- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Kocanı tanısa Recaizade Mahmut Ekrem araba sevdasını yeniden yazardı
Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Yine mi üzülücez bilmem ne. Bi akşam gelelim konuşalım vs dedi. Şimdilik sakin kal bari krediyi ödesin dedi. Gelin dedim sizin yanınızda söyleyeceğim ayrılacağımı kesin ve net dedim. Üzülücez diyor napayım diyorum bir ömür bunları finanse mi edeyim. YOk sakın kredi çekme diyor kredi çekmezsem de huzursuz olucam diyorum bişi diyemiyor
Bosver, uzulsunler. Senden cok kimse uzulemez Bu konuda bi tek sana uzulurum. Ama krediyi odetmeden cikma tamam mi? 8 bine yakin para az degil. Hayatini kurarsin o parayla.Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Yine mi üzülücez bilmem ne. Bi akşam gelelim konuşalım vs dedi. Şimdilik sakin kal bari krediyi ödesin dedi. Gelin dedim sizin yanınızda söyleyeceğim ayrılacağımı kesin ve net dedim. Üzülücez diyor napayım diyorum bir ömür bunları finanse mi edeyim. YOk sakın kredi çekme diyor kredi çekmezsem de huzursuz olucam diyorum bişi diyemiyor
Annen düğünü senin kredi çekip yaptığınızı biliyor mu? Eşinin maaşında haciz olduğu halde sana zorla kredi çektirmeye çalıştığını, çekmediği için kavga çıkardığını? İnşallah detayları atlamadın.Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
keşke söylemeseydin. eşinle konuşurlarsa krediyi kapatmaz bence.Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Krediyi bugün ödersem 7.650 tl olarak ödüyormuşum. Ben az evvel eşime bunu söyledim. Bana aşağıdaki cevabı verdi.
Ben şimdi annemden 30.000 tl istesem
10.000 borclarımızı kapatsak kalan 20 ile aracı ancak dedıgım şekilde kredi ama sıfır faizle alabılırız hem senın yanı bızim adımıza olur ornek şöyle yapabılırız 600-700 arası bir kredi tutarı aylık gelırsede senden sadece 250-300 tl üzerine bana verırsın ben gerısını tamamlarım kendımden kısıp rica edıyorum düşün bunu bizim için soyluyorum.
Hala ne söylüyor
Annesinin davranışlarını. Ama benimde ona yardımcı olmam lazımmış. Yani hala benden destek bekliyor.
off gene acele ediyorsun borcunu kapattır ondan sonra ayrılAnnemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Ben cevaben krediyi kapatalım dedim yani araba almayalım mı? Yazmış
Borcu kapatmadan olmaz de.Senin dediklerini yapmaya mecbur şu an.Suyuna gidiyor.Hatta onu ödedikten sonra avukat borçlarını kredi kartınıda söyle şimdi değil.
Çünkü derdi kredi borcunu kapattırmak değil, kayınvalideden kurtulmak.off gene acele ediyorsun borcunu kapattır ondan sonra ayrıl
sonuçta işe yaramaz biri olsa da, kocası.Açık açık isteklerinizi söylesenize. Krediyi kapatalım, avukat borcunu, tv borcunu yatıralım, senin askerlik borcunu kapatalım ve araba almayalım desenize. Bunu söylemeye hakkınız var. Ne kadar sindirmiş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?