Eşim evi terketti..

Farkında mısın kocana evlilik için çektiğin krediyi ödetemiyosun ve evet bunun için kavga da ettiniz boşanaktınız da ama hiç biri olmadı. Boşanma olsaydı borcu tamamen sana takacak adamı bunu söylediği için pişman etmedin?? O zaten pişman değil çünkü zihniyeti o, borç senin borcun ne halin varsa gör diyor üstüne de kendine ama yersen ikinize araba almakta diretiyor... Bu kadar yüzsüzlük bu kadar pişkinlik bu kadar oyun... tebrikler, oscar kocana gidiyor

Nyks- haddimi asmak istemem ama eve dondun beraber mi uyuyorsunuz yani adama oldu bu is bosanma meselesi kapandi izlenimi mi verdin acaba cevaplamak istemezsen saygi duyarim tabi

Eşime son kez kesin ve net bir dille belirttim. Ayrılıcam dedim. Ama ben seni seviyorumlar, herşey düzelecekler vs vs. Arkadaşı da hemen yazdı bana senin psikolojin bozuk bu sebepten boşanılır mı falan diyor.

Nyks- haddimi asmak istemem ama eve dondun beraber mi uyuyorsunuz yani adama oldu bu is bosanma meselesi kapandi izlenimi mi verdin acaba cevaplamak istemezsen saygi duyarim tabi
Eve döndüm akşam oldu bu iş hadi düzeltte demedim. Düzeleceğine inanmıyorum dedim.

Bu adam daha bikac gün önce sana işten ayrıl diyordu şimdi yine sana kredi çektirme peşinde tamam de krediyi kapatalim annenin parasıyla. Arabayı da alalım işten de ayrılıyorum de. Bakalım.ne yapacak ya gormuyor musun seni kullanıyor bu adam ha bankamatik ha sen

Eşime son kez kesin ve net bir dille belirttim. Ayrılıcam dedim. Ama ben seni seviyorumlar, herşey düzelecekler vs vs. Arkadaşı da hemen yazdı bana senin psikolojin bozuk bu sebepten boşanılır mı falan diyor.
borçları kapatırsa boşanmaktan vazgeçerim diye arkadaşına yaz. kocana değil.

En son yazdığını bir daha okudumda annene krediyi çekmezsem huzursuz olacağım demişsin YAPMA!

Başamı döneceksin?

Kocanın psikolojik baskılarına boyun eğme.Yarın falan borcu kapattırıp senin bu kocandan acilen kurtulman lazım.

Ne sabırsız insansın.Mantıklı davranmıyorsun.Aklına ilk geleni yapıyorsun.Yumuşak geçiş yapacaktın.

İnsana kafayı yedirtir bunlar bir değil üç manyakla uğraşıyorsun birde arkadaşı çıktı Allahım yarabbim

Nyks- canim donup dolasip senin konuna geliyorum yazip cikiyorum
Sucunu yuzune vursan ne dicek acaba merak ettim.

"Ota b.ka bosanmayi diline doluyorsun, benim sana guvenmemi nasil bekliyorsun acaba,
daha 2 gun once kredi borcumuzu uzerime yikip odemeyip beni bosayacagini soyluyordun.
Kredi benim uzerime olabilir ama ne icin harcandi o para cok iyi biliyorsun ve bencilce davranip odemem dedin.
Eee simdi de bu krediyi kapatalim yenisini alalim diyorsun. Yarin obur gun gene borcu bana atip bosamaya kalkmayacagin ne malum. Sen bana normal bir duzen bile kuramiyorsun. Ben karin miyim ananin usagimiyim belli degil.
Anamin gonlunu hos tut anamin elinden is al tesekkur et itaat et onu yap bunu yap. Benim gonlumu dusunen yok." desen ne der acaba

Gerci tahmin ediyorum.. "Ben duzeltecegim herseyi lutfen ama bana yardim etmen lazim"

