Eşim evi terketti..

O arkadaşı diyor ki eşinin içkisi yok kumarı yok şuan sağlıklı karar veremiyorsun millette ne kocalar var diyor
Cnm sen ona deki maddi sikintilardan bu hale geldik benim kredim var ikinciyi alamam isim belli degil sirket zorda onun hacizde kredisi var bi kredi ceksek hallolacak hersey siz bizim yerimize cekseniz biz odesek de birak bir daha aramayi selam bile vermez ne sana ne kocana:)) hatta bir iki de borc iste gorursun arkadasi o zaman hey allahim ya bayiliyor millet baskasinin isine burnunu sokmaya

Ben cevaben krediyi kapatalım dedim yani araba almayalım mı? Yazmış

senin onu terkedecegine/ayrilmak istedigine inanmiyor
iyi dusun tasin bence,kv ile bi omur yasayip yasayamayacagini iyice olc tart,bi kere agzinizin tadi kacti zor gelir gerisi acikcasi.
annesini gonderebiliyorsaniz gonderin ev acin ne bileyim,gercekten hani hasta filan olsa insanin kadini kapiya atacak hali yok,mecbur bi sekilde bakilir ama ne bakima muhtac ne bisey..tribinden de gecilmiyor.

cok can sIkici

Belli oldu konuşmalardan.
Kaynanan kocanı hep sana karşı zehirlemiş.
Elinden gelse seni sokağa çırıl çıplak atar.
O kadına selam dahi verme sana yapacağı en büyük kötülüğü yaptı zaten.
Pislik karının pislik evladı.

Siz eşinize boşanmak istediğinizi söylediniz, eşiniz de "kredi kartı ve kredi borcunu kapatacağım, borcum kalmasın" dedi, öyle mi? Hiç şu ana kadar yaptıklarını yapacak karakterde birinin söyleyeceği laf değil. Barışmak için mi söylüyor acaba? Nasıl olsa kandırırım diye mi düşünüyor?

Bir kere yaparım demiş, yaptırana kadar uğraşın, peşini bırakmayın. Söylediği şeyler lütuf değil zaten, kendi dediği gibi onun borcu ve ödemek için elinde para da var.

Bir sürü aklı selim yorumu göz ardı ediyorsunuz konu sahibi. Hala o karışan arkadaşa cevap verememeler sanane kardeşim diyememeler, kocana krediyi kapattırmadan boşanıcam demeler annene anlatmalar. Gerçekten iyi niyetle konusuyorum canın yanacak farkında değilsin bu kadar saf olma. Bu adam sana o senin ödediğin eşyalardan bir koltuk bile vermez üstüne senden nafaka da ister o zaman görürsün akilane davranmamayı. Yapma lütfen güçlü ve akıllı davran.

Arkadaşlar diyorsunuz ki parayı çekme boşanırken sorun olur ee bu adam kendi gidip çekse krediyi kapatmak için ne farkeder ki sonra gene boşanma davası olsa paramızı çekti yedi der ama ben hala idda ediyorum kadının hesabinda olan para için bir şey yapamazlar yapabilicek olsalar yanlışlıkla milyon dolar yatırılan kıza yaparlardı

Arkadaşım evlilikte edinilen mallar ortaktır.dan yola çıkıyorsun ama kanun mirası bunun dışında bırakır. Mesela senin mısırda büyük teyzen varmış ölmüş tek mirasçı senmişsin sana para kalmış. Gittin o parayla ev aldın. Sonra boşansan da o ev senin. Hiç hak iddia edemez eşin. O nedenle konu sahibi bir avukatla konuşmalı.

Ya tamam ev alırsın başka ama bu kadının ta kızlık soyadiyla açılmış olan hesapta para misal kv ye miras geldi bana borcu vardı verdi o zaman nasıl kanıtlicam bunu resmiyette para kadının hesabında hakim demicekmi para neden orda o zaman

Evet kv onu mirastan aldı.
Ama konu sahibi der ki; odasına tv aldık, benden borç alarak almıştı, geri vereceğim demişti, onu verdi.
Veya evlenirken borç vermiştim, onu bana geri ödedi.

Sonuçta kız zorla kendi hesabına yatırtamaz ya parayı. Diğerlerinin de rızası var demek.

Beni kandırdılar, benden borç aldılar, miras parası ile ödediler, şimdi borcu inkar ediyorlar da diyebilir konu sahibi.

Evliliğinizde can sıkan durumlarla karşılaşmışsınız. Sizi anlıyor ve hak veriyorum fakat boşanmak için acele ettiğinizi düşünüyorum...

Henüz yeni evli sayılırsınız, zamanla üstesinden gelebilirsiniz.

Herşey bi kenarada bu arkadaş ne öyle yırtık d...dan çıkar gbi. Bişe desene şunlara valla cinnet geçircem

İkiniz de yerden göğe haklısınız. Konu sahibi haklıyken haksız duruma düşmesin. Bir avukatla görüşsün diyorum sadece. İleride boşanma döneminde aleyhine dönmesin bu durum. Gerçi kendine daha çok sabotaj yapıyor ya...

Konu sahibi avukata danışana kadar kocası günde 2000 tl çekip 20 günde boşaltacak hesabı zaten.

Amacı oyalamak konu sahibini, güller, arkadaşa aratmalar, hep zaman kazanmak için.

Konu sahibi avukata danışana kadar kocası günde 2000 tl çekip 20 günde boşaltacak hesabı zaten.

Amacı oyalamak konu sahibini, güller, arkadaşa aratmalar, hep zaman kazanmak için.
Ben dün de dedim avukata Danış diye. Kendini sabote ediyor. Yarın işe gitmeyip avukat ve banka işlerini çözmeli.

Bu kv oğlunu doldurmuştur. Bence onun dırdırından boşanmak istiyor kocan. Rahat verse Ada'mın belki de sesi çıkmaz. Bu rahatı nerede bulacak. Ama kv fesatlanmış bir kere. Anlaşmalı boşanacaksan krediyi ödetebilirsin. Veya tüm eşyaları al. Anlaşma bu demek iki taraf da razı olacak. Öyle yağma yok. İstediğin olana kadar diret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…