Bunu da anlatma sebebim böbürlenmek değil. Hani ben kafasına kakıyormuşum ya yapacak olsam şimdiye kadar milyon tane fırsat geçti elime kakardım ancak son konuda maddi konular dayanılmaz hale geldi benim içinHah bak ne guzel oturmus sende sorunun ozu. Cok sevindim bir seyleri farkinda olmana.
Son cevabinizi merak etmemistim ki. Beni alintilamaniza gerek yoktu. Umrumda degil.son cevabımdır
bakın gerekli açıklamayı yaptım
bakış açım budur
iyi akşamlar
Nasıl yani. Anlayamadım. Neyimiz birbirimize göreIkinizde birbirinize göre olmuşsunuz tam. Ne diyelim.
ortada sevgiye saygıya dayalı bir evlilik de göremedim maalesef...
sizin de çalışıyor olmanız ve belki de ondan daha çok kazanıyor olmanız size böyle bir tutum içinde olma hakkı vermez
galiba eşiniz sizi sevgi yönünden de yeterince doyuramıyor ki olay bu raddeye gelmiş"
Bilemiyorum konuların öncesi de var ancak maddi konularda ki baskısı beni yıldırdı. Sürekli kredi çek kredi kartı çıkart vs vsSon cümlesine özellikle katılıyorum.
Nyks- , aranızda sevgi eksikliği var ve olayın bu kısmı boş kalınca maddiyat kısmı daha tavan yapmış gibi.
Ayrıca muzurtilki, bence en objektif ve en sağlıklı yorum yapan üyelerin başında gelir :) önce ki konunu bilmese de söylediklerini dikkate almanı öneririm.
Son olarak, kredi çekmeyeceğini salı günü net olarak bildir. Gerisini o düşünsün.
Açıklama yapma, konuyu uzatma net ol.
Son cümlesine özellikle katılıyorum.
Nyks- , aranızda sevgi eksikliği var ve olayın bu kısmı boş kalınca maddiyat kısmı daha tavan yapmış gibi.
Ayrıca muzurtilki, bence en objektif ve en sağlıklı yorum yapan üyelerin başında gelir :) önce ki konunu bilmese de söylediklerini dikkate almanı öneririm.
Son olarak, kredi çekmeyeceğini salı günü net olarak bildir. Gerisini o düşünsün.
Açıklama yapma, konuyu uzatma net ol.
Son olarak size tavsiyem, yalnızca çalıştığınız için değil çalışmasanız da kocanıza aile birliği ve bütünlüğü fikrini aşılamanız. Yani büyük bir borca girilecekse bu ikinizin kararı olmalı, siz çalışsanız da çalışmasanız da.Evet annenin hiç borçtan haberi yok üzülmesin diye söylenmiyor. Kredi konusunda da kararım net çekmek istemiyorum analı oğullu ister küssünler ister konuşsunlar
Hic musrif olan, ayaginizi yorganin gore uzatmayan, eşini kredi cekmeye zorlayan insana acimam. Ah ah zamaninda yaptigini yaptim, safliktan baska sey degil. Bazi erkeklerde hayatlarini boyle surduruyorlar. Mal varligi edinmeyi, hayatlarini duzene sokmayi eslerinin uzerinden yapiyorlar. Bilincli mi evleniyorlar yoksa zamanla mi boyle oluyor bilmiyorum. Sen simdi evi falan terk etme bekle bakalim sali ne diyecekmis. Yine kredi derse pes diyecegim. Adam krediye yagiyor krediyle kalkiyor durumunda olur. Zaten sorunlar ortada ne cikacak ortaya merak ettim ben de.Bunu da anlatma sebebim böbürlenmek değil. Hani ben kafasına kakıyormuşum ya yapacak olsam şimdiye kadar milyon tane fırsat geçti elime kakardım ancak son konuda maddi konular dayanılmaz hale geldi benim için
Son cevabinizi merak etmemistim ki. Beni alintilamaniza gerek yoktu. Umrumda degil.
Ben getirmedim hanımefendi eşim getirdi. Bugün gündüz bana ben evin reisiyim ben ne dersem o olacak dedi. Benden çıkmadı yani konuYani neden konuyu , kim para kazanırsa , benim masraflarimi karsilarsa reis odur'a getirdiniz orayı anlamadım.
Ağır konusmussunuz.
Ya arkadaşım sen bu adamı neden çekiyorsun peki çok mu aşiksın bırak Allah aşkına bulmuşlar seni sömürüyorlar kız banada kredi çekseneHanımefendi ben 24 yaşındayım ve 7 yıldır çalışıyorum ben kafasına kakacak olsam aldığım koltukta pis ayaklarla oturduğunda kakardım. Benim kredimle alınan damatlıkta pahalısını seçerken eşim onu kakardım kafasına. Eğer yüzüne vuracak olsaydım ben hiç tanımadığım birinin gelinliğini giyerken onun sıfır bir damatlık giymesi olayını kakardım kafasına. Mevzu bunlar değil. Mevzu iyi niyetin suistimal edilmesi.
Ilk mesajini guncellersin o zaman ona gore cevaplar gelir. Gerci o agir buldugum kisim hakkinda yine fikrim degismezdi.Önemli değil ben elimden geldiğince kendimi ifde etmeye çalışırım diğer konumu güncel bir siteye sakız olduğu için kapattırdım. Oraya yazsaydım cevaplar daha farklı olurdu sanırım
Bilemiyorum konuların öncesi de var ancak maddi konularda ki baskısı beni yıldırdı. Sürekli kredi çek kredi kartı çıkart vs vs
aile reisi değilsin derken haklıymışsın işte.Bilemiyorum konuların öncesi de var ancak maddi konularda ki baskısı beni yıldırdı. Sürekli kredi çek kredi kartı çıkart vs vs
Aile reisi değilsin tek senin dediğin olamaz dediğim için de kötü ilan edildim buradaaile reisi değilsin derken haklıymışsın işte.
adam borcuna sadık olmadığı gibi seni de o batağa çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?