Buradaki önerilerin hiçbirini dikkate almiyorsun. zararlı çıkacaksın. Ne diye annene kocana bosaniyoruz diyosun sen. Kimseye bisey demeden kendini koruyarak bu işi halletmen gerekiyordu. Acı konusuyorum farkındayım ama aklını başına al. Plansız hareket etme. Ailen kötü onlara anlatınca sana faydası mi dokunacak. Ya da kocana niye söylüyosun. Bu işe bu şekilde plansız ispatsiz herkese yayarak devam edersen yine senin canın yanacak. Bikere de hayatta kazanan sen ol. Aklından geçeni millet bilmek zorunda mı. Kimse bilmeden avukata miras parasını sorman ve çaktırmadan esinle mesajlasip kanıt toplaman gerekiyordu. Şimdi ailen gelip ailecek maaşını nasıl yenmeli hesabı yapılacak iyi mi oldu şimdi

Evet ya, kendi karısı sayesinde hayat standardını yükseltmek için kırk takla atıyor, bu amaç doğrultusunda ilişkiyi boşanma aşamasına getirecek kadar uğraşıyor, karısınaysa olabilecek en düşük hayat standardını (kayınvalideyle yaşamayı, tüm ev işlerini yapmayı, kayınvalidesine tv alarak, avukat masraflarını ödeyerek, kocasının arabasının kredisini ödeyerek maaşını hiç kullanamamayı) layık görüyor.

Özetle, kendi:
- Hiç masraf yapmadan evleniyor
- Tüm masrafları üstlenmek zorunda kalan ve kredi çeken eşinin masraf olmasın diye ücretsiz 2. el gelinlik giyeceğini bildiği halde, kendisi istediği pahalı damatlığı aldırıyor
- Kendi istediği gibi annesiyle yaşıyor, yeni ev açması gerekmiyor
- Karısıyla olan özelini herkese anlatabiliyor, arkadaşları eşini arayıp hadsizlik yapabiliyor, karısının kendi anne babasıyla yaşadıklarını arkadaşlarına anlatabiliyor
- Kendi maaşıyla hayatta alamayacağı lüks arabaya sahip olabilmek için haftalarca baskı yapabiliyor

Karısı:
- Tüm evlenme masraflarını kredi çekerek yükleniyor
- Hep fedakarlık yapmak için uğraşıyor. Ücretsiz diye hiç tanımadığı birinin gelinliğini giyiyor
- Kayınvalidesiyle yaşamak zorunda kalıyor
- İlk bir ay boyunca kayınvalidesine sabahları günaydın, geceleri iyi geceler diyor, kayınvalidesi çoğu zaman hiçbir cevap vermiyor. Yine de bunu 1 ay boyunca yapmaya devam ediyor. Yani kadın cevap vermiyor, o ertesi gün yine günaydın diyor. Cicim ayı olması gereken zamanlarda her sabah ve her gece gururu kırılıyor
- Çoğu kayınvalideyle yaşayan çift gibi kayınvalide evinde yaşayıp, kira vermeden maddi açıdan rahatlama durumunu yaşayamıyor
- Hatta kendi maaşını istediği gibi kullanamıyor çünkü maaşı evlilik kredisine, faturalara, market alışverişine gidiyor. Eşi hacizli maaşından annesine harçlık, sigara parası vs veriyor
- Evlilik kredisini beraber öderiz diyen eşi bir ay bile ödeme yapmıyor
- Eşinin kullanacağı araba için kredi çekmek zorunda olduğu söyleniyor
- İlk kez eşine hayır dediğinde eşi, o kayınvalidesine günaydın, iyi geceler demiyor diye kavga çıkartıyor. "Ben ilk ay dedim, cevap gelmeyince bıraktım. Zaten o zamandan beri de demiyordum, neden şimdi sorun oldu" dediğinde o ilk ay dediğinin hatırlanmadığı söyleniyor
- Kayınvalidesi onu evden kovduğunda bu bilgiyi annesiyle paylaşmasına kızılıyor
- İşyerinde telefonu koşarak gidip açtığında eşi hem telefonda çok soğuk ve ters konuşup hem de "ne yaptın da öyle nefes nefese kaldın" diye mesaj atabiliyor

Bir de, "Eşine çok sert çıkışmışsın" "Reisliğine laf söylemişsin" "Diğer konularını bilmeme gerek yok" diyenler vardı.

Annenize hemen söylemeseydiniz iyiydi. Korktuğumuz gibi bir terslik olmaz inşallah.

Adam 37 yaşında çok az maaş alıyor annesine bakmak zorunda. Eline tek bir fırsat geçti. O da bu şimdi bu borçları oderse araba alamaz ömür boyunca alamaz onun farkında o yüzden bu sansi sonuna kadar kullanmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…