Eşim evi terketti..

Hah bak ne guzel oturmus sende sorunun ozu. Cok sevindim bir seyleri farkinda olmana.

Esiniz sizin soz sahibi olmanizdan rahatsiz..

Hem calisip hemde ben bilmem beyim bilir modunda olsaydiniz sizden iyisi olmazdi.
Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim

Dediğim gibi, sadece bu konunuza göre yorum yapıyorum. Her yaşadığınız hakkında elbette ki bilgi sahibi olamam

Bak arkadaşım , sana çalışmayacaksın deme sebebi tamamen kendi egosu.

Arkadaşlarınla nişana gitmiş, ordan çıkmış yemek yemişsin , bunlar gece 11 civarı oluyor.

Standart bir ev hanımının bunu yapabilme ihtimali çok az neredeyse yok gibi.
Sizi maddi ve manevi açıdan daraltmak istiyor, onun canını sıkan sizin özgürlüğünüz.

Nişana gitmenizi kısıtlayamazdı,sonrasını da.
Çünkü bir iş hayatınız ve bunun getirdiği maddi güzellikler var.

Eşiniz hem bu maddi imkanları kaybetmek istemiyor, hem de çalışma hayatınızın getirdiği özgürlüğü
kısıtlamak istiyor.

Çok uzatmışım yani siz , evden işe işten eve yapıp , maddi gücünüzü de eşinize teslim edip, bi de dilinizi tutsaydınız ohh mis eşinizin gıkı çıkmazdı.

Ama tamamen doğruları yansıtıyor. Benimde katkım oluyor aile bütçesine. Böyle bir durumda benimde fikrimin alınması gerekir. Sadece onun isteklerini karşılamak haksızlık değil mi

Sizin karakteriniz parayla değişecek bir karakter sanırım. Bana para verirsen reis sensin benim fikirlerim yok , para vermiyorsan benim fikirlerim onemli diyorsunuz ???

Bir suredir calismiyorum ben mesela ama eve para getirmeyinin konusma hakki yok veya para vermiyorsan sen kimsin modunda olmadı hicbirzaman eşim. Ben eve para getirmesemde, esim bir igne alirken bile bana soran bir adamdir. Esim issizken bende esime para lafı yapmadim.

Siz cidden 2 kuruş kazaniyorsunuz diye çok cirkinlesmissiniz.

artık suistimal ettirme.
bu evlilik değil, kullanma sevdası.
sen onun eşi değilsin. anasına kocasına bakan, gönüllerini hoş, ceplerini dolu tutmakla görevlisin.
itiraz edince de dayaklıksın.
çünkü senin aklın yok, kocanın aklı çok. en kurnaz o. kendini kullandırmazsan nasıl rahat yaşayacak paşa ve anası?

Hayır değil tabii ki ama buranın bir kemik kitlesi var ve birbirlerini tanıyorlar hikayeleri biliyorlar. Dolayısıyla ona göre yorum yapılıyor. Derseniz ki özet geçin inanın 1,5 senenin özeti bu gece bitmez

yoo öyle demiyorum
ama şunu diyorum
bakın o kemik kitle dediğiniz arkadaşlar, benim gibi olayın evveliyatını bilmeyen bir üyeye olayı anlatmaya çalışıyorlar ve tek yazdıkları sizin kandırılmış! olduğunuz, zorla! kredi çektirildiğiniz, kayınvalidenizin de tatil yüzünden size gönül koyduğu vs
ama bu yazılanların hiçbiri benim yaptığım ilk yorumu değiştirmiyor ki
öncesinde ne olduysa oldu, bence sonuç aynen ilk yazdığım gibi hala
yani
"bana eşinizin söyledikleri, bir bıkkınlıkla, taşkınlıkla, son raddede söylenmiş gibi geldi, yani çalışma, çalıştıkça havalandın kısımları (haksız da olsa)
eşiniz size manevi şeylerden dert yanmış siz konuyu maddiyata getirmişsiniz gibi geldi
aynen eşinizin dediği gibi ona saygı duymuyor, maddi durumuna laf sokuyorsunuz gibi geldi
açıkçası bana, eşinizi sevmiyorsunuz gibi geldi
tek ölçütünüz maddiyat gibi geldi
(eşiniz de maddiyatçı olabilir yazdığınız gibi)
eşinize hak veremedim ama size de hak veremedim
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş"

neyse ben konunuzu daha fazla bölmeyeyim
iyi akşamlar

Ben bunu çok nadir yapıyorum. Ayda bir yada 2 ayda bir. Ama benimde zaman Zaman deşarj olmam gerek. 7/24 hizmet bekleyen kv ve eşten ayda bir de olsa bir gece bağımsız olmam gerek

