Eşim evimizi habersiz satmış

Bu dedikleri boş işler. Kanıt falan yok elinde ama siz de bunlarla uğraşacak kişi değilsiniz.

İnanırmısınız ilk duyduğumda bende böyle hissettim kızgın öfke kin kardeşinede söylendim zaten çok haklısınız

Kendisinin durumu olmadığı için 3 kişi yaşıyolar kira faturaları paylaşıyolar işte

Avukatlarda para istiyolar sonuçta işkem yapmak için
Üzerinize kayıtlı mülk,mal varlığı vs yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.
Kardeşe bakın abisinin ölümü üzerine eve nasıl da sahip çıkmış karaktersiz vicdansız.
E devlet üzerinden sosyal yardım başvuruları yapın aynı şekilde belediyelerde de başvurunuz olsun mutlaka.Çocuklara geçici bakacak birisi bulunabilir mi bilmiyorum.
Yaşadığınız sıkıntı sizi ayağa kaldırsın birazcık.Sinmeyin,haklarınızı öğrenin, hakkınızı arayın.
Vefat eden eşinizin arkasından konuşmak istemiyorum belki farklı olaylar dönmüştür bilmediğiniz ama o kardeşi doğduğuna pişman ederdim ben olsaydım.

Yahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.

Sizin elalem ne der diye dert etmeniz sacmeşimin ka

Yahu cocuklarin ile ortada kalmakdansa varsin ne halt derlerse desinler.

Sizin elalem ne der diye dert etmeniz sacmalik
Eşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonra

Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana

Allah affetsin ama adam ölürken bile hala şerefsizlik peşindeymiş valla gebersin hiç acıyamicam kanser diye

Kardeşi kafasına girip tapuyu kendi üstüne yapmadıysa bende bişey bilmiyorum ki insallah öyle değildir. Hasta bi adam bu kadar hesapsız hareket edemez, çoçuklarının geleceğini düşünür
Aynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dio

Rahmetli koca,eşini sevmeyebilir nefret edebilir ama öldüğümde evladım çaresiz kalmasın diye düşünüp bunu yapmamalıydı ..bari çocuğunun üzerine yapsaymış..hicbirsekilde kardeşlerinden ailesinden korkmayın çocuğunuzun hakkını almak için dava açın..belki baro ücretsiz avukat verecektir..

Eşimin kardeşi sizi kiraya çıkartıyım yardımcı olurum her ay da kiranızı öderim dio ama gelde güven bu saatten sonra
Bunu ev karşılığında sesiniz çıkarmayın diye mi söylüyor?
Kağıt üzerinde olması şartıyla kabul edin edeceksiniz.Boş sözlerin hiç bir hükmü olmaz kanunlar karşısında.

Eşinizin ailesi hiç bişey demiyor mu bu işe? O aileden bi kardeş mi var başka kimse bu çocuklara ne olacak demiyor mu ya

Öyleyse kaynınin kurduğu tezgah bu.kocanda tabi içinde.en azından bir avukatla görüşün derim

O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dio

Öyleyse kaynınin kurduğu tezgah bu.kocanda tabi içinde.en azından bir avukatla görüşün derim
Eşiminde isteği bu yönde olduğu için elim kolum bağlandı biraz evin satılıp borçların kapanması gerektiğini söylüyodu ağzıyla

Sizin bile isteye doğurduğunuz iki çocuk var farkındasınız değil mi? Sizin elinize bakacaklar. Yazık günah değil mi durduk yere sokağa atılıyorlar. Çok çirkefler, çok manipüleciler, iki sokak ötemde oturuyorlar, bunlarla uğraşılmaz... Aferin böyle devam edin, baba hain anne de hakkını arayamayan pasif biri. Ya siz annesiniz anne, gerekirse kaplan gibi saldıracaksınız mahkeme avukat neyse ne uğraşacaksınız. Babanız ne demeye oradan buradan para toplamaya çalışıyor, kızım avukata danışalım hakkın neyse alalım dese ya. O bir taraftan siz diğer taraftan para toplamak neyin nesi, fitre falan yazdınız. Milletten dileneceğinize evinizin derdine düşün. Kaynınızın kanıtlarım dediği hiç bir şey kanıt değil, instagram paylaşımları, yok ev için boşanmamışsın falan... Masal anlatıyor size, siz de çocuk gibi dinliyorsunuz.

Ya kusura bakmayın ama çocuklarınız hem babadan hem anneden yana çok şanssızlar. Size son kez yazıyorum; kaynınız deli gibi dava açmanızdan korkuyor çünkü evin satışı iptal olacak ve para pul alma vermeyle başı derde girecek. İster el el üstünde oturun, birileri fitre versin diye bekleyin ya da avukat tutun evinizin peşine düşün. Avukat da para istiyor diyorsunuz pes doğrusu.

O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dio
Neyin borcuymuş?
Ben haklarımı biliyorum mahkemede görüşürüz sen bilirsin diyip siz gözdağı verin sinmeyin sakın.
En kısa zamanda gerekli evraklarla birlikte baroya müracaat edin avukatla ilerlemeniz size cesaret ve güç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…