Eve döndüm akşam oldu bu iş hadi düzeltte demedim. Düzeleceğine inanmıyorum dedim.Nyks- haddimi asmak istemem ama eve dondun beraber mi uyuyorsunuz yani adama oldu bu is bosanma meselesi kapandi izlenimi mi verdin acaba cevaplamak istemezsen saygi duyarim tabi
borçları kapatırsa boşanmaktan vazgeçerim diye arkadaşına yaz. kocana değil.Eşime son kez kesin ve net bir dille belirttim. Ayrılıcam dedim. Ama ben seni seviyorumlar, herşey düzelecekler vs vs. Arkadaşı da hemen yazdı bana senin psikolojin bozuk bu sebepten boşanılır mı falan diyor.
borçları kapatırsa boşanmaktan vazgeçerim diye arkadaşına yaz. kocana değil.
Eşime son kez kesin ve net bir dille belirttim. Ayrılıcam dedim. Ama ben seni seviyorumlar, herşey düzelecekler vs vs. Arkadaşı da hemen yazdı bana senin psikolojin bozuk bu sebepten boşanılır mı falan diyor.
Ayranı yok içmeye 38 binlik araba az geliyo adama..
Demezler mi ulan adam önce kendin dogru düzgün maas al da arabayı sonra haket.. oksijen yerine ne kullanıyo bu millet bilmiyorum. Herkes gelirine göre yaşasa ne güzel olacak, gereksiz bir alım hırsı var ve bu cidden normal bi sey değil.
20 binlik araba da yeter ona ne güzel arabalar var.
He madem diyorki cok daha yüksek bi arabaya binicem, o zama o arabaya binenler gibi anasına ayrı ev açsın. Annesini baska evde oturtacak maddi durumu yok, kalkıp karısının maasina güvenip araba aliyor te allahım..
Annemle konuştum az evvel. Ayrılacağımı söyledim. Klasik yakınmalara başladı. Ayrı ev fikrimden de bahsettim.
Yine mi üzülücez bilmem ne. Bi akşam gelelim konuşalım vs dedi. Şimdilik sakin kal bari krediyi ödesin dedi. Gelin dedim sizin yanınızda söyleyeceğim ayrılacağımı kesin ve net dedim. Üzülücez diyor napayım diyorum bir ömür bunları finanse mi edeyim. YOk sakın kredi çekme diyor kredi çekmezsem de huzursuz olucam diyorum bişi diyemiyor
Açık açık isteklerinizi söylesenize. Krediyi kapatalım, avukat borcunu, tv borcunu yatıralım, senin askerlik borcunu kapatalım ve araba almayalım desenize. Bunu söylemeye hakkınız var. Ne kadar sindirmiş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?