- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.107
- 598
Hah bak ne guzel oturmus sende sorunun ozu. Cok sevindim bir seyleri farkinda olmana.Hanımefendi ben 24 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum ben kafasına kakacak olsam aldığım koltukta pis ayaklarla oturduğunda kakardım. Benim kredimle alınan damatlıkta pahalısını seçerken eşim onu kakardım kafasına. Eğer yüzüne vuracak olsaydım ben hiç tanımadığım birinin gelinliğini giyerken onun sıfır bir damatlık giymesi olayını kakardım kafasına. Mevzu bunlar değil. Mevzu iyi niyetin suistimal edilmesi.
Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğimEsiniz sizin soz sahibi olmanizdan rahatsiz..
Hem calisip hemde ben bilmem beyim bilir modunda olsaydiniz sizden iyisi olmazdi.
Dediğim gibi, sadece bu konunuza göre yorum yapıyorum. Her yaşadığınız hakkında elbette ki bilgi sahibi olamamHanımefendi ben 24 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum ben kafasına kakacak olsam aldığım koltukta pis ayaklarla oturduğunda kakardım. Benim kredimle alınan damatlıkta pahalısını seçerken eşim onu kakardım kafasına. Eğer yüzüne vuracak olsaydım ben hiç tanımadığım birinin gelinliğini giyerken onun sıfır bir damatlık giymesi olayını kakardım kafasına. Mevzu bunlar değil. Mevzu iyi niyetin suistimal edilmesi.
İşte ben bütün bunları kfasına kakmak için yapmadım. Elimden geldiğince yardımcı olmak için yaptım. Ama anlaşılmıyorsa ben hariç kimse iyi niyetli değilse ben söylerim kusura bakmayınHah bak ne guzel oturmus sende sorunun ozu. Cok sevindim bir seyleri farkinda olmana.
Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil mi
artık suistimal ettirme.Hanımefendi ben 24 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum ben kafasına kakacak olsam aldığım koltukta pis ayaklarla oturduğunda kakardım. Benim kredimle alınan damatlıkta pahalısını seçerken eşim onu kakardım kafasına. Eğer yüzüne vuracak olsaydım ben hiç tanımadığım birinin gelinliğini giyerken onun sıfır bir damatlık giymesi olayını kakardım kafasına. Mevzu bunlar değil. Mevzu iyi niyetin suistimal edilmesi.
Hayır değil tabii ki ama buranın bir kemik kitlesi var ve birbirlerini tanıyorlar hikayeleri biliyorlar. Dolayısıyla ona göre yorum yapılıyor. Derseniz ki özet geçin inanın 1,5 senenin özeti bu gece bitmez
Ben bunu çok nadir yapıyorum. Ayda bir yada 2 ayda bir. Ama benimde zaman Zaman deşarj olmam gerek. 7/24 hizmet bekleyen kv ve eşten ayda bir de olsa bir gece bağımsız olmam gerekBak arkadaşım , sana çalışmayacaksın deme sebebi tamamen kendi egosu.
Arkadaşlarınla nişana gitmiş, ordan çıkmış yemek yemişsin , bunlar gece 11 civarı oluyor.
Standart bir ev hanımının bunu yapabilme ihtimali çok az neredeyse yok gibi.
Sizi maddi ve manevi açıdan daraltmak istiyor, onun canını sıkan sizin özgürlüğünüz.
Nişana gitmenizi kısıtlayamazdı,sonrasını da.
Çünkü bir iş hayatınız ve bunun getirdiği maddi güzellikler var.
Eşiniz hem bu maddi imkanları kaybetmek istemiyor, hem de çalışma hayatınızın getirdiği özgürlüğü
kısıtlamak istiyor.
Çok uzatmışım yani siz , evden işe işten eve yapıp , maddi gücünüzü de eşinize teslim edip, bi de dilinizi tutsaydınız ohh mis eşinizin gıkı çıkmazdı.
O noktaya gelmeden çözecek olsak şimdiye kadar çözerdik diye düşünüyorum çünkü her dediğime yok hayatım benimki daha mantıklı ben biliyorum gel beni dinle diye cevap verdi
Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ancak o yazdığınız iki kuruş için eşim bana kendi hoşuna gideceği bir arabaya binmek için kredi çektirmek istiyor.Sizin karakteriniz parayla değişecek bir karakter sanırım. Bana para verirsen reis sensin benim fikirlerim yok , para vermiyorsan benim fikirlerim onemli diyorsunuz ???
