- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Bu dedikleri boş işler. Kanıt falan yok elinde ama siz de bunlarla uğraşacak kişi değilsiniz.Bende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio
İnanırmısınız ilk duyduğumda bende böyle hissettim kızgın öfke kin kardeşinede söylendim zaten çok haklısınızYa siz iyi misiniz, çocuklarım babasız büyüyecekler diyecek noktada mısınız?
Adam sokağa atmış iki çocuğunu da, benden sonrası tufan demiş, çocuklarım sürünsün kardeşim sürsün sefasını demiş. Bu gerçekle büyüyecek çocuklarınız, hayatta en güvenmeleri gereken insandan, babalarından hayatlarının kazığını yemişler siz hala çocuklarım babasız kaldı diye mi üzülüyorsunuz, baba mıydı eşiniz?
Valla demek ki ölünün arkasından nasıl bilirdiniz diye boşuna sorulmuyor.
Bana böyle söyleyip sindirdi aslında beni gözümü korkuttuBu dedikleri boş işler. Kanıt galan yok elinde ama siz de bunlarla uğraşacak kişi değilsiniz.
Kendisinin durumu olmadığı için 3 kişi yaşıyolar kira faturaları paylaşıyolar işteOlan olmus ama eşiniz normalde yanında durulacak biri değildi ki zaten. Adam daha önce arabada satmıştı sanırım. Sizi aldatmisti falan, kim ne düşünürse düşünsün siz kendinizi ve çocuklarınızı düşünecektiniz.
Birkaç kez sordum ama babaniz kardeşleri yerine sizinle yaşasa olmaz mı? Evi,kira ödeme durumu nasıl kendisinin?
Üzerinize kayıtlı mülk,mal varlığı vs yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.Avukatlarda para istiyolar sonuçta işkem yapmak için
Yahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.
Sizin elalem ne der diye dert etmeniz sacmeşimin ka
Eşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonraYahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.
Sizin elalem ne der diye dert etmeniz sacmalik
Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
Aynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dioKardeşi kafasına girip tapuyu kendi üstüne yapmadıysa bende bişey bilmiyorum ki insallah öyle değildir. Hasta bi adam bu kadar hesapsız hareket edemez, çoçuklarının geleceğini düşünür
Bunu ev karşılığında sesiniz çıkarmayın diye mi söylüyor?Eşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonra
Eşinizin ailesi hiç bişey demiyor mu bu işe? O aileden bi kardeş mi var başka kimse bu çocuklara ne olacak demiyor mu yaEşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonra
Öyleyse kaynınin kurduğu tezgah bu.kocanda tabi içinde.en azından bir avukatla görüşün derimBende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio
O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dioÜzerinize kayıtlı mülk,mal varlığı vs yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.
Kardeşe bakın abisinin ölümü üzerine eve nasıl da sahip çıkmış karaktersiz vicdansız.
E devlet üzerinden sosyal yardım başvuruları yapın aynı şekilde belediyelerde de başvurunuz olsun mutlaka.Çocuklara geçici bakacak birisi bulunabilir mi bilmiyorum.
Yaşadığınız sıkıntı sizi ayağa kaldırsın birazcık.Sinmeyin,haklarınızı öğrenin, hakkınızı arayın.
Vefat eden eşinizin arkasından konuşmak istemiyorum belki farklı olaylar dönmüştür bilmediğiniz ama o kardeşi doğduğuna pişman ederdim ben olsaydım.
Buna kanarsan elimde satılık köprü varEşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonra
1 ay oldu aratıpta kapımı çalan yok 2 sokal ötedetiz bideEşinizin ailesi hiç bişey demiyor mu bu işe? O aileden bi kardeş mi var başka kimse bu çocuklara ne olacak demiyor mu ya
BencedeBuna kanarsan elimde satılık köprü var
Eşiminde isteği bu yönde olduğu için elim kolum bağlandı biraz evin satılıp borçların kapanması gerektiğini söylüyodu ağzıylaÖyleyse kaynınin kurduğu tezgah bu.kocanda tabi içinde.en azından bir avukatla görüşün derim
Sizin bile isteye doğurduğunuz iki çocuk var farkındasınız değil mi? Sizin elinize bakacaklar. Yazık günah değil mi durduk yere sokağa atılıyorlar. Çok çirkefler, çok manipüleciler, iki sokak ötemde oturuyorlar, bunlarla uğraşılmaz... Aferin böyle devam edin, baba hain anne de hakkını arayamayan pasif biri. Ya siz annesiniz anne, gerekirse kaplan gibi saldıracaksınız mahkeme avukat neyse ne uğraşacaksınız. Babanız ne demeye oradan buradan para toplamaya çalışıyor, kızım avukata danışalım hakkın neyse alalım dese ya. O bir taraftan siz diğer taraftan para toplamak neyin nesi, fitre falan yazdınız. Milletten dileneceğinize evinizin derdine düşün. Kaynınızın kanıtlarım dediği hiç bir şey kanıt değil, instagram paylaşımları, yok ev için boşanmamışsın falan... Masal anlatıyor size, siz de çocuk gibi dinliyorsunuz.Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
Neyin borcuymuş?O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?