- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Adam 37 yaşında çok az maaş alıyor annesine bakmak zorunda. Eline tek bir fırsat geçti. O da bu şimdi bu borçları oderse araba alamaz ömür boyunca alamaz onun farkında o yüzden bu sansi sonuna kadar kullanmak istiyor.
sonuçta işe yaramaz biri olsa da, kocası.
niye çekiniyorsa?
Ben böyle bir adam ve annesiyle aynı evde yaşamak istemiyorum benim eşime karşı olan güvenimde sarsıldı. Annesi zaten rengini belli etti. Ben kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. O hala annesi yüzünden boşanıyoruz sanıyor. Ben kararımdan dönmekte istemiyorum. O kadar kırıldım ve sıkıldım ki kredi de umrumda değil artık. Ama eşim kredi kartını ve krediyi kapatıcam borcum kalmasın dedi.
Evet öyle düşünüyorum. Ödesin. Bana mahkemeyi sen aç diyor. Bu işlemler tamamlansın borçlar ödensin açacağım avukat hazır. Bu arada da 700 tl civarı 1+1 ev buldum onunla ilgileneceğimMadem öyle ödesin yeni evine taşındığında bir sürü masrafın olacak.Emlakçı,depozito parası,eşya taksidi derken sıkışma.Her ay niye 500 TL' yi çöpe atasın.
Evet öyle düşünüyorum. Ödesin. Bana mahkemeyi sen aç diyor. Bu işlemler tamamlansın borçlar ödensin açacağım avukat hazır. Bu arada da 700 tl civarı 1+1 ev buldum onunla ilgileneceğim
Neyse ayrılırken gerekli olan şeyleri yapsın inş. İnş. Tüm sıkıntılarınizdan biran önce kurtulursunuz. Allah bundan sonra merhametli insanlarla karşılaştırsın siziBen böyle bir adam ve annesiyle aynı evde yaşamak istemiyorum benim eşime karşı olan güvenimde sarsıldı. Annesi zaten rengini belli etti. Ben kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. O hala annesi yüzünden boşanıyoruz sanıyor. Ben kararımdan dönmekte istemiyorum. O kadar kırıldım ve sıkıldım ki kredi de umrumda değil artık. Ama eşim kredi kartını ve krediyi kapatıcam borcum kalmasın dedi.
Amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah şu durumdan bir an evvel kurtulur feraha ererimNeyse ayrılırken gerekli olan şeyleri yapsın inş. İnş. Tüm sıkıntılarınizdan biran önce kurtulursunuz. Allah bundan sonra merhametli insanlarla karşılaştırsın sizi
Hayır çocuk yok.Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Ama ben bişey soracaktım nolur kusuruma bakmayın 100 tane sayfa tek tek okuyamadım. Aradan bi kaç tane okudum. Çocuğunuz var mı?
Eskiden yaşadığım ülkede bi kanun vardı evlilik yaparak gelinince süresiz oturum alana kadar evli kalmak zorunluluğu vardı. Boşanma olursa alınan mallar üzerinde hiç bir hak iddia edemeden kendi ülkelerine gönderiliyorlardi. Ve bunu bilen çakallar özellikle taylanddan evlenip kredi ile araba ev alıp tam borç biteceğinde bosaniyorlarmiş. Tabi mallar çakal heriflere kalıyormuş. Sonra yeni kanunlar getirildi falan. İşte senin sevgili sinsirella Kv ve uşağı adam seni kandırmışlar. Esas dertleri para. Lanet olsun ya herşey bu kadar basit olamaz. Evlilik yap ye iç sıkıya gelince senin burnun büyüdü. Parayı yerken iyi.
O arkadaşı diyor ki eşinin içkisi yok kumarı yok şuan sağlıklı karar veremiyorsun millette ne kocalar var diyorYA ŞU SANA MESAJ ATAN ARKADAŞINA SANANE DESENE BURDA BEN SİNİRLENDİM YEMİN EDERİM. benim evliliğim eşimle benim aramda yorum yapmana gerek yok teşekkür ederim yaz Allah aşkına
SANANE diyeceksin ona ne yaa kaynana gibi karışıyor gerizekalı. kumar içki alışkanlığı olması çok normal bir şey sankiO arkadaşı diyor ki eşinin içkisi yok kumarı yok şuan sağlıklı karar veremiyorsun millette ne kocalar var diyor
Sen çek krediyi, sen bak müsrif bir adama, sen bak annesine hem işte çalış hem evde çalış sonra annesine resmen yalakalık yap de. Çok iyiyse kendi evlensin.O arkadaşı diyor ki eşinin içkisi yok kumarı yok şuan sağlıklı karar veremiyorsun millette ne kocalar var diyor
ama karaktetide yok onu napacaz diyemiyomusunuz. ayrıca o kocalarla devam eden milletin problemi oO arkadaşı diyor ki eşinin içkisi yok kumarı yok şuan sağlıklı karar veremiyorsun millette ne kocalar var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?