Bir suredir calismiyorum ben mesela ama eve para getirmeyinin konusma hakki yok veya para vermiyorsan sen kimsin modunda olmadı hicbirzaman eşim. Ben eve para getirmesemde, esim bir igne alirken bile bana soran bir adamdir. Esim issizken bende esime para lafı yapmadim.
Siz cidden 2 kuruş kazaniyorsunuz diye çok cirkinlesmissiniz.
Kendi adima yazayim, konunun evveliyatini bilmediginizden aciklama getirdim yoksa zerre umrumda degil kimin ne dusundugu.
Tabiki de zorunda değiliz. Ama bak kaç senedir bu forumdayız bazen duygusal bağ kurduğumuz üyeler ve konuları oluyor. Ne biliyim elifin bir konusunda siz onun önceki konularını bilseniz diyebiliyoruz, ya da mügenin bir konusunda ya da burda yakın hissettiğimiz herhangi biri. Ben pek çok örneğini biliyorum burda genelde tarafsız yazanların söz konusu çok sevdikleri bir üye olunca savunmaya geçtiklerini.
yoo öyle demiyorum
ama şunu diyorum
bakın o kemik kitle dediğiniz arkadaşlar, benim gibi olayın evveliyatını bilmeyen bir üyeye olayı anlatmaya çalışıyorlar ve tek yazdıkları sizin kandırılmış! olduğunuz, zorla! kredi çektirildiğiniz, kayınvalidenizin de tatil yüzünden size gönül koyduğu vs
ama bu yazılanların hiçbiri benim yaptığım ilk yorumu değiştirmiyor ki
öncesinde ne olduysa oldu, bence sonuç aynen ilk yazdığım gibi hala
yani
"bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları (haksız da olsa)
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi (eşiniz de maddiyatçı olabilir yazdığınız gibi)
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş"
neyse ben konunuzu daha fazla bölmeyeyim
iyi akşamlar
Önemli değil ben elimden geldiğince kendimi ifde etmeye çalışırım diğer konumu güncel bir siteye sakız olduğu için kapattırdım. Oraya yazsaydım cevaplar daha farklı olurdu sanırımBir de burda kendini anlatırken kafayı yiyeceksin sanırım. Allah kolaylık versin. Bence daha çok sana yaşadıklarını bilerek verilen önerilere kulak ver derim.
gene iyiymişsin ben güle güle derdimBen iyilikle gitme dedim. Kavga etmeyelim otur konuşalım dedim bileklerimden tutup savurdu beni. Ben şimdi ne yapayım. İşten mi çıkayım, kredi mi çekeyim sabır mı edeyim
İstediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz ki hakkınız zaten , benim için sıkıntı yok.Ben bunu çok nadir yapıyorum. Ayda bir yada 2 ayda bir. Ama benimde zaman Zaman deşarj olmam gerek. 7/24 hizmet bekleyen kv ve eşten ayda bir de olsa bir gece bağımsız olmam gerek
Evet annenin hiç borçtan haberi yok üzülmesin diye söylenmiyor. Kredi konusunda da kararım net çekmek istemiyorum analı oğullu ister küssünler ister konuşsunlarAdam hem kaba hem saldırgan hem de anasının dolduruşuna geliyor kolayca.
Anası sizin halinizi güllük gülistanlık sanıyor harçlığını beğenmiyor ama oğlunun dağ gibi borcundan haberi yok. Evde altın satılıp borç kapatılıyor kv söyleyince eşiniz olay çıkarıyor. Anlamadım kv'den neden saklanıyor bunlar? Neden sizin halinizden haberi yok?
Ama herşeyi gelin hallediyor tabii kahrı gelin çekiyor. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor gelin. Allahaşkına ayda kaç tl kendinize harcıyorsunuz merak ediyorum.
Bu devirde hem çalışıp hem kv ile oturan gelin bulmuş, akşamları ona yarenlik etmenizi bekliyor ve Onu tatile götürmediniz diye isyan ediyor bi de pess.
Eşinizin kredi çekme isteğine sakın cevP vermeyin bence kendini paşazade sanıyor da ucuz arabayı beğenmiyor.
Şuan kv eşinizi mi fiştekleyip kredi aldırtmaya çalışıyor yoksa eşiniz anasına böyle böyle yapcaz dedi sizin kabul etmediğinizi de anasına söyleyemiyo bilemiyorum. Ama boyun eğmeyin istemediğiniz bişeyi yaptırmasın size.
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ancak o yazdığınız iki kuruş için eşim bana kendi hoşuna gideceği bir arabaya binmek için kredi çektirmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?