Eşim evi terketti..

Benim anlamadığım bir konu var. Madem si evlenip kv ile oturuyorsunuz, evlenmek için neden kredi çektiniz ki.. onların evine, kurulu düzene gitmediniz mi? Bide eşinizde söyleyin utanmadan hala araba almıcak mıyız diye soruyor? Araba olunca napcakmış daha mı mutlu olacakmışsınız, huzurunuz mu gelcek? Kv arabada mı yaşıcak? Bide küçük çocuklar gibi ayaklarının üstünde zıplasın araba araba diye belki alırsınız.

Ne bu ya borç harç araba almak.. çok saçma. . Kardeşim paran yoksa toplu taşıma, taksi, metro var.. az buçuk paran varsa orta ayar bişi alırsın. Hiç borcun yoksa, durumun iyiyse istediğin arabayı alırsın.

Konu sahibi avukata danışana kadar kocası günde 2000 tl çekip 20 günde boşaltacak hesabı zaten.

Amacı oyalamak konu sahibini, güller, arkadaşa aratmalar, hep zaman kazanmak için.

Böyle bir durumda konu sahibi hala bunu anlamıyorsa kimse kusura bakmasın ama evlenirken çektiği krediyi vs tek başına ödeyerek bunu hak etmiş oluyor.

Millet kaç gündür burda kararlı durmasını söylüyor çıt yok.

Mesaj meselesini de yeni gördüm.

Nyks-
Adam seni boşayacak hem de parasını da alacak sen ortada kalacaksın.
Bilmem farkında mısın.

Neyin vicdani bu.
Neyin vazgecememezligi.

Adamin plani arabayi da aldirip bosamak bence

Kizlar hepiniz haklisiniz da benim anladigim nyks nin odedigi krediyle ilgilicok sıkintisi yok. Yani bizim kadar dert etmiyor. Demis de zaten krediyi dusunmuyorum suan zaten diye. Demek ki gucu var odeyecek ve kendisine kalmasi cok da muhim degil. Bence yormayin kendinizi nasil yapsakta krediyi kapatsak diye dusunerek :)

E 700 e ev buldum diyor 500 de kredi 1200 2000 bin alıyormuş nasıl geçinicek eşya alıcak gider 500 taksitle yeni ev düzer hatta daha ucuza ama bilemiyorum nedense boşa parmaklarımız yoruluyormuş gibi geliyor

Konu sahibi,arkadaslar yazarken benim aklima baska bir sey geldi
Bu miras nasil geldi size bise vardi satildimi nakit paramiydi hesabina para hangi yolla gecti miras ve intikal vergisi oluyor konuya ait bir hakimiyetim Yok ama para senin hesabinda sen bunuda sor bi avukata sonra senin basin agrimasin

Eger calismana izin vermiyosa. Seni gecindiremiyosa herangi bir erkeklikten soz etme hakkida yok reislik falan da yok. Bu ne ya sen kolemisin? Sen kadinsin. acaip insanlar var be. Havalanmismis da. Adam olaydinda sen odeyeydin.

+100

vaayy arkadaş bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış
daha doğrusu bu ülkeye
kazık kadar olup hala anasıyla oturan kızın neredeyse iki katı yaşında bu dünyada bir baltaya sap olmamış
karısının maaşına göz dikip erkeklik taslayan adamdan bile vazgeçilmiyorsa yani

konu sahibi boşanmaya kararlıysa bir şey diyemem ama hala hık mık diyorsa üstte yazdığım aynen geçerli

Offf offf burda bu kadar kişi anlattık ama konu sahibi hala sürüncemede bırakıyo. Yavrucuğum bak kendileri bile isteye senin kızlık soyadınla olan hesaba parayı yatırmışlar. İstesen hepsinin üstüne yatarsın ama naif temiz bi insansın. Düğün için çekilen Kredinin kalan borcunu, kredi kartından çekilen avukatın parasını ve tv nin parasını al. Eşyaları istemezsin zaten sanırım. O bırakacağın eşyaların tahmini tutarını da al. Geri kalan parayı teslim et. Şahsi eşyalarını al ve o evden çık. Eğer olur da çektiğin para için cinslik yapacak yada seni hırsızlıkla suÇlayacak olurlarsa "yooo öyle bi şey yok, o parayı bana kendileri rızalarıyla verdiler, hatta parayı benim hesaba yatırdılar, ben kimsenin kafasına silah tutmadım kimseyi zorlamadım ki. Eşim o parayı bana kendisi verdi"
Bitti gitti, daha be bekliyorsun bilmiyorum ki @nyks-

Birazda Nyks yüz veriyor bunlara.İlk aradığında adamla bir saat konuşmuş.Sana ne deyip yüzüne kapatsaydı bunlara cüret edemezlerdi.Arkadaşı senin psikolojik sorunların var deme cüretini bile kendinde buluyor.Kendine saygın hiç yokmu?

Bunlara kibar olmayacaksın.Kocanında kendi gibi olan arkadaşınında ağzının payını vereceksin.

Son düzenleme:
Kendisi bilir dunya kadar akil verildi maddiden maneviye insanlara biraz geri bas demeyi ogrenemedigi surecede daha cok konu acar maalesef herkese kocayada kocanin ailesinede kendi ailesinede tamam buraya kadar geri basin ben kendi kararlarimi kendim veririm

Reactions: anu
İşin şöylede bir boyutu var parayı çekti verdi onlara verdiğine dair belge gerekli.annede kendide güvenilir insanlar değil.Adam devlet devreye girer hacizi var diye kendi hesabına annesinin hesabına almıyor parayı.Verdi elde kaynak yok yarın bizim paramızı aldı diye dava açsalar nasıl ispatlayacak.Avukata sormadan paraya dokunmadan bekleyip, kartıda iptal ettirmesi lazım gunluk kartla çekseler hakım demezmı nıye verdin kartını ne diyecek kandırıldım mı bu ülke kandırıldım diye dolaşan ama hiç bir hak alamayan insanla dolu.Madem parayı geri verecek o zaman ilk iş parayla alakasının olmadığına dair kendini güvenceye alması lazım

butun bunların bence hanfendi de farkında ama korkuyor sanırım ipleri koparmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…