları finanse mi edeyim. YOk sakın kredi çekme diyor kredi çekmezsem de huzursuz olucam diyorum bişi diyemiyor

Buarada sıfır aractan al sat yaparak kar degıl zarar edılır
benım ılk arabam fıesta 33 aldım 36 sattım
megane 51 aldım 51 sattım yıne 2. el bakıcam tabı

Annene de bahsetmeden yapsana hizlica gelip konusacaklarmis somuruculer anlasmasi mi yapacaklar nedir sen niye kaderini hala bu insanlara birakiyorsun aralarinda seni ve senin iyiligini mutlulugunu dusunen bir kisi bile yok ne yazik ki kararini verdin adim at lutfen bu gidisle bir arpa boyu yol alamayacaksin

Bosver, uzulsunler. Senden cok kimse uzulemez Bu konuda bi tek sana uzulurum. Ama krediyi odetmeden cikma tamam mi? 8 bine yakin para az degil. Hayatini kurarsin o parayla.

Durumunuza çok çok üzüldüm. bence eşin ve annesi akıllanmaz.. daha fazla da kendini ezdirme. Ben senin yerin de olsam, miras parası ile borcumu öder, geri kalan parayı da yerdim.. Bana yaşattıklarına sayardım..

Annen düğünü senin kredi çekip yaptığınızı biliyor mu? Eşinin maaşında haciz olduğu halde sana zorla kredi çektirmeye çalıştığını, çekmediği için kavga çıkardığını? İnşallah detayları atlamadın.

keşke söylemeseydin. eşinle konuşurlarsa krediyi kapatmaz bence.
illa araba aldırarak seni kendisine mecbur ediyor, ayrılmaman için.
ne güzel dünya.
genç, saf, paralı, anasına bakan, sessiz kadını bulmuş. sonuna kadar kullanacak.

Telafi edeceğim derken neyi kastediyormuş ki? Hiçbir şeyi telafi etmediği gibi isteklerine aynen devam ediyor. Sizin isteklerinizin hiçbir önemi yok. Tek bir şey yaptı o da çiçek göndermek. Bu muymuş telafi? Gerçekten merak ettim telafi edeceğim dediği şey neydi.

off gene acele ediyorsun borcunu kapattır ondan sonra ayrıl

sonuçta işe yaramaz biri olsa da, kocası.
niye çekiniyorsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…