O noktaya gelmeden çözecek olsak şimdiye kadar çözerdik diye düşünüyorum çünkü her dediğime yok hayatım benimki daha mantıklı ben biliyorum gel beni dinle diye cevap verdi

Ona sen karar vereceksin ama buradan aldigin gazla degil .

Kendini ezdir demiyorum bir kadina asla bunu demem ama bana kredi cektirdi/ cektiriyor bu gibi nedenlerle bosanilmaz. Cekmezsin olur biter. Ortada bildigim aldatma yok,siddet yok kufur yok . Zaten oyle sen , ben havasinda evlilik yurumez. Sanirim cocugun yok. Karar veriyorsan da bir an once karar ver.

Ev hanımlarını düşünüyorum yahu hiç mi söz hakları olmuyor. Benim borç kredi istemem mi kabahat allah aşkına kim haklı kim haksız ne yapayım derken kafayı yiyeceğim

Bir de burda kendini anlatırken kafayı yiyeceksin sanırım. Allah kolaylık versin. Bence daha çok sana yaşadıklarını bilerek verilen önerilere kulak ver derim.

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ancak o yazdığınız iki kuruş için eşim bana kendi hoşuna gideceği bir arabaya binmek için kredi çektirmek istiyor.

Kendi adima yazayim, konunun evveliyatini bilmediginizden aciklama getirdim yoksa zerre umrumda degil kimin ne dusundugu.

son cevabımdır
bakın gerekli açıklamayı yaptım
bakış açım budur
iyi akşamlar

Bir de burda kendini anlatırken kafayı yiyeceksin sanırım. Allah kolaylık versin. Bence daha çok sana yaşadıklarını bilerek verilen önerilere kulak ver derim.
Önemli değil ben elimden geldiğince kendimi ifde etmeye çalışırım diğer konumu güncel bir siteye sakız olduğu için kapattırdım. Oraya yazsaydım cevaplar daha farklı olurdu sanırım

Ben bunu çok nadir yapıyorum. Ayda bir yada 2 ayda bir. Ama benimde zaman Zaman deşarj olmam gerek. 7/24 hizmet bekleyen kv ve eşten ayda bir de olsa bir gece bağımsız olmam gerek
İstediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz ki hakkınız zaten , benim için sıkıntı yok.
Bağımsız olmanızı hazmedemeyen eşiniz.

Evet annenin hiç borçtan haberi yok üzülmesin diye söylenmiyor. Kredi konusunda da kararım net çekmek istemiyorum analı oğullu ister küssünler ister konuşsunlar

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ancak o yazdığınız iki kuruş için eşim bana kendi hoşuna gideceği bir arabaya binmek için kredi çektirmek istiyor.

Ikinizde birbirinize göre olmuşsunuz tam. Ne diyelim.

Evlilikte sevgi olmali sevgide saygiyi dogurur zaten
ben calisiyor olsam dahi öyle laflari etmezdim kocama belliki ilgiye sevgiye ihtiyaci var hersey maddiyat degil benim düsüncem bu sizi bilmem ama esiniz size hasret kalmis belliki özlemis hatta kiskanmis bunu da böyle dile getirmis

Esinizi seviyorsaniz ozaman git sen öde dicenize birbirinize zaman ayirin sorunlarinizi konusarak cözün bileklerinizi sikmasi korkunc bilmiyorum 7 yildir evliyim bi tokat dahi yemedim cok sükür bizim evliligimizde asla olmayan ve olmayacak olan tek sey sidik yarisi sizde var malesef ve bu askinizi öldürüyo gurur yapip birbirinizi alttan almiyorsunuz sürekli kavga dövüs mahvolursunuz esinizde